Επιστροφή στο Forum : Μετάβαση απο Destinator 3 σε Destinator 6
Εχω ένα Ipaq hx2110 το οποίο αγόρασα με Windows Mobile 2003 SE, και εγκατέστησα το Destinator 3.
Αργότερα αναβάθμισα το λειτουργικο σε Windows Mobile 2005. Το Destinator 3 δεν έπαιζε με το cd που έχω οπότε τώρα κατέβασα και εγκατέστησα το Destinator 6. Δυστηχώς το licence key που έχω για το 3 δεν λειτουργεί όπως επίσης δεν μπορώ να βρώ πουθενά και το αρχείο licences.txt που υποθέτω ότι θα έπρεπε να έιχα κρατήσει απο Destinator 3???
Τι πρέπει να κάνω τώρα;
[/img]
Εχω ένα Ipaq hx2110 το οποίο αγόρασα με Windows Mobile 2003 SE, και εγκατέστησα το Destinator 3.
Αργότερα αναβάθμισα το λειτουργικο σε Windows Mobile 2005. Το Destinator 3 δεν έπαιζε με το cd που έχω οπότε τώρα κατέβασα και εγκατέστησα το Destinator 6. Δυστηχώς το licence key που έχω για το 3 δεν λειτουργεί όπως επίσης δεν μπορώ να βρώ πουθενά και το αρχείο licences.txt που υποθέτω ότι θα έπρεπε να έιχα κρατήσει απο Destinator 3???
Τι πρέπει να κάνω τώρα;
[/img]
Το κλειδί του 3 δεν παίζει με το 6. Αναβάθμισε σε PN, και μετά κατέβασε το 6. Με το κλειδί του PN θα παίζει το 6. 8)
Η αναβάθμιση του 6 απο 3 δεν είναι δωρεάν; Θα πρέπει να αγοράσω την αναβάθμιση του PN για να κατεβάσω μετά το 6 και να παίξει; Λίγο παράδοξο...
Η αναβάθμιση του 6 απο 3 δεν είναι δωρεάν; Θα πρέπει να αγοράσω την αναβάθμιση του PN για να κατεβάσω μετά το 6 και να παίξει; Λίγο παράδοξο...
Αν έχεις το 3 αγορασμένο αναβάθμισε σε PN με 49 euro από εδώ http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=1 και στη συνέχεια κατέβασε τους νέους χάρτες και το 6. Θα δουλέψεις με τα κλειδιά του PN. :lol:
Δεν είναι καθόλου παράδοξο: Η αναβάθμιση από 3 σε pn κοστίζει 49 ευρώ. Η αναβάθμιση από PN σε 6 είναι δωρεάν. Συμπέρασμα: Η αναβάθμιση από 3 σε 6 κοστίζει 49 ευρώ.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.