PDA

Επιστροφή στο Forum : ξεκλειδωμα ή οχι?

timkos
01-12-10, 13:44
καλησπερα παιδια

εχω ενα ξεχασμενο destinator 7 στο οποιο περασα τον καινουργιο χαρτη απο την mls κατεβασα και ενα χαρτη αν ευρωπης αλλα δεν μπορω να βρω χαρτη της Τουρκιας.Απ'οτι διαβασα στο φορουμ δεν υπαρχει χαρτησ Τουρκιας και θα πρεπει να περασω αλλο λογισμικο αλλης εταιρειας πχ igo.Πρεπει να ξεκλειδωσω την συσκευη μου (pna) ή μπορω να περασω στην καρτα το νεο λογισμικο κρατωντας φυσικα backup της καρτας με το destinator?

ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Xapns
02-12-10, 00:48
Αν δεν ξεκλειδώσεις την συσκευή μπορείς να δουλέψεις άλλο πρόγραμμα,
δε θα έχεις όμως την δυνατότητα της επιλογής ανάμεσα στα δύο προγράμματα (Destinator-iGo).
Θα πρέπει δηλαδή να αντιστοιχίσεις το κουμπί πλοήγησης με το νέο πρόγραμμα.
Με το ξεκλείδωμα θα βάλεις κάποιο μενού μέσα στο οποίο θα έχεις συντομεύσεις για όλα τα προγράμματα,
και θα μπορείς ανα πάσα στιγμή να δουλεύεις όποιο θες!

timkos
02-12-10, 12:32
Αν δεν ξεκλειδώσεις την συσκευή μπορείς να δουλέψεις άλλο πρόγραμμα,
δε θα έχεις όμως την δυνατότητα της επιλογής ανάμεσα στα δύο προγράμματα (Destinator-iGo).
Θα πρέπει δηλαδή να αντιστοιχίσεις το κουμπί πλοήγησης με το νέο πρόγραμμα.
Με το ξεκλείδωμα θα βάλεις κάποιο μενού μέσα στο οποίο θα έχεις συντομεύσεις για όλα τα προγράμματα,
και θα μπορείς ανα πάσα στιγμή να δουλεύεις όποιο θες!

Ευχαριστω για την απαντηση σου.Το προβλημα μου ειναι οτι βρηκα χαρτη Τουρκιας αλλα δεν μπορω να τον περασω (μου ζηταει κωδικο) και μου ειπαν οτι πρεπει να ξεκλειδωσω την συσκευη μου για να δεχεται χαρτες ή και αλλα προγραμματα λογισμικου.Διαβασα στα θεματα για ξεκλειδωμα της συσκευης αλλα δεν τα καταφερα.Μηπως θα μπορουσες να μου υποδειξεις κανενα ποιο ευκολο τροπο?

Xapns
03-12-10, 02:04
Αυτό που σου είπαν αφορά παράνομο λογισμικό.
Σε αυτό το φόρουμ δεν μοιράζουμε σπασμένα προγράμματα και ούτε δίνουμε τέτοιου είδους συμβουλές.
Η ουσία του ξεκλειδώματος της συσκευής είναι να σου δώσει την δυνατότητα να περάσεις στη συσκευή
περισσότερα του ενός προγράμματα πλοήγησης στην περίπτωση που το μαμήσιο δε σε ικανοποιεί
για να μην αναγκαστείς να πάρεις καινούρια συσκευή αν θες άλλο πρόγραμμα.
Αυτό όμως προϋποθέτει την αγορά του λογισμικού πλοήγησης που επιθυμείς!