Επιστροφή στο Forum : 3,5" ,ή 5.0";
Theodore41
27-11-10, 11:30
Χαιρετω.
Κοιτουσα τιμες και specs,απο τα t&d 3,5,και 5 ιντσων,του mls destinator,και ειδα οτι και τα δυο,εχουν τον ιδιο επεξεργαστη,στην ιδια συχνοτητα,αλλα το μικρο εχει τη μιση τιμη.
Επειδη ετσι κι αλλοιως,λογω πρεσβυωπιας,δεν τα βγαζω τα γραμματα χωρις γυαλια,και στο αυτοκινητο,που να βαζεις κοντινα γυαλια,και αφου υπαρχει το t&d,γιατι να παρει κανεις το μεγαλο,οταν με το μικρο,κανει την ιδια δουλεια;
Η μηπως κανω λαθος;
Ακουω γνωμες.
Ευχαριστω.
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δουλέψω το πρόγραμμα χωρίς να το κοιτάω,μόνο με την ακοή,
υπάρχουν περιοχές και διασταυρώσεις που πρέπει να κοιτάξεις τον χάρτη για να καταλάβεις πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις.
Άρα όσο πιο μεγάλη η οθόνη τόσο το καλύτερο.
Τώρα εσύ αν και με τις δύο διαστάσεις δεν βλέπεις χωρίς γυαλιά,να πάρεις την μικρότερη και πιο φθηνή.
Δοκίμασέ τες όμως αν έχεις την δυνατότητα στο μαγαζί που θα πας,μην την αγοράσεις μόνο βάση τιμής!wink3
5.0''εννοειται καμια σχεση στην χρηση, αλλα και σαν συσκευη...
το μεγαλύτερο είναι καλύτερο ...εννοείται , αλλά εάν δεν θες να το αφήνεις στο αμάξι , το 3.5-4 μεταφέρεται πιο εύκολα σε ένα τσαντάκι μέσης ή και μπουφάν , ακόμα και για χρήση πεζού είναι καλύτερο .....
όλα καλά είναι πάρε ότι θες ....
Theodore41
27-11-10, 14:04
Aφου σας ευχαριστησω,θα ρωτησω το φιλο,πιο πανω,γιατι ειναι αλλη συσκευη;Που το εντοπιζεις;
Ξερεις,δεν με χαλαει να δινω λεφτα,αρκει αυτα ου δινω,να ξερω οτι αγοραζουν κατι καλυτερο σε καποιο τομεα,που με ενδιαφερει.
Ετσι,τασκασα και πηρα ενα DAP με πολλα λεφτα,γιατι ηξερα οτι παιζει πααρα πολυ καλα,(αμα του βαλεις και το σωστο υλικο 24/96, στην καρτα του βεβαια).
Αμα λοιπον,μου πεις που ειναι καλυτερο το 5άρι,και ο τομεας που ειναι καλυτερο,με ενδιαφερει,αυριο παω και το παιρνω.
Στα προσθετα χαρακτηριστικα το 5αρι εχει επιλεον: υποδοχή ακουστικών 3.5 mm, ενσωματωμένο μικρόφωνο αναγνώρισης φωνής, ενσωματωμένος δέκτης GPS (30 καναλιών), υποστήριξη πολυμέσων (Music Player, Picture Viewer, Movie Player, E-text Viewer).
Τα μεγαλυτερα + ομως ειναι η μεγαλη οθονη, η αναλυση, και η ευκολια χρησης λογω μεγεθους...
Theodore41
27-11-10, 14:28
Τωρα,μαλλον με επεισες...
Τη μουσικη,με usb τη βαζεις;
See you later,
Θοδωρος.
Την μουσικη και οτι αλλο αρχειο θελεις τα βαζεις στην καρτα μνημης συνδεοντας το μεσω usb με το pc, και τα παιζεις απο εκει.
Theodore41
09-12-10, 10:51
Τελικα,τασκασα κανονικα,και πηρα το 50SL,σε μια καλη τιμη που το βρηκα.(254 Ευρω).
Τωρα προσπαθω να το μαθω,γιατι,λογω ηλικιας,δεν ειναι και τοσο ευκολα πραγματα αυτα για μενα.
Επειδη ομως,ειναι καλυτερα να το κανω στο σπιτι μου,με την ησυχια μου,αξιζει τον κοπο,και τα χρηματα,να παρω και ενα φορτιστη,για να το φορτιζω καμια φορα και απο το σπιτι;
Και ποιος θα μπορουσε να ειναι αυτος ο φορτιστης;cristmasconfused
Theodore41
10-12-10, 19:15
Πηγα στην Αργυρουπολη σημερα,για να μου περασουν τους καινουριους χαρτες που εχουν βγει,και αγορασα και ενα φορτιστη για το σπιτι.
Ασε,με πιασανε κοροιδο.20 Ευρω μου ζητησαν,κι εγω,σαν κοροιδο,ταδωσα.cristmasmad
Και οσον αφορα στους χαρτες,μου κρατησαν και το μηχανημα για 3 εργασιμες,γιατι ειναι βλεπεις,πολλά,που θελουν αυτη την αναβαθμιση.
Την πατησα και στο δρομο,γιατι σα στραβαδι που ειμαι,αφου πρωτη φορα ασχολουμαι με κατι τετοιο,προσπαθουσα να παω στην Αργυρουπολη απο την Κυψελη,και ηθελε το ατιμο,να με παει απο το Κεντρο,που ομως δε μπορουσα να παω,αφου ημουν μονός.
Δεν ηξερα,οτι μπορω να αποκλεισω το δακτυλιο.
Αν και θα μπορουσαν,ζητωντας τον τελευταιο αριθμο του αυτοκινητου,και με τη βοηθεια και της ημερομηνιας,που εχουμε βαλει στο μηχανημα,να καταλαβαινει μονο του,ποτε μπαινει καποιος στο δακτυλιο,και πότε οχι.
Τελος παντων,καθε αρχη και δυσκολη.
Εγώ πάντως την λογική του δακτύλιου δεν την ξέρω και σίγουρα θα έχω κάνει παρανομία.
Ευτυχώς δεν με έχει πιάσει κανένας ακόμα!!!cristmasbiggrin
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.