PDA

Επιστροφή στο Forum : Αcer n35 & Destinator 6

konv
05-01-07, 01:50
Για Acer n35 Ποια έκδοση του Destinator 6 πρέπει να κατεβάσω;

# Destinator6.1.1_WM2003.zip - Μέγεθος: 6.1 MB - Destinator 6.1.1.40010 για Windows Mobile 2003 -
ή
# Destinator6.1.1_WM2005.zip - Μέγεθος: 6.1 MB - Destinator 6.1.1.40010 for Windows Mobile 2005 -

Ευχαριστώ

zeppelin
05-01-07, 02:06
το πρώτο

konv
05-01-07, 16:09
Πρέπει να σβήσω το PN πρώτα;

zeppelin
05-01-07, 18:11
Κάνε απεγκατάσταση του PN και μετά βάλε το 6

konv
05-01-07, 19:17
Tελικά δεν έκανα απεγκατάσταση το PN(γιατί δεν ήξερα πως να το κάνω) και φόρτωσα αναγκαστικά και το 6.
Τώρα τα έχω και τα 2 και επιλέγω. Πιστεύεις να έχω πρόβλημα;;;

zeppelin
05-01-07, 19:22
Δεν είναι ότι καλύτερο, ειδικά στο acer n35

konv
05-01-07, 20:04
Θα μπορούσες να μου πεις σε παρακαλώ πως να το απεγκαταστήσω;

zeppelin
05-01-07, 20:08
settings -->add remove programs

208 hp
08-01-07, 09:51
Φίλε Κοnv έβαλες το des 6 στο n35? :shock: Δεν είναι αργό? Δουλεύει καλά? Έχω και εγώ το n35 και όλοι λένε πως δεν δουλεύει καλά με des pn & dest 6. :( πες μας εντυπώσεις. :wink:

konv
08-01-07, 10:19
Για να είμαι ειλικρινής δεν το δοκίμασα με 2D χάρτη. Αλλά με 3D που το είχα ήτανε μια χαρά. Βέβαια μια απορία που έχω είναι γιατί ανά 15 sec μου έβγαζε μήνυμα "ελέξτε την κεραία". Φαντάζομαι πολύ πιθανόν αν δεν είναι κάποιο bug του προγράμματος να φταίει το ότι έχω φορτωμένο και το PN.

208 hp
08-01-07, 13:13
Για να είμαι ειλικρινής δεν το δοκίμασα με 2D χάρτη. Αλλά με 3D που το είχα ήτανε μια χαρά. Βέβαια μια απορία που έχω είναι γιατί ανά 15 sec μου έβγαζε μήνυμα "ελέξτε την κεραία". Φαντάζομαι πολύ πιθανόν αν δεν είναι κάποιο bug του προγράμματος να φταίει το ότι έχω φορτωμένο και το PN.

Φίλε έχω την εντύπωση ότι πρέπει να τα αλλάξουμε…. :oops: :D :D :D :D :D :D :D

Poulman
09-01-07, 00:35
Το εχω εγκαταστησει κι εγω το 6 χωρις να απεγκαταστησω το PN. Παραδοξως τρεχει καλα, αν και επρεπε να απεγκαταστησω σχεδον τα παντα για να μπορει να εχει αρκετη μνημη για υπολογισμο διαδρομης (δεν εχω μεσα ουτε τα ΡΟΙ των χρηστων ουτε Σαπφω κλπ). Η συμπεριφορα του 6 μοιαζει γενικα με του ΡΝ: Ξαφνικες εξαφανησεις των δρομων, καθυστερηση στην περιστροφη του χαρτη οταν κινουμαι με μεγαλεσ ταχυτητες κ.λ.π.
Μου αρεσει που υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης του βελους και το μικρο ρολογακι που εμφανιζεται κατα τον υπολογισμο διαδρομης, τον οποιο -εχω την εντυπωση- τον κανει γρηγοροτερα σε σχεση με το ΡΝ.
Φοβαμαι πως στην επομενη εκδοση destinator ή χαρτων, θα αναγκαστω να αρχισω να ψαχνω για καινουργιο Pocket PC.

Απορια: Οταν παταμε το κουμπι "Σπιτι", υποθετω οτι μας δινει την διαδρομη μικροτερου μηκους. Αν ναι, πως μπορω να επιλεξω να παει απο την ταχυτερη διαδρομη;

zeppelin
09-01-07, 00:51
Το mode του υπολογισμού διαδρομής είναι ίδιο με το τελεταίο που έχεις κάνει πριν πατήσεις το σπίτι

208 hp
09-01-07, 09:39
Το εχω εγκαταστησει κι εγω το 6 χωρις να απεγκαταστησω το PN. Παραδοξως τρεχει καλα, αν και επρεπε να απεγκαταστησω σχεδον τα παντα για να μπορει να εχει αρκετη μνημη για υπολογισμο διαδρομης (δεν εχω μεσα ουτε τα ΡΟΙ των χρηστων ουτε Σαπφω κλπ). Η συμπεριφορα του 6 μοιαζει γενικα με του ΡΝ: Ξαφνικες εξαφανησεις των δρομων, καθυστερηση στην περιστροφη του χαρτη οταν κινουμαι με μεγαλεσ ταχυτητες κ.λ.π.
Μου αρεσει που υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης του βελους και το μικρο ρολογακι που εμφανιζεται κατα τον υπολογισμο διαδρομης, τον οποιο -εχω την εντυπωση- τον κανει γρηγοροτερα σε σχεση με το ΡΝ.
Φοβαμαι πως στην επομενη εκδοση destinator ή χαρτων, θα αναγκαστω να αρχισω να ψαχνω για καινουργιο Pocket PC.

Απορια: Οταν παταμε το κουμπι "Σπιτι", υποθετω οτι μας δινει την διαδρομη μικροτερου μηκους. Αν ναι, πως μπορω να επιλεξω να παει απο την ταχυτερη διαδρομη;

φιλε poulman σε 2d η 3d το δουλευεις?

Poulman
10-01-07, 01:16
Το mode του υπολογισμού διαδρομής είναι ίδιο με το τελεταίο που έχεις κάνει πριν πατήσεις το σπίτι
Ευχαριστω πολυ φιλε zeppelin :)

φιλε poulman σε 2d η 3d το δουλευεις?
To 3D το δουλευω σπανια γιατι λογω δουλειας θελω να μπορω να βλεπω οσο πιο πολλες ονομασιες οδων γινεται. Προτιμω το 2D αν και νομιζω οτι "σερνεται" περισσοτερο!!!

Ενα ακομη προβλημα που παρατηρησα να συμβαινει (σπανια μεν...) ειναι οταν -για οποιοδηποτε λογο- δεν ακολουθησω αρκετες φορες την διαδρομη που μου καθοριζει το destinator καθε φορα που μου κανει επανυπολογισμο, τοτε -μετα απο αρκετους επανυπολογισμους- ακυρωνεται αυθαιρετα η ολη δρομολογηση!!! :smt102

chrisbas
10-01-07, 16:31
Εγω παιδια δουλευω το 3D με το acer και παει καλα εκτος απο λιγη καθυστερηση.Καμια φορα μονο κολλαει οταν φτανει στο τελος της διαδρομης και θελει ενα reset. :( Την αλλη βδομαδα θα το δοκιμασω και στο εξωτερικο με τους χαρτες απο destinator 3.Πιστευω να δουλεψει καλυτερα εκει γιατι η κεντρικη ευρωπη βλεπει καλυτερα τους δορυφορους.Ξερει κανεις να μου πει αν θα βλεπω εκει τα σημεια ενδιαφεροντος;

fotitz
19-01-07, 13:23

Βρε παιδιά, για πείτε μου τι έχω κανει λάθος? Εχω ενα acer n35 και του φόρτωσα το ΡΝ αλλα "σερνεται" στην κυριολεξία και κολλάει γιατι δεν εχει αρκετή μνήμη. Τι να κάνω? τι να αφαιρέσω?? Αρχίζει και δουλεύει κανονικα (φυσικά παντα με πααααρα πολυ μεγάλη καθυστέρηση για να βρεί σήμα) και μόλις παω να του δώσω διευθυνση για πλοήγηση, κολλάει και κάνω soft reset

Aν μπορείτε να βοηθήσετε...

1000 ευχαριστώ

fotitz
19-01-07, 14:08

Βρε παιδιά, για πείτε μου τι έχω κανει λάθος? Εχω ενα acer n35 και του φόρτωσα το ΡΝ αλλα "σερνεται" στην κυριολεξία και κολλάει γιατι δεν εχει αρκετή μνήμη. Τι να κάνω? τι να αφαιρέσω?? Αρχίζει και δουλεύει κανονικα (φυσικά παντα με πααααρα πολυ μεγάλη καθυστέρηση για να βρεί σήμα) και μόλις παω να του δώσω διευθυνση για πλοήγηση, κολλάει και κάνω soft reset

Aν μπορείτε να βοηθήσετε...

1000 ευχαριστώ

zeppelin
19-01-07, 15:38
Φόρτωσες το pn και γιατί βάζεις post στο destinator 6?

Βάλε το 6 είναι λίγο πιο ελαφρύ.