PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...

hornet900
04-01-07, 23:34
Καλή χρονιά σε όλους,

Εγκατέστησα το D6 (από D PN που είχα) σε MIO 168 (win 2003) και έχω μερικές ερωτήσεις.

1- Με το Dest PN είχα κάνει μία πολύ καλή λίστα αγαπημένων με κατηγορίες. Όλα αυτά τώρα υπάρχουν στο φάκελο favorites στη storage card μου. Πώς μπορώ να τα ανεβάσω στο DEST 6 ?

2- Το SIRF είναι καλύτερο από το ΝΜΕΑ? Μπορώ να κάνω το MIO 168 να έχει SIRF? Αν ναι πώς?

3- Από το DEST PN είχα παρατηρήσει ότι το GPS με έδειχνε με μεγάλες αποκλείσεις από το σημείο που βρισκόμουνα με 1-2 οικοδ. τετράγωνα απόσταση, και με αισθητή καθηστέριση. Όσο είχα το DEST 3 δεν θυμάμε τόσο μεγάλες αποκλείσεις. Στο DEST 6 έχει βελτιωθεί καθόλου αυτό το θέμα?

4- Στο εγχειρίδιο βλέπω ότι οι εικόνες δείχνουν το DEST 6 πλάγιο. Στο MIO 168 αυτό προφανώς δεν γίνεται λόγω WIN 2003 (πρώτη έκδοση). Παρατηρώ όμως ότι σε κάποια menu μου δείχνει τα μισά!!! (τα κόβει αριστερά). Περίεργο έτσι ???

5- Και τέλος, Πότε θα έχουμε νέους χάρτες?

Φιλικά

zeppelin
05-01-07, 01:30
1. ναι - βάλτα στο φάκελο my device/destinatorApps/Destinator/userdata/favorits (διαβάζουμε και κανένα Post στο forum πριν κάνουμε ερωτήσεις και μάλιστα 5 μαζεμένες)
2. μια χαρά είναι το NMEA πάντως παίζει και sirf to 6
3. Δε φταίει το λογισμικό αλλά το gps σου - όσο πιο νέα έκδοση φτιάχνεται τόσο αυτά μεγαλώνουν μιας και γενικώς τα gps βελτιώνονται. Πάντως το 6 έχει καλύτερη διαχείριση από το pn
4. Βάλε το firmware για 2003 SE και θα τα βλέπεις και landscape
5. Περίπου το Μάρτιο. Αλλά για να μην πέσω έξω και υπάρχουν γκρίνιες: από 1/3/07 - 31/5/07

vasiliadis1
05-01-07, 17:13
Περίπου το Μάρτιο. Αλλά για να μην πέσω έξω και υπάρχουν γκρίνιες: από 1/3/07 - 31/5/07
πολύ καλη επισήμανση νικο!! καταλαβαίνεις τι εχει να γίνει απο παραπονα!!!βλεπω αυτη την φορά παίρνεις τα μέτρα σου!!!

sogun
06-01-07, 08:07
4. Βάλε το firmware για 2003 SE και θα τα βλέπεις και landscape

Γνωρίζεις εάν και που μπορούμε να βρούμε αυτή την έκδοση?

Μήπως υπάρχουν κάποιες οδηγίες για την εγκατάσταση?

Υποθέτω ότι μετά από την εγκατάσταση της έκδοσης 2003 SE θέλουν όλα εγκατάσταση από την αρχή?

Ευχαριστώ

zeppelin
06-01-07, 16:19
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=774

Κάνεις την εγκατάσταση του Destinator 6 και είσαι ok

sogun
07-01-07, 06:22
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=774

Κάνεις την εγκατάσταση του Destinator 6 και είσαι ok

Ευχαριστώ πολύ!!!