Επιστροφή στο Forum : Απορία σχετικά με δρομολόγηση
Εχω την εξης απορία. Με το destinator PN έβαλα να βρω την πλοήγηση για να πάω στο σπίτι ενός φίλου μου, και με έβγαλε από τον δρόμο που πάω πάντα. Δοκίμασα να δω και την διαδρομή με το 6 και μου έβγαλε μία άλλη διαδρομή η οποία κάνει κύκλο. Πρέπει να έχω επιλεγμένο το ταχεία ή σύντομη? Είχε το ταχεία προεπιλεγμένο
sto 6 prin tin diadromi sou exei na epilexeis syntomi h grigori... :wink:
Για να καταλαβω κι εγω...Στο 6 οταν λεει συντομη εννοει συντομη απο θεμα χιλιομετρων και ταχεία οτι θα σε παει απο κεντρικους δρομους για να κινεισαι με μεγαλυτερη ταχυτητα ασχετως χιλιομετρων?????
Για να καταλαβω κι εγω...Στο 6 οταν λεει συντομη εννοει συντομη απο θεμα χιλιομετρων και ταχεία οτι θα σε παει απο κεντρικους δρομους για να κινεισαι με μεγαλυτερη ταχυτητα ασχετως χιλιομετρων?????
ap'oti exw katalabei h syntomi se paei apo "kabatzes" kai stenakia.. h grigori se paei apo lewforous ! asxetos xiliometrwn.
Οταν λεει σύντομη εννοεί την συντομότερη χιλιομετρικά και ταχεία την συντομότερη χρονικά, που είναι και η ποιό λογική επιλογή. 8)
Φιλε panosha σε παω γιατι εχεις την νοοτροπια του ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!! Ρε δεν μπα να κανω 300 χιλιομετρα παραπανω και να καψω 50 ευρω βενζινη δεν με νοιαζει..φτανω μιση ωρα νωριτερα!χαχαχαχα..πλακα κανω..Σας ευχαριστω για την διευκρινιση
Φιλε panosha σε παω γιατι εχεις την νοοτροπια του ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!! Ρε δεν μπα να κανω 300 χιλιομετρα παραπανω και να καψω 50 ευρω βενζινη δεν με νοιαζει..φτανω μιση ωρα νωριτερα!χαχαχαχα..πλακα κανω..Σας ευχαριστω για την διευκρινιση
Αν φτάσεις νωρίτερα θα είναι επειδή κινείσαι σε μεγαλύτερους δρόμους και με μεγαλύτερες ταχύτητες, άρα ακόμα και αν κάνεις λίγα περισότερα χιλιόμετρα θα έχεις μικρότερη κατανάλωση. Αυτή δεν είναι νοοτροπία Ελληνάρα αλλά λογικού ανθρώπου. :-D
λοιπόν το ξανακοιταξα και έχουμε και λέμε.. Αν βάζω το σύντομη αντί για το ταχεία, με πάει από εκεί που πάω και εγώ. Τώρα στο PN είμαι σίγουρος ότι και εκεί είχα την γρηγορότερη διαδρομή επιλεγμένη (default είναι νομίζω). Εβαλα και την διαδρομή στο driveme.gr και μου βγάζει την συντομότερη διαδρομή που ουσιαστικά ακολουθεί μια ευθεία αντί να κάνει αριστερά και μετά δεξια για να με βγάλει στο ίδιο σημείο :-D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.