Επιστροφή στο Forum : ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Λοιπόν αγαπητοί ... συμφορήτες, διαπιστώνω στη νέα έκδοση του προγράμματος μας ότι όταν βρίσκεται σε 3D mode το στίγμα καθυστερεί αισθητά, αν το παρατηρήσει κανείς, ενώ στο 2D είναι άριστο. Εκείνο που με καίει είναι το εξής: Κάτι έχει το forlinks μου και αν ανοίξεις στις απαγορεύσεις την αττική οδο, δεν εμφανίζει ούτε εισόδους, ούτε εξόδους ούτε τίποτα, παρα μόνο τη λέξη Αττική οδός. Αυτό έχει ως συνέπεια να αγνοεί την απαγόρευση και να με βάζει στην αττική οδό. Αν κάποιος έχει ένα σωστό forlinks που δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα - και μπορεί - ας μου το στείλει στο euroservice@otenet.gr. Παρατήρησα ότι αν περνάω χειροκίνητα πχ τις εισόδους πχ Είσοδος Υ4 είναι εντάξει. Αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος από να τα περάσω ένα - ένα χειροκίνητα. Τέλος αν δεν σας έχω ζαλίσει, ας μου πείτε πως είναι σωστότερος τρόπος να εγκαταστήσω το νέο forlinks.
Αγαπητοί, μέσα από την καρδιά μου, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Περίεργο αυτό που λες.
Πράγματι δεν φαίνονται λεπτομέρειες των στοιχείων που αποτελούν την Αττική οδό, αλλά τα forlinks δουλεύουν σωστά.
Είσαι σίγουρος ότι έχεις τρέξει το forlink.cab για το D6; ή έχεις αφήσει τα παλιά του ΡΝ;
Τα forlinks πράγματι δουλεύουν κανονικά άσχετα έαν φαίνονται οι έξοδοι ή όχι. Το θέμα με την απόκλιση θέσης όταν δουλεύουμε σε 3D έχει να κάνει με το "μηχανάκι" μας ή πέρνει διόρθωση?
Τελικά πέρασα μια μια τις εισόδους της Αττικής οδού και είναι εντάξει. Βεβαιωθητε από Βριλήσσια προς Σπάτα με ενεργοποιημένη την αποφυγή της Αττικής οδού, σας βάζει από Υ4 Αγ. Παρασκευή? εμένα με έβαζε, ενώ τα πιο κοντινά ήταν Δουκίσσης Πλακεντίας. Δείτε και πείτε μου!
Τελικά πέρασα μια μια τις εισόδους της Αττικής οδού και είναι εντάξει. Βεβαιωθητε από Βριλήσσια προς Σπάτα με ενεργοποιημένη την αποφυγή της Αττικής οδού, σας βάζει από Υ4 Αγ. Παρασκευή? εμένα με έβαζε, ενώ τα πιο κοντινά ήταν Δουκίσσης Πλακεντίας. Δείτε και πείτε μου!
Φίλε Ελεύθερε, αν δεν κάνω λάθος η Υ4 ανήκει στο τμήμα της περιφερειακής Υμηττού και όχι στην Αττική οδό. Εάν δεν έχεις επιλέξει και αποφυγή της Περιφερειακής Υμηττού σαφώς και θα σε βάλει στην Υ4 και μέσω περιφ.Υμηττού θα σε βγάλει Σπάτα.
Φίλε Gandalf, έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο, αλλά αφού η περιφερειακή Υμηττού, ουσιαστικά είναι ο ίδιος αυτοκινητόδρομος της Αττικής οδού, δεν θα έπρεπε να υπάρχει εννιαίος αποκλεισμός? Φυσικά ο εν λόγο αποκλεισμός δεν θα έπρεπε να πιάνει και την Κατεχάκη, αφού σε καμία περίπτωση δεν είναι Αττική οδός και ούτε πληρώνεις διόδια. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά θα ήθελα να ακούσω την αποψη σου πιο εμπεριστατομένα. Πίστεψε με όλο αυτό το διάστημα έχω σπάσει το΄κεφάλι μου γιατί αφου ενω αποκλείω την Αττική οδο, με πάει από την Υ4. Αν είναι έτσι οπως το λές καλά κάνει και με βάζει, είναι όμως πρακτικά και ουσιαστικά σωστό? Καλή Χρονιά!
Φίλε Gandalf, έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο, αλλά αφού η περιφερειακή Υμηττού, ουσιαστικά είναι ο ίδιος αυτοκινητόδρομος της Αττικής οδού, δεν θα έπρεπε να υπάρχει εννιαίος αποκλεισμός? Φυσικά ο εν λόγο αποκλεισμός δεν θα έπρεπε να πιάνει και την Κατεχάκη, αφού σε καμία περίπτωση δεν είναι Αττική οδός και ούτε πληρώνεις διόδια. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά θα ήθελα να ακούσω την αποψη σου πιο εμπεριστατομένα. Πίστεψε με όλο αυτό το διάστημα έχω σπάσει το΄κεφάλι μου γιατί αφου ενω αποκλείω την Αττική οδο, με πάει από την Υ4. Αν είναι έτσι οπως το λές καλά κάνει και με βάζει, είναι όμως πρακτικά και ουσιαστικά σωστό? Καλή Χρονιά!
Οχι δεν πιάνει την Κατεχάκη (περιφερειακός Καρέα).
Αλλη οδός είναι η περιφερειακή Υμηττού και άλλη η Αττική οδός, έστω και εάν αυτές κάπου ενώνονται και φαίνονται στην αντίληψή μας σαν μία οδός.
Δοκίμασε με αποφυγή περιφερειακής Υμηττού, αφού έτσι κι αλλιώς την έχει το destinator, σε συνδιασμό με την αποφυγή Αττικής οδού :wink:
Τελικά έχεις δίκιο!
Συνήθως δίκιο έχει αλλά δεν τον πολυσυμπαθώ γιατί με τρομάζει με αυτά τα avatar ! :shock:
Τελικά έχεις δίκιο!
Χαίρομαι που βοήθησα :)
Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ μπορει καποιος να μου πει που ειναι οι ηχοι της Σαπφούς?Εχω φαει το φορουμ και δεν μπορω να τους βρω να τους κατεβασω...Ευχαριστω για τη βοηθεια!
Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ μπορει καποιος να μου πει που ειναι οι ηχοι της Σαπφούς?Εχω φαει το φορουμ και δεν μπορω να τους βρω να τους κατεβασω...Ευχαριστω για τη βοηθεια!
Ειναι το Sapfo.cab που κατέβασες με το πρόγραμα. 8)
χαχαχαχαχαχα..Ωραια..κατσε γιατι τωρα θα καταλαβεις οτι δεν εχω ιδεα απο αυτα...εχω κατεβασει το D6...εχει μεσα ηδη το σαπφω?
χαχαχαχαχαχα..Ωραια..κατσε γιατι τωρα θα καταλαβεις οτι δεν εχω ιδεα απο αυτα...εχω κατεβασει το D6...εχει μεσα ηδη το σαπφω?
Yap. :-D
Αν μου πεις και που θα παω βημα βημα για να το βρω μεσα στο D6 θα σε κερασω λουκουμι!χαχααχα...Χωρις πλακα..Σε ευχαριστω πολυ
Αν μου πεις και που θα παω βημα βημα για να το βρω μεσα στο D6 θα σε κερασω λουκουμι!χαχααχα...Χωρις πλακα..Σε ευχαριστω πολυ
Αν τα έχεις εγκατάστήσει όλα, Επιλογές / Ρυθμίσεις / Γλώσσα και στις φωνητικές οδηγίες επιλέγεις Sapfo.
Θέλω το λουκούμι μου. :-D
Θα σου δωσω ολοκληρο κουτι Συριανα λουκουμια!ΧΑΧΑΧΑΧ
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.