Επιστροφή στο Forum : Bluetooth και ηχητικές ειδοποιήσεις
Με το Destinator 6, εάν το πρόγραμμα ξεκινήσει με το bluetooth του PDA αναμένο (για να "βλέπει" το bluetooth GPS) δεν παίζουν καθόλου οι ηχητικές ειδοποιήσεις. Εάν πάλι ξεκινήσει με το bluetooth σβηστό και το ανάψω μετά, οι ειδοποιήσεις παίζουν κανονικά. Αυτό δεν συνέβαινε στο PN και είναι (λίγο όμως) ενοχλητικό.
Χ50v 2003SE, Widcomm Bluetooth 2.0 driver. Το Destinator 6 εγκαταστάθηκε μετά από πλήρη αποεγκατάσταση του PN και μεταφέρθηκε στην SD.
Τι να πω? Να πω πάλι για τα PNA? Θα καταντήσω γραφικός στο τέλος.
Ναι, δίκιο έχεις, κάθε installation και PDA έχει τα δικά του τερτίπια, απλά έλεγα αν μπορεί κανείς να κάνει κάποια υπόθεση... για να ξέρω προς τα πού να ψάξω για να το διορθώσω. Σκέφτομαι π.χ. μήπως το Destinator προσπαθεί να προωθήσει τον ήχο στο bluetooth GPS θεωρώντας ότι είναι bluetooth ακουστικά... τι να πω?
Καλά κάνετε και τα αναφέρετε όλα αυτά γιατί έτσι μπορεί να δοθεί λύση από κάποιον άλλον που είχε το πρόβημα. Αυτός είναι κι ο ρόλος του forum. Μήπως είχες συνδέσει bt hands free που είναι και ακουστικά?
Ναι όντως, είχα συνδέσει bluetooth ακουστικά.
Δοκίμασα να καταργήσω τελείως το pairing με τ' ακουστικά αυτά αλλά το προβληματάκι εξακολουθεί. Δεν πειράζει, δεν είναι και τίποτα σοβαρό στο κάτω κάτω!...
pantelikas
11-01-07, 02:49
Υπάρχει δυνατότητα να πάει ο ήχος (ηθελημένα) στο bluetooth ακουστικό; Γιατί το παλιάμαξο μου δεν έχει καθόλου ηχομόνωση και δεν ακούω τίποτε.
Ευχαριστώ
Υπάρχει δυνατότητα να πάει ο ήχος (ηθελημένα) στο bluetooth ακουστικό; Γιατί το παλιάμαξο μου δεν έχει καθόλου ηχομόνωση και δεν ακούω τίποτε.
Ευχαριστώ
Δοκίμασε αυτό: http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-bluetooth-audio-v1-0.html
pantelikas
11-01-07, 14:53
Ευχαριστώ πολύ
Πες μας αν σου δουλεύει σωστά και τι συσκευή έχεις. 8)
pantelikas
13-01-07, 01:24
Για την ώρα Mio 168 αλλά σύντομα κάποιο HP Travel companion, οπότε θα σας ενημερώσω μέσα στη νέα εβδομάδα
Papageorge
24-01-07, 18:10
Εγώ πάντως ρύθμισα το BT ακουστικό μου (Sony Err) με το HP RX5710 και ακούω πολύ καλά και χωρίς πρόβλημα ακόμη και τα ταπ της οθόνης. Δεν βρίσκω λόγο για το πρόγραμμα αυτό. Μάλλον θα συνδεθεί στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου αλλά καλά είναι να υπάρχει και η εναλλακτική του ακουστικού.
pantelikas
26-01-07, 10:00
Και σε εμένα δεν χρειάστηκε το πρόγραμμα αυτό. Σύνδεση του ακουστικού και όλα καλά !!! Επιτέλους ακούω την φωνή και πάνω από 80 χλμ/ώρα
Και σε εμένα δεν χρειάστηκε το πρόγραμμα αυτό. Σύνδεση του ακουστικού και όλα καλά !!! Επιτέλους ακούω την φωνή και πάνω από 80 χλμ/ώρα
Πές μας τον τρόπο γιατί σε μένα όταν ανοίγω το Dest χάνεται το ΒΤ.
Με το Jabra 500 που έχω αν πατήσω το κουμπάκι του γιά 1 sec όλοι οι ήχοι του PDA μεταφέρονται στο ακουστικό, αν το ξαναπατήσω επιστρέφουν στο PDA. :lol:
Πανο και εγω εβαλα το BT προγραμματακι , αλλα δεν δουλευει στο QTEK G100 .
Ενεργοποιησα το BT της συσκευης , βρηκε το ακουστικο , ενεργοποιησα το προγραματακι ...αλλα τιποτα ..δεν εξερω αν δουλευι σε ολα η θελει καμμια αλλη ρυθμιση :?
Ενεργοποιησα το BT της συσκευης , βρηκε το ακουστικο , ενεργοποιησα το προγραματακι ...αλλα τιποτα ..δεν εξερω αν δουλευι σε ολα η θελει καμμια αλλη ρυθμιση :?
Το προγραματάκι σεάλλες συσκευές δουλεύει και σε άλλες όχι. Αυτό που γράφω πιό πάνω γίνεται χωρίς αυτό. :lol:
Με το Jabra 500 που έχω αν πατήσω το κουμπάκι του γιά 1 sec όλοι οι ήχοι του PDA μεταφέρονται στο ακουστικό, αν το ξαναπατήσω επιστρέφουν στο PDA. :lol:
Φίλε κάτι άλλο ;; Δεν δουλεύει σε μένα :smt022
Φίλε κάτι άλλο ;; Δεν δουλεύει σε μένα :smt022
:smt023 Φίλε panosha σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου .Δούλεψε \:D/ απλά ήθελε και μια ρύθμιση στο pda .
Το προγραματάκι σεάλλες συσκευές δουλεύει και σε άλλες όχι. Αυτό που γράφω πιό πάνω γίνεται χωρίς αυτό. :lol:
Μαλιστα...καμμια αλλη πατεντουλα εχουμε υποψη??
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.