PDA

Επιστροφή στο Forum : Βοηθεια με mls 4305 δεν ξεκιναει ο πλοηγος

soulfreem
01-11-10, 13:41
Παιδια εχω προβλημα με την καρτα sd της συσκευης και εχασα αρχεια μαλλον και ενα φακελο resident flash δεν ξεκιναει το destinator.

Μπορει κανεις να μου πει τι πρεπει να εχω μεσα στην sd και μεσα στην συσκευη για να δουλεψει ο πλοηγος;
Μπορει καποιος που εχει 4305 να τα ανεβασει για να κατεβασω;
Επισης εχει δοκιμασει κανεις να δει εαν παιζει με destinator 8 η 9;
Δεν εχω το cd και μου ζητανε 25 ευρω απο mls για να ξαναφτιαξουν την καρτα.

Εαν μπορει ας βοη8ησει καποιος κατοχος.

peterant
01-11-10, 17:01
Το Destinator τρέχει από την κάρτα και την διαδρομή DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe
Εκτός από αυτούς τους φακέλους, πρέπει να υπάρχει έξω από τον φάκελο DestinatorApps (χύμα μέσα στην κάρτα δηλαδή) και ένα έγγραφο κειμένου που θα ονομάζεται gpsrunfile.txt και στο οποίο θα αναγράφεται η διαδρομή του destinator όπως παρακάτω: "\SDMMC\DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe"

-Εφόσον η συσκευή είναι παλιά (Μαρ '09), ίσως να μπορείς να βρεις το Destinator εδώ (http://www.ngi.gr) , εάν κάνεις registration και δηλώσεις τον 25 φήφιο κωδικό που υπάρχει στο οπισθόφυλλο οδηγιών χρήσης του Destinator, που πήρες μαζί με την αγορά της συσκευής, αλλιώς πρέπει να απευθυνθείς στην mls.

soulfreem
01-11-10, 17:12
Γραφτηκα στην mls αλλα εχουνε μονο χαρτες!Μου ειπαν το λογισμικο μονο απο την εταιρεια.Καλα το destinator κατεβασμενο για windows ce δεν παιζει;Εχω το gprsunfile.txt με αυτη την διαδρομη αλλα δεν ξεκιναει.Χρειαζεται και αρχεια residentflash η ssd;