Επιστροφή στο Forum : Ο Ταχυτερος υπερυπολογιστης Tianhe-1
Η Κίνα κατασκεύασε τον ταχύτερο υπερυπολογιστή Tianhe-1
Εχει την δυνατότητα να κάνει περισσότερους από 2.500 τρισεκατομμύρια υπολογισμούς ανά δευτερόλεπτο.
Άραγε σε τη εφαρμογές θα τους χρειαστεί ...... και σαν καχύποπτος ΛΕΩ μήπως σε πυρηνικές εξομοιώσεις ; η σε μοντέλα διαστημικού ενδιαφέροντος ;
Μπράβο τους ειναι άξιοι .
Και χρήμα έχουν και τεχνογνωσία και σε λίγο θα κατέχουν απόλυτα την τεχνολογία .
Τίποτα δεν ειναι τυχαίο σε αυτή τη χώρα .
Πηγή
www.i-live.gr
Μήπως είναι καλοί στην αντιγραφή σαν τους Ιάπωνες "λέω"
Να αντιγράψουν ποιους ; όταν υπαρχει προγραμμα υψηλής τεχνολογίας από την κυβέρνηση τους όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα συνεργάζονται για αυτό το σκοπό και μόνο , σε λίγο θα τους αντιγράφουν αν και σε ορισμένους τομείς το κανουν ήδη .
Ότι ανεβαίνει κατεβαίνει.
Δεν την θεωρώ καλή στην ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζει και η εξέλιξη της βασίζεται στο φθηνό εργατικό κόστος χάρη στην Δημοκρατική της Δικτατορία.
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ την δίκη τους [ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ] παρά αυτή που έχουμε εδώ ,για 500 δολάρια εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι δημόσια δήμαρχο που τα καταχράστηκε και μπράβο τους , εδώ για δις δεν ευθύνεται κανείς ,όσο για το οτι ανεβαίνει κατεβαίνει αυτό θα το δούμε στο άμεσο μέλλον, το οτι μαζευουν όλο το χρήμα δεν λέει τίποτε.
Οσο για την ποιότητα που όλοι κόπτονται είδαμε και την σύγχρονη ευρωπαϊκή η αμερικανική ,τη να πω τέλεια άψογη . ΑΠΛΑ τα θάβουν με το γάντι .
Η τεχνολογία τους δεν φαίνεται σε pna pda ΚΛΠ αλλά σε καίριους τομείς και εκεί δεν θα έχουν αντίπαλο σε λίγα χρόνια [ βλέπε ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ πυρηνικών αντιδραστήρων ψυχρή διάσπαση - ΔΙΑΣΤΗΜΑ όλα τα δορυφορικά αποκλειστικά δικής τους κατασκευής - ΑΜΥΝΤΙΚΑ εδώ άστα να πάνε έχουν ξεφύγει σε ορισμένους τομείς ].
1.250.000.000 πληθυσμός. Τα 700.000.000 δεν είναι θα ενεργοί στην εργασία;
Εργάτες; Όχι κατά την άποψη μου. Σύγχρονοι σκλάβοι περισσότερο.
Το ότι ανεβαίνει κατεβαίνει, είναι νομοτέλεια. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.
Ζενίθ και Ναδίρ. Ας το πούμε και έτσι.
Το ότι μαζεύουν το χρήμα είναι λόγω του πρώτου που ανέφερα. Τζάμπα είναι το εργατικό κόστος.
Θα συμφωνήσω εν μέρει για τον Δήμαρχο που λες. Αλλά ο Πολιτισμός δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί.
Αν την γυναίκα του καθενός μας την κλωτσούσαν και την χτυπούσαν ανελέητα στην κοιλιά γιατί έμεινε έγκυος δεύτερη φορά, ενώ απαγορεύεται από τον Νόμο, πες μου πως θα ένιωθες και γι' αυτήν την Χώρα αν ήσουν υπήκοος της.
Είναι φοβερό πάντως το πως επικροτούμε το γεγονός ότι εξελίσσεται το ανθρώπινο είδος στο θέμα της αλληλοεξόντωσης του.
Να είσαι σίγουρος πάντως ότι σέβομαι την άποψη σου, απλά δεν την ενστερνίζομαι.
Σκλάβοι ειναι αυτοί που πριν δεν είχαν να φάνε, και τώρα έχουν, ΕΤΣΙ ονομάζετε τώρα.
Και ευτυχώς δεν έχουν συνδικαλιστές γιατί αυτοί όπου έβαλαν το χεράκι τους κατέστρεψαν τη χώρα .
[Αν την γυναίκα του καθενός μας την κλωτσούσαν και την χτυπούσαν ανελέητα στην κοιλιά γιατί έμεινε έγκυος δεύτερη φορά, ενώ απαγορεύεται από τον Νόμο, πες μου πως θα ένιωθες και γι' αυτήν την Χώρα αν ήσουν υπήκοος της.]
Ο ΝΟΜΟΣ ειναι ΝΟΜΟΣ ,και όταν τον παραβιάζεις να είσαι και έτοιμος να δεχθείς και της συνέπειες ,όχι σαν εδώ που φτιάχνουν ΝΟΜΟΥΣ απλά για να υπάρχουν,το πως θα ένοιωθα δεν γνωρίζω τώρα που είμαι εκ του ασφαλούς ,και δεν θα έκρινα από ένα και μόνο γεγονός .
Πολιτισμός υπαρχη και ειναι καλύτερος από αυτόν που έχουμε σήμερα εμείς σαν χώρα ,δημιουργεισαν οι πρόγονοι μας πολιτισμό και μετά ΠΕΣΑΜΕ σε ΒΑΘΥ κώμα .
Σέβομαι την γνώμη του καθενός ,είτε μου αρέσει είτε ΟΧΙ.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.