PDA

Επιστροφή στο Forum : 50A ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ vista menu

lupakos
21-10-10, 08:57
Καλημέρα σε όλους , ειμαι κάτοχος ενός MLS DESTINATOR 50A ,ειπα να κανω αναβάθμιση στους χαρτες μου γιατι πρεπει να φυγω στο εξωτερικο.Μπηκα στο σιτε της MLS και εκανα εγκατασταση τον τελευταιο ελληνικο χάρτη που μου δινουν εκει.Ολα κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Μετα μπηκα στο site της ngi να κατεβασω καινουριο λειτουργικο και εκει χαθηκα. δεν ειχα ιδεα τι να κατεβασω. Βασικα εμενα μου χρειαζονται οι χαρτες τις Ιταλιας και Γερμανιας. Προσπαθησα να μην τους αγορασω γιατι μου ζητανε 150 euro.

Ενας φίλος μου έδωσε τους δικους του και προσπαθησα να τους βάλω στο MLS, τους αναγνωρισε αμεσως αλλα μετα απο μερικα sec μου βγαζει error που λεει οτι πρεπει να μιλησω με την τεχνικη υποστηριξη της εταιριας γιατι υπαρχει προβλημα με την αδεια.

Τωρα ειπα να βαλω το vista menu , μηπως και δουλεψω το tom tom η το IGO διαβασα όλες τις οδηγιες που υπαρχουν αλλα το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι εμενα υπαρχει μεσα στο MLS το \ResidentFlash και μεσα σε αυτο οι ASR DestinatorApps Video .Τα υπολοιπα αρχεια δεν υπαρχουν shell.ini κτλ

Καμια ιδεα ?

zeppelin
21-10-10, 12:17
Προτείνω να αγοράσει ginius με χάρτες Ευρώπης - Ελλάδας με 59 ευρώ (2gb κάρτα) ή 69 ευρώ (4gb κάρτα).
Ενιαίος χάρτης στην Ευρώπη, το πιο γρήγορο λογισμικό και αναβαθμίσεις για 3 χρόνια δωρεάν και στην Ευρώπη!

Μπορείς να αφήσεις για μια μέρα τη συσκευή σου στη geointelligence για την εγκατάσταση χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.