PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή αρχικής εικόνας

vasilik
28-12-06, 16:10
Γεια σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να αλλάξουμε την αρχική εικόνα του Des 6.

Ευχαριστώ

edit : Προσπάθησα να αλλάξω το αρχείο about μέσα από το menu skins/all με ίδιου μεγέθους εικόνα αλλά δεν δούλεψε. Έδειχνε μπλε εικόνα...

panosha
31-12-06, 14:12
Γεια σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να αλλάξουμε την αρχική εικόνα του Des 6.

Ευχαριστώ

edit : Προσπάθησα να αλλάξω το αρχείο about μέσα από το menu skins/all με ίδιου μεγέθους εικόνα αλλά δεν δούλεψε. Έδειχνε μπλε εικόνα...
Γίνεται ακριβώς όπως το περιγράφεις, πρόσεξε η εικόνα σου να έχει ίδιες διαστάσεις και κατάληξη .png :lol:

vasilik
03-01-07, 03:55
Φαντάζομαι ότι κατάλαβα τι δεν γίνεται σωστά... Ενώ η ανάλυση της αρχικής είναι 72x72 dpi, η δική μου είναι 96x96 dpi. Πως μπορώ να την αλλάξω? ](*,)

chronisb
03-01-07, 04:20
Με Photoshop ή κάποιο άλλο προγραμμα επεξ. εικόνας.

panosha
03-01-07, 10:48
Φαντάζομαι ότι κατάλαβα τι δεν γίνεται σωστά... Ενώ η ανάλυση της αρχικής είναι 72x72 dpi, η δική μου είναι 96x96 dpi. Πως μπορώ να την αλλάξω? ](*,)
Αν δεν μπορείς να το κάνεις στείλε μου την εικόνα σου να την περιποιηθώ και την παίρνεις πίσω μετά. :-)

vasilik
04-01-07, 17:24
\:D/ Ευχαριστώ panocha ! \:D/

mpaltzis
04-01-07, 23:00
Με Photoshop ή κάποιο άλλο προγραμμα επεξ. εικόνας.

HI
χρονια πολλα
ειμαι (νεος) και θα ηθελα ακριβως τον τροπο που αλλαζουμε photo
ευχαριστω :lol:

zvezda
31-01-07, 20:25
ΠΑΙΔΙΑ HELP ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ about.png ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ?

panosha
31-01-07, 22:18
Γιά να αλάξετε την εικόνα εισόδου στο Destinator 6 πρέπει να επεξεργαστείτε την εικόνα about.png που βρίσκεται στο φάκελο DestinatorApps / Destinator / Skin / All με ένα πρόγραμα επεξεργασίας εκόνας και στη θέση της φωτό που φαίνεται να βάλετε μία της αρεσκείας σας. 8)

spichri
01-02-07, 00:44
απλα φροντισε η εικονα να ειναι απο τον φακελο all στον φακελο με τα skins κι οχι απο τον φακελο του skin που θελεις να αλλαξεις :wink:

panosha
01-02-07, 08:54
απλα φροντισε η εικονα να ειναι απο τον φακελο all στον φακελο με τα skins κι οχι απο τον φακελο του skin που θελεις να αλλαξεις :wink:
Δεν με προσέχεις !!! :-D

ptsikos
01-02-07, 10:05
Πάνο καλημέρα, μια ερώτηση. Εφτιαξα μια φωτό για το ξεκίνημα του Dest 6 η οποία δουλεύει άψογα και θα ήθελα να την δείτε.
Που βάζουμε τις φωτογραφίες για να μπορούμε να τις επισυνάψουμε στα μηνύματα. Δεν πολυκατάλαβα την διασύνδεση.
Επίσης βρήκα μια ωραία εικόνα για το GPS αλλά μου τη βγάζει μαύρη. Θα πρέπει να πειράξω και κάτι κάπου αλλού?
Ευχαριστώ
Παναγιώτης.

panosha
01-02-07, 10:17
Πάνο καλημέρα, μια ερώτηση. Εφτιαξα μια φωτό για το ξεκίνημα του Dest 6 η οποία δουλεύει άψογα και θα ήθελα να την δείτε.
Που βάζουμε τις φωτογραφίες για να μπορούμε να τις επισυνάψουμε στα μηνύματα. Δεν πολυκατάλαβα την διασύνδεση.
Επίσης βρήκα μια ωραία εικόνα για το GPS αλλά μου τη βγάζει μαύρη. Θα πρέπει να πειράξω και κάτι κάπου αλλού?
Ευχαριστώ
Παναγιώτης.
Τη φωτό την ανεβάζεις εδώ http://www.imageshack.us/ αντιγράφεις το σύνδεσμο που θα σου δώσει και πατας το κουμπακι Img ψηλά στο μύνημα που γράφεις. Κάνε προεπισκόπιση να σιγουρευτείς οτι είσαι ΟΚ. Τώρα γιά τη μαύρη χίλια δυό μπορεί να φταίνε. 8)

ptsikos
01-02-07, 10:33
http://img175.imageshack.us/img175/6757/abouttq2.th.png (http://img175.imageshack.us/my.php?image=abouttq2.png)

Αυτή είναι η δική μου αρχική εικόνα (τα πρόσωπα δεν έχουν καμμία σχέση με τον υποφαινόμενο)
Οπως θα καταλάβατε έχω Ford Maverick

ptsikos
01-02-07, 10:34
Ευχαριστώ Πάνο, καλή συνέχεια!

torero33
07-03-08, 16:15
Επίσης απο ο,τι κατάλαβα δεν μπορείτε απλά μετονομάσετε το αρχείο απο jpg σε png. Πρεπει να το μετατρέψετε πχ με το photoshop ή αλλο πρόγραμμα. Και να προσέξετε το "θεμα" σας να μην ειναι πολύ κάτω στην φωτογραφία, γιατι θα καλυφθεί απο την μπάρα φόρτωσης του destinator

Tasos19s
07-03-08, 16:24
εγώ να πω ότι ανοίγω την εικόνα στον υπολογιστή με την "ζοφραφικι".

κόβω το κομμάτι που θέλω δηλαδή την κάτω μπάρα και μετά την πάνω μπάρα και μετά τα κάνω επικόλληση στην καινούργια φωτό.

τώρα για την καινούργια φωτό πριν την επικόλληση παο στην ζωγραφική πάνω πάνω στο εικόνα και μετά αυξομοίωση και μετά παίζοντας λίγο με τα ποσοστά προσπαθώ να την φέρω όσο ήταν η αρχική παράδειγμα 240 επί 320.

μετά κάνω την επικόλληση κάθε μπάρας στο ακριβές σημείο που θέλω και αυτό ήταν.