Επιστροφή στο Forum : Οι παλιοι ηχοι για Dest 6-ΡΝ
Γεια σας παιδια και χρονια πολλα. Εχθες μολις ξεκινησα οδηγος ταξι και μπορωα να πω οτι με εβγαλε ασπροπροσωπο. Το μονο προβλημα που ειχα, ειναι οτι ειχα βαλει τους ηχους του panosha και καθυστερου αρκετα. Εχουν κενο πριν και μετα και ακουγονται με αρκετη καθυστερηση. Δηλ. το "σε 200 μετρα στριβετε αριστερα" ακουγεται "...σε 200....μετρα....στριβετε αριστερα".
Ειναι σημαντικο γιατι ακριβως ετσι εχασα μια στροφη.
Μπορω πουθενα να βρω τους παλιους ηχους γιατι με τον υπολογιστη γιατι εχω ακομα 98 SE και δεν μπορω να συνδεθω με το PC. Εχω νομιμα το ΡΝ και εχω βαλει το 6 τωρα...
Ο Πάνος, ενίσχυσε την ένταση, αλλά (προφανώς από λάθος) πρόσθεσε κενό (silence) στην αρχή και στο τέλος κάθε αρχείου ήχου, με αποτέλεσμα να υπάρχει η καθυστέρηση που ανέφερες, αλλά και να μεγαλώσει κατά πολύ το αρχείο του.
Εάν έχεις e-mail, στείλτο μου (ή εδώ, ή σε pm), να σου περάσω τους αντίστοιχους ήχους που έφτιαξα για μένα. Είναι οι original της NGI, ενισχυμένοι στην ένταση.
Ο Πάνος, ενίσχυσε την ένταση, αλλά (προφανώς από λάθος) πρόσθεσε κενό (silence) στην αρχή και στο τέλος κάθε αρχείου ήχου, με αποτέλεσμα να υπάρχει η καθυστέρηση που ανέφερες, αλλά και να μεγαλώσει κατά πολύ το αρχείο του.
Εάν έχεις e-mail, στείλτο μου (ή εδώ, ή σε pm), να σου περάσω τους αντίστοιχους ήχους που έφτιαξα για μένα. Είναι οι original της NGI, ενισχυμένοι στην ένταση.
Kai se mena please :D :D
an sou einai dinato mou stelneis tous ixous pou les.? canio31@hotmail.com
efxaristw. thomas
Και σε μένα σε παρακαλώ!
Επειδή ειναι γιορτές και τα δώρα ταιριάζουν γαντι!!!, σου ειναι ευκολο να τους ανεβασεις στο rapidshare να τους περάσουμε και μεις στα δικα μας PPC.
Ευχαριστώ και καλη χρονια να εχουμε!!!!
Επειδή ειναι γιορτές και τα δώρα ταιριάζουν γαντι!!!, σου ειναι ευκολο να τους ανεβασεις στο rapidshare να τους περάσουμε και μεις στα δικα μας PPC.
Ευχαριστώ και καλη χρονια να εχουμε!!!!
Τους ανέβασα εδώ: http://rapidshare.com/files/9365178/Destinator6.1.1.40010_Sounds_by_Pazo.rar.html
Προκειμένου να κρατήσω και τους original ανέπαφους, για να τους εγκαταστήσω έκανα τα εξής:
- Δημιούργησα ένα νέο directory στο DestinatorApps\Destinator\Voice\ που το ονόμασα, για παράδειγμα, pazo.
- Αντέγραψα όλο το directory DestinatorApps\Destinator\Voice\Greek στο DestinatorApps\Destinator\Voice\pazo
- Έριξα τα νέα αρχεία (αφού τα έγιναν unrar στο PC, μέσω AtiveSynch) στο νέο directory. Όπου ζητά επιβεβαίωση για την αντικατάσταση, λέμε ναι...
- Στο destinator επιλέγω Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και στις Φωνητικές οδηγίες -> το όνομα του νέου directory.
Στο δικό μου μηχανάκι, όλα δουλεύουν (μέχρι τώρα) ρολόϊ!
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΟ e-mail ΜΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ :wink: :P
Τους ανέβασα εδώ: http://rapidshare.com/files/9365178/Destinator6.1.1.40010_Sounds_by_Pazo.rar.html
.............. Στο δικό μου μηχανάκι, όλα δουλεύουν (μέχρι τώρα) ρολόϊ!
Και στο δικό μου ολα μια χαρα (ως τωρα,που λες και συ)
Ευχαριστώ θερμά (λόγω χειμώνα!!! :D )
:smt041
Παιδιά δεν πρόσθεσα κενό απλά οι ήχοι που είχα και επεξεργάστηκα είχαν κενό. Αν είχαμε τους αρχικούς ασυμπίεστους .....
Παιδιά δεν πρόσθεσα κενό απλά οι ήχοι που είχα και επεξεργάστηκα είχαν κενό. Αν είχαμε τους αρχικούς ασυμπίεστους .....
ΜΕ AUDIO EDITOR GOLD ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
pazo χιλια ευχαριστω. Ολα ειναι ΟΚ τωρα. Και δεν κατηγορησα σε τιποτα τον panosha :smt059 , απλα για να μην εχει και αλλος τετοιο προβλημα. Ετσι και αλλιως κατι καλυτερο προσπαθουμε ολοι να κανουμε.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ... :smt114
pazo χιλια ευχαριστω. Ολα ειναι ΟΚ τωρα. Και δεν κατηγορησα σε τιποτα τον panosha :smt059 , απλα για να μην εχει και αλλος τετοιο προβλημα. Ετσι και αλλιως κατι καλυτερο προσπαθουμε ολοι να κανουμε.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ... :smt114
Για όνομα του Θεού! Κανείς δεν κατηγόρησε τον Πάνο. Ίσα-ίσα... Ο άνθρωπος είναι πανταχού παρών, σε κάθε απορία, έτοιμος να βοηθήσει.
Απλά, στη προκειμένη περίπτωση, κάτι πήγε στραβά και διορθώθηκε.
Καλή χρονιά σε όλους.
Μπράβο pazo οι ήχοι ακούγονται δυνατότερα. Θα τους ακούσω αύριο και στο αμάξι. Σ΄ευχαριστώ και σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :D
Μπράβο pazo οι ήχοι ακούγονται δυνατότερα. Θα τους ακούσω αύριο και στο αμάξι. Σ΄ευχαριστώ και σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :D
Ο Πάνος (Panosha), έφτιαξε νέο αρχείο με τους ήχους, ακόμα πιο δυνατούς από τους δικούς μου και καθαρότατους, όπως επίσης και μια διόρθωση του skin με διάφανα κουμπιά που αφήνουν περισσότερο χώρο στον χάρτη εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2656&highlight=
Δοκιμάστε τα. Δουλεύουν μια χαρά.
Μπράβο Πάνο!
Ο Πάνος (Panosha), έφτιαξε νέο αρχείο με τους ήχους, ακόμα πιο δυνατούς από τους δικούς μου και καθαρότατους, όπως επίσης και μια διόρθωση του skin με διάφανα κουμπιά που αφήνουν περισσότερο χώρο στον χάρτη εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2656&highlight=
Μπράβο Πάνο!
Σου βγάζω το καπέλο φίλε. :bow
Μπράβο Πάνο!
Σου βγάζω το καπέλο φίλε. :bow
apsogos opws panta pano..... ixoi kai skin... einai kai leitourgoun teleia...
nasai kala..... kai eis ...anwtera.!!
Συγνωμη ρε παιδια...τελικα οι φωνες χωρις κοψιματα ΚΑΙ δυνατες ακουστικα μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι γιατι μπερδευτηκα?
ααααα...επισης και τα πιο καλα-ημιδιαφανα αποτι διαβασα skins?
μπορειτε να ξαναστειλετε τα τελικα links? :roll: :roll:
αντε και περιμενω ναρθει το Μ700 μιας και ηδη ψιλοσερνομαι με το ipaq1940??
και παλι συγνωμη αλλα μπερδευτηκα με τοσα που κυκλοφορησαν...... :D :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.