PDA

Επιστροφή στο Forum : DESTINATOR 6 ή DESTINATOR PN......??????

Vangel
28-12-06, 13:33
Χρόνια Πολλά σε όλους.

Κύριοι είμαι νέος στο Forum και θέλω να ρωτήσω πιο από τα δύο Navigators είναι καλύτερο;;;;

Έχω κατεβάσει το 6 και το έχω εγκαταστήσει. Τό μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι οι χαμηλοί ήχοι αλλά το διόρθωσα με ένα audio editing πρόγραμμα.

Παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας για την πρώτη μου ερώτηση.

Vangel

kestri
29-12-06, 08:57
Τα λόγια είναι περιττά ..

Δες τα χαρακτηριστικά κάθε προγράμματος και θα καταλάβεις μόνος σου.

Κάθε νεότερο πρόγραμμα είναι τις περισσότερες φορές καλύτερο

Αυτή τη φορά ο κανόνας ισχύει.

Destinator 6.1 και ξερό ψωμί

politis
29-12-06, 22:34
Ego eho antitheti apopsi... Me voleui polli pou ta pliktra ginonte diafana, pou mporo na vlepo to dromo pou ime otan odigo & sto finale na epilego na min fenete tipota. Giati na min mporo na epilekso an tha vlepo i ohi onomata dromon se 3D mode? Prosopika protimo na min vlepo. Giati na ime ipohreomenos na ta vlepo eno ime se 3D mode? Protimo to pliktrologio tou PN & den katalaveno giati tha prepi na pirakso ego ena ini arhio gia na eho ena pliktrologio opos pantou alou. An diladi eftiahna mia efarmogi gia win & evaza to koumpi elahistopoiisis kato aristera, to megistopoiisis kato deksia & gia to klisimo pano aristera ti tha legate? Ine koulo na ehis ena toso ipsilis tehnologias sistima & na prepi na epilego prosanatolismo me vasi to vora mesa apo to menou kathe fora pou thelo na to doulepso os aplo & paradosiako harti & meta na to epanafero gia tin ploigisi. Kataligo na anigo ena klasiko harti sto telos! An ine dinaton! Diladi mipos na eho to GPS & na rotao perastikous " E psit filaraki pos pane eki...?"! Genika theoro pos apo pleuras GUI to mono kenotomo tou D6 ine oti i periigisi mesa sto menu thimizi litourgia diplou klik & ine sigoura kalitera apo auto tou PN. O,ti kalo ihe isagagi to PN to katargisane kata tin gnomi mou. Den eho apopsi pio kani kalitero ipologismo diadromis giati to theorisa toso ma toso pio dishristo, to D6, pou to evgala sintoma. Theoro pos o sintomos hronos anamesa sto PN & to D6, i dorean anvathmisi apo PN se D6 & i onomatologia tis ekdosis (6.x.x.x) ipodilonoun oti en gnosi tis destinator technology & safos en sinidisi, giname protis takseos beta testers & opinion group. Ksehasa ena polli kalo pou ehi to D6 (alla den arki) pou ine polli hrisimo otan ehi kinisi, ti dinatotita na allazis pio eukola an thes sintomoteri, i mikroteri diadromi. Tin ehi & to PN alla voleui kalitera o tropos epilogis pou ilopoiite sto D6.

bou
30-12-06, 22:50
Όντως λείπουν πολλά από το 6!
Αλλά μήπως και έτσι γίνεται πολύ ελαφρύτερο και ταχύτερο γενικά?
Εμένα έτσι μου φαίνεται άν και το δουλεύω με ταχύτερη κάρτα extreem III 133x και με γαλικούς (σίγουρα πιό βαρύς και αργοί) χάρτες χωρίς να είχα την ευκαιρία να κάνω σύγκριση με πρίν.

politis
31-12-06, 21:31
To D6 mpori na ine tahitero, alla sigoura gia alous logous (kallitera dll ktlp ktlp). Gia paradigma, ida oti se 3D mode kovi ton orizonta se shesi me to pn, opote ehi ligotera dedomena na ipologisi i cpu & na diksi. Fisika prostithente ta onomata ton dromon, alla mallon o "isologismos" ine telika thetikos. I piksida sigoura den dimiourgouse provlima! Oute to pliktrologio! Telos panton... Elpizo na mas akousoun osoi mporoun na kanoun kati & na proothisoun ta etimata (Zep...?) Sto finale, as valoun ti dinatotita mesa apo ta setings, na eleghi o hristis liga pragmata apo to interface, analoga pos ton voleui.

agiosgg
09-01-07, 03:05
Με αυτα που ακούω στο φορουμ δισταζω να αντικαταστησω το νομιμο ΠΝ μου με το 6.Σιγουρα προσεχώς το 6 θα γινει ανταξιο η καλυτερο του ΠΝ .Μηπως ομως μεχρι τοτε πρεπει να διατηρησω το ΠΝ που ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
Θα ηταν χρησιμο ,οι χρηστες του 6, χωρις γενικες κρισεις -συγκρισεις και απαλλαγμενοι απο την ψυχολογια χρησης ΝΕΟΥ προγραμματος να απαντησουν .... 6 η ΠΝ προς το παρον τελικα.

spyrazf1
09-01-07, 07:43
analogos to mixanima einai i gnomi mou

panosha
09-01-07, 08:40
Με αυτα που ακούω στο φορουμ δισταζω να αντικαταστησω το νομιμο ΠΝ μου με το 6.Σιγουρα προσεχώς το 6 θα γινει ανταξιο η καλυτερο του ΠΝ .Μηπως ομως μεχρι τοτε πρεπει να διατηρησω το ΠΝ που ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
Θα ηταν χρησιμο ,οι χρηστες του 6, χωρις γενικες κρισεις -συγκρισεις και απαλλαγμενοι απο την ψυχολογια χρησης ΝΕΟΥ προγραμματος να απαντησουν .... 6 η ΠΝ προς το παρον τελικα.
Τι συσκευή έχεις ? 8)

jimmisrouvas
09-01-07, 09:47
File agiosgg k ego ixa auti tin diastaktikotita sxetika me to an tha eprepe na alakso 1 programma pou douleuei (PN) me kapio pou molis eftase k den to ksero kan.Ekana omos ton kopo apo periergia na to egatastiso prin 2 meres k emeina polu euxaristimenos.To interface tou ine poli pio filiko k euxristo k genika ine kata tin gnomi mou polu kalitero ap to Pn.Dokimase to.Den xanis tipota.An den s aresei to kaneis apegatastasi k bazeis pali to Pn.I oloi diadikasia egatastasis tou programmatos den diarki sxedon katholou.Pistepse me tha sou aresei.

Filika Jimmis

politis
09-01-07, 13:56
Asfalos to thema hrisis k filikotitas enos GUI ine prosopiko thema. Ontos ine eukolo na valis to D6 & an den s aresi na girisis sto PN. Den ine kati tragiko, dokimase. Auto ekana k ego aloste. Pisteuo omos (k to leo oste na epilifthi tou thematos i NGI oste an ine dinaton na allaksi kati sto mellon) oti to PN ine se polla themata kalitero tou D6 k sto kato kato, pantou ginete i prospathia, to softaware na proseggizi ton anthropo k ohi to anapodo. Sto finale, den nomizo pos tha itan TOSO diskolo gia tin destinator technology na dini ti dinatotita sto hrisiti parametropoiisis tou GUI, oste opios goustari to stil tou D6 na to ehi k opios ohi na ehi to PN. Nomizo pos tha eperepe (genika milao tora gia ola ta software) na aksipoiite i gnosi merikon pareksigimenon epistimonon, opos ton ergonomon (den ime).

panosha
09-01-07, 14:09
Πιστεύω το 6 είναι πιό εύχρηστο από το PN, με μεγάλα κουμπιά γιά αποφυγή του stylus στο αυτοκίνητο και χρήση με τα δάχτυλα, με χρήσιμες πληροφορίες γιά την πλοήγηση με μιά ματιά και μεγαλύτερες γραματοσειρές, με απενεργοποίηση των ρυθμίσεων για το κλείσιμο του PDA(standby ή backlight) με μεγάλο πληκτρολόγιο, με γρηγορότερο υπολογισμό διαδρομής και έχει περίπου τα 2/3 των απαιτήσεων του PN σε μνήμη και επεξεργαστική ισχύ, γι αυτό άλωστε πολλοί με παλιότερες τεχνολογικά συσκευές λένε οτι δουλεύει καλύτερα.
Ειναι μιά πραγματική αναβάθμιση. :lol:

giorgosopel
09-01-07, 23:07
exo to s200 kai mexri xtes ixa to pn evala to 6 kai pai sfera episis den kolai otan den to exo sto revma opos ekane me tyo pn pistevo oti ine safos veltiomeno apla osi ixame mathi to pn tha mas pari ligo xrono na to sinithisoyme stom xirismo

Gandalf
10-01-07, 00:29
exo to s200 kai mexri xtes ixa to pn evala to 6 kai pai sfera episis den kolai otan den to exo sto revma opos ekane me tyo pn pistevo oti ine safos veltiomeno apla osi ixame mathi to pn tha mas pari ligo xrono na to sinithisoyme stom xirismo

Ετσι είναι φίλε Γιώργο,
καινούριο παιχνιδάκι μου
καινούριο βασανάκι μου :D

Candlemass
10-01-07, 00:45
+1 για το D6! :D

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω διεξοδικά το PN για 2 μήνες στο PDA του αδερφού μου με WM2003SE. Μου καλάρεσε και τώρα που πήρα το Mio P350, του έβαλα το D6 και από τις πρώτες δοκιμές, πιστεύω ότι είναι στάνταρ 1 κλάση παραπάνω σαν πρόγραμμα. Πάνω κάτω παρόμοιο UI (ίσως λίγο διαφορετικοί χειρισμοι) αλλά με πολύ καλύτερα γραφικά, ταχύτατη πλοήγηση, απρόσκοπτη λειτουργία (το PN κόλλαγε όταν το είχα στο αμάξι και δεν του είχα συνδέσει τον φορτιστή), γενικά έχω κολλήσει. :D

Έναν γιατρόοοοοο :-D

panosha
10-01-07, 00:54
Να λέμε και καμιά καλή κουβέντα γιατί θα μας βγάλουν τρελούς εμάς που μας δουλεύει καλά και είμαστε ευχαριστημένοι. :lol:

spyrazf1
10-01-07, 00:56
mono sto eten kai sto 168 douleuei re pano olos o ypoloipos kosmos diamartiretai

panosha
10-01-07, 01:02
mono sto eten kai sto 168 douleuei re pano olos o ypoloipos kosmos diamartiretai
Σπύρο ο υπόλοιπος κόσμος είναι πολύ περισότεροι από αυτους που έχουν προβλήματα. Εδώ φτάνουν μόνο όσοι έχουν προβλήματα και δεν μπορούν να τα λύσουν. Είναι σα να πηγαίνεις σε service center καταστήματος υπολογιστών, σε service αυτοκινήτων, ή ακόμα και στα επείγοντα ενός νοσοκομείου. Απογοητεύεσαι, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική και πολύ πιο όμορφη όπως έγραψε αλλού ο φίλος wisdom. :lol:

zeppelin
10-01-07, 01:03
Σπύρο πόσες φορές θα σου το πω?

Δουλέυει παντού εκτός από htc p3300.

panosha
10-01-07, 01:04
Εχω μιλήσει ιδιαιτέρως και έχω σετάρει 15 μηχανάκια αυτές τις μέρες που νόμιζαν οτι φταίει το πρόγραμα.
Χρειάζομαι επειγόντως διακοπές. :shock:

zeppelin
10-01-07, 01:07
Πάλι διακοπές? Τώρα γύρισες!

panosha
10-01-07, 01:08
Πάλι διακοπές? Τώρα γύρισες!
Αυτές δεν ήταν διακοπές, τουρισμός ήταν. Ασε που πέρασαν 12 μέρες. Ευτυχώς σήμερα πήρα μιά μεγάλη χαρα από ένα καλό φίλο. Δεν σας λέω, δεν σας λέω.:smt033

jimmisrouvas
10-01-07, 07:08
Dest 6 k ksero psomi :lol:

politis
10-01-07, 12:55
Πιστεύω το 6 είναι πιό εύχρηστο από το PN, με μεγάλα κουμπιά γιά αποφυγή του stylus στο αυτοκίνητο και χρήση με τα δάχτυλα, με χρήσιμες πληροφορίες γιά την πλοήγηση με μιά ματιά και μεγαλύτερες γραματοσειρές, με απενεργοποίηση των ρυθμίσεων για το κλείσιμο του PDA(standby ή backlight) με μεγάλο πληκτρολόγιο, με γρηγορότερο υπολογισμό διαδρομής και έχει περίπου τα 2/3 των απαιτήσεων του PN σε μνήμη και επεξεργαστική ισχύ, γι αυτό άλωστε πολλοί με παλιότερες τεχνολογικά συσκευές λένε οτι δουλεύει καλύτερα.
Ειναι μιά πραγματική αναβάθμιση. :lol:
Signomi, enois oti to pliktrologio tou D6 ehi megalitera koumpia apo tou PN?! Ego palli nomizo oti to pliktrologio tou PN ehi safos megalitera pliktra, me mono mionektima oti i hrisi thimizi kinito, omos oloi nomizo ehoume eksikiothi me to kinito, eno to D6 ehi ena entelos diko tou pliktrologio, pou prepi na allaksis ena ini file, oste na to kanis na thimizi quetry pliktrologio & safos, afou kathe koumpi antistihi se ena grama, ehi mikrotera pliktra. Mpori to D6 na ine pio elafri (Den ksero, douleuo mono 3D mode & sto N35 fenontan to idio peripou) mpori na ipologizi ligo kaliteres diadromes (Ipokimenikotato afou ehi simasia ti diadromes kani sinithos kanis & kata poso antilamvanete os kathisterisi ena homatodromo, ena steno dromo, ta fanaria, tis strofes ktlp ktlp) Alla epimeno se 2 pragmata. 1) To PN ehi kalitero, kata ti gnomi mou, sto sinolo tou GUI, me to D6 na min ehi kanena apo ta thetika tou PN me mono kalo ti litourgia klik epano se stihio gia isodo & 2) Ine kathara ipokimeniko ti voleui kapion, opote opios ehi amfivolies, vazi & ta dio gia ligo & vlepi ti ton voleui. Ine aplo & apotelesmatiko nomizo.

christos21
10-01-07, 12:55
Παιδια,για βοηθηστε λίγο σε μια απλή ερωτηση,άλλά βασικλη για μένα.Σκέφτομαι για έναν πλοηγο HP θα χει το πακετάκι και το destinator pn η ερωτηση μου έιναι η εξης.Αν για πχ καθορισω μια διαδρομή και έχει κίνηση ή δεν στρίψω εκεί που λεει δημιουργει αυτόματα νέα διαδρομή?Επίσης απόφευγονται οι δρόμοι που απογορεύεται η διεύλευση (χλωμο?!) η η διαδρομή καθορίζεται ασχετα με αυτό?
Ευχαριστω για την κατανόηση

Gandalf
10-01-07, 13:04
Παιδια,για βοηθηστε λίγο σε μια απλή ερωτηση,άλλά βασικλη για μένα.Σκέφτομαι για έναν πλοηγο HP θα χει το πακετάκι και το destinator pn η ερωτηση μου έιναι η εξης.Αν για πχ καθορισω μια διαδρομή και έχει κίνηση ή δεν στρίψω εκεί που λεει δημιουργει αυτόματα νέα διαδρομή?Επίσης απόφευγονται οι δρόμοι που απογορεύεται η διεύλευση (χλωμο?!) η η διαδρομή καθορίζεται ασχετα με αυτό?

Αυτό ακριβώς.

Αν εννοείς πεζόδρομους η απάντηση είναι ότι δεν σε παει από εκεί

politis
10-01-07, 13:05
An genika stripsis alou, tote sou dimiourgi nea diadromi. Genika, shedon panta prin ftasis stin epomeni diastaurosi, tha ehis tin nea diadromi. Den mpori na kseri omos pou ehi kinisi i ohi. Episis, ena paradigma: Ise stin kifisias & vlepis oti ehi treli kinisi. To programma sou lei eksodo apo tin kifisias meta apo 2 km. An esi vgis apo tin kifisisas, epidi ehi kinisi, to programma tha sou vgali nea diadromi, alla tha se vazi ksana stin kifisisas asou tha tin theori pio grigori epilogi. Mporis na kanis 3 pragmata gia tin kinisi. 1) Stamatas stin akri kai stin emfanisi tis diadromis epilegis na min hrisimopoiithi i kifiasias. 2) Prin ksekinisis kanis to proigoumeno an fisika ehis tin empiria & tin tihi na pesis mesa stin provlepsi sou. 3) Ftiahnis mia omada dromon, pou kseris oti sinithos ine oi proti pou kolane (Kifisias, aleksandras ktlp ktlp) & mporis auti tin omada dromon na epilegis na apofeugete i ohi prin orisis kathe fora mia disromi. Ine kati san tin apofigig daktiliou pou ehi to programma. Profanos to programma lamvani ipopsi tou tis monodromisis an auto rotas sto telos.

panosha
10-01-07, 13:07

Αν δεν ακολουθήσεις την προτεινόμενη διαδρομή αμέσως κάνει νέο υπολογισμό και σου προτείνει νέα από τη θέση που βρίσκεσαι. Οι δρόμοι που είναι καταγεγραμένοι ως μονόδρομοι αποφεύγονται (δεν σε βάζει ανάποδα) προσοχή μόνο ακόμα δεν υπάρχει 100% κάλυψη. Δες εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=85&languageid=2

@ politis Ενοώ τα μεγάλα κουμπιά στα μενού που πατιώνται εύκολα με το δάχτυλο κατα την διάρκεια της οδήγησης.

christos21
10-01-07, 13:17
Eυχαριστω πολύ παιδια.Με υπέρκαλύψατε.Αυτο εννοουσα panosha για τους μονοδρομους.Και μια πρόταση σας θα ήθελα έχω σχεδον καταλήξει στον εξης πλοηγό MLS Destinator HEWLETT-PACKARD Travel companion.Στην αρχη ήθελα να πάρω τον Μιο 550.Αλλά επειδή είμαι έτοιμος για την αγορα θεωρείτε ότι είναι καλυτερη η επιλογη του HP??
YΓ.΄:Ξερω πως δεν πρεπει να ποσταρω εδω το θεμα αυτο αλλά μιας και σας βρηκα τωρα είπα να σας ρωτησω.Ευχαριστω και συγνωμη! :D

panosha
10-01-07, 13:29
Αν μιλάς γι αυτό έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. http://e-acorn.com/view_product.php?productid=6637&idcat=14&idsubcat=166&idsubsubcat=-1

christos21
10-01-07, 13:33
Ακροβως αυτο!Απ'οτι ξερεω ειναι καινουργιο(διορθωστε με αν κάνω λάθος).Μήπως να περιμένω λίγο να δω τι γνωμη θα επικρατήσει απο αυτους του το αγορασαν??

bbbb
10-01-07, 17:55
Ακροβως αυτο!Απ'οτι ξερεω ειναι καινουργιο(διορθωστε με αν κάνω λάθος).Μήπως να περιμένω λίγο να δω τι γνωμη θα επικρατήσει απο αυτους του το αγορασαν??
Eίναι από τις συσκευές που έχει δοκιμάσει η ngi και θεωρείται κορυφαία.Την πουλάει και η ngi σε συμφέρουσα τιμή μαζί με το destinator,σε αντίθεση με το παραπάνω site που είναι χωρίς.
http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=3

panosha
10-01-07, 18:05
Ααα αυτό είναι ? Χρήστο πραγματικά πολύ καλή επιλογή. Πάλι και εδώ δεν τα λέγαμε ? : http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2528&postdays=0&postorder=asc&start=0

christos21
10-01-07, 19:24
Ok θα αποτανθω στο σωστο topic.Ευχαριστω

christos21
10-01-07, 19:26
Ναι panosha εκει τα ειχαμε ξαναπει.Αλλά ηθελα όσο γινεται περισσότερες απόψεις. :D .Πήγα σήμερα να το δω (δεν πέρασα απο ngi γιατί σημερα γίνεται χαμος στην Αθηνα) και το 550 mio ειχε λέει εξαντληθει.πάντως δεν εχω άλλους ενδιασμους ΗP. :!:

panosha
10-01-07, 19:41
Ναι panosha εκει τα ειχαμε ξαναπει.Αλλά ηθελα όσο γινεται περισσότερες απόψεις. :D .Πήγα σήμερα να το δω (δεν πέρασα απο ngi γιατί σημερα γίνεται χαμος στην Αθηνα) και το 550 mio ειχε λέει εξαντληθει.πάντως δεν εχω άλλους ενδιασμους ΗP. :!:
Nα κάνεις ένα τηλέφωνο πρίν πας γιά να εξασφαλίσεις οτι θα είναι ετοιμοπαράδοτο και οτι θα μπορούν να σου αφιερώσουν τον ανάλογο χρόνο. Ζήτα το Νίκο.

* Νίκο θέλω ποσοστά. :-D

christos21
10-01-07, 19:42
Ευχαριστω πολύ παιδια.

christos21
10-01-07, 19:45
Και μην χαιρεστε :D .Ότι τυχόν απορίες υπάρξουν (που θα υπάρξουν) θα τις πω.

jimmisrouvas
10-01-07, 20:38
Ego leo na t agoraseis prota esy,k na mas peis tis entyposeis sou gia na kseroume k emeis an tha to protimisoume i' oxi!!!!! :lol: :lol:

Pantos simpathitiko fenete alla N520 mou gi auto den tha to allaza giati den exei k megales diafores.

mastoris than.
10-01-07, 21:21
Ούτε πολύ προσπάθεια θέλει,ούτε πολύ ψάξιμο.Οταν μια εταιρεία (NGI) προμηθεύει εκτός των χαρτών και PDA ή PNA,συμβατά με αυτούς και το λογισμικό που υποστηρίζονται,ο μόνος λόγος για να μην την προτιμήσεις είναι είτε γιατί δεν το γνωρίζεις είτε γιατί επιθυμείς κάτι πιο πολύπλοκο ή εξωτικό.

politis
11-01-07, 01:12

Αν δεν ακολουθήσεις την προτεινόμενη διαδρομή αμέσως κάνει νέο υπολογισμό και σου προτείνει νέα από τη θέση που βρίσκεσαι. Οι δρόμοι που είναι καταγεγραμένοι ως μονόδρομοι αποφεύγονται (δεν σε βάζει ανάποδα) προσοχή μόνο ακόμα δεν υπάρχει 100% κάλυψη. Δες εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=85&languageid=2

@ politis Ενοώ τα μεγάλα κουμπιά στα μενού που πατιώνται εύκολα με το δάχτυλο κατα την διάρκεια της οδήγησης.
Ehis dikio! Auta ine ontos megalitera.

agiosgg
11-01-07, 01:47
Εχει κανεις εγκαταστησει το 6 χωρις να βγαλει το ΠΝ; Δηλαδη να εχει και τα δυο πανω στο μηχανακι. Tο ΠΝ το εχω στην καρτα (qtek 9100) και σκεφτομαι να βαλω στην καρτα και το 6.. Πρεπει να φτιαξω ξεχωριστο φακελο ισως και ο χαρτης να μπει και δευτερη φορα. Το εχει κανει κανεις και τι προβληματα προεκυψαν που πρεπει να προβλεφθουν;

bbbb
11-01-07, 03:11
Εχει κανεις εγκαταστησει το 6 χωρις να βγαλει το ΠΝ; Δηλαδη να εχει και τα δυο πανω στο μηχανακι. Tο ΠΝ το εχω στην καρτα (qtek 9100) και σκεφτομαι να βαλω στην καρτα και το 6.. Πρεπει να φτιαξω ξεχωριστο φακελο ισως και ο χαρτης να μπει και δευτερη φορα. Το εχει κανει κανεις και τι προβληματα προεκυψαν που πρεπει να προβλεφθουν;
O χάρτης αν είναι στο /storage/destinatorapps δεν χρειάζεται να μπει δεύτερη φορά.Έχω και τα 2 στο pda μου και μάλιστα χωρίς να είναι κάνενα εγκατεστημένο.Κάνε ένα backup του φακέλου του pn και τα αρχεία destcore.dll και destsdk που βρίσκονται στο φάκελο των windows.Έπειτα απεγκατέστησε το pn και βάλε το 6.Αφού γίνει η εγκατάσταση μετονόμασε το φάκελο destinatorapps σε destinator 6 και επανέφερε τον φάκελο destinatorapps του Pn στην θέση του.Μην ξεχάσεις να ρίξεις στο φάκελο των windows τα dest αρχεία.

christos21
11-01-07, 11:39
Ego leo na t agoraseis prota esy,k na mas peis tis entyposeis sou gia na kseroume k emeis an tha to protimisoume i' oxi!!!!! :lol: :lol:

Pantos simpathitiko fenete alla N520 mou gi auto den tha to allaza giati den exei k megales diafores.

Κανονικα κακως που ποσταρα εδω τετοιο θέμα ειναι off-topic.Αλλα να πω κατι τελευταιο.Θα το αγορασω σε λιγες μέρες θα έπερνα αυτο ή το MM 550 αλλά επειδη εδω προτεινεται το HP αλλά κυριως επειδή έχω ακούσει πολλά κολληματα για το MM θα πάρω το HP.Το πολύ πολυ να ειναι της ίδια κατηγορίας(χειροτερο δεν νομιζω :? )

christos21
13-01-07, 16:52
¨εχω την εξης απορία για το windows mobile 5 εκτός απο το on/off που έχει κάθε συσκευει τα windows δεν έχουν΄κάποια επιλογή να κλείνουν όπως απο στα κανονικά winxp?

panosha
13-01-07, 17:04
¨εχω την εξης απορία για το windows mobile 5 εκτός απο το on/off που έχει κάθε συσκευει τα windows δεν έχουν΄κάποια επιλογή να κλείνουν όπως απο στα κανονικά winxp?
Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις δεν κλείνουν αλλά μπαίνουν σε αναμονή. Το τηλέφωνο βέβαια κλείνει. 8)

christos21
13-01-07, 17:13
Panosha τελικα το αγορα το hP .Πολυ καλο εκ πρωτης αποψης.Να σε ρωτήσω στο κουτάκι γραφει sd με εγκατεστημενο λογισμικό του dest.
1)Αυτο σημαίνει αν βγάλω την sd και βάλω μια άλλη δεν θα έχω το dest?
2)Εγω που σκέφτομαι να βάλω κατευθειαν το dest 6 τι ΄πρεπει να κάνω?
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου :D

panosha
13-01-07, 17:49
Panosha τελικα το αγορα το hP .Πολυ καλο εκ πρωτης αποψης.Να σε ρωτήσω στο κουτάκι γραφει sd με εγκατεστημενο λογισμικό του dest.
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου :D
Αν και δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο πακέτο, λογικά στην κάρτα μνήμης πρέπει να υπάρχουν οι φάκελοι γιά την εγκατάσταση του προγράματος που δεν είναι απαραίτητοι γιά την λειτουργία του. Αφού εγκατασταθεί μπορείς να τους κρατήσεις στο PC σου. 8)

bbbb
13-01-07, 22:16
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου :Dτο HP έχει 1gb μνήμη rom.αντιγράφεις λοιπόν το φάκελο του destinator και το χάρτη εκεί και θα είσαι οκ και χωρίς κάρτα μνήμης.

christos21
14-01-07, 14:56
Παιδια για βοηθήστε λίγο μπας και τα καταφέρω.Στο πακετο του HP που πήρα έχειτο dest pn,προσ΄παθω ώρες τώρα αλλά δεν με βοηθα το βιβλιαράκη του dest.Aυτο που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι να περάσω στον υπολογιστη το console dest ,εχω συγχρονήσει και το hP,και έχω περάσει μέσα κάτι αρχεία
Destiantor Apps Dest greek fonts
Destiantor Apps Dest greek
Destiantor Apps Dest
DestiantorApps TMC
ΙnfoManos Keyboard
Aυτα μου βγαζει όταν πηγαίνω να δω τι προγραμματα έχω.Και όλα αυτα τα εγκατέστησα στην κύρια μνημη.
Το θέμα είναι ότι δεν μου βγαζει τον κωδικό ενεργοποίησης που λέει στις οδηγίες ότι όταν ολοκληρωθει η εγκατ.θα το βγάλει και επισης τον κωδικό αδειας χρ΄σης που τον βρίσκω?
Απο το pda μου ανοίγει κανονικα το dest και ζητα τους κωδικους κτλ.