tgi
26-12-06, 12:03
έχω έναν φιλο όπου μένει στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην διεύθυνση Κανθάρου 10!!! (ονόματα δεν λέμε- οικογένειες δεν θύγουμε!!!!)
Οταν πάω στο destinator να με οδηγήσει στο contact ........ και συγκεκριμένα στην διεύθυνση του contact (Κανθάρου 10)
.............. ώ του θαυμάτος......................
με πηγαίνει στην διεύθυνση Κανθάρου 58!!!!!!!
Σκέφτηκα ότι η Κανθάρου θα μηδενίζει και θα έχει δύο (ή και περισσότερα) 10αρια (βλ Κηφισίας, Μεσογείων, κτλ) αλλα........... ανακάλυψα ότι έχει μόνο ένα 10αρι!!!
Σκέφτηκα (είμαι πνευματικός τυπος, μην μου πείτε!!!) να πάω να το κάνω αναζήτηση μέσω διευθυνσης (πόλη, οδός, αριθμός) στο destinator και...........................
μου δείχνει κανονικά την διεύθυνση που μένει ο φίλος μου...
Τι φταίει???
Πρόβλημα destinator ή dummy user???
Μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς και να μου πείτε????
ΥΓ : αλλάξα και νούμερο (αντι 10 να το βάλω 8) και μου έκανε πάλι τα ίδια όταν το δοκίμασα και με τους δύο παραπάνω τρόπους!!!!
Οταν πάω στο destinator να με οδηγήσει στο contact ........ και συγκεκριμένα στην διεύθυνση του contact (Κανθάρου 10)
.............. ώ του θαυμάτος......................
με πηγαίνει στην διεύθυνση Κανθάρου 58!!!!!!!
Σκέφτηκα ότι η Κανθάρου θα μηδενίζει και θα έχει δύο (ή και περισσότερα) 10αρια (βλ Κηφισίας, Μεσογείων, κτλ) αλλα........... ανακάλυψα ότι έχει μόνο ένα 10αρι!!!
Σκέφτηκα (είμαι πνευματικός τυπος, μην μου πείτε!!!) να πάω να το κάνω αναζήτηση μέσω διευθυνσης (πόλη, οδός, αριθμός) στο destinator και...........................
μου δείχνει κανονικά την διεύθυνση που μένει ο φίλος μου...
Τι φταίει???
Πρόβλημα destinator ή dummy user???
Μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς και να μου πείτε????
ΥΓ : αλλάξα και νούμερο (αντι 10 να το βάλω 8) και μου έκανε πάλι τα ίδια όταν το δοκίμασα και με τους δύο παραπάνω τρόπους!!!!