PDA

Επιστροφή στο Forum : Λαθος κατα την αναβαθμιση

tsakirakos
29-09-10, 22:58
Σημερα εκανα αναβα8μιση απο το site
http://www.mlsdestinator.gr/lounge/update-maps.html και ενω εκανα αποσυμπιεση και ετρεξα το αρχειο .exe μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασια και οτι απετυχε. το ξαναεκανα και μου εβγαζε το ιδιο μηνυμα.
τωρα ανοιγω τη συσκευη και με βγαζει κατευθειαν στο κεντρικο μενου. παταω το "ΠΛΟΗΓΗΣΗ" αλλα παραμενει στο κεντρικο μενου. τι μπορει να συμβαινει?
Ευχαριστω

FOSTIR
30-09-10, 00:04
Πρέπει να το στείλεις στο service,την πάτησα και εγώ πρόσφατα ,δεν γινόταν τίποτα και αναγκάστηκα να το στείλω.

tsakirakos
30-09-10, 11:40
καταλαβα...
σ'ευχαριστω

Xapns
30-09-10, 12:38
Η εγκατάσταση μπορεί να μην πέτυχε για πολλούς λόγους.
Αν για παράδειγμα έχεις πολλούς χάρτες στην ResidentFlash τότε επειδή δεν έχει αρκετό χώρο
μπορεί να σου βγάλει αυτό το μήνυμα!
Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να σου αντέγρψε τα απαραίτητα αρχεία εκτός από τον χάρτη και γι'αυτό να μην ανοίγει!
Σύνδεσε την συσκευή με το Pc,δες τι χάρτες έχεις στην R-F (συνήθως υπάρχουν οι GreeceU,GreeceE,CyprusU,CyprusE)
κράτα τους backup και σβήσε όσους δε χρειάζεσαι!Κάνε πάλι δοκιμή και βλέπουμε!
Γράψε ακριβώς το μήνυμα που σου βγάζει!

tsakirakos
30-09-10, 14:22
ελυηθη το προβλημα! σας ευχαριστω!
αντεγραψα ολα τα αρχεια που ξεζιπαριστηκαν manualy στο gps και τωρα ολα οκ.

tolis t.
08-12-10, 22:26
Εχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα που είχε ο tsakirakos,
έκανα αυτά που είπε ο Χάρης αλλά ακόμα δε μπαίνει στην πλοήγηση.
Τι μπορώ να κάνω?

FOSTIR
08-12-10, 22:42
το σίγουρο είναι ότι σου λείπουν αρχεία από τον φάκελλο mobilenavigator γιαυτό δεν ανοίγει.Αν μπορέσεις και κάνεις τον φάκελο αυτό πλήρης όπως ήτανε δηλαδή πριν την αναβάθμιση τότε θα ανοίξει.Κατά την αναβάθμιση επειδή δεν υπήρχε αρκετός χώρος για να αντιγράψει τα αρχεία της αναβάθμισης έσβησε κάποια από τα ήδη υπάρχοντα.Δοκίμασε να κάνεις αυτό που έκανε ο tsakirakos μπορεί να πετύχει.

tolis t.
10-12-10, 09:06
Το ξανάκανα, τώρα παταω πλοήγηση ξεκινάει να φορτώνει και μου βγάζει
" DestinatorMSG.Inf file was not found! " Στον φάκελο language/Greek υπαρχει αυτό το αρχείο.
Τώρα τι γίνεται?

FOSTIR
10-12-10, 11:03
Υποθέτω ότι δεν έχει τις σωστές παραμέτρους το αρχείο αυτό.Δοκίμασε αυτό που θα σου στείλω σε pm.Έιναι όμως το αντίστοιχο αρχείο απο 4810btpro.Δοκίμασε το να δεις αν κάνει.Σε άλλη περίπτωση ζήτησε το από κάποιον που έχει την ίδια συσκευή.Πιστεύω όμως ότι θα κάνει.

ironbob
21-12-10, 09:23
ελυηθη το προβλημα! σας ευχαριστω!
αντεγραψα ολα τα αρχεια που ξεζιπαριστηκαν manualy στο gps και τωρα ολα οκ.

Γεια σου φίλε tsakirakos, θα μπορούσες να περιγράψεις (ή και κάποιος άλλος) την διαδικασία για την αντιγραφή των αρχείων; Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

tsakirakos
24-12-10, 14:42
καλησπερα και χρονια πολλα.
απλα ξεζιπαρα τα αρχεια απο το uptdate της εταιριας στο σκληρο μου και μετα εβαζα ολα τα αρχεια με αντιγραφη-επικολληση στους αντιστοιχους φακελους μεσα στο GPS