Επιστροφή στο Forum : Αυτοματη ειδοποιηση
Πως μπορω , αν μπορω να περασω την λιστα με τα ρανταρ στις αυτοματες ειδοποιησεις ουτως ωστε να ειδοποιουμε αυτοματα?? 8)
Φίλε scotty,
εάν είχες κάνει ένα search στο forum πριν κάνεις την ερώτηση, θα είχες την απάντηση πολύ νωρίτερα, αφού είναι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα θέματα. :wink:
Η απάντηση βρίσκεται εδώ (http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=8)
Φίλε scotty,
εάν είχες κάνει ένα search στο forum πριν κάνεις την ερώτηση, θα είχες την απάντηση πολύ νωρίτερα, αφού είναι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα θέματα. :wink:
Η απάντηση βρίσκεται εδώ (http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=8)
Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση..αλλα να σε σιγουρος οτι εφαγα πολλες ωρες διαβαζοντας ολα τα ποστ , διαβασα και αυτο που μου λες , αλλα σαν καινουργιος χωρις εμπειρια δικαιλογειται ,νομιζω αυτο , εκανα αυτο που λεει το ποστ με την διαφορα το αρχειο το εβαλα στο alert 1 και οχι στο 2 , θα ηθελα να μου πεις την διαφορα του alert 1 με του alert 2 , τι κανει το ενα που δεν κανει το αλλο
Δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά. Σου παρέχονται οι δύο αυτές κατηγορίες για να τις χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις.
Μια και ειχε καλη μερα σημερα το πρωι λεω να δοκιμασω κανενα auto alert να δουμε αν δουλευει και πως .Πηρα λοιπον το αυτοκινητο εβαλα το mio στην θεση του και παμε για τα σημεια ΕΟ Αθηνων -Λαμιας .Ληφθει υποψη εκανα ολα οσα γραφονται στα ποστ και αποθηκευσα το αρχειακι με τα radar που εχετε ανεβασει στο site . Προορισμος δηλαδη τα σημεια 1,2,3 οπως αναφερονται στο συγκεκριμενο αρχειο και βρισκονται στην περιοχη Αγ. Κωνσταντινου - Καμενα Βουρλα. Φθανοντας στο Σημειο Ν01 πλησιαζω και περιμενω να ακουσω τιποτα αλλα τιποτα ,προσπερασα και παω για το Ν02 μπας και το πρωτο δεν "επαιζε" σωστα, φθανω και στο τριτο και το προσπερναω και αυτο αλλα και παλι καμμια φωνητικη οδηγια η τιποτα να σε ειδοποιει οτι εχεις φθασθ η φθανεις στε σημειο ενδιαφεροντος.
Και η ερωτηση μου ειναι : Ετσι δουλευουν αυτα? δεν σε ειδοποιει το συστημα φωνητικα οτι πλησιαζεις στα τοσα μετρα , και οταν εισαι κοντα να σου πει οτι εχεις φθασει στο σημειο , οπως γινεται με το που φτανουμε στο προορισμο μας ?
Μηπως κατι πηγε στραβα ?
Κοίτα εάν είναι ενεργοποιημένες οι αντίστοιχες ειδοποιήσεις.
Πήγαινε στα Αγαπημένα, επέλεξε το Auto Alert 1 (ή 2) και πάτα Εργαλεία/Επεξεργασία. Εκεί ρυθμίζεις τις ειδοποιήσεις: η πρώτη είναι οπτική και η δεύτερη ηχητική.
Κοίτα εάν είναι ενεργοποιημένες οι αντίστοιχες ειδοποιήσεις.
Πήγαινε στα Αγαπημένα, επέλεξε το Auto Alert 1 (ή 2) και πάτα Εργαλεία/Επεξεργασία. Εκεί ρυθμίζεις τις ειδοποιήσεις: η πρώτη είναι οπτική και η δεύτερη ηχητική.
Να και ενα που δεν ηξερα ουτε το λεει πουθενα. :cry:
Εβαλα την πρωτη ειδοποιηση στα 1000 που σημαινει οτι κατι θα διαφορετικο θα δω , και την δευτερη στα 600 που σημαινει οτι θα με ειδοποιηση ηχητικα ...
Σωστα τα λεω ?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.