PDA

Επιστροφή στο Forum : Φωνη σε καινουργιες speed cam

xtriantaf
24-12-06, 15:33
Ειχα κατεβασει τις καινουργιες ρυθμισεις για τις καμερες του Δεκεμβριου και δεν με ειδοποιουσε παρα μονο με ενα "μπιμπ". Τελικα το μονο που χρειαζεται, ειναι να μετονομασετε τα wav αρχεια της καμερας ακριβως οπως ειναι τα bmp & dat. Μετα ειναι ολα ΟΚ.

panosha
24-12-06, 15:37
Σωστός. :lol:

filipposd
08-01-07, 13:46
Ειχα κατεβασει τις καινουργιες ρυθμισεις για τις καμερες του Δεκεμβριου και δεν με ειδοποιουσε παρα μονο με ενα "μπιμπ". Τελικα το μονο που χρειαζεται, ειναι να μετονομασετε τα wav αρχεια της καμερας ακριβως οπως ειναι τα bmp & dat. Μετα ειναι ολα ΟΚ.

Συγγνώμη αλλά και εμένα το ίδιο κάνει. Τι πρέπει να κάνω ώστε να μην κάνει μπίπ;

xtriantaf
13-01-07, 11:56

Συγγνώμη αλλά και εμένα το ίδιο κάνει. Τι πρέπει να κάνω ώστε να μην κάνει μπίπ;

Αν μπεις στα favorites θα δεις τα αρχεια που λεει για καμερες. Πχ ΚΑΜ_ΛΕΩΦΟΡ.bmp, τοτε θα μπεις στους ηχους voise/greek και θα δεις τα αρχεια πχ speedcam_bl.wav και θα μτο μετονομασεις σε ΚΑΜ_ΛΕΩΦΟΡ.wav. Αν δεν βρισκεις τα αρχεια, ξαναρωταμε γιατι εχω το PDA το εχω στο αμαξι.