PDA

Επιστροφή στο Forum : Ηχοι γιά Destinator 6.1.1.40010

panosha
24-12-06, 13:08
Σας έχω νεώτερα με τους ήχους. Αυτοί που είχα δώσει στο παρελθόν ήταν παλιότερες ηχογραφήσεις. Κατάφερα και επεξεργάστηκα αντίστοιχα τους νέους ήχους που συνοδεύουν την έκδοση 6.1.1.40010 και ιδού τα αποτελέσματα. Από τα 2mb πάμε στα 5mb περίπου.
Πιστέψτε με αξίζει τον κόπο. Βάλτε τους άφοβα και κρατήστε πρίν ένα backup των αρχικών. Είναι οι βασικοί ήχοι, περιέχουν οδηγίες γιά την εγκατάσταση και στη συνέχεια θα προσπαθήσω να κάνω κάτι αντίστοιχο με τη Sapfo.
http://rapidshare.com/files/8762135/Sounds.rar.html

scotty
24-12-06, 14:23
Πανο καλησπερα..
Δυστηχως το αρχειακι που ανεβασες δεν λειτουργει..λεει οτι ειναι κατεστραμενο η δεν ανεβηκε σωστα
Μπορεις να μου το στειλεις με μαιλ αν σου ειναι ευκολο??

panosha
24-12-06, 14:28
Το αρχείο κατεβαίνει κανονκά, αλλά θα σου το στείλω. :-D

panosha
24-12-06, 14:58
Δυστυχώς οι πιό πάνω ήχοι δεν δουλεύουν, τους ανέβασα πάλι διορθωμένους, δυστυχώς πιάσαμε τα 9,75mb.
Κρατάω μιά επιφύλαξη λόγω μεγάλου μεγέθους μήπως δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του προγράματος.
http://rapidshare.com/files/8774768/Sounds.rar.html

scotty
24-12-06, 15:38
Οκ ..δεν βιαζομαστε ..κανε τις δοκιμες σου και οταν ειναι ολα καλα τις αναβαζεις ..ευχαριστω για τον κοπο..Αντε να δω ποτε θα αξιωθω να περασω απο το μαγαζι μια και ειμαστε πολυ κοντα :wink:

panosha
24-12-06, 15:40
Οκ ..δεν βιαζομαστε ..κανε τις δοκιμες σου και οταν ειναι ολα καλα τις αναβαζεις ..ευχαριστω για τον κοπο..Αντε να δω ποτε θα αξιωθω να περασω απο το μαγαζι μια και ειμαστε πολυ κοντα :wink:
Δεν είμαι πιά σε γραφείο έχω περιοριστεί σπίτι μου. :-D

taxistas57
25-12-06, 11:26
φιλε panosha εγω το κατεβασα το αρχειακι και οι φωνες βγαινουν τελεια απο ολες τις αποψεις.ευχαριστουμε πολυ!!!!

taxistas57
25-12-06, 11:41
καποιος να μου πει πως να τρεξω το Sapfo απο το pda.Το εχω κατεβασει κανονικα-αποσυμπιεση οκ! μετα copy που? για να το τρεξει? αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει..ευχαριστω..

maximosm
25-12-06, 11:56
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους

Φίλε "panosha" νάσαι καλά, πολύ καλή δουλειά οι ήχοι σου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα,τους κατέβασα, τους δοκίμασα στο PC και δουλεύουν μιά χαρά.

Φιλικά

Μάξιμος

panosha
25-12-06, 12:25
καποιος να μου πει πως να τρεξω το Sapfo απο το pda.Το εχω κατεβασει κανονικα-αποσυμπιεση οκ! μετα copy που? για να το τρεξει? αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει..ευχαριστω..
To αρχείο Sapfo.cab χωρίς να το αποσυμπιέσεις το αντιγράφεις στη μνήμη του PDA και το τρέχεις από εκεί μέσα από τον explorer. :P

taxistas57
25-12-06, 14:20
ευχαριστω πολυ τα καταφερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!