PDA

Επιστροφή στο Forum : 5000 B

stkontos
23-09-10, 23:49
Παιδία καλησπέρα σας ! είμαι κανούργιος εδώ και είναι και το πρώτο post που κάνώ. . cheer2 .

Έχώ ένα MLS Destinator 5000B και έχω το εξής πρόβλημα:
Όταν πατάς την πλοήγηση δεν κάνει τίποτα. . .
Πρόσεξα οτι μέσα στην κάρτα μνήμης δεν υπάρχει κανένα αρχείο και δεύτερον μέσα στο ResidentFlash έχει ένα φάκελο - DestinatorApps ο οποίος είναι άδειος και άλλα 4 αρχεία τα οποία είναι αυτά :
gpspara0
gpspara1
gpspara2
gpspara3
τα οποία είναι σε .bin
τι πρέπει να κάνω , για να ξαναδουλέψει τούτο ? blink1

peterant
24-09-10, 12:50
Τα αρχεία αυτά είναι βοηθητικά....για την πλοήγηση χρειάζεσαι το πρόγραμμα πλοήγησης. Δήλωσε τον 25ψήφιο κωδικό σου εδώ : www.mlsdestinator.gr για να κατεβάσεις τους χάρτες και επικοινώνησε μαζί τους για να σου πουν πως μπορείς να προμηθευτείς το πρόγραμμα.

beagle
24-09-10, 13:00
Μήπως το μηχάνημα συνοδεύεται από κάποια κάρτα μνήμης? Δοκίμασες να την τοποθετήσεις και να δοκιμάσεις πάλι?

stkontos
24-09-10, 14:46
Δυστιχώς αυτό ειναι το θέμα , οτι κάρτα μνήμς άλλη δεν υπήρχε και δεν έχω και τον 25ψήφιο αριθμό , αυτό το Gps μου το έδωσε ένας φίλος που δεν το ήθελε και πείρε ενα καινούργιο.
Δεν θέλω κάτι ουτε το συζητάω για σπασμένο πρόγραμμα.
Μάλλον θα πρέπει να το πάω στην Mls ? για να αγοράσω και νέο Software έτσι δεν είναι λογικά ?

beagle
24-09-10, 15:18
Κατά πάσα πιθανότητα θα σου ζητήσουν μόνο το serial number (για να μπορέσουν μέσω αυτού να βρουν την άδεια που δεν έχεις). Θα σου ξαναφορτώσουν λογισμικό και χάρτη, δεν ξέρω όμως πόσο και αν θα σε χρεώσουν γι' αυτό.