PDA

Επιστροφή στο Forum : Εγκατάσταση iGΟ στο μενου του Χάρη?

third eye
21-09-10, 18:50
Χάρη και Fostir, είναι δυνατή η εγκατάσταση του igo
στο παραπάνω μενού? και ποιά έκδοσή του θα σήκωνε η 4810Α PRO?

FOSTIR
21-09-10, 20:49
Μέχρι και πέτρες παίζει το μηχάνημα μην ανησυχείς!Εγώ έχω την igo primo αλλα έχω δοκιμάσει και την igo 8.3 νομίζω.Αναφορικά με το menu πρεπει να προσαρμόσεις σωστά τις διαδρομές ώστε με το αναλογο πάτημα εικονιδίου να βρίσκει ,μέσω της διαδρομής, το ανάλογο .exe.Στην ανάλογη περίπτωση το igo.exe.Αν υποθέσουμε ότι έχεις το πρόγραμμα igo8 σε ένα φάκελο μέσα στην κάρτα θα πάς στο ini που έχει την διαδρομή και θα γράψεις \sdmmc\igo\igo.exe.Προσοχή στο ακριβές των ονομάτων αρχείων και φακέλλων στην σύνταξη της διαδρομής.Στο μενού του χάρη το έχει ως εξής;\SDMMC\iGO8\iGo8\.Εσύ λοιπόν θα αντιγράψεις τα περιεχόμενα του φακέλλου σου στο φάκελλο iGo8 και θα προσθέσεις στο ini το igo.exe ή igo8.exe ή όπως αλλιώς ονομάζεται το exe,στο τέλος της άνωθεν διαδρομής.Δηλαδή θα γίνει \SDMMC\iGO8\iGo8\όνομα .exe .

third eye
22-09-10, 12:19
Μέχρι και πέτρες παίζει το μηχάνημα μην ανησυχείς!Εγώ έχω την igo primo αλλα έχω δοκιμάσει και την igo 8.3 νομίζω.........

Που μπορώ να βρώ αυτά τα δύο exe?

Και τι σημαίνει skin? το είδα κάπου γραμμένο σε ποστ για το iGO

Xapns
22-09-10, 15:21
Τα .exe θα τα βρεις μέσα στον φάκελο του προγράμματος που θες,
το πρόγραμμα φυσικά θα το αγοράσεις.bigsmile

Skin είναι ένα πακέτο από εικόνες,αρχεία .ini και αρχεία inf (τουλάχιστον στο Destinator έτσι είναι)
και αποτελεί την εμφάνιση του προγράμματος (κουμπιά,μενού, κτλ).
Για να αλλάξεις εμφάνιση στο πρόγραμμα πρέπει να αλλάξεις skin!
Επίσης με την αλλαγή του skin μπορείς να προσαρμόσεις το πρόγραμμα σε διαφορετικής ανάλυσης οθόνη!

third eye
22-09-10, 16:59
.....
Skin είναι ένα ............... ......... ........ ...... ...........................
και αποτελεί την εμφάνιση του προγράμματος ............. ........

Μεγαλώνω μαθαίνοντας librarian2 respect1