Επιστροφή στο Forum : Δεν βρέθηκε σήμα gps
wave22 Καλημέρα σε όλους. Αφου φόρτωσα το destinator9 στο 2din πολυμηχάνημα από την Κινα, όταν μπαίνει σε λειτουργία, ψάχνει αλλά δεν βρίσκει σήμα gps. Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;dizzy2
Βάλε το Destinator 7 και βάλτο να ψάξει αυτόματα για το Gps.
Όταν βρει τις ρυθμήσεις σημείωσέ τες,βάλε την κάρτα σε ένα card reader στο PC
και άνοιξε το GPSTMC.ini που βρίσκεται στο φάκελο UserData του Destinator 9.
Πέρνα τις ρυθμήσεις χειροκίνητα,σώσε το αρχείο και ξαναβάλε την κάρτα στο μηχάνημα και θα δουλέψει!
Ειμαι νεοσ και θα ηθελά να ξερω απο που μπορω να προμηθευθω το Destinator 9 E Ευχαριστω
Χμμμ,από πουθενά...νόμιμα!Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα με κάποια συσκευή στην Ελλάδα!what1
Χάρη, έκανα αυτό που μου είπες, αλλά πριν ακόμη φορτώσει το πρόγραμμα από την κάρτα, βγάζει ένα μήνυμα στα κινέζικα (με θαυμαστικό σε κίτρινο κυκλάκι). Αυτό ειναι το δεύτερο κατέβασμα που προσπαθώ να φορτώσω και βγάζει το ίδιο μήνυμα.
Aν δεν έχουμε destinator τι μπορούμε να κάνουμε για να βρει σήμα?
Χάρη, έκανα αυτό που μου είπες, αλλά πριν ακόμη φορτώσει το πρόγραμμα από την κάρτα, βγάζει ένα μήνυμα στα κινέζικα (με θαυμαστικό σε κίτρινο κυκλάκι). Αυτό ειναι το δεύτερο κατέβασμα που προσπαθώ να φορτώσω και βγάζει το ίδιο μήνυμα.
Αν είσαι άτυχος και η θήρα που έβαλες χρησιμοποιείτε απο το μηχανάκι σου γιά άλλο λόγο(πχ για το bluetooth), θα σου βγάζει το ειδοποιητικό εικονίδιο(δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά θυμίζει προειδοποιητικό σήμα)
Aν δεν έχουμε destinator τι μπορούμε να κάνουμε για να βρει σήμα?
Και για τους δύο: Ανοίξτε το αρχείο GPSTMC.ini και κάντε αλλαγή στα baudrate και com. Κάθε φορά που κάνετε μια αλλαγή , δοκιμάστε να φορτώσετε το αρχείο στο μηχανάκι. Συχνά υπάρχουν 2 ή και 3 επιλογές με μια απο τις οποίες θα βρε gps. Θέλει τύχει και υπομονή.
Συμβουλή (και προσωπική άψοψη): Δεν αξίζει τον κόπο. Δοκιμάστε άλλο πρόγραμμα.
Ευχαριστω πολύ και τους δύο. Βρήκα σήμα, έστω και ασθενές. Θα προσπαθήσω να το κάνω να δουλέψει, γιατί απ΄ ότι βλέπω λείπουν πραγματα
Eγώ πάλι είχα το Ndrive αλλά αφού δν έβγαλα άκρη έβαλα το destinator 9 (είχα θέμα και με την ανάλυση με το μενου μιας κι εχω 800x400) και το είχα μία ώρα να ψάχνει σήμα και παρόλαυτα δν έβρισκε...Η θύρα πρέπει να είναι σωστή γιατί αν άλλαζα την com μου έβγαζε ότι δν βρέθηκε gps..Είναι η πρώτη φορά που ψάχνει σήμα gps μιας και την έβαλα χθες την οθόνη..
Eγώ πάλι είχα το Ndrive αλλά αφού δν έβγαλα άκρη έβαλα το destinator 9 (είχα θέμα και με την ανάλυση με το μενου μιας κι εχω 800x400) και το είχα μία ώρα να ψάχνει σήμα και παρόλαυτα δν έβρισκε...Η θύρα πρέπει να είναι σωστή γιατί αν άλλαζα την com μου έβγαζε ότι δν βρέθηκε gps..Είναι η πρώτη φορά που ψάχνει σήμα gps μιας και την έβαλα χθες την οθόνη..
Δοκίμασε να αλλάξεις baudrate και να το τρέξεις αρχικά με ασυννέφιαστο ουρανό και σίγουρα να μην έχεις αθερμικό παρπριζ. Αν ήταν φορητό, θα σού έλεγα να το βγάλεις στη βεράντα, αλλά μέσα σε αυτοκίνητο, ίσως κάτι να επιρεάζει την λήψη σήματος. Δοκίμασε μακρυά απο πολυκατοικίες στην αρχή.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.