PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλλαγη συσκευης και Dest 6

HARY-K
23-12-06, 13:47
Κυριοι γεια . Ειχα ενεργοποιησει μεσω τηλεφωνου το Destinator PN (Telematix.gr) και πηρα απο εσας ανανεωση χαρτων. Τωρα αλλαξα συσκευη και εβαλα την εκδοση 6 στη νεα. Το αποτελεσμα ειναι , πως μου ζηταει ξανα ενεργοποιηση χαρτη. Πως μπορω να πετυχω κατι τετοιο; Μετα απο τουλαχιστον 2 ωρες περιηγησης στο δικτυο μεταξυ Destinator1.com , NGi.gr , Telematix.gr κλπ δεν εχω βρει κατι να με βοηθησει. (πως μπορω να κανει αλλαγη χρηστη στη αδεια μου; στο Destinator1.com , βαζωντας τον αριθμο που εχει το cd του προγραμματος μου λεει οτι το κλειδι ηδη χρησιμοποιειται. Το καινουργιο αναγνωριστικο συσκευης εχει σχεση;) Ευχαριστω εκ των προτερων.

Χρονια πολλα
Μπαμπης

spyrazf1
23-12-06, 14:01
www.destinator1.com/community ,metafora adias xrisis

HARY-K
23-12-06, 14:12
Λυπαμαι αλλα δεν βοηθαει. Εφτιαξα λογαριασμο αλλα βαζωντας το κλειδι που γραφει το cd μου , περνω μηνυμα οτι ηδη χρησιμοποιειται !!! Δεν το εχω ξαναδηλωσει στο site , πως μπορει να χρησιμοποιειται; Εκανα ενεργοποιηση τηλεφωνικα οταν το αγορασα !

spyrazf1
23-12-06, 14:14
perimene tin tetarti tha sou pei o zeppelin

zeppelin
23-12-06, 14:34
Λυπαμαι αλλα δεν βοηθαει. Εφτιαξα λογαριασμο αλλα βαζωντας το κλειδι που γραφει το cd μου , περνω μηνυμα οτι ηδη χρησιμοποιειται !!! Δεν το εχω ξαναδηλωσει στο site , πως μπορει να χρησιμοποιειται; Εκανα ενεργοποιηση τηλεφωνικα οταν το αγορασα !

Δε θα ξαναβάλεις το license key αλλά θα μπεις στο λογαριασμό σου με το username & password που είχες βάλει

HARY-K
23-12-06, 14:53
Με αυτα μπηκα αλλα δεν μπορω να δω, πως θα κανω μεταφορα αδειας χρησης , ενω στο profil μου δεν υπαρχει καταχωρημενο το κλειδι;

zeppelin
23-12-06, 15:29
Αφού έχεις κάνει ενεργοποίηση έχεις και λογαριασμό. Μόλις κάνεις login επιλέγεις ενεργοποιήσεις και στη συνέχεια "μεταφορά άδειας χρήσης σε άλλη συσκευή"

HARY-K
23-12-06, 15:48
Δεν μπορω να βρω ακρη. Χρησιμοποιουσα εως σημερα το PN ενεργοποiημενο περιπου 6 μηνες. Ουδεποτε ειχα εως σημερα το πρωι μπει στο desinator1.com, και μολις σημερα ανοιξα λογαριασμο. Ο κωδικος ενεργοποιησης (565c5 ...) μου ειχε δωθει τηλεφωνικα , αφου εδωσα το κλειδι (366ee-ce ...) ουδεποτε το καταχωρησα στο site !!! που αυτη την στιγμη μου λεει οτι ηδη χρησιμοποιηται

zeppelin
23-12-06, 15:51
Συμπέρασμα το λογαριασμό σου τον δημιούργησε η telamatix κι άρα θα πρέπει να ζητήσεις από εκεί το username & password για να μπεις και να κάνεις μεταφορά

HARY-K
23-12-06, 16:04
Ευχαριστω θα επανελθω με νεοτερα (αν υπαρξουν) απο Telematix.
Προς το παρων ειμαι ηδη φοβερα εκνευρισμενος και δυσαρεστημενος γιατι νωμιζω οτι εχω μπλεξει σε απιστευτο κυκαιωνα , πραγμα που δεν νοιωθουν ουτε θα νοιωσουν ποτε οι παρανομοι χρηστες αυτου και αλλων προγραμματων , αρκουμενοι μονο στο να τοποθετησουν το crack τους στο καταλληλο σημειο και ουτε activation ουτε pass - user , ουτε τηλεφωνα σε γραμμες υψηλης χρεωσης ουτε τιποτα ...
Μηπως οι πολυπλοκες διαδικασιες αυτες , οταν κυκλοφορουν τα παντα σπασμενα ειναι ανουσιες και ανοητες;
Μηπως οι νομιμοι χρηστες ειμαστε χαζοι και οι παρανομοι εξυπνοι;

Καλα Χριστουγεννα

zeppelin
23-12-06, 16:08
Το πρόβλημά σου θα λυθεί, μπορώ να στο εγγυηθώ προσωπικά. Μίλα όμως πρώτα με τη Telematix. Αν υπάρξει πρόβλημα επικοινωνείς μαζί μου τη Τετάρτη και θα σου δώσω κωδικό.

Είναι κι ο λόγος που η Telematix δεν αντιπροσωπεύει πια το Destinator

sinapias
25-12-06, 13:07
Ευχαριστω θα επανελθω με νεοτερα (αν υπαρξουν) απο Telematix.
Προς το παρων ειμαι ηδη φοβερα εκνευρισμενος και δυσαρεστημενος γιατι νωμιζω οτι εχω μπλεξει σε απιστευτο κυκαιωνα , πραγμα που δεν νοιωθουν ουτε θα νοιωσουν ποτε οι παρανομοι χρηστες αυτου και αλλων προγραμματων , αρκουμενοι μονο στο να τοποθετησουν το crack τους στο καταλληλο σημειο και ουτε activation ουτε pass - user , ουτε τηλεφωνα σε γραμμες υψηλης χρεωσης ουτε τιποτα ...
Μηπως οι πολυπλοκες διαδικασιες αυτες , οταν κυκλοφορουν τα παντα σπασμενα ειναι ανουσιες και ανοητες;
Μηπως οι νομιμοι χρηστες ειμαστε χαζοι και οι παρανομοι εξυπνοι;

Καλα Χριστουγεννα

φιλε χρονια πολλα.δικαιολογημενος ο εκνευρισμος αλλα αν ειχες username και psw η διαδικασια ενεργοποιησης θα ηταν ελαχιστα δευτερολεπτα.Κανε υπομονη μεχρι τεταρτη και παρε την NGI 2106998687 και θα σου δωσουν λυση.Οσο για τα σπασμενα μην εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσο αξιοπιστα .Αν δεις μεσα σε αυτο το forum υπαρχει απο ολους και απο την NGI η διαθεση να δινονται αμεσες λυσεις
καλες γιορτες

HARY-K
29-12-06, 10:55
Ευχαριστώ πολύ την NGI και προσωπικά τον Zeppelin για την άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά μου.

Συνεχίστε την καλή δουλειά που δυστυχώς φαίνεται οτι λείπει απο άλλες εταιρίες παροχής υπηρεσιών , μικρές ή μεγάλες , δημόσιες ή ιδιωτικές , που έχουν σαν γνώμονα την γραφειοκρατία και την ταλαιπορία στην Ελλάδα που προσπαθεί να βρει τον εαυτό της , μέσα απο "γνωστούς και λαδώματα".

Καλή χρονιά , πάντα υγεία.

tel_sup
29-12-06, 11:24
Απο προσωπικη εμπειρια η telematix εχει κανονικα υποστηριξη για το destinator! Ειχα κι εγω παρομοιο προβλημα και μου δωθηκε αμεση λυση...! Παρε εκει...!