PDA

Επιστροφή στο Forum : Μετρηση επιδοσεων μεσω 4800Α

mavras
15-09-10, 12:02
αναρωτιομουν αν μπορουσα να βάλω στην 4800Α καποιο προγραμμα ωστε να μπορω να μετρησω επιδοσεις του αυτοκινητου (0-100/400/1000m, επιταχυνση, επιβραδυνση, κλπ)

υπαρχει η δυνατοτητα?

gtakis
16-09-10, 23:00
αναρωτιομουν αν μπορουσα να βάλω στην 4800Α καποιο προγραμμα ωστε να μπορω να μετρησω επιδοσεις του αυτοκινητου (0-100/400/1000m, επιταχυνση, επιβραδυνση, κλπ)

υπαρχει η δυνατοτητα?

αυτο σκεφτομουν και εγω φιλε μου...........βασικα υπαρχουν προγραμματα τα οποια χρησιμοποιουν windows για να κανουν μετρησεις των επιδοσεων, και παρεχουν στοιχεια του κινητηρα του αυτοκινητου..........τα οποια φανταζομαι θα δουλευουν ευκολα σε gps που θα εχει επανω vistalight project........απο κει και περα αν βρεθει καλωδιο που να συνδεει την θυρα OBD του αυτοκινητου.......με το mini usb της συσκευης.........ε κατι θα μπορουμε να κανουμε.......(στην ουσια μετα το gps, θα εχει την λειτουργια ενος car pc........) cool?? αν μαθω κατι θα ενημερωσω.........:smt002

mavras
16-09-10, 23:16
carpc εχω οποτε το θεμα του διαγνωστικου εχει λυθει.
Εγω αναρωτιομουν για το θεμα της μετρησης σε χρονο

Παντως αν βρεις καποιο ριξε ενα σύρμα

gtakis
18-09-10, 01:34
carpc εχω οποτε το θεμα του διαγνωστικου εχει λυθει.
Εγω αναρωτιομουν για το θεμα της μετρησης σε χρονο

Παντως αν βρεις καποιο ριξε ενα σύρμα

αν περαστει το προγραμμα για το αμαξι στο gps..........και αυτο συνδεθει με το αμαξι μεσω obd..(πρεπει να βρεθει καλωδιο δηλαδη) ισως κατι γινει.........μετα παμε σε ακριβες λυσεις...!!!

mavras
21-09-10, 22:13
Δεν καταλαβαινω γιατι κολλας με την OBD...what1

puntix
22-09-10, 23:46
εφοσων δεν εχει το pna καλιμπερομετρα οπως ενα gteck πχ τοτε δεν βλεπω να γινεται κατι αξιολογο

gtakis
15-10-10, 17:46
υπαρχουν προγραμματα για windows, τα οποια τα περνας σε φορητο pc , και αφου συνδεσεις τον υπολογιστη με το αμαξι..........μεσω θυρας OBD εχεις πληροφοριες για τις επιδοσεις του μοτερ........ε ισως μπορει να περαστει αυτο και στο pna , απλα μετα χρειαζεσε καλωδιο, οσον αφορα για επιδοσεις αυτοκινητου (0-400 κλπ) σιγουρα δεν γινετε με αυτον τον τροπο , απο οτι θυμαμαι ειχα δει ενα προγραμμα για windows κινητα, που χρησιμοποιουσε το accelometer and gps.........δεν ξερω αν υπαρχει κατι αναλογο για pna ομως...