PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα εναργοποιησης MLS

pj2501
23-12-06, 12:30
καλιησπερα και χρονια πολλα σε ολους.
μπαινω αμεσως στο θεμα... αγορασα πριν 2 μερες το fujitsu siemens n500 loox destinator PN..το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορο να κανο ενεργοποιηση στο site της εταιριας www.destinator1.comcommunity/index.jsp μου λεει οτι το κλειδι χρησιμοποιειτε ηδη,,,δεν ξερω τι αλλο να κανω βγαζει το licence key λαθος συνεχεια...παρακαλω λιγη βοηθεια...σε περιπτωση που καπιος θελει να βοηθησει και τηλεφωνικος το τηλ μου ειναι 6977 391 809 Σταθης....

ευχαριστω προκαταβολικα

mastoris than.
23-12-06, 12:52
μπαινω αμεσως στο θεμα... αγορασα πριν 2 μερες το fujitsu siemens n500 loox destinator PN..το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορο να κανο ενεργοποιηση στο site της εταιριας www.destinator1.comcommunity/index.jsp μου λεει οτι το κλειδι χρησιμοποιειτε ηδη,,,δεν ξερω τι αλλο να κανω βγαζει το licence key λαθος συνεχεια...παρακαλω λιγη βοηθεια...σε περιπτωση που καπιος θελει να βοηθησει και τηλεφωνικος το τηλ μου ειναι 6977 391 809 Σταθης....

ευχαριστω προκαταβολικα
Ενεργοποίηση θα κάνεις στήν αρχική σελίδα της NGIhttp://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 , αν δεν έχεις λογαριασμό δημιούργησε.Χρόνια πολλά , καλές γιορτές. :D

zeppelin
23-12-06, 12:54

ευχαριστω προκαταβολικα

Θα πάρεις τηλέφωνο τη Τετάρτη στην www.mls.gr για να σου δώσουν έναν άλλο κωδικό. Δυστυχώς τώρα δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Συγνώμη για τη ταλαιπωρία και καλές γιορτές

pj2501
23-12-06, 12:55
den enoo auto enow sto site pou se stelnei www.destinator1.com/community/index.jsp kai sou zhtaei licence key...ekei mou leei oti einai lathos h oti xrisimopoieite hdh..... thn suskeuh thn exo 2 meres mono