PDA

Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση για ασυρματη συνδεση

FJ
13-09-10, 23:20
Μετακομοισα σε ενα σπιτι ας το πουμε απομακρυσμενο και ερημικο. Ρευμα εχουμε τηλεφωνο οχι. Θα κανω δουλεια με αυτα τα στικακια της κινητης η θα βλαστημισω? Τι μου προτεινετε δεν θελω να πληρωνω οτε και παγια, λειπω κιολας συχνα. Το τελευταιο διαστημα τα κανω ολα με το κινητο αλλα μου λειπει η 21΄΄ του pc και η ταχυτητα πληκτρολογιου...

bbbb
13-09-10, 23:44
To hd2 είναι άριστη συσκευή για ασύρματο και ενσύρματο ιντερνετ.Και εγώ στο σπίτι δεν έχω ιντερνετ και χρησιμοποιώ την εφαρμογή wifi router για να συνδέομαι ασύρματα στο ιντερνετ.Με ένα usb wifi stick στο pc παίρνω ασύρματα την σύνδεση από το hd2.Τώρα το πόσο γρήγορο θα είναι το ιντερνετ εξαρτάται από τον πάροχο και την περιοχή.Με την wind δεν είμαι ευχαριστημένος από τις ταχύτητες αλλά ας όψεται το γεγονός ότι είναι τσάμπα μέχρι το τέλος του χρόνου(είχα προλάβει την προσφορά του απριλίου που δίνει 1,5gb internet κάθε μήνα χωρίς ανανέωση για όλο το 2010).Εδώ στην Κοζάνη σε σημείο που έγω κατέβαζα με 20-30kb/sec φίλος με hd2 και cosmote έπιανε 120-130kb/sec

FJ
13-09-10, 23:50
Ενδιαφερον. Παιρνεις την συνδεση απο το κινητο?? Πολυ ενδιαφερον...

mbouclas
14-09-10, 08:27
Με tethering μπορείς να έχεις το pc - laptop σου και στη θεωρία ξενοιάζεις. Στην πράξη όμως, ειδικά στα ερημικά σημεία μη περιμένεις 3G. Παλιό καλό GPRS και ξερό ψωμί. Έχω της vodafone και στην Σαντορίνη (όπου και γύρισαν διαφήμισή για το stick!!!) δεν πιάνει ΟΥΤΕ το GPRS. Της cosmote ναι μεν είχε σήμα αλλά πάλι GPRS. Στην Αθήνα κάπως καλύτερα τα πράγματα. Σε ερημιά καλύτερες πιθανότητες έχεις να κλέψεις wi-fi σήμα από κάποιο εξοχικό ή κανά βοσκό παρά με τους παρόχους που έχουμε.

FJ
15-09-10, 00:37
Λοιπον, τελος καλο ολα καλα! Ακολουθησα καποιες συμβουλες του φιλου panosha και αυτη τη στιγμη εχω βρεθει με μια επιδοτηση των 449,9 ευρω με ενα λαπτοπ HP 15,6`` και το πραγματικα χρησιμο ασυρματο κολπο απο vodafone, το MiFi, που δινει τη δυνατοτητα να συνδεσεις εως 5 συσκευες και παει σφαιρα!!!superman1 Κατεβαζει με 250-350 kbps/s, ταχυτητα που δεν ειχα δει ποτε στο προηγουμενο σπιτι με adsl, μιας και εδω στην περιοχη η υποδομη ειναι μεχρι 2Μbps. Βγηκα κερδισμενος και στα υλικα και στην ταχυτητα! Eυτυχως εχει καλο σημα εδω, το ειχα δει και στο τηλεφωνο που συχνα πυκνα εβγαζε το Η...the best1
Το μονο που μενει τωρα, ειναι να δω πως θα τα παω με τα 10 GB το μηνα...worry1