Επιστροφή στο Forum : Εκτός Θέματος 02-09-2010
παιδια ευχαριστω πολυ για την.....καμια απαντηση σας
Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνουν αρκετοί όπως κι εσύ τώρα,να ειρωνεύονται για την (καμία απάντηση).
Στα φόρουμ προσφέρουν την γνώση τους και την βοήθεια τους διάφορα μέλη,
τα οποία όμως δεν κάθονται πάνω από τον υπολογιστή τους για να μην παρεξηγιέται κανένας!
Όλοι έχουμε δουλειές και στον ελεύθερο μας χρόνο συμμετέχουμε σε διάφορα φόρουμ
επειδή το θέλουμε και όχι γιατί είναι η δουλειά μας.
Εκτός του ότι μπορεί και να υπάρχει η περίπτωση να μη γνωρίζει κάποιος την απάντηση!
Στην δική σου περίπτωση η ερώτησή σου έχει χιλιοαπαντηθεί,άρα δεν έψαξες καλά.
Νωμιζα πως μπηκα σε ενα φορουμ που θα μπορουσα να βρω μια βοηθεια για το προβλημα που αντιμετοπιζω με τους χαρτες!Τωρα αν ειναι να ζητησω και συγνωμη που εκανα μια ερωτηση και μετα απο3-4 μερες δεν πηρα καμια απαντηση.... Υποτιθεται πως αυτη ειναι η χρησιμοτιτα των φορουμ. Ολοι εχουμε δουλειες και δεν καθομαστε πανω απο τον υπολογιστη ολη μερα. Πιστεψεμε δεν εισαι ο μοναδικος προκομενος σε αυτον τον κοσμο!! Η ουσια ειναι μια.Οτι εκανα μια ερωτηση σχετικη, η οποια δεν απαντηθηκε. Και οπως περιμενεις το ευχαριστω οταν βοηθας, ετσι πρεπει να περιμενεις και το (ευχαριστω) οταν αγνοεις.
Νωμιζα πως μπηκα σε ενα φορουμ που θα μπορουσα να βρω μια βοηθεια για το προβλημα που αντιμετοπιζω με τους χαρτες!Τωρα αν ειναι να ζητησω και συγνωμη που εκανα μια ερωτηση και μετα απο3-4 μερες δεν πηρα καμια απαντηση.... Υποτιθεται πως αυτη ειναι η χρησιμοτιτα των φορουμ. Ολοι εχουμε δουλειες και δεν καθομαστε πανω απο τον υπολογιστη ολη μερα. Πιστεψεμε δεν εισαι ο μοναδικος προκομενος σε αυτον τον κοσμο!! Η ουσια ειναι μια.Οτι εκανα μια ερωτηση σχετικη, η οποια δεν απαντηθηκε. Και οπως περιμενεις το ευχαριστω οταν βοηθας, ετσι πρεπει να περιμενεις και το (ευχαριστω) οταν αγνοεις.
Εκτός από είρωνας ξεχνάς κιόλας αλλά και δεν βλέπεις,
δες λοιπόν παραπάνω τα μηνύματά σου να δεις ότι έχουν διαφορά μίας μέρας (και όχι 3-4 που λες)!
Τα περί προκομένου πέστα αλλού,δεν κοκορεύτικα για τον εαυτό μου ποτέ στο φόρουμ.
Και σου είπα και πιο πάνω,δεν είναι η δουλειά του καθενός να βρίσκεται εδώ,
είναι το χόμπι του καθενός,και απαντάει όποτε μπορεί!
Και είσαι λάθος αν νομίζεις ότι σου δίνεται το δικαίωμα να λες και το (ευχαριστώ) όταν δε σου δίνεται η απάντηση!
Η βοήθεια δίνεται από τον καθένα ΟΠΟΤΕ και ΑΜΑ μπορεί,όχι όποτε θες εσύ!
Λοιπόν απ ότι κατάλαβα εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι που βοηθανε , και κάποιοι για την λογοκρισία. Και εσύ είσαι μάλλον για το δεύτερο. Το ερώτημα το έχω κάνει και στο (Ερωτήματα για το MLS 4800A) ποιο πριν , αλλά ούτε εκεί απαντήθηκε. Πίστεψε με αν τον χρόνο που σπαταλάς για να (τη λες) στους άλλους, το σπαταλούσες για να βοηθάς αυτούς που έχουν κάποια απορία , νομίζω θα ήσουν ποιο χρήσιμος. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
respect1<o:p></o:p>
Λοιπόν απ ότι κατάλαβα εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι που βοηθανε , και κάποιοι για την λογοκρισία. Και εσύ είσαι μάλλον για το δεύτερο. Το ερώτημα το έχω κάνει και στο (Ερωτήματα για το MLS 4800A) ποιο πριν , αλλά ούτε εκεί απαντήθηκε. Πίστεψε με αν τον χρόνο που σπαταλάς για να (τη λες) στους άλλους, το σπαταλούσες για να βοηθάς αυτούς που έχουν κάποια απορία , νομίζω θα ήσουν ποιο χρήσιμος. <o>:p></o>:p>
respect1<o>:p></o>:p>
Το έψαξες δηλαδή και διαπίστωσες ότι ο Χάρης είναι από αυτούς που δεν βοηθούν!!!
Ρίξε μια ματιά στις απαντήσεις που έχουν δοθεί στα προηγούμενα ερωτήματα σου, διάβασε και τα σχετικά θέματα εδώ, που και άλλοι είχαν αντίστοιχα προβλήματα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dimitris_thass
07-09-10, 17:04
Λοιπόν απ ότι κατάλαβα εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι που βοηθανε , και κάποιοι για την λογοκρισία. Και εσύ είσαι μάλλον για το δεύτερο. Το ερώτημα το έχω κάνει και στο (Ερωτήματα για το MLS 4800A) ποιο πριν , αλλά ούτε εκεί απαντήθηκε. Πίστεψε με αν τον χρόνο που σπαταλάς για να (τη λες) στους άλλους, το σπαταλούσες για να βοηθάς αυτούς που έχουν κάποια απορία , νομίζω θα ήσουν ποιο χρήσιμος. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
respect1<o:p></o:p>
Εσυ σε πια κατηγορία είσαι?
HTC desire / tapatalk
Δημήτρη άστο γιατί θα σε πάρει κι εσένα η μπάλα!lotpot
Κοιτά Δημήτρη , εγώ ανήκω στην κατηγορία που είχα (έχω) ένα πρόβλημα με τους χάρτες , και την τελευταία αναβάθμιση. Τώρα επειδή δεν είχα τον χρόνο , και βαριόμουν να ψάχνω 3 ώρες σε όλα τα θέματα και τις ενότητες αν η ερώτηση μου έχει απαντηθεί (προφανώς έχει). Έκανα λοιπόν το έγκλημα και το ξανά ρώτησα. Και μετά από 3 μέρες αφού δεν πήρα απάντηση, απογοητευμένος είπα ευχαριστώ για την καμία απάντηση. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Και τότε ήρθε η οργή του Θεού (Χάρης) . Αυτοί που ολόκληρη μέρα δουλεύουν και δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με εμάς τους θνητούς, τώρα βρήκαν άφθονο χρόνο για να μας κάνουν ένα κήρυγμα , και να μας τονίσουν τους κανόνες συμπεριφοράς . Άλλη φορά, πριν να μπω στο φόρουμ , θα πρέπει να ανάβω 2 λαμπάδες, να κάνω το σταυρό μου, και μετά να κάθομαι κάτω από το εικόνισμα του Αγίου Χάρη , η του οποιοδήποτε αλλού αγίου εδώ μέσα , και να προσεύχομαι με τις ώρες , worthy3για να γένει ένα θαύμα και να ακούσω τη θεια φωνή να με συμβουλεύει. Ρε παιδια ας είμαστε λίγο σοβαροί!! Δεν ξέρω αν ο Χάρης έχει βοηθήσει πολλούς εδώ μέσα…<o:p></o:p>
( προφανώς έχει). Για μένα όμως έχει σημασία αυτό? Ποια είναι η διάφορα για μένα? <o:p></o:p>
Ούτε ο Χάρης ούτε κανένας άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει κάποιον που έχει κάποιο πρόβλημα. <o:p></o:p>
Εμένα δεν με πειράζει αυτό , δεν θα σκάσω κι ολας… εμένα μου τη σπάει η υπεροψία<o:p></o:p>
Και ο νοών νοειτω<o:p></o:p>
Shame on you1<o:p></o:p>
Επειδή έχεις όρεξη και συνεχίζεις κι επειδή δεν λες να καταλάβεις,σταμάτατο εδώ!
Στο τελευταίο σου post το παραχόντρινες!
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καθόλου τους όρους στους οποίους συμφώνησες όταν γράφτικες!
Διάβασε εδώ http://www.navimania.gr/faq.php?faq=vb_faq#faq_01 καλά να δεις πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι!
Και σου έδειξα και πιο πάνω ότι είχε πέράσει μόνο μια μέρα και όχι 3 που λες!
Αν έγραψες σε 2 διαφορετικά θέματα την ίδια ερώτηση πάλι λάθος είσαι και αναφέρεται και αυτό στους όρους που συμφώνησες!
Γενικά είσαι λάθος οπότε καλήτερα να χρησιμοποιείς πρώτα το μυαλό σου,μετά την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
και να σταματήσεις να ειρωνεύεσαι!
Δηλαδή εσύ δεν είχες χρόνο να ψάξεις,εγώ όμως έπρεπε να είχα χρόνο να κάτσω να σου δώσω την απάντηση που ήθελες!
Αν βαριέσαι δεν σου φταίω ούτε εγώ ούτε κανένας!
<<ή ακόμα το ερώτημανα μην έχει διαβαστεί από τον σωστό αποδέκτη. >>
Διαβασα τους κανονες πολυ προσεχτικα.
Μαλλον εχεις δικιο....το σταματαω εδω.
Αν γίνεται ας μεταφέρει κάποιος όλα τα άσχετα με το θέμα (βοήθεια για την ενημέρωση χαρτών (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22923) ) μηνύματα
στα (Εκτός Θέματος) γιατί το καταστρέψαμε το θέμα!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.