Επιστροφή στο Forum : Destinator 6 - η επίσημη έκδοση στην Ελλάδα.
mpravoooooooooooooooo :smt026 =D> :smt041
Που ρε παιδια, δωστε κανενα λινκ.. :(
Παιδιά κάντε στην άκρη, εγώ πρώτα. :evil:
Μη σπρωχνετε, ενας ενας :D
Εγώ θέλω να δω σε πόση ώρα θα βγεί στα γνωστά μέρη και ποιός θα το βγάλει. :-D
Καμία βοήθεια για τα extras;
2 cabs που προαιρετικά τα αντιγράφεται και τα τρέχετε.
οκ ζεπ, αυτό το ξέρω.
Τι περιέχουν και πως τα βγάζουμε αν δεν τα θέλουμε;
Ευχαριστώ.
Μπορείς να κάνεις κανονικά απεγκατάσταση από το Add/Remove Programs
Έχουν φωνητικές οδηγίες (Εκπληξη!!) και POI που έχουν συλλεχθεί από χρήστες του forum.
Η κανονική έκδοση περιέχει και τις Speedcameras!
Φεύγουμε, θα τα πούμε σε 2 - 3 ωρίτσες...
oi pantes siopisan.tora einai ora gia katevasma
PanayiotisN560
21-12-06, 22:34
Κατέβασα το Destinator6!
Μπράβο παιδιά! Ωραίο δώρο μας κάνατε! Να είστε καλά!
Όμως γιατί ο χάρτης έχει τις πόλεις στα Αγγλικά?
Όχι δε θα υπάρχει στο d6 αλλά στο PN. Θα κοστίζει λίγο και οι αναβαθμίσεις του θα είναι δωρεάν όταν βγαίνει για τις επόμενες εκδόσεις του Destinator.
καλησπέρα φίλε ζεπ.
Χωρίς να φανω κάπως, πότε λέτε να είναι διαθέσιμο σε μας;
σε ευχαριστώ!!!
PanayiotisN560
21-12-06, 22:42
Κατέβασα το Destinator6!
Μπράβο παιδιά! Ωραίο δώρο μας κάνατε! Να είστε καλά!
Όμως γιατί ο χάρτης έχει τις πόλεις στα Αγγλικά?
Τελικά λάθος έκανα, επέλεξα τον Ελληνικό Χάρτη και όλα καλά!
το κατεβασα και εγω και ολα δουλευουν αψογα.φαινεται καλη δουλεια :D
kapios36@in.gr
21-12-06, 23:06
Παιδιά βοήθεια!!!! Πως θα δω τι version windows έχω στο ΜΙΟ168?
Στα settings γράφεi: MICROSOFT POCKET PC,VERSION 4.20.0 (BUILD 14053)
Βάλτε ένα χεράκι βρε παιδιά
ΕΥχαριστώ
PanayiotisN560
21-12-06, 23:07
το κατεβασα και εγω και ολα δουλευουν αψογα.φαινεται καλη δουλεια :D
Τα Αγαπημένα που είχες πριν υπάρχουν και τώρα?
PanayiotisN560
21-12-06, 23:10
ΕΥχαριστώ
Μάλλον δεν έχεις WM5, γιατί το δικό μου (FSC N560) που είναι WM5 γράφει Version: 5.1.195
σημερα το πρωι πηρα το pn και μονο ενα ειχα περασει που το βρηκα μεσα
μαλιστα με ρωτησε που θελω να το περασω...
PanayiotisN560
21-12-06, 23:15
σημερα το πρωι πηρα το pn και μονο ενα ειχα περασει που το βρηκα μεσα
μαλιστα με ρωτησε που θελω να το περασω...
Εγώ δεν τα βρίσκω πλέον...
Πάντως στο φάκελο my device/DestinatorApps/Destinator/Common/Favorites/ υπάρχουν όλα αλλά δεν τα βλέπω μέσα στο Destinator στα αγαπημένα.
Τι συμβαίνει?
Πρίν πετάξετε την παλιά σας εγκατάσταση βρείτε το αρχείο MYFAVORITES.DAT φυλάξτε το και βάλτε το αφού εγκαταστήσετε το 6 στην θέση: DestinatorAps/Destinator/UserDataFavorites. :lol:
PanayiotisN560
21-12-06, 23:30
Πρίν πετάξετε την παλιά σας εγκατάσταση βρείτε το αρχείο MYFAVORITES.DAT φυλάξτε το και βάλτε το αφού εγκαταστήσετε το 6 στην θέση: DestinatorAps/Destinator/UserDataFavorites. :lol:
Είχα αντιγράψει όλο το φάκελο Favorites οπως λέγανε οι οδηγίες αλλά δεν το είχα βάλει στο user data. Τον αντέγραψα πάλι και όλα οκ! Thanks panosha!
Σε όποιον φαίνονται χαμηλής έντασης οι ήχοι χωρίς να τον απασχολούν 3mb παραπάνω χώρου στη ROM πάρτε αυτούς http://rapidshare.com/files/8447767/Voice_panosha_101db.rar.html και ρίχτε τους χύμα μέσα στην θέση: DestinatorApps/Destinator/Voice/Greek. Οπου ζητάει αντικατάσταση λέμε ναι. :lol:
poli gelio oi fones akou epitelous eftases ston agiristo me epiase neuriko gelio
poli gelio oi fones akou epitelous eftases ston agiristo me epiase neuriko gelio
Ας είναι καλά τα κορίτσια που μας συνοδεύουν καθημερινά.
Θυμάσε που σου έλεγα οτι είναι στημένο το ματς Joannita-manula ισοπαλία από την αρχή ? :-D
provlima mou leei oti dieuthinsi kai na valo simeio mi prosvasimo allaxte
ΕΥχαριστώ
το mio έχει windows 2003
Παιδιά να είστε καλά, πολύ καλή δουλειά.Η ευκρίνεια της γραμματοσειράς είναι όλα τα λεφτά :D
provlima mou leei oti dieuthinsi kai na valo simeio mi prosvasimo allaxte
εμένα μου το έκανε αυτό με την 6,1 την ανεπίσημη :-D αλλά μόλις το έκλεινα και το ξανάνοιγα έστρωνε.
p.s.αν παρακολουθεί o demon,γίνεται να έχουμε τα skin του σε κίτρινο φόντο ή ζητάω πολλά? :D
ok diorthothike elpizo na min ksanasimvei
το κατευασα και εγω και ελπιζω, αν και ειμαι σιγουρος για την δουλεια των παιδιων της ngi οτι θα ειναι αρκετα καλο. :wink:
Α και κατι αλλο για ολους εμας που το μονο που κανουμε ειναι παραπονα. :cry:
ΝΑΙ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥΣ. =D> :smt038 :smt023
Υπαρχει καμια αντιρηση; :evil:
to nou sas remalia
ετσι ετσι!!!!
Μην ανησυχείτε υπάρχει νομική υποστήριξη. :-D
epitelous to epishmooooo :D
ena wraio doro apo thn ngi geia ths giorthnes meres poy dianioyme :P
epitelous mia sovarh epixhrhsh kai sthn xora mas
xerei kaneis na mou pei ta extras ti einai kai pws ta kanoume egkatastash?
kai pallh shnxarithria sthn NGI
Εναλακτικοί ήχοι πλοήγησης και σημεία ενδιαφέροντος που έχουν φτιάξει κάποιοι χρήστες. Βάζεις τα αρχεία cab στη μνήμη του PDA και τα τρέχεις από εκεί. Αν δε τα θέλεις τα πετάς από την κατάργηση προγραμάτων. 8)
mastoris than.
22-12-06, 02:03
Μπράβοοοοοο!!!!! :bow :smt038 πολύ ωραία όλα.Ως πρεσβύωπας μόνον ευγνωμοσύνη εκφράζω και τα κουμπιά υπέροχα,μέχρι 1ο στάδιο parkinson καλύπτουν. :D
Μην ανησυχείτε υπάρχει νομική υποστήριξη. :-D
Ας μην έκανα παράπονα εγώ και σιγά μην το ανέβαζε ο Νίκος σήμερα!!! :D :D :D :-D
Πάντως δείχνει άψογο για την ώρα, το μόνο που θέλω να δω αύριο στον δρόμο είναι αν έχει την γνωστή καθυστέρηση της θέσης που έχει το ξένο 6αρι. Αν το έχουν φτιάξει και αυτό τότε είναι τέλειο!
Γεια σου ρε Γιάννη παραπονιάρη...
emesos kai exipiretikos o filos panosha :D
Εγω ειχα αλλαξει συσκευη και εκανα καθαρη εγκατασταση και μεταφορα αδειας. Ολα πηγαν καλα. Εβαλα το φακελο απο το zip στην καρτα του Ρ3300 και ετρεξα το autorun. Tα εβαλα ολα στη καρτα και οχι στην εσωτερικη μνημη. Μετα copy το φακελο με τον χαρτη και τρεξιμο τα extra cabs.
Ξεχασα να κανω τιποτα η ειμαι κομπλε?
Ευχαριστουμε φιλε ζεπελιν για τον κοπο σου να ξενυχτας γιορτες μερες. Ακομα μια φορα μπραβο σας για τη θαυμασια δουλεια που κανετε.
Γεια σου ρε Γιάννη παραπονιάρη...
Καλή δουλειά παιδιά+Zep. Καλές γιορτές σε όλους μας.... (Και προσοχή στο δρόμο και όχι στο PDA μας!!!!
Οταν κάποιος δίνει μια υπόσχεση,
οταν την κρατάει,
οταν αυτή έρχεται σαν δώρο,
και μάλιστα Χριστουγεννιάτικο,
το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να εκφραστείς με ένα μεγάλο
Ευχαριστώ
Ευχαριστούμε NGI.
Υ.Γ. Να είσαι καλά zep που ξενυχτάς. (καλά κοιμήθηκε καθόλου αυτό το παλικάρι σήμερα;)
Εχω το MIO168 που ήρθε δώρο με το αυτοκίνητο μου (OPEL) μαζί με το DEST3 τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Μόλις βγήκε το ΡΝ αμέσως έκανα αναβάθμιση. Παρακολουθώ το forum εδώ και πολύ καιρό αλλά αυτό είναι το πρώτο μου post. Μόλις προχτές το βράδυ αποφάσισα να βάλω τα windows 2003SE, κάτι που πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια, και ευχαριστώ όλους όσους έχουν "δουλέψει" για να μπορούμε εμεις οι λιγότερο σχετικοί να απολαμβάνουμε αυτά τα προνόμια. Εχτές το βράδυ μου ήρθε ουρανοκατέβατο το Destinator 6. Κατέβηκε και δουλεύει μιά χαρά. Έχω μείνει άφωνος. Μέσα σε δύο ημέρες ήρθαν τα πάνω κάτω. Ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους στην NGI καθώς και σε όλα τα παιδιά που βοηθάνε. Αύριο το πρωί φεύγω 4ήμερο στα Ζαγοροχώρια. Ω τι ευτυχία !!!!!
Και πάλι πολλά ευχαριστώ και πολλές ευχές για τα Χριστούγεννα και το 2007.
Ηλίας
Οταν κάποιος δίνει μια υπόσχεση,
οταν την κρατάει,
οταν αυτή έρχεται σαν δώρο,
και μάλιστα Χριστουγεννιάτικο,
το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να εκφραστείς με ένα μεγάλο
Ευχαριστώ
Ευχαριστούμε NGI.
Υ.Γ. Να είσαι καλά zep που ξενυχτάς. (καλά κοιμήθηκε καθόλου αυτό το παλικάρι σήμερα;)
+1000
Kaloriziko kai kalos to dextikame kai episima
Ena megalo mpravo kai gia tis epaggelmatikes fwnes twn speedcams kai twn POIs 8) 8)
Τι ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο!!! :-D
Μπράβο παιδιά!
Έκανα εγκατάσταση κανονικά, αν και θα προτιμούσα να το έβαζα στην κάρτα και όχι στην συσκευή αλλά η προσπάθεια μου ναυάγησε :( και επείδή ταξιδεύω σήμερα δεν με έπαιρνε για πειράματα. (Αν βγάλει καποιος και ένα manual για install στην κάρτα θα ήταν υπέροχο. :D )
Πρώτες εντυπώσεις, το πρόγραμμα είναι πολύ καλό σε λειτουργίες και γραφικά αλλα όχι τόσο καλό σε υπολογισμό διαδρομής και επαναυπολογισμό αυτής. Με to PN έκανε περίπου τον μισό χρόνο στο P550. Λέτε να φταίει η εγκατάσταση στη ROM? Διότι υποτίθετε οτι το Dest 6 είναι πιο γρήγορο από το PN. Καμία γνώμη επι του θέματος?
Επίσης οι ήχοι υστερούν σε ένταση του PN αν και σε λιγάκι θα εγκαταστήσω αυτούς του panosha να δω τι γίνετε.
Αντε καλές γιορτές σε όλους και καλές διαδρομές.
to nou sas remalia
Σπυρουλίτο μου, όπως θα διαπίστωσες ήδη, φωνούλα για τα adult_pois έχεις μόνο τη δική μου.....τι να πει η κακομοίρα joannita? H γυναίκα έχει και ένα επίπεδο :lol: :lol:
to nou sas remalia
Σπυρουλίτο μου, όπως θα διαπίστωσες ήδη, φωνούλα για τα adult_pois έχεις μόνο τη δική μου.....τι να πει η κακομοίρα joannita? H γυναίκα έχει και ένα επίπεδο :lol: :lol:
Σωστά. :-D
Παιδιά καλά Χριστούγεννα.
Τα extras, τι ακριβώς περιέχουν και τι κάνουν;
Παιδιά καλά Χριστούγεννα.
Τα extras, τι ακριβώς περιέχουν και τι κάνουν;
Γιά κοίτα στην προηγούμενη σελίδα. :shock:
to nou sas remalia
Σωστά. :-D
Πάνο περιμένουμε εντυπώσεις απο το 6.1.1, εγω θα το βάλω καλού - κακού σε άλλη καρτα για να το δοκιμάσω αλλά μετά τα Χριστούγεννα τωρα πια,γιατι είμαι εκτός... :D
Χρήστος Λάππας
22-12-06, 11:06
Από το βράδυ που παίζω με το 6 μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραίο σαν interface και σαφώς ανώτερο από το PN σε ευκολία χρήσης. Ακόμα δεν το χρησιμοποίησα στον δρόμο, αλλά πρόσεξα ότι 3-4 φορές μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να υπολογίσει διαδρομή και προτείνει να αλλάξω αφετηρία, ή προορισμό (?!?)
Στα υπέρ του και οι καινούργιες, θαυμάσιες γραμματοσειρές. Κρίμα μόνο που σε κατάσταση πλοήγησης δεν μπορείς να επιλέξεις να μην υπάρχει η μπάρα στην κορυφή. Τρώει πολύ "real estate" από τον χάρτη.
Επί τη ευκαιρία, κατέβασα τον φάκελο extras, που περιέχει 2 cabs. Το Sapfo και το users_poi. Προφανώς αυτά τα περνάω στο PPC (οπουδήποτε;) και τα τρέχω. Τα users poi υποθέτω ότι είναι επιπλέον σημεία ενδιαφέροντος από τους χρήστες. Το Sapfo τι είναι; Εναλακτική φωνή πλοήγησης; Αν, ναι, πως την αλλάζουμε αν δεν μας αρέσει;
Μπορείς να τις αλλάζεις μέσα από το Destinator ή να κάνεις uninstall από το pda σου
Χρήστος Λάππας
22-12-06, 11:24
Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές σε όλους. :)
Κανουμε πρώτα uninstall το PN ή κατευθείαν τρέχουμε το D6?
Zeppelin, για τα hp 69... παίζει χωρίς τα γνωστά προβληματα οθόνης. και αν όχι (που είναι και το πιο πιθανό) πότε θα έχουμε νέα;
Καλές Γιορτές σε όλους !!!!
Χρήστος Λάππας
22-12-06, 11:47
ΟΚ, την Σαπφώ την άκουσα :-D , αν και δεν νομίζω να είναι η μόνιμη επιλογή μου! Τα user Pois που πήγαν; Ενσωματώθηκαν στα κανονικά POIs; Ρωτάω γιατί δεν βλέπω καμία αλλαγή.
BTW, οι ήχοι είναι ελαφρώς χαμηλότεροι από το PN, ή μου φαίνεται; Έχει που έχει το Α701 μικρό ηχείο...
Χρονια πολλα ,
Μετα την αναβαθμιση που εκανα απο DEST PN σε DEST 6 αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα με το GPS που δεν ειχα με το PN
Συνεχως χανεται και βρισκεται το GPS (ανα λιγα δευτερολεπτα ) . Στισ ρυθμισειις του GPS εναλλασεται συνεχως το μυνημα:
Το GPS ειναι συνδεμενο , Το GPS δεν βρεθηκε .
Φυσικα η ιδια συμπεριφορα υπαρχει και κατα την πλοηγηση
ευχαριστω για οποια βοηθεια ή προταση
HTC P3300
εγκατασταση στην SD
Υγεια και ευτυχια
Χρονια πολλα ,
Μετα την αναβαθμιση που εκανα απο DEST PN σε DEST 6 αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα με το GPS που δεν ειχα με το PN
Συνεχως χανεται και βρισκεται το GPS (ανα λιγα δευτερολεπτα ) . Στισ ρυθμισειις του GPS εναλλασεται συνεχως το μυνημα:
HTC P3300
εγκατασταση στην SD
Υγεια και ευτυχια
ριξε μια ματια μηπως "χανει" καποιες φορες την sd,egv metonomasa to file 2577 se 2577dest6 γιατι καθε φορα που εκανα soft reset μου ετρεχε εγκαταστασει,τρεξε και το QuickGps για ενημερωση για να εχεις γρηγοροτερα δορυφορους
σε εμενα παιζει αψογα
ξεχασα να σου πω οτι εκανα αυτοματη ευρεση gps μεσα στις ρυθμισεις και μου εβαλε μονο του com4 nmea 115200
Χρονια πολλα ,
HTC P3300
εγκατασταση στην SD
Υγεια και ευτυχια
ριξε μια ματια μηπως "χανει" καποιες φορες την sd,egv metonomasa to file 2577 se 2577dest6 γιατι καθε φορα που εκανα soft reset μου ετρεχε εγκαταστασει,τρεξε και το QuickGps για ενημερωση για να εχεις γρηγοροτερα δορυφορους
σε εμενα παιζει αψογα
ξεχασα να σου πω οτι εκανα αυτοματη ευρεση gps μεσα στις ρυθμισεις και μου εβαλε μονο του com4 nmea 115200
thanks , δυστυχως εχω κανει ολα τα παραπανω ηδη αλλα επιμενει ....
Ταυτοχρονα το ΤΟΜΤΟΜ δουλευει απροβληματιστα και δεν χανει το GPS . Μαλλον θα κανω εκ νεου εγκατασταση αν καποιος φιλος δεν εχει κατι αλλο να προτεινει
dokimase sindiasmoys..
dokimase prota sths rithmiseis
com 2
taxythta 57600
protokolo nmea
Χρονια πολλα ,
HTC P3300
εγκατασταση στην SD
Υγεια και ευτυχια
εχεις δικιο
το κανει τωρα και σε μενα!!!!!!!!! ενω δουλευε κανονικα
με το navimate που εχω επανω δουλευει κανονικα το gps
σε εμενα παιζει αψογα
Ταυτοχρονα το ΤΟΜΤΟΜ δουλευει απροβληματιστα και δεν χανει το GPS . Μαλλον θα κανω εκ νεου εγκατασταση αν καποιος φιλος δεν εχει κατι αλλο να προτεινει
εχεις δικιο
δεν εχω χρονο να το ψαξω ατωρα θα το δω παλι το βραδυ..........
Χρονια πολλα ,
HTC P3300
εγκατασταση στην SD
Υγεια και ευτυχια
καλησπερα παιδια....
το ιδιο ακριβως προβλημα μου κανει στο HTC P3300 μου .καμια συμβουλη?
με το pn δουλευει αψογα.
Μόλις κατέβασα τα αρχεία. Δυστυχώς θα αργήσω να τα εγκαταστήσω γιατί δεν έχω μαζί μου το PDA σήμερα :oops: .
Πολύ χρήσιμες θα ήταν οι παρατηρήσεις χρηστών που έχουν ήδη δοκιμάσει τις "ανεπίσημες" εκδόσεις του Destinator 6 και μπορούν να συγκρίνουν τις διαφορές με την επίσημη. Οι συγκρίσεις με το PN νομίζω πάνω-κάτω έχουν εξαντληθεί σε αυτό το topic.
Καλό είναι κάθε ένας που το δοκιμάζει να μας λέει τι μηχανάκι έχει, ποια έκδοση Windows Mobile (αν δεν τα γράφει όλα αυτά στην υπογραφή του), καθώς και αν έχει εγκαταστήσει το πρόγραμμα στη ROM ή στην κάρτα. Προτεραιότητα έχουν ασφαλώς τυχόν προβλήματα (εγκατάστασης ή λειτουργίας) και ακολουθούν οι παρατηρήσεις για βελτιώσεις από τις ανεπίσημες εκδόσεις.
Περιμένουμε λοιπόν review στην πράξη :D
Εγώ θα το κάνω από αύριο.
ti diafora exei i ekdosi gia wm2003 me tin ekdosi wm5?an valo sto mio 701 mou, pou exei ta kainouria tin ekdosi gia 2003 ti tha ginei?
Οκ έκανα εγκατάσταση του Destinator 6 πάνω στο PN.
Βλέπω ότι έχουν μείνει μέσα στο Mydevice/destinatorapps/destinator, παλιοί Folders (απο το Pn). Ποιοι από αυτοί δεν χρειάζονται να υπάρχουν, για να ελευθερώσουμε λίγη Ram;
To common να υπάρχει το σβήνετε
Μόλις κατέβασα τα αρχεία. Δυστυχώς θα αργήσω να τα εγκαταστήσω γιατί δεν έχω μαζί μου το PDA σήμερα :oops: .
Πολύ χρήσιμες θα ήταν οι παρατηρήσεις χρηστών που έχουν ήδη δοκιμάσει τις "ανεπίσημες" εκδόσεις του Destinator 6 και μπορούν να συγκρίνουν τις διαφορές με την επίσημη. Οι συγκρίσεις με το PN νομίζω πάνω-κάτω έχουν εξαντληθεί σε αυτό το topic.
Καλό είναι κάθε ένας που το δοκιμάζει να μας λέει τι μηχανάκι έχει, ποια έκδοση Windows Mobile (αν δεν τα γράφει όλα αυτά στην υπογραφή του), καθώς και αν έχει εγκαταστήσει το πρόγραμμα στη ROM ή στην κάρτα. Προτεραιότητα έχουν ασφαλώς τυχόν προβλήματα (εγκατάστασης ή λειτουργίας) και ακολουθούν οι παρατηρήσεις για βελτιώσεις από τις ανεπίσημες εκδόσεις.
Περιμένουμε λοιπόν review στην πράξη :D
Εγώ θα το κάνω από αύριο.
Σωστό αλλά έχω ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό αυτές τις μέρες και θέλω να μιλήσω με σιγουριά χωρίς βιασύνη, μιας που χρησιμοποιώ το 6 από καιρό. Θα το τεστάρω κατ' αρχήν περπατώντας στην Πράγα. :lol:
Αγαπητέ Zep
Μόλις εγκατέστησα το D6 και εχω ένα πρόβλημα και μια απορία:
1. Παρόλο που είχα κρατήσει τα παλιά FAVORITES του PN και τα αντέγραψα στο νεο folder, εξακολουθώ να μην τα βλέπω όταν τρέχει το πρόγραμμα.... Μήπως μου ξεφεύγει κάτι?
Και μια απορία: Εχοντας δοκιμάσει το D6 παλιότερα, είχα ένα καταπληκτικό ΠΡΑΣΙΝΟ SKIN. Στην έκδοση αυτή, υπάρχει μόνο μπλέ και κόκκινο, που τα βρίσκω κουραστικά. Που είναι το green "look&feel"?
Ευχαριστώ
Μολις κατεβασε το επισημο πλεον D6 ...Ευχαριστουμε την NGI καθως και τον μεγαλο Zeppelin για το Χριστουγενιατικο δωρο που μας εκανε .
Σαν πρωτη φορα που το βλεπω φαινεται εντυπωσιακο...θα το δω αυτες της μερες και θα πω εντυπωσεις εν σχεση με το PN..
Eγω το εγκατεστησα στην συσκευη και οι χαρτες παρεμειναν στην SD.. apo to PN .χρειαζονται τιποτα αλλα αρχεια στην κάρτα?? Γιατι κατι εχουν μεινει , απο κοπιες ...!!!
Πρίν πετάξετε την παλιά σας εγκατάσταση βρείτε το αρχείο MYFAVORITES.DAT φυλάξτε το και βάλτε το αφού εγκαταστήσετε το 6 στην θέση: MyDevice/DestinatorAps/Destinator/UserDataFavorites.
Το πράσινο skin τέλος, μόνο μπλέ, κόκκινο και από εκεί και πέρα οτι φτιάξει ο καθένας. :-D
Αγαπητέ Zep
Μόλις εγκατέστησα το D6 και εχω ένα πρόβλημα και μια απορία:
1. Παρόλο που είχα κρατήσει τα παλιά FAVORITES του PN και τα αντέγραψα στο νεο folder, εξακολουθώ να μην τα βλέπω όταν τρέχει το πρόγραμμα.... Μήπως μου ξεφεύγει κάτι?
Και μια απορία: Εχοντας δοκιμάσει το D6 παλιότερα, είχα ένα καταπληκτικό ΠΡΑΣΙΝΟ SKIN. Στην έκδοση αυτή, υπάρχει μόνο μπλέ και κόκκινο, που τα βρίσκω κουραστικά. Που είναι το green "look&feel"?
Ευχαριστώ
Κι εγώ το πράσινο χρησιμοποιούσα. Δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πράσινο από τη παλιά γιατί υπάρχουν αλλαγές. Αν αντιγράψεις τα favorites που κράτησες backup στο destinatorapps/destinator/userdata/favorites είσαι οκ. Δε ξέρω τι συμβαίνει.
Μολις κατεβασε το επισημο πλεον D6 ...Ευχαριστουμε την NGI καθως και τον μεγαλο Zeppelin για το Χριστουγενιατικο δωρο που μας εκανε .
Σαν πρωτη φορα που το βλεπω φαινεται εντυπωσιακο...θα το δω αυτες της μερες και θα πω εντυπωσεις εν σχεση με το PN..
Eγω το εγκατεστησα στην συσκευη και οι χαρτες παρεμειναν στην SD.. apo to PN .χρειαζονται τιποτα αλλα αρχεια στην κάρτα?? Γιατι κατι εχουν μεινει , απο κοπιες ...!!!
όχι το παλιό 2577 το έχεις σβήσει. Κάνε κι ένα rename to 2577 για να μην ξεκινάει η εγκατάσταση κάθε φορά που βάζετε τη κάρτα.
Καλές Γιορτές
Na κανω και εγω μια ερωτηση.Επειδη δεν το βρισκω υπαρχει η δυνατοτητα δημιουργιας διαδρομης για πεζο;
Παραδόξος στη διαχείριση χαρτών
Na κανω και εγω μια ερωτηση.Επειδη δεν το βρισκω υπαρχει η δυνατοτητα δημιουργιας διαδρομης για πεζο;
Πήγαινε στο διαχείρηση χαρτών και θα το βρείς :wink:
Πήγαινε στο διαχείρηση χαρτών και θα το βρείς :wink:
Ευχαριστω.Απορω πως δεν το εβλεπα τοση ωρα
Οι πρώτες 100 μέρες είναι δύσκολες, μετά θα τα έχετε βρεί όλα η θα τα έχετε ξεχάσει.
Δώστε βρε στον κόσμο ένα manual. :-D
Καινούριο παιχνιδάκι μου
καινούριο βασανάκι μου :lol: :lol: :lol:
Μην ανησυχείς, σε όλους μας συμβαίνει :o
to nou sas remalia
Το επίπεδό μου πράγματι είναι υψηλό καθώς εγώ ήθελα να ηχογραφήσω κάτι (πρόστυχο!) αλλά καταγγέλω ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ :-D (ξέρω.. ξέρω ... πάω στο περί ανέμων και υδάτων κλωτσιδών πάλι...)
Χρονια πολλα ,
HTC P3300
εγκατασταση στην SD
Υγεια και ευτυχια
εχεις δικιο
σε εμενα παιζει αψογα
εχεις δικιο
Zeppelin
καμια ιδεα ?
καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους ( και ιδιαιτερα στη ngi για το Χριστουγεννιατικο δώρο)
Εγκατέστησα το 6 πάνω στο ΡΝ και δεν μου βγάζει τη δυνατότητα sms. δεν υπάρχει στο 6;(qtek 9000 )
niathan πέτα από το μηχανάκι σου οτι έχεις από destinator από την κατάργηση προγραμάτων. Σιγουρέψου οτι δεν σου έμεινε τίποτα. Δοκίμασε αν έχεις κάποιο άλλο πρόγραμα αν δουλεύει σωστά το GPS.
Εγκατέστησε το νέο πρόγραμα στη ROM και μόνο τον χάρτη στην κάρτα μνήμης σε ένα φάκελο DestinatorApps όπου θα βάλεις μέσα όλο το GreeceU. :D
niathan πέτα από το μηχανάκι σου οτι έχεις από destinator από την κατάργηση προγραμάτων. Σιγουρέψου οτι δεν σου έμεινε τίποτα. Δοκίμασε αν έχεις κάποιο άλλο πρόγραμα αν δουλεύει σωστά το GPS.
Εγκατέστησε το νέο πρόγραμα στη ROM και μόνο τον χάρτη στην κάρτα μνήμης σε ένα φάκελο DestinatorApps όπου θα βάλεις μέσα όλο το GreeceU. :D
panosha
τα εχω κανει ολα αυτα που λες χωρις αποτελεσμα (ενω αλλη GPS εφαρμογη λειτουργεi) εκτος του να εγκαταστησω το Dest στο << μηχανακι >>. Το κανω ASAP και η απαντηση σε 10'
ευχαριστω παντως για τον χρονο σου ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα
Λοιπόν κατέβασα και εγω την 6.1 έκδοση. Στο PDA ενώ έχω μέχρι τώρα την έκδοση PN
Επειδή θέλω να καθαρίσω το PDA από διάφορα άσχετα, σκέφτομαι να κάνω Hard reset και να ξαναρχίσω πάλι απ' την αρχή.
Παρακαλώ όσους φίλους γνωρίζουν ας μου πουν τι να κάνω για να βάλλω εξ' αρχής (δηλ μετά το Hard Reset) το καινούργιο Destinator 6.1 που κατέβασα μόλις απ' την NGI
panosha
τα εχω κανει ολα αυτα που λες χωρις αποτελεσμα (ενω αλλη GPS εφαρμογη λειτουργεi) εκτος του να εγκαταστησω το Dest στο << μηχανακι >>. Το κανω ASAP και η απαντηση σε 10'
ευχαριστω παντως για τον χρονο σου ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα
H εγκατασταση του προγραμματος εγινε στην ΡΟΜ αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο !!!
Ας περιμενουμε την τοποθετηση της NGI , κατι πιθανον να ξερουν παραπανω
Και μια ψιλοάσχετη ερώτηση από εμένα. Αν θέλουμε εκτός από τα favorites να διατηρήσουμε και τους "πρόσφατους προορισμούς" τι πρέπει να κάνουμε;
Βλέπετε έχω αρκετές διευθύνσεις που χρειάζομαι στα πρόσφατα και που δεν έχω αποθηκεύσει στα αγαπημένα.
Αυτά διατηρούνται αυτόματα γιατί είναι αποθηκευμένα στο χάρτη
Για το artemis (htc p3300) δε ξέρουμε που οφείλεται το πρόβλημα. Σε άλλες συσκευές δουλεύει και σε άλλες όχι. Σε μία που έχουμε στην NGi, απλά βάλαμε ξανά το pn μέχρι να δούμε τι γίνεται. Κάντε το ίδιο κι εσείς.
Μιά ερώτηση για το landscape. Να υποθέσω οτι δεν το υπστηρίζει το win 2003?
eutixos pou den to agorasa to p3300 .tora isixasa
Για το artemis (htc p3300) δε ξέρουμε που οφείλεται το πρόβλημα. Σε άλλες συσκευές δουλεύει και σε άλλες όχι. Σε μία που έχουμε στην NGi, απλά βάλαμε ξανά το pn μέχρι να δούμε τι γίνεται. Κάντε το ίδιο κι εσείς.
εχεις ΡΜ
diladi emeis den exoume epipedo?
Ok Nikola tha perimenoume nea .. :cry: :cry:
χρονια πολλα σε ολους.τους zip φακελλους "extras" kai "sapfo" ti τους κανουμε?
μια λιγο "περιεργη" ερωτηση πριν βαλω το PN εχθες ειχα το 6 στο ppc και επαιζε καλα εδω και 2 μηνες
τωρα με αυτη την εκδοση δεν παιζει.....
το key που εχω παιζει μηπως σε αυτη που ειχα? :wink:
tous pernas sto pda sou opos einai eite sti mnimi tou ,eite sti storage card kai tous trexeis apo kei kateuthian.2 ekplikseis se perimenoun.eidika me to sapfo me epiase isteriko gelio
μια λιγο "περιεργη" ερωτηση πριν βαλω το PN εχθες ειχα το 6 στο ppc και επαιζε καλα εδω και 2 μηνες
τωρα με αυτη την εκδοση δεν παιζει.....
το key που εχω παιζει μηπως σε αυτη που ειχα? :wink:
Λογικά το key σου παίζει σε όλες τις εκδόσεις pn & 6
Τρέξε τα cab που προκύπτουν από το zip στο ppc σου
Μιά ερώτηση για το landscape. Να υποθέσω οτι δεν το υπστηρίζει το win 2003?
Αν είναι 2003 SE
Νικο χρονια πολλα.1.το sapfo ok 2.το extras δεν το αναγνωριζει και το users poi το αναγνωριζει αλλα δεν το τρεχει...
Πρωτες εντυπωσεις αρκετα γρηγορος επαναπροσδιορισμος πορειας και εχω την εντυπωση γρηγοροτερο κλειδωμα δορυφορων αν δεν παρουσιασει προβληματα πολυ καλο.ειστε πρωτοι
ta speedcams pou exei tinos mina einai?
ta speedcams pou exei tinos mina einai?
PN_GR_SpeedCam_November06
ta palia valane sto 6?an einai dinaton
Αν έχει καινούργια Δεκεμβρίου και δεν σου κάνει κόπο στείλτα μου theblueshark@hotmail.com
Σε ευχαριστώ!!! :wink:
Σκέφτηκα να φτιάξω ένα μικρό οδηγό σχετικά με την εγκατάσταση του Destinator 6 γιά τους νεότερους στο club, μιας που το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και έχω κάνει επανειλημένα τη διαδικασία.
Προτείνω καθαρή εγκατάσταση και όχι πάνω από άλλη έκδοση του 6 η την παλίότερη του ΡΝ γιατί θα έχετε διπλά αρχεία και θα μπερδευτείτε. Ο μοναδικός λόγος που κάποιοι ίσως σκεφτούν να κρατήσουν και ΡΝ και 6 είναι να έχουν και τα δύο μέχρι να προσαρμοστούν. Μην το κάνετε θα προσαρμοστείτε εύκολα.
Κάποιοι ίσως σκεφτούν να γράψουν το πρόγραμα στην κάρτα μνήμης ώστε να γλυτώσουν χώρο από τη ROM. Δεν το προτείνω αν και το πρόγραμα συνήθως τρέχει καλά και από τη μνήμη αλλά όταν το κλείνουμε θα κάνει γιά να κλείσει από 15-45 sec ΄και πιθανώς ανάλογα με τη συσκευή να έχουμε και άλλα προβλήματα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να γλυτώσουμε χωρο και ας πάνε σ’ αυτή τη λύση μόνο όσοι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.
Ξεκινάμε λοιπόν,
1. Χρειαζόμαστε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με ονομασία DestinatorApps. Μέσα βάζουμε το χάρτη GreeceU ολόκληρο με το φάκελλο του. Αυτό κατα πάσα πιθανότητα υπάρχει από την προηγούμενη εγκατάσταση, αν όχι το κάνουμε.
2. Ψάχνουμε στην ROM η στην κάρτα, όπου είναι εγκατεστημένο το παλιό ΡΝ και στη θέση DestinatorApps/Destinator/Commοn/Favorites και παίρνουμε το αρχείο Myfavorites.dat. Αν έχετε και άλλες κατηγορίες αγαπημένων δικών σας που έχετε δημιουργήσει υπάρχουν εκεί με τα ονόματα που τους έχετε δώσει ακολοθούμενα από την κατάληξη .dat. Προσοχή κάθε κατηγορία έχει ένα αρχείο dat και ένα bmp πού είναι η εικόνα του. Δηλαδή π.χ.θα έχετε ένα Myfavorites.dat και ένα Myfavorites.bmp. Αν δεν βλέπετε τις καταλήξεις dat & bmp πάρτε και τα δύο αρχεία και φυλάξτε τα.
3. Πηγαίνουμε στην κατάργηση προγραμμάτων και πετάμε ότι έχει σχέση με το Destinator. Μην ανησυχείτε για τους κωδικούς ενεργοποίησης είναι οι ίδιοι αρκεί να τους έχετε. Ψάχνουμε καλά και αν υπάρχει οτιδήποτε παραπάνω από ένα φάκελο στην κάρτα DestinatorApps με τον GreeceU μέσα το πετάμε. Κάνουμε ένα soft reset.
4. Προχωράμε στην εγκατάσταση του προγράμματος. Αντιγράφουμε στην κάρτα μνήμης τα αρχεία εγκατάστασης Main.cab, Greek.cab, ForLinks.cab, Users_poi.cab και προεραιτικά για όσους έχουν πρόβλημα χώρου τα slideplayer.cab και Sapfo.cab.
Το slideplayer.cab περιέχει έναν οδηγό χρήσης για τους τελείως άσχετους και το Sapfo.cab εναλακτικούς ήχους πλοήγησης..
Τρέχουμε τα αρχεία από τον explorer του PDA με τη σειρά που τα αναφέρω και όταν και αν ερωτηθούμε δίνουμε εντολή να εγκατασταθούν στη βασική μας μνήμη.
Ανοίξτε το φάκελο εγκατάστασης του προγράματος MyDevice/DestinatorApps/Destinator/UserData/Favorites και ρίξτε μέσα χύμα τα Αγαπημένα σας που από την αρχή φυλάξατε. Προσοχή κάντε μια προεπισκόπιση πρίν γιατί τα 5 speedcam καθώς και τα poi χρηστών έχουν ήδη περαστεί από το Users_poi.cab ώστε να αποφύγευε διπλοεγραφές που θα οδηγήσουν σε προβλήματα.
Αυτό ήταν κάντε μια επανεκίνηση και ξεκινήστε το πρόγραμμα. Όταν τελειώσετε με τις αρχικές ρυθμίσεις από την επιλογή χαρτών διαλέξτε το χάρτη σας και δώστε τους κωδικούς σας για ενεργοποίηση. Αφήστε το πρόγραμα να βρεί μόνο του το GPS και ακόμα κι αν το βρεί σε άλλη θύρα η άλλη ταχύτητα από εκεί που το έχετε μην το πειράξετε αν δουλεύει.
Καλές σας διαδρομές.
Σκέφτηκα να φτιάξω ένα μικρό οδηγό σχετικά με την εγκατάσταση του Destinator 6 γιά τους νεότερους στο club, μιας που το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και έχω κάνει επανειλημένα τη διαδικασία.
Προτείνω καθαρή εγκατάσταση και όχι πάνω από άλλη έκδοση του 6 η την παλίότερη του ΡΝ γιατί θα έχετε διπλά αρχεία και θα μπερδευτείτε. Ο μοναδικός λόγος που κάποιοι ίσως σκεφτούν να κρατήσουν και ΡΝ και 6 είναι να έχουν και τα δύο μέχρι να προσαρμοστούν. Μην το κάνετε θα προσαρμοστείτε εύκολα.
Κάποιοι ίσως σκεφτούν να γράψουν το πρόγραμα στην κάρτα μνήμης ώστε να γλυτώσουν χώρο από τη ROM. Δεν το προτείνω αν και το πρόγραμα συνήθως τρέχει καλά και από τη μνήμη αλλά όταν το κλείνουμε θα κάνει γιά να κλείσει από 15-45 sec ΄και πιθανώς ανάλογα με τη συσκευή να έχουμε και άλλα προβλήματα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να γλυτώσουμε χωρο και ας πάνε σ’ αυτή τη λύση μόνο όσοι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.
Ξεκινάμε λοιπόν,
1. Χρειαζόμαστε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με ονομασία DestinatorApps. Μέσα βάζουμε το χάρτη GreeceU ολόκληρο με το φάκελλο του. Αυτό κατα πάσα πιθανότητα υπάρχει από την προηγούμενη εγκατάσταση, αν όχι το κάνουμε.
2. Ψάχνουμε στην ROM η στην κάρτα, όπου είναι εγκατεστημένο το παλιό ΡΝ και στη θέση DestinatorApps/Destinator/Commοn/Favorites και παίρνουμε το αρχείο Myfavorites.dat. Αν έχετε και άλλες κατηγορίες αγαπημένων δικών σας που έχετε δημιουργήσει υπάρχουν εκεί με τα ονόματα που τους έχετε δώσει ακολοθούμενα από την κατάληξη .dat. Προσοχή κάθε κατηγορία έχει ένα αρχείο dat και ένα bmp πού είναι η εικόνα του. Δηλαδή π.χ.θα έχετε ένα Myfavorites.dat και ένα Myfavorites.bmp. Αν δεν βλέπετε τις καταλήξεις dat & bmp πάρτε και τα δύο αρχεία και φυλάξτε τα.
3. Πηγαίνουμε στην κατάργηση προγραμμάτων και πετάμε ότι έχει σχέση με το Destinator. Μην ανησυχείτε για τους κωδικούς ενεργοποίησης είναι οι ίδιοι αρκεί να τους έχετε. Ψάχνουμε καλά και αν υπάρχει οτιδήποτε παραπάνω από ένα φάκελο στην κάρτα DestinatorApps με τον GreeceU μέσα το πετάμε. Κάνουμε ένα soft reset.
4. Προχωράμε στην εγκατάσταση του προγράμματος. Αντιγράφουμε στην κάρτα μνήμης τα αρχεία εγκατάστασης Main.cab, Greek.cab, ForLinks.cab, Users_poi.cab και προεραιτικά για όσους έχουν πρόβλημα χώρου τα slideplayer.cab και Sapfo.cab.
Το slideplayer.cab περιέχει έναν οδηγό χρήσης για τους τελείως άσχετους και το Sapfo.cab εναλακτικούς ήχους πλοήγησης..
Τρέχουμε τα αρχεία από τον explorer του PDA με τη σειρά που τα αναφέρω και όταν και αν ερωτηθούμε δίνουμε εντολή να εγκατασταθούν στη βασική μας μνήμη.
Ανοίξτε το φάκελο εγκατάστασης του προγράματος MyDevice/DestinatorApps/Destinator/UserData/Favorites και ρίξτε μέσα χύμα τα Αγαπημένα σας που από την αρχή φυλάξατε. Προσοχή κάντε μια προεπισκόπιση πρίν γιατί τα 5 speedcam καθώς και τα poi χρηστών έχουν ήδη περαστεί από το Users_poi.cab ώστε να αποφύγευε διπλοεγραφές που θα οδηγήσουν σε προβλήματα.
Αυτό ήταν κάντε μια επανεκίνηση και ξεκινήστε το πρόγραμμα. Όταν τελειώσετε με τις αρχικές ρυθμίσεις από την επιλογή χαρτών διαλέξτε το χάρτη σας και δώστε τους κωδικούς σας για ενεργοποίηση. Αφήστε το πρόγραμα να βρεί μόνο του το GPS και ακόμα κι αν το βρεί σε άλλη θύρα η άλλη ταχύτητα από εκεί που το έχετε μην το πειράξετε αν δουλεύει.
Καλές σας διαδρομές.
Καταρχήν μπ΄ραβο θα βοηθήσει πολύ και κατα δεύτερων χαράς το κουράγιο σου. :smt045
o panos se auta einai protos
Ok Nikola tha perimenoume nea .. :cry: :cry:
Εχουνε βάλει αρχεία από άλλα προγράματα πλοήγησης μέσα στη ROM που δεν μπορείς να επέμβεις και από εκεί είναι το πρόβλημα, γι αυτό αλλού παρουσιάζεται και αλλού όχι, ανάλογα με το πακέτο και το πρόγραμα πλοήγησης που φοράει η όχι. :(
Εγκατασταθηκε λοιπόν και στο mio550 η V6.1.1 σε άλλη καρτα μνήμης και εγιναν και δοκιμές εντος - εκτος πόλης σε συγκεκριμένες γνωστες διαδρομές λόγω ελλιπoύς χαρτογραφησης περιοχής Λαμίας ,διαφορές σε σχεση με το 6.1.0 δεν κατάλαβα :)
Πρόβλημα κανένα πάντως :)
Εγκατασταθηκε λοιπόν και στο mio550 η V6.1.1 σε άλλη καρτα μνήμης και εγιναν και δοκιμές εντος - εκτος πόλης σε συγκεκριμένες γνωστες διαδρομές λόγω ελλιπής χαρτογραφησης περιοχής Λαμίας ,διαφορές σε σχεση με το 6.1.0 δεν κατάλαβα :)
Οταν μετακινείς το χάρτη με τη γραφίδα την ίδια ταχύτητα βλέπεις ? 8)
Αν έχει καινούργια Δεκεμβρίου και δεν σου κάνει κόπο στείλτα μου theblueshark@hotmail.com
Σε ευχαριστώ!!! :wink:
Δεν έχει ! Του Νοεμβρίου ειναι :)
Εγκατασταθηκε λοιπόν και στο mio550 η V6.1.1 σε άλλη καρτα μνήμης και εγιναν και δοκιμές εντος - εκτος πόλης σε συγκεκριμένες γνωστες διαδρομές λόγω ελλιπής χαρτογραφησης περιοχής Λαμίας ,διαφορές σε σχεση με το 6.1.0 δεν κατάλαβα :)
Οταν μετακινείς το χάρτη με τη γραφίδα την ίδια ταχύτητα βλέπεις ? 8)
yep
Εγκατασταθηκε λοιπόν και στο mio550 η V6.1.1 σε άλλη καρτα μνήμης και εγιναν και δοκιμές εντος - εκτος πόλης σε συγκεκριμένες γνωστες διαδρομές λόγω ελλιπoύς χαρτογραφησης περιοχής Λαμίας ,διαφορές σε σχεση με το 6.1.0 δεν κατάλαβα :)
Καλησπέρα.Θέλεις να μου πεις οτι αν έχεις δυο sd cart μπορεις να έχεις το ένα στην μία και το άλλο στην άλλη κάρτα;
Αν ναι πως κάνεις εναλαγή του ενός με του άλλού;
Απλώς βγάζοντας την μία και βάζοντας την άλλη; :roll: :roll:
Καλησπέρα.Θέλεις να μου πεις οτι αν έχεις δυο sd cart μπορεις να έχεις το ένα στην μία και το άλλο στην άλλη κάρτα;
ΑΚΡΙΒΩς ,ΕΓΩ ΕΧΩ 3 ΚΑΡΤΕς ΟΜΩς :
1-PN
2-D6.1.0
3-D6.1.1 :)
1-PN
2-D6.1.0
Σου εύχομαι και μία τέταρτη με το Destinator 7. :lol: :lol: :lol:
1-PN
2-D6.1.0
Σου εύχομαι και μία τέταρτη με το Destinator 7. :lol: :lol: :lol:
Μπα Πάνο την 1 θα την δωσω ΠΛΕΟΝ ,ΝΟΜΙΖΩ οτι το D6.1.0(.1) μετα απο 2 μηνες ειναι πολύ σταθερο
στο κινεζάκι μου :)
Σταθερότατο εγώ εδώ και μήνες είμαι μόνο με το 6. :lol:
Κύριε διαχειριστά :!:
Ηθελα να κάνω μία πρόταση.
Λοιπόν λέω αν θα μπορούσε να κοπεί στα δύο η ενότητα destinator 6 επίσημη παρουσίαση , μια για την πραγματικά επίσημη παρουσίαση και μια για τα προηγούμενα Post. Ο λόγος: ένα νέο μέλος πιστεύω ότι θα χαθεί
Κύριε διαχειριστά :!:
Ηθελα να κάνω μία πρόταση.
Λοιπόν λέω αν θα μπορούσε να κοπεί στα δύο η ενότητα destinator 6 επίσημη παρουσίαση , μια για την πραγματικά επίσημη παρουσίαση και μια για τα προηγούμενα Post. Ο λόγος: ένα νέο μέλος πιστεύω ότι θα χαθεί
Σωστά. :smt082
Δύο ερωτησούλες παιδιά:
1, Τι είναι το πεδίο πάνω από το κουμπί σπιτιού; Εμένα μου έχει κάτι πα'υλες.
2, Πέρασα τα Poi των extras, τα βλέπω στην κάρτα, αλλά που είναι στην εφαρμογή; Δεν τα βλέπω ούτε στα χρήσιμα ούτε στα αγαπημένα.
Ευχαριστώ.
Δύο ερωτησούλες παιδιά:
1, Τι είναι το πεδίο πάνω από το κουμπί σπιτιού; Εμένα μου έχει κάτι πα'υλες.
2, Πέρασα τα Poi των extras, τα βλέπω στην κάρτα, αλλά που είναι στην εφαρμογή; Δεν τα βλέπω ούτε στα χρήσιμα ούτε στα αγαπημένα.
Ευχαριστώ.
Για την πρώτη σου ερωτηση έχω απάντηση, είναι το ζοομ - και απεναντι το ζοομ +
Δύο ερωτησούλες παιδιά:
1, Τι είναι το πεδίο πάνω από το κουμπί σπιτιού; Εμένα μου έχει κάτι πα'υλες.2, Πέρασα τα Poi των extras, τα βλέπω στην κάρτα, αλλά που είναι στην εφαρμογή; Δεν τα βλέπω ούτε στα χρήσιμα ούτε στα αγαπημένα.
Ευχαριστώ.
Κατι σαν πυξίδα. Δειχνει όταν προχωράς Β Δ ΒΔ Α ΝΑ κλπ
Ξεκινάμε λοιπόν,
Καλές σας διαδρομές.
Ευχαριστώ πολύ τον Πάνο όχι μόνο για τη βοήθεια αυτή αλλά και για ότι άλλο απλόχερα έχει προσφέρει σε όλους όσους από εμάς έχουμε κατά καιρούς ζητήσει κάποια βοήθεια μεσω του Forum αυτού.
Πρακτικότατος άνθρωπος.
Κάθησε κάτω 15 λεπτά, έγραψε μισή σελίδα και έβγαλε από το αδιέξοδο πολλούς μα πάρα πολούς φίλους, που χωρίς τις συμβουλές αυτές θα παιδευόντουσαν ώρες και ώρες.
Μπράβο παλληκάρι μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Δημήτρης από Πάτρα. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Δύο ερωτησούλες παιδιά:
1, Τι είναι το πεδίο πάνω από το κουμπί σπιτιού; Εμένα μου έχει κάτι πα'υλες.2, Πέρασα τα Poi των extras, τα βλέπω στην κάρτα, αλλά που είναι στην εφαρμογή; Δεν τα βλέπω ούτε στα χρήσιμα ούτε στα αγαπημένα.
Ευχαριστώ.
Κατι σαν πυξίδα. Δειχνει όταν προχωράς Β Δ ΒΔ Α ΝΑ κλπ
2. Στα αγαπημένα
Νικο χρονια πολλα.1.το sapfo ok 2.το extras δεν το αναγνωριζει και το users poi το αναγνωριζει αλλα δεν το τρεχει...
Πρωτες εντυπωσεις αρκετα γρηγορος επαναπροσδιορισμος πορειας και εχω την εντυπωση γρηγοροτερο κλειδωμα δορυφορων αν δεν παρουσιασει προβληματα πολυ καλο.ειστε πρωτοι
Ένα κλικ πάνω του και τρέχει. Μήπως έχει πρόβλημα το αρχείο. Αν τρέξει θα δεις τα poi στα favorites. Υπάρχουν και φωνές Greek - Sapfo για κάθε κατηγορία αγαπημένων users_poi
Χρονια πολλα ,
HTC P3300
εγκατασταση στην SD
Υγεια και ευτυχια
εχεις δικιο
σε εμενα παιζει αψογα
εχεις δικιο
Zeppelin
καμια ιδεα ?
Για τους φίλους που έχουν πρόβλημα με το GPS:
Αντικαταστήστε το αρχείο \DestinatorApps\Destinator\GpsLib.dll με το ίδιο αρχείο απο το παλαιό αρχείο από το PN ή το παλαιό 6 ή 6.1.
Το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως.
Καλές Γιορτές
Αντικαταστήστε το αρχείο \DestinatorApps\Destinator\GpsLib.dll στο νεο DEST 6.1 με το ίδιο αρχείο απο το PN ή το παλαιό 6 ή 6.1.
Καλές Γιορτές
Διαχωρίσθηκε η ενότητα, ok Gandalf?
Ρε τι δυνατότητες έχεις άμα είσαι διαχειριστής. :-D :-D :-D
ante pano kai sta dika sou
ante pano kai sta dika sou
Με τίποτα, το έχω δηλώσει με κάθε τρόπο από καιρό. Εκτός κι αν πιάσω δουλειά στην NGI. :lol:
kala nte mi varas.evala neo thema .xixixixi :lol:
Αντικαταστήστε το αρχείο \DestinatorApps\Destinator\GpsLib.dll στο νεο DEST 6.1 με το ίδιο αρχείο απο το PN ή το παλαιό 6 ή 6.1.
Καλές Γιορτές
Που μπορώ να βρώ το αρχείο τώρα που τα έσβυσα όλα, πριν κάνω εγκατάσταση το Dest6
Καλές Γιορτές
Που μπορώ να βρώ το αρχείο τώρα που τα έσβυσα όλα, πριν κάνω εγκατάσταση το Dest6
Έχεις e-mail;
papadak σε τι συσκευή το δοκίμασες αυτό ? :roll:
για το artemis. Δε το ανεβάζεται γιατί δε το έχω πρόχειρο να το κατεβάζει ο κόσμος?
Νομίζω πως το ίδιο πρόβλημα έχει και το hp travel companion
papadak σε τι συσκευή το δοκίμασες αυτό ? :roll:
POCKET LOOX 610 με MW 2003 sec.ed.
Στο S-100 δεν είχα πρόβλημα.
για το artemis. Δε το ανεβάζεται γιατί δε το έχω πρόχειρο να το κατεβάζει ο κόσμος?
Νομίζω πως το ίδιο πρόβλημα έχει και το hp travel companion
Καλά δεν είσαι στο γραφείο ? :-D
sti 1 ta xaramata sto grafeio tha nai? tha mas koufaneis?
Ένα κλικ πάνω του και τρέχει. Μήπως έχει πρόβλημα το αρχείο. Αν τρέξει θα δεις τα poi στα favorites. Υπάρχουν και φωνές Greek - Sapfo για κάθε κατηγορία αγαπημένων users_poi
ok Νικο θα ξανακατεβασω τα αρχεια γιατι μαλλον δεν κατεβηκαν σωστα αλλα μετα τις γιορτες.τωρα εχει relax (το Ληξουρι θα στο τελειωσω αλλα βλεπεις ...εχουν αλλο κρατος εκει και μεχρι ...να παρω βιζα το καθυστερησα λιγο).....
Χρονια πολλα σε ολο το προσωπικο της NGI,και σε ολους τους φιλους του forum και ιδιαιτερως σε σενα -Στεργιο-Πανο και Αρη
Καλές Γιορτές
Pali to xanei toi Gp oxi me thn idia syxnothta alla to xanei...
Toulaxiston apo to dll tou 6.0 afto eispratw (kai enw panta to 6.0 paizei mia xara)
Epeidh eimai Athina kai den exw ergaleia kai adsl gia na katevasw ..
As rixei mia matia kapoios me ton Pe explorer ti paizei me to dll kai an kalei kapoio allo gia na doume ti paizei sta sigoyra kai na mhn arxisoume tis alxhmeies me ta copy paste...
Μπάμπη, έχεις περασμένο μαμίσιο άλλο πρόγραμα πλοήγησης στη ROM που δεν μπορείς να αφαιρέσεις ? :roll:
εβαλα το PN ψαχνω για το αρχειο gpslib.dll αλλα δεν υπαρχει πουθενα
το πν παιζει χωρις προβλημα........
εψαξα με τον resco ex search gpslib.dll kai den υπαρχει πουθενα(μη ρωτησετε αν εχω επιλεξει να φαινονται ολα τα αρχεια)
εβαλα το PN ψαχνω για το αρχειο gpslib.dll αλλα δεν υπαρχει πουθενα
το πν παιζει χωρις προβλημα........
εψαξα με τον resco ex search gpslib.dll kai den υπαρχει πουθενα(μη ρωτησετε αν εχω επιλεξει να φαινονται ολα τα αρχεια)
DestinatorApps/Destinator μπορεί και να το βλέπεις χωρίς την κατάληξη .dll 8)
Παιδιά μπράβο. Πολύ καλή δουλειά και σημαντικά βελτιωμένο με το 6 που κυκλοφορούσε. Ευτυχώς που το δώσατε τώρα για να " μπορούμε ", από αύριο να γκρινιάζουμε για τον νέο χάρτη. :-D :-D :-D :-D .
Καλές γιορτές
Παναγιώτης.
Υ.Σ
διάβασα στην παρουσίαση για τα νέα χαρακτηριστικά και ένα από αυτά λέει : - Ρύθμιση έντασης ήχων από τα χειριστήρια του PDA και δυνατότητα να κλείνουμε τον ήχο από το Destinator.
Πώς μπορεί να γίνει αυτό (εκτώς από το κλείσιμο που το βλέπω);
Clean install tom tom kai navimate den xrhsimopoihthikan pote..
Gia na doume an ftaiei h ROM tha parakalousa tous xrhstes tou Artemis by Dynax h osoi to exoun agorasei apo exwteriko na mas anaferoun an exoun to idio problhma ..
Mono etsi tha apokelisoume oti den ftaiei h ROM ..
δεν υπαρχει........
θα βαλω το 6 το παλιο :wink: και επανερχομαι σε λιγο
Καλές Γιορτές
Μπορείς να μου το στείλεις και εμένα;
TEKOSTA@YAHOO.GR
Thanks
Gia na doume an ftaiei h ROM tha parakalousa tous xrhstes tou Artemis by Dynax h osoi to exoun agorasei apo exwteriko na mas anaferoun an exoun to idio problhma ..
Αν μιλάς για το πρόβλημα με το GPS το έχω και γω με ΜΙΟ 701 R 65 EN και με ρυθμίσεις COM 2, 57600, NMEA
Καλές Γιορτές
Μπορείς να μου το στείλεις και εμένα;
TEKOSTA@YAHOO.GR
Thanks
Και σε μένα γιατί δε το πήρα :(
Αν μιλάς για το πρόβλημα με το GPS το έχω και γω με ΜΙΟ 701 R 65 EN και με ρυθμίσεις COM 2, 57600, NMEA
Δηλαδή τι ακριβώς ?
Δηλαδή τι ακριβώς ?
χάνει και βρίσκει το GPS κάθε ένα-δύο λεπτά.Με το ΡΝ δεν είχα κανένα πρόβλημα ακόμα και σε δύσκολες περιοχές και χωρίς επαφή με τον ουρανό.
En oligeis yparxoun 4 diaforetika GpsLib.dl
Me diaforetikia ekdosh to kathena kai config to poio stathero (http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=428#428)(asxeta an kai pali to xanei alla me poli mikroterh syxnothta )
Destinator 6 for PDA with maps of Western and Eastern Europe - Multilanguage - Maps Navteq Q1.2006
Me diaforetikia ekdosh to kathena kai config to poio stathero (http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=428#428)(asxeta an kai pali to xanei alla me poli mikroterh syxnothta )
Destinator 6 for PDA with maps of Western and Eastern Europe - Multilanguage - Maps Navteq Q1.2006
Πως μπορούμε να το έχουμε αυτό; Εν email είναι αρκετό;
TEKOSTA@YAHOO.GR
Τι πρέπει να κάνω ? αν έχεις να μου δώσεις το αρχείο ή που να το βρώ ?
Please Help me :x :x :x
GpsLib.dll 15-8-06 ver. 6.1.0.31696
Σε εμένα το πρόβλημα αντιμετοπίστηκε πλήρως.
Παιδιά επειδή αύριο φεύγω ταξίδι μπορώ να έχω και εγώ το αρχείο αυτό:
Παιδιά όσοι έχουν προβλήματα η αναφέρονται σε τέτοια καλό θα είναι να βάλουν στην υπογραφή τους από το προφίλ ψηλά στην σελίδα, τα στοιχεία τους γιά να μην μπερδεύεται κόσμος και αναρωτιέται σε τι συσκευές υπάρχει πρόβλημα. 8)
και σε μενα λυθηκε το προβλημα με το 6.0.0.24556
μονιμα συνδεδεμενο εδω και 15 λεπτα
θα προσπαθησω να ανεβασω το .dll se ligo
Σου το έστειλα!
apo poy to anebazv ooeeeeoooo?
το ανεβασα ηδη στο φορουμ του αρτεμις στο myphone
το ανεβασα ηδη στο φορουμ του αρτεμις στο myphone
Δε βάζεις και το σύνδεσμο :D :D :D
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146358&page=98
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1693436#post1693436
εχεις δικιο
ευχαριστω το φιλο που βρηκε τη λυση :D
Σου το έστειλα!
Σε ευχαριστώ, το έλαβα, αλλά δεν βρίσκω το αντίστοιχο στο πρόγραμμα (\DestinatorApps\Destinator\GpsLib.dll) . Μπορείς να βοηθήσεις;
Μέσα στο φάκελο DestinatorApps\Destinator υπάρχει και πιθανώς το βλέπεις χωρίς κατάληξη .dll 8)
καλημερα
η ρυθμιση των ειδοποιησεων (100-1000μ...) που βρισκεται ?
Μέσα στο φάκελο DestinatorApps\Destinator υπάρχει και πιθανώς το βλέπεις χωρίς κατάληξη .dll 8)
Προσπαθούσα να το δώ απο τον explorer του pc μέσω Activesync. Τελικά το βρήκα απο τον explorer ppc και το εγκατέστησα. Μάλλον λύθηκε το πρόβλημα ( 20 min χωρίς πρόβλημα ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ
καλημερα
Αγαπημένα και πατάς το κάτω μπουτόν Ειδοποίηση. :P
Υπαρχει κανενα λογισμικο που να κατεβαζει τις θεσεις των δορυφορων ωστε να εχουμε πιο γρηγορη συνδεση? Νομιζω το Μιο ειχε κατι σαν ephimeris.
auto prepei na xeis mesa tin karta sim tou tilefonou kai sindeetai me to gprs
καλημερα
Στις ειδοποιήσεις
Παιδιά μπράβο. Πολύ καλή δουλειά και σημαντικά βελτιωμένο με το 6 που κυκλοφορούσε. Ευτυχώς που το δώσατε τώρα για να " μπορούμε ", από αύριο να γκρινιάζουμε για τον νέο χάρτη. :-D :-D :-D :-D .
Καλές γιορτές
Παναγιώτης.
Υ.Σ
διάβασα στην παρουσίαση για τα νέα χαρακτηριστικά και ένα από αυτά λέει : - Ρύθμιση έντασης ήχων από τα χειριστήρια του PDA και δυνατότητα να κλείνουμε τον ήχο από το Destinator.
Πώς μπορεί να γίνει αυτό (εκτώς από το κλείσιμο που το βλέπω);
Αναφέρεται στις συσκευές με ειδικό πλήκτρο για την αυξομείωση της έντασης του ήχου
an ipopsiasto oti eisai sto grafeio kai de mas stelneis tis nees fones tha rikso fola sto koproskilo sou
Τη Τετάρτη στο γραφείο. Δεν είπα εγώ τίποτα για νέες φωνές. Απλά υπάρχει ένα ηχητικό ντοκουμέντο.
Πάλι είσαι off-topic
to xo auto leo oti mou rthei opote mou rthei .ti ftaio go pou mai authormitos?afou mou vgainei
Διαχωρίσθηκε η ενότητα, ok Gandalf?
Μόλις τι είδα. Εισαι πρώτος zep :smt041
να επιβεβαιωσω και εγω οτι το προβλημα λυθηκε με την αντικατασταση που εγινε απο τo αρχειο gpslib.dll.μπραβο παιδια... :)
Μιά χαρά πάει η νέα έκδοση, βλέπω μεγαλύτερη ακρίβεια στη θέση και λιγότερα σπασιματάκια στην παρακολούθηση της πορείας από τις προηγούμενες εκδόσεις, άψογο και ταχύτατο στον υπολογισμό νέας διαδρομής αν φύγουμε από την πορεία μας. Πρόβλημα ουδέν, εκτός από την ποιότητα των ήχων που προφανώς έγινε από την συμπίεση των αρχείων γιά συσκευές που δεν διαθέτουν χώρο.
Παιδιά σας παρακαλώ βάλτε στις υπογραφές σας η αναφέρετε στο κείμενο τις συσκευές σας όσοι έχετε προβλήματα η τα λύσατε, γιά να καταλαβαίνει όποιος ψάχνει τι γίνεται. :roll:
giourousis
23-12-06, 14:24
paidia kalimera sas.to des6 einia fantastiko taxitato....teleio....omos exw sovaro provlima me tous doriforous.exw to qtek g100, otan vasw ena bluetooth gps pou exw douleuei apsoga mesa se 1 lepto max exw sima, otan to vazw apo thn kerea ths manas tou mporei na kani kai 30 lepta gia na vrei sima (kati poy den sinevene sto pn). dokimasa ta panta, ksana egatestita thn efarmogi, perasa to palio .dll ekana soft reset.....tipota.kamia idea???
euxaristw ek ton proterwn gia to endiaferon sas
Molis girisa apo test drive me to P3300.
To pio stathero apo ta GpsLib.dll pou dokimasa xwris fainomeniko problhma einai to dll ths prwths ekdoshs tou 6 to 6.0.24556 (39.9 k) to opoio den vgazei sgfalma kai me apeikonizei swsta ...
To dll tou 6.1 ekdoshs 6.1.0.316996 (34,5k) paizei alla exw thn entypwsh oti lagari to stigma kai deixnei na me apeikonizei 5-10 metra pio katw (mhpws afto htan ypefthino gia to problhma sthn 6.1.0.3)..
Gia na eimaste sigouroi osoi einai katoxoi Artemis as antikatasthsoun thn ekdosh 6.1.1.410 me ena apo ta parapanw 2 kai peite mou apotelsmata..
Μιά χαρά πάει η νέα έκδοση, βλέπω μεγαλύτερη ακρίβεια στη θέση και λιγότερα σπασιματάκια στην παρακολούθηση της πορείας από τις προηγούμενες εκδόσεις, άψογο και ταχύτατο στον υπολογισμό νέας διαδρομής αν φύγουμε από την πορεία μας. Πρόβλημα ουδέν, εκτός από την ποιότητα των ήχων που προφανώς έγινε από την συμπίεση των αρχείων γιά συσκευές που δεν διαθέτουν χώρο.
Παιδιά σας παρακαλώ βάλτε στις υπογραφές σας η αναφέρετε στο κείμενο τις συσκευές σας όσοι έχετε προβλήματα η τα λύσατε, γιά να καταλαβαίνει όποιος ψάχνει τι γίνεται. :roll:
Otan gineis moderator na apaiteis kai na vazeis mple grammata !!
Kaneis den mperdevete an enoeis thn dikia mou ypografh..
H ypografh mou tha meinei etsi kai an sou aresei !!
Μπάμπη δεν ενοούσα εσένα μόνο αλλά και όλους τους υπόλοιπους που έγραψαν πιό πάνω, εσένα άλωστε σου το ζήτησα ευγενικά μαζί με τις ευχές μου ιδιαιτέρως. Δεν θα γίνω ποτέ moderator και δεν απαιτώ τίποτα από κανένα. Θα βάζω μπλέ γράματα όποτε θέλω.
Μη φωνάζεις σε παρακαλώ μέρες που είναι. :-D
@giourousis
κι έγω έχω το g100 χωρίς προβλήματα. Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα του destinator. Άφησε το σε καλό σημείο για 1 τέταρτο να πιάσει καλά.
giourousis
23-12-06, 15:23
s'euxaristw zeppelin. tha to dokimasw kai tha soupw
To pio stathero apo ta GpsLib.dll pou dokimasa xwris fainomeniko problhma einai to dll ths prwths ekdoshs tou 6 to 6.0.24556 (39.9 k) to opoio den vgazei sgfalma kai me apeikonizei swsta ...
To dll tou 6.1 ekdoshs 6.1.0.316996 (34,5k) paizei alla exw thn entypwsh oti lagari to stigma kai deixnei na me apeikonizei 5-10 metra pio katw (mhpws afto htan ypefthino gia to problhma sthn 6.1.0.3)..
Gia na eimaste sigouroi osoi einai katoxoi Artemis as antikatasthsoun thn ekdosh 6.1.1.410 me ena apo ta parapanw 2 kai peite mou apotelsmata..
Ανέβασε το GpsLib.dll 6.0.24556 κάπου για να κάνουμε και άλλους ελέγχους.
Πάντως και το 6.1.0.31696 καλά πηγαίνει νομίζω.
Μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω την έκδοση Destinator 6.1.1.40010 σήμερα.
Καλή απόκριση στις στροφές, πολύ σωστή και έγκαιρη ένδειξη θέσης κατά την κίνηση (σύγκριση στιγμιαίας θέσης σε σχέση με τις διασταυρώσεις), γρήγορος επανυπολογισμός διαδρομής, ομαλή κίνηση του βέλους ένδειξης θέσης, σωστή απόσταση προειδοποίησης για επικείμενη στροφή.
Πολύ καλή δουλειά !!!
me to 6.0.24556 dll exo tin entiposi oti to simeio poy vriskese antistoixei me tin mesi i tin vasi apo to velaki...
Ξεκινάμε λοιπόν,
Καλές σας διαδρομές.
Σε ευχαριστούμε Πάνο. Αν και σχετικά παλιός στο άθλημα κάθε βοήθεια απρόσδεκτη. Καλές γιορτές και καλό ταξίδι που κάπου είδα ότι θα δοκιμάσεις και το D6. Σε λίγο θα το εγκαταστήσω και θα πω εντυπώσεις.
εχω δωσει το λινκ στην προηγουμενη σελιδα το 6.0.24556 ειναι
kapios36@in.gr
23-12-06, 17:46
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Μάλλον υπάρχει πρόβλημα στην ρύθμιση των ειδοποιησεων των speedcameras. Όταν αλλάζεις την μία αλλάζουν για όλες!!!!
Είναι έτσι ή κανω κάποια πατάτα?
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Μάλλον υπάρχει πρόβλημα στην ρύθμιση των ειδοποιησεων των speedcameras. Όταν αλλάζεις την μία αλλάζουν για όλες!!!!
Είναι έτσι ή κανω κάποια πατάτα?
Δεν υπάρχει προβλημα ,αυτο συμβαινει ... :)
Εγω πάλι δεν βρισκω καμμια απολύτως διαφορά με την 6.1.0.31696 έκδοση... :)
etsi ginotan kai sto pn etsi ginetai kai sto 6 distixos
Καταρχήν καλές γιορτές σε όλους.
Θα ήθελα βοήθεια γιατί κατέβασα και εγκατέστησα το destinator 6 και έχω το εξής πρόβλημα.Το όλο menu είναι στα αγγλικά και δεν μπορώ να το αλλάξω στα ελληνικά γιατί εκεί που δείχνει τις σημαίες δεν έχει άλλη γλώσσα εκτός από αγγλικά.Για τούς ήχους πέρασα τα extras και αυτά τα βρίσκω και τα αλλάζω κανονικά (από την δεύτερη επιλογή) .
Τι έκανα λάθος?
Ευχαριστώ.
profanos den evales sosta ta arxeia ton ellinikon kane mia epanegatastasi kai go to xa pathei ekana egatastasi ksana kai diorthothikan ola
τα πρωτα θετικα μετα απο δυο μερες λειτουργιας σε eten g 500 kai mio a201.
1.κανενα κολημα
2.γρηγορος επαναπροσδιορισμος πορειας
3.γρηγορη περιστροφη χαρτη
στα αρνητικα η ενταση των ηχων εκτος των ηχων "sapfo" που εχουν εκτος της πλακας πολυ καλη καθαροτητα και ενταση
χρονια πολλα σε ολους
Χρήστος Λάππας
23-12-06, 20:37
Μόλις γύρισα από ταξίδι 300 χιλιομέτρων και το D6 μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις. Λοκάρει δορυφόρους πιο γρήγορα από το PN, αλλά εξακολουθεί να έχει υστέρηση όσον αφορά το στίγμα, με άλλα λόγια στρίβει περίπου 5 δεύτερα μετά από εμένα.
Τα μενού είναι γρήγορα και γενικότερα έχει αυξηθεί η ευχρηστία. Μερικές φορές όμως όταν κάνω panning στον χάρτη παγώνει το ζουμ και χρειάζεται να πατήσω πρώτα το menu και μετά να επανέλθω στον χάρτη για να ξεκολλήσει. Το πρόβλημα με το πάγωμα της συσκευής όταν το PDA έσβηνε έχει λυθεί μεν, αλλά με κάπως "μπακαλίστικο" τρόπο. Τώρα το πρόγραμμα κρατάει την συσκευή ανοιχτή και έτσι φυσικά δεν κολλάει. Αν όμως το ξεχάσεις το Destinator ανοιχτό και βάλεις το PPC σε μια τσέπη θα σου τελειώσει την μπαταρία σε χρόνο DT.
Οι φωνητικές οδηγίες που υπήρχαν με το Destinator6.1.1_WM2005.zip απλώς δεν ακούγονται καθόλου με το ΜΙΟ Α701 και ευχαριστώ θερμά τον Panosha για το αρχείο Voice_panosha_101db.rar που λύνει το πρόβλημα. Μόνο οι προειδοποιήσεις για τα ραντάρ και τα μπλόκα τροχαίας παραμένουν απαράδεκτα χαμηλές (να ελπίζουμε κάτι και για αυτό; ). Το ότι τα speedcams ενσωματώθηκαν στο κύριο πρόγραμμα πάντως είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.
Εξακολουθώ να θεωρώ σημαντικές ελλείψεις του Destinator την αδυναμία ορισμού ενδιάμεσης στάσης με άγγιγμα του χάρτη, το ότι δεν μπορείς να αποκλείσεις τους χωματόδρομους, καθώς και το ότι δεν υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής του επιπέδου σβησίματος δρόμων από το χάρτη κατά το zoom out (manual declutter) ώστε να μπορεί κανείς να κάνει επισκόπηση της πορείας του και των διαθέσιμων δρόμων από μια μεγαλύτερη απόσταση που δίνει καλύτερη αίσθηση της θέσης στον χάρτη. Παρόλα αυτά, το D6 είναι αναμφισβήτητα ένα σημαντικό βήμα εμπρός για την πλατφόρμα που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τους υπέροχους χάρτες της NGI, πράγμα που δεν συνέβει με την μετάβαση από το D3 στο PN.
Χρήστο στη δική μου συσκευή οταν δουλεύει το Destinator πατώντας το ανάλογο κουμπάκι μπαίνει η συσκευή σε κατάσταση sleep και όταν επανέρχομαι βρίσκω ανοιχτό το πρόγραμα και συνεχίζω, απλά αν μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να μου πεί οτι δεν βρήκε GPS και στιγμιαία επανέρχεται. Γιά τους ήχους θα προσπαθήσω και γιά νεότερους στο μέλον όπως και γιά skins. :lol:
Χρήστο στη δική μου συσκευή οταν δουλεύει το Destinator πατώντας το ανάλογο κουμπάκι μπαίνει η συσκευή σε κατάσταση sleep και όταν επανέρχομαι βρίσκω ανοιχτό το πρόγραμα και συνεχίζω, απλά αν μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να μου πεί οτι δεν βρήκε GPS και στιγμιαία επανέρχεται. Γιά τους ήχους θα προσπαθήσω και γιά νεότερους στο μέλον όπως και γιά skins. :lol:
Φίλε Panosha μπωρείς να μου στήλεις το αρχείο με τους ήχους που λέει ποιό πάνω ο Χρήστος και να μου πείς τη διαδικασία να τους περάσω?
Χρήστος Λάππας
23-12-06, 21:03
Ευχαριστώ πολύ!
Στο Α701 το να βάλεις την συσκευή σε sleep mode είναι αρκετά εκκεντρική διαδικασία. Πρέπει να κρατήσεις το πλήκτρο on/off πατημένο για 5 δευτερόλεπτα και μετά να διαλέξεις ανάμεσα στις επιλογές sleep και power off που εμφανίζονται στην οθόνη. Όπως καταλαβαίνεις δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και επαφίεμαι στο automatic sleep mode των windows 2005.
[quote="garbill
Φίλε Panosha μπωρείς να μου στήλεις το αρχείο με τους ήχους που λέει ποιό πάνω ο Χρήστος και να μου πείς τη διαδικασία να τους περάσω?[/quote]
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=24891#24891 :lol:
Αγαπητοί συνάδελφοι, έκανα χαζομάρα (καθως πρέπει αντικατάσταση της λέξης μ.......κία). Έκανα uninstal το PN και αφού κατέβασα το 6, ακολούθησα τις οδηγίες και εγκαθιστάθηκε κανονικά, μόνο που δεν "υπάρχουν χάρτες". Ξέρει κανεις πως θα βάλω χάρτη? Ακούγεται χαζό αλλάμου την έχει δώσει. Όπως και να χει παιδιά, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ Υ Γ Ε Ι Α !!!!
Κατέβασέ τον από το site μας κι ακολούθησε τις οδηγίες εγκατάστασης.
παιδια καλησπερα κι απο μενα!
φιλε panosha σε ποιον φακελο πρεπει να ριξω τους ηχους σου?
ποιο πανω ειδα οτι και αλλοι χρηστες αναφερουν οτι καθυστερει στο στιγμα!
το παρατηρησα κι εγω σημερα που πηγα κατερινη-θεσσαλονικη και παλι πισω.
ειναι κατι που δεν εχω κανει εγω σωστα ή μπορει να διορθωθει με καποια επεμβαση?
κατα τα αλλα το θεωρω πολυ καλυτερο απο το pn ως προς την διαχειριση του μενου και στη εικονα του χαρτη.
ευχαριστω και καλα χριστουγεννα!
παιδια καλησπερα κι απο μενα!
φιλε panosha σε ποιον φακελο πρεπει να ριξω τους ηχους σου?
ποιο πανω ειδα οτι και αλλοι χρηστες αναφερουν οτι καθυστερει στο στιγμα!
το παρατηρησα κι εγω σημερα που πηγα κατερινη-θεσσαλονικη και παλι πισω.
ειναι κατι που δεν εχω κανει εγω σωστα ή μπορει να διορθωθει με καποια επεμβαση?
κατα τα αλλα το θεωρω πολυ καλυτερο απο το pn ως προς την διαχειριση του μενου και στη εικονα του χαρτη.
ευχαριστω και καλα χριστουγεννα!
βρηκα που θα ριξω τους ηχους!
ολα ενταξει.
Εντυπώσεις από την νέα έκδοση:
1. Δείχνει σταθερή και επιτέλους το Ν560 κάνει έξοδο σε 3 δευτερόλεπτα το πολύ και όχι σε 45 δευτερόλεπτα όπως με την έκδοση 6 του εξωτερικού
2. Δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με την ένταση των ήχων στο Ν560 και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει πρόβλημα σε άλλα PPCs
3. Το πρόβλημα με το στίγμα και την καθυστέρηση λύθηκε μάλλον με πονηρό τρόπο και απλά σε δείχνει πιο μπροστά από ότι είσαι και όχι στην πραγματική σου θέση. Σταμάτησα ακριβώς σε διασταύρωση και με έδειχνε ότι την έχω περάσει κάμποσα μέτρα.
4. Δεν χάθηκε ποτέ το σήμα του GPS παρόλη την προβληματική λήψη χωρίς εξωτερική κεραία του Ν560.
5. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ανταγωνιστικό προϊόν για τα Tom Tom πέραν της ποιότητας του Ελληνικού χάρτη της NGI.
Αυτά για την ώρα και Νίκο ξέρω ότι χαρτογραφήσατε την Καρδίτσα μιας και είδα τα παλληκάρια σας εδώ το καλοκαίρι αλλά ώσπου να κάνετε compile νέο χάρτη τα δεδομένα θα είναι παλιά. Ήδη άλλαξε ο δρόμος από Λάρισα προς Καρδίτσα και όποιος προσπαθήσει να έρθει ακόμα και με τους νέους χάρτες που θα βγάλετε θα χαθεί!!! Μπορούμε να σας κάνουμε εμείς χαρτογράφηση της Νέας Εθνική οδού Λάρισας Καρδίτσας; Πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί πάνω από το 60% του νέου δρόμου και θα μας δείχνει στα χωράφια πάλι! :-D
PROS XRHSTES ARTEMIS P3300
TA DLL EXOUN PROBLIMA TELIKA !!
MOLIS GIRISA APO BOLTA STHN ETHNIKI ATHINWN KORINTHOU OTAN PHGAINEIS ME MEGALH TAXYTHTA (100-120) KOLLANE TA PANTA STO XARTI (enw exeis kanonika prosvasi sta menou)
DEN METRAEI TIPOTA APO TAXYTHTA KAI SE EXEI STATHERO panw STO XARTH thareis kai den kinise eno exei kleidwsei to GPS !!
META APO KANENA 10LEPTO XEKOLAEI KAI META APO LIGO pali TO IDIO an malista elatwseis taxythta epanerxete !!
Thewrw oti ta dll den einai symbata me to destcore
DOKIMASTIKE KAI ME TIS 2 EKDOSEIS GPSlib.dll kai dystyxws ekane to idio ..
Avrio tha dokimasw na balw to destcrore.dll tou 6.0.24556 mazi me to antistoixo GPSlib.dll gia na dw pwws tha paei ..
Alla den blepw fws...
Dystyxws tha prepei na perimenoume diorthomenh ekdosh ...
BTW ta test sunexizontai gia afto opoios mporei as epivevaiwsh ti paizei..
Κατέβασα από το site το 6 ακολούθησα τις οδηγείες και δεν υπάρχει ο χάρτης. Καμιά βοήθεια?? Το προγραμμα ανοίγει αλλά δεν βρίσκει χάρτες
Εντυπώσεις από την νέα έκδοση:
1. Δείχνει σταθερή και επιτέλους το Ν560 κάνει έξοδο σε 3 δευτερόλεπτα το πολύ και όχι σε 45 δευτερόλεπτα όπως με την έκδοση 6 του εξωτερικού
2. Δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με την ένταση των ήχων στο Ν560 και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει πρόβλημα σε άλλα PPCs
3. Το πρόβλημα με το στίγμα και την καθυστέρηση λύθηκε μάλλον με πονηρό τρόπο και απλά σε δείχνει πιο μπροστά από ότι είσαι και όχι στην πραγματική σου θέση. Σταμάτησα ακριβώς σε διασταύρωση και με έδειχνε ότι την έχω περάσει κάμποσα μέτρα.
4. Δεν χάθηκε ποτέ το σήμα του GPS παρόλη την προβληματική λήψη χωρίς εξωτερική κεραία του Ν560.
5. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ανταγωνιστικό προϊόν για τα Tom Tom πέραν της ποιότητας του Ελληνικού χάρτη της NGI.
Αυτά για την ώρα και Νίκο ξέρω ότι χαρτογραφήσατε την Καρδίτσα μιας και είδα τα παλληκάρια σας εδώ το καλοκαίρι αλλά ώσπου να κάνετε compile νέο χάρτη τα δεδομένα θα είναι παλιά. Ήδη άλλαξε ο δρόμος από Λάρισα προς Καρδίτσα και όποιος προσπαθήσει να έρθει ακόμα και με τους νέους χάρτες που θα βγάλετε θα χαθεί!!! Μπορούμε να σας κάνουμε εμείς χαρτογράφηση της Νέας Εθνική οδού Λάρισας Καρδίτσας; Πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί πάνω από το 60% του νέου δρόμου και θα μας δείχνει στα χωράφια πάλι! :-D
Γιάννη όταν ολοκληρωθεί ενημέρωσέ μας ή βάλε ένα bug report στην εφαρμογή μας.
Κατέβασε και τους χάρτες
Niko exeis kamia enhmerwsh gia to an tha vgei allh ekdosi gia to Artemis pou den kleidwnei to GPS ?
Den blepw Fws me tis Alximeies ...
Δε ξέρω Μπάμπη, έχει και η Chris (manoula) το artemis με το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασες να το βάλεις σε SiRF?
Δε ξέρω Μπάμπη, έχει και η Chris (manoula) το artemis με το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασες να το βάλεις σε SiRF?
Ta exw parei ola me thn seira prospathw na mhn balw xeri sto Gps giati fovame oti tha to parw sto xeri me afta pou blepw..
Pantws ne xereis einai thema xronoun na to dokimasw.. :lol: :lol: :lol:
taxistas57
24-12-06, 09:22
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΑ POSTS ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΜΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.Α!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Αγαπητοί συνάδελφοι, έκανα χαζομάρα (καθως πρέπει αντικατάσταση της λέξης μ.......κία). Έκανα uninstal το PN και αφού κατέβασα το 6, ακολούθησα τις οδηγίες και εγκαθιστάθηκε κανονικά, μόνο που δεν "υπάρχουν χάρτες". Ξέρει κανεις πως θα βάλω χάρτη? Ακούγεται χαζό αλλάμου την έχει δώσει. Όπως και να χει παιδιά, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ Υ Γ Ε Ι Α !!!!
ξαναμπες εκει που κατεβασες το D6 και κατεβασε τον χαρτη http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2. πανω πανω εχει τον χαρτη κατεβασε τον δικαιεισαι 10 φορες να τον κατεβασεις αν τις ξεπερασεις επικοινωνησε με NGI.οταν τον κατεβασεις βαλτον στην καρτα σε φακελλο destinatorApps
χρονια πολλα
MOLIS GIRISA APO BOLTA STHN ETHNIKI ATHINWN KORINTHOU OTAN PHGAINEIS ME MEGALH TAXYTHTA (100-120) KOLLANE TA PANTA STO XARTI (enw exeis kanonika prosvasi sta menou)
DEN METRAEI TIPOTA APO TAXYTHTA KAI SE EXEI STATHERO panw STO XARTH thareis kai den kinise eno exei kleidwsei to GPS !!
META APO KANENA 10LEPTO XEKOLAEI KAI META APO LIGO pali TO IDIO an malista elatwseis taxythta epanerxete !!
αντι να χαιρεσται που η ngi μας προστατευει για να μην τρεχουμε στους δρομους, κανετε και παραπονα :D :D
χρονια πολλα σε ολους :D
σε mio168,rom version 168WWER22,που δοκιμασα εγκατασταση το D6 -WM2003,μου βγαζει μηνυμα οταν κανει εγκατασταση "usupported system version",καμμια βοηθεια?
χρονια πολλα
αντι να χαιρεσται που η ngi μας προστατευει για να μην τρεχουμε στους δρομους, κανετε και παραπονα :D :D
χρονια πολλα σε ολους :D
Διευκρίνιση (κυρίως γι αυτούς που πάντα διαβάζουν το τελευταίο Post) Η μόνη προβληματική συσκευή με το 6 είναι το HTC p3300 (artemis) κι εκεί αναφέρεται αυτό το post.
σε mio168,rom version 168WWER22,που δοκιμασα εγκατασταση το D6 -WM2003,μου βγαζει μηνυμα οταν κανει εγκατασταση "usupported system version",καμμια βοηθεια?
χρονια πολλα
Το έχουμε δοκιμάσει σε mio 168 και δουλεύει
χρονια πολλα
Κάτι τέτοιο μου έγραψε και εμένα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το πρόσεξα από τη λαχτάρα μου να το εγκαταστήσω. Προσπέρασα το μύνημα και συνέχισα την εγκατάσταση. Μέχρι στιγμής όλα καλά.
χρονια πολλα
Νικο καλημερα
δηλαδη αγνοω το μηνυμα και προχωρω σε εγκατασταση?
οπως παντα αμεση απαντηση ,ευχαριστω
Καλημέρα και χρόνια σας πολλά......
Λοιπόν φαίνετε πως διορθώθηκαν πολλά με τη νέα έκδοση
Κατ'αρχήν βελτίωση του στίγματος καθώς και η ταχύτητα απεικόνισης η οποία επανήλθε όπως ήταν με το PN και τους πιό παλιούς χάρτες (χωρίς σπασίματα και χωρίς την τρομερή καθυστέρηση στις στροφές που δεν ήξερες που βρισκόσουν στο χάρτη)
Το μενού είναι πιό όμορφο.
Στα συν το κλείσιμο του PDA και όταν το ξανανοίξεις είσαι πάλι στο πρόγραμμα χωρίς να κολλήσει.
Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η απεικόνιση του σήματος (βελάκι) π.χ. "στρίψτε αριστερά" το οποίο δεν έχει διαφάνεια, έτσι ώστε να βλέπεις πίσω τον χάρτη.
Δεν αναφέρομαι τόσο στο μέγεθος του σήματος, όσο στη διαφάνεια του.
Μπράβο σας και πάλι NGI και εύχομαι στην επόμενη έκδοση να έχει λυθεί απόλυτα και η ταχύτητα απεικόνισης του στίγματος (αυτή η υστέρηση των 10 μέτρων).
Χρήστος Λάππας
24-12-06, 12:31
...Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η απεικόνιση του σήματος (βελάκι) π.χ. "στρίψτε αριστερά" το οποίο δεν έχει διαφάνεια, έτσι ώστε να βλέπεις πίσω τον χάρτη.
...
Αυτές τις ειδοποιήσεις πάντα τις απενεργοποιώ γιατί έχουν την κακή συνήθεια να κρύβουν τον χάρτη στην πιο κρίσιμη στιγμή.
...Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η απεικόνιση του σήματος (βελάκι) π.χ. "στρίψτε αριστερά" το οποίο δεν έχει διαφάνεια, έτσι ώστε να βλέπεις πίσω τον χάρτη.
...
Αυτές τις ειδοποιήσεις πάντα τις απενεργοποιώ γιατί έχουν την κακή συνήθεια να κρύβουν τον χάρτη στην πιο κρίσιμη στιγμή.
Κι εγώ το ίδιο. Μόνο ηχητική ειδοποίηση και μια κλεφτή ματιά στο χάρτη χωρίς σύμβολα και λέξεις :wink:
Σας έχω νεώτερα με τους ήχους. Αυτοί που είχα δώσει στο παρελθόν ήταν παλιότερες ηχογραφήσεις. Κατάφερα και επεξεργάστηκα αντίστοιχα τους νέους ήχους που συνοδεύουν την έκδοση 6.1.1.40010 και ιδού τα αποτελέσματα. Από τα 2mb πάμε στα 5mb περίπου.
Πιστέψτε με αξίζει τον κόπο. Βάλτε τους άφοβα και κρατήστε πρίν ένα backup των αρχικών. Είναι οι βασικοί ήχοι, περιέχουν οδηγίες γιά την εγκατάσταση και στη συνέχεια θα προσπαθήσω να κάνω κάτι αντίστοιχο με τη Sapfo. :lol:
http://rapidshare.com/files/8762135/Sounds.rar.html
Χρήστος Λάππας
24-12-06, 13:40
Όταν τους έβαλα για κάποιο λόγο δεν ακούγεται τίποτα, οπότε επανέφερα τους ήχους που είχες δώσει πρωτύτερα.
Όταν τους έβαλα για κάποιο λόγο δεν ακούγεται τίποτα, οπότε επανέφερα τους ήχους που είχες δώσει πρωτύτερα.
Ξεζιπάρισες το αρχείο, είδες 55 ήχους wav και τους έβαλες στη θέση που λένε οι οδηγίες ? :shock:
Χρήστος Λάππας
24-12-06, 14:16
Yep.
Yep.
Αποκλείεται γιά τσεκάρισε το ξανά. 8)
Χρήστος Λάππας
24-12-06, 14:40
Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν δουλεύουν. Χρησιμοποιώ το Demo, οπότε είναι σχετικά εύκολο να διαπιστώσω αν ακούγονται, ή όχι.
Παιδιά δίκιο έχετε τους ανέβασα πάλι, δυστυχώς πιάσαμε τα 9,75mb. :(
http://rapidshare.com/files/8774768/Sounds.rar.html
Χρήστος Λάππας
24-12-06, 15:25
Άντε ρε συ, και είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι το Αλτσχάϊμερς μου επιδεινώθηκε απότομα! :-D
Παιδιά δίκιο έχετε τους ανέβασα πάλι, δυστυχώς πιάσαμε τα 9,75mb. :(
http://rapidshare.com/files/8774768/Sounds.rar.html
panosha θα παιζουν κανονικα οι ηχοι ή τσου; Εχετε δει κανενα προβλημα με το προγραμμα;
paidia kalimera sas.to des6 einia fantastiko taxitato....teleio....omos exw sovaro provlima me tous doriforous.exw to qtek g100, otan vasw ena bluetooth gps pou exw douleuei apsoga mesa se 1 lepto max exw sima, otan to vazw apo thn kerea ths manas tou mporei na kani kai 30 lepta gia na vrei sima (kati poy den sinevene sto pn). dokimasa ta panta, ksana egatestita thn efarmogi, perasa to palio .dll ekana soft reset.....tipota.kamia idea???
euxaristw ek ton proterwn gia to endiaferon sas
Μια και εχουμε και το ιδιο μηχανημα , χρησιμοποιω το gps το δικο του , και δεν βλεπω καμμια διαφορα εν σχεση με το pn σε σχεση με τους δορυφορους .Εκτιμω οτι τους πιανει πιο γρηγορα τωρα
PROS XRHSTES ARTEMIS P3300
TA DLL EXOUN PROBLIMA TELIKA !!
Thewrw oti ta dll den einai symbata me to destcore
DOKIMASTIKE KAI ME TIS 2 EKDOSEIS GPSlib.dll kai dystyxws ekane to idio ..
Avrio tha dokimasw na balw to destcrore.dll tou 6.0.24556 mazi me to antistoixo GPSlib.dll gia na dw pwws tha paei ..
Alla den blepw fws...
Dystyxws tha prepei na perimenoume diorthomenh ekdosh ...
BTW ta test sunexizontai gia afto opoios mporei as epivevaiwsh ti paizei..
χρονια πολλα , υγεια και ευτυχια
Και με τις δυο εκδοσεις GpsLib.dll διορθωνεται το προβλημα του κλειδωματος ξεκλειδωματος του GPS αλλα το μηχανημα , σου δινει την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα . Η πλοηγηση δεν ειναι ομαλη , μερικες φορες σε βγαζει σε διπλανο δρομο για λιγα δευτερολεπτα (στις ιδιες περιοχες οπου το Pn δεν ειχε προβλημα) εμφανιζεται πιο αργο και το σημα αρκετες φορες δεν σε προλαβαινει , ειναι 50 μετρα πισω σου .Κατι αλλο που παρατηρησε ειναι οταν ειναι σε Mode 3d τα παραπανω χειροτερευουν κατα 40% επιπλεον (με την εκδοση 6.0.24556)
"Και με τις δυο εκδοσεις GpsLib.dll διορθωνεται το προβλημα του κλειδωματος ξεκλειδωματος του GPS αλλα το μηχανημα , σου δινει την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα . Η πλοηγηση δεν ειναι ομαλη , μερικες φορες σε βγαζει σε διπλανο δρομο για λιγα δευτερολεπτα (στις ιδιες περιοχες οπου το Pn δεν ειχε προβλημα) εμφανιζεται πιο αργο και το σημα αρκετες φορες δεν σε προλαβαινει , ειναι 50 μετρα πισω σου .Κατι αλλο που παρατηρησε ειναι οταν ειναι σε Mode 3d τα παραπανω χειροτερευουν κατα 40% επιπλεον (με την εκδοση 6.0.24556)"
Στις παρατηρήσεις αυτές συμφωνώ απόλυτα ( Mio 701A ). Εδώ να προσθέσω ότι στην παλιά μου συσκευή (Acer 35 με WM3 ) η οποία στην κυριολεξία σερνώταν με το PN (κλείδωμα δορυφόρων σε 15 min κλπ ) τώρα με τα 6 στην κυριολεξία Π Ε Τ Α Ε Ι!!!! Επιπλέον δεν παρουσιάζει την αίσθηση που περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω. Μήπως το πρόβλημα εστιάζεται στην έκδοση για WM5?
"Και με τις δυο εκδοσεις GpsLib.dll διορθωνεται το προβλημα του κλειδωματος ξεκλειδωματος του GPS αλλα το μηχανημα , σου δινει την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα . Η πλοηγηση δεν ειναι ομαλη , μερικες φορες σε βγαζει σε διπλανο δρομο για λιγα δευτερολεπτα (στις ιδιες περιοχες οπου το Pn δεν ειχε προβλημα) εμφανιζεται πιο αργο και το σημα αρκετες φορες δεν σε προλαβαινει , ειναι 50 μετρα πισω σου .Κατι αλλο που παρατηρησε ειναι οταν ειναι σε Mode 3d τα παραπανω χειροτερευουν κατα 40% επιπλεον (με την εκδοση 6.0.24556)"
Στις παρατηρήσεις αυτές συμφωνώ απόλυτα ( Mio 701A ). Εδώ να προσθέσω ότι στην παλιά μου συσκευή (Acer 35 με WM3 ) η οποία στην κυριολεξία σερνώταν με το PN (κλείδωμα δορυφόρων σε 15 min κλπ ) τώρα με τα 6 στην κυριολεξία Π Ε Τ Α Ε Ι!!!! Επιπλέον δεν παρουσιάζει την αίσθηση που περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω. Μήπως το πρόβλημα εστιάζεται στην έκδοση για WM5?
Αν δεν διορθώσουν το DLL μας βλέπω ορισμένους "τυχερούς" να γυρνάμε στο PN ή στο "ανεπίσημο". Και να δείτε ότι θα είμαστε ουκ ολίγοι. :!: :evil:
Καλά Χριστούγεννα
Αναφέρεται στο artemis. Θα παρακαλέσω για μία ακόμη φορά. Τα προβλήματα με το artemis εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25452#25452
Χρησιμοποιω το Destinator 6 με ενα Imate Jasjar και δυστυχως βλεπω οτι καποια απο τα προβληματα παραμενουν οπως ας πουμε αν σβησει και εχω ανοιχτο το Destinator θελαι restart.Σκεφτηκα λοιπον να αγορασω το MLS Airis ή το HP Travel Companion.Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω τους χαρτες στο Airis τους περναμε οπως στο Jajar ή θα πρεπει να τρεχω στην NGI;Mε τις αναβαθμισεις του προγραμματος τι θα κανω;Eυχαριστω προκαταβολικα και χρονια πολλα σε ολους
φιλε Πανο οντως κατι συμβαινει,θα το κυταξω και θα επανελθω.Οι ηχοι παιζουν στο pc δεν παιζουν ομως στο pda
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.