PDA

Επιστροφή στο Forum : Destinator 6 - η επίσημη έκδοση στην Ελλάδα.

Σελίδες : [1] 2 3 4

zeppelin
21-12-06, 21:30
έτοιμο....

spyrazf1
21-12-06, 21:31
mpravoooooooooooooooo :smt026 =D> :smt041

akatsim
21-12-06, 21:32
Που ρε παιδια, δωστε κανενα λινκ.. :(

panosha
21-12-06, 21:35
Παιδιά κάντε στην άκρη, εγώ πρώτα. :evil:

akatsim
21-12-06, 21:36
Μη σπρωχνετε, ενας ενας :D

MELASLOG
21-12-06, 21:37
Κατέβασααααααααααα.

panosha
21-12-06, 21:37
Εγώ θέλω να δω σε πόση ώρα θα βγεί στα γνωστά μέρη και ποιός θα το βγάλει. :-D

MELASLOG
21-12-06, 21:46
Καμία βοήθεια για τα extras;

zeppelin
21-12-06, 21:49
2 cabs που προαιρετικά τα αντιγράφεται και τα τρέχετε.

MELASLOG
21-12-06, 21:51
οκ ζεπ, αυτό το ξέρω.
Τι περιέχουν και πως τα βγάζουμε αν δεν τα θέλουμε;
Ευχαριστώ.

zeppelin
21-12-06, 21:53
Μπορείς να κάνεις κανονικά απεγκατάσταση από το Add/Remove Programs
Έχουν φωνητικές οδηγίες (Εκπληξη!!) και POI που έχουν συλλεχθεί από χρήστες του forum.
Η κανονική έκδοση περιέχει και τις Speedcameras!

zeppelin
21-12-06, 21:54
Φεύγουμε, θα τα πούμε σε 2 - 3 ωρίτσες...

MELASLOG
21-12-06, 21:55
Καλό ποτό. Ευχαριστούμε.

spyrazf1
21-12-06, 22:10
oi pantes siopisan.tora einai ora gia katevasma

PanayiotisN560
21-12-06, 22:34
Κατέβασα το Destinator6!
Μπράβο παιδιά! Ωραίο δώρο μας κάνατε! Να είστε καλά!
Όμως γιατί ο χάρτης έχει τις πόλεις στα Αγγλικά?

blueshark
21-12-06, 22:37
Όχι δε θα υπάρχει στο d6 αλλά στο PN. Θα κοστίζει λίγο και οι αναβαθμίσεις του θα είναι δωρεάν όταν βγαίνει για τις επόμενες εκδόσεις του Destinator.

καλησπέρα φίλε ζεπ.
Χωρίς να φανω κάπως, πότε λέτε να είναι διαθέσιμο σε μας;

σε ευχαριστώ!!!

PanayiotisN560
21-12-06, 22:42
Κατέβασα το Destinator6!
Μπράβο παιδιά! Ωραίο δώρο μας κάνατε! Να είστε καλά!
Όμως γιατί ο χάρτης έχει τις πόλεις στα Αγγλικά?
Τελικά λάθος έκανα, επέλεξα τον Ελληνικό Χάρτη και όλα καλά!

mastelos
21-12-06, 23:02
το κατεβασα και εγω και ολα δουλευουν αψογα.φαινεται καλη δουλεια :D

kapios36@in.gr
21-12-06, 23:06
Παιδιά βοήθεια!!!! Πως θα δω τι version windows έχω στο ΜΙΟ168?
Στα settings γράφεi: MICROSOFT POCKET PC,VERSION 4.20.0 (BUILD 14053)
Βάλτε ένα χεράκι βρε παιδιά
ΕΥχαριστώ

PanayiotisN560
21-12-06, 23:07
το κατεβασα και εγω και ολα δουλευουν αψογα.φαινεται καλη δουλεια :D
Τα Αγαπημένα που είχες πριν υπάρχουν και τώρα?

PanayiotisN560
21-12-06, 23:10
ΕΥχαριστώ
Μάλλον δεν έχεις WM5, γιατί το δικό μου (FSC N560) που είναι WM5 γράφει Version: 5.1.195

mastelos
21-12-06, 23:10
σημερα το πρωι πηρα το pn και μονο ενα ειχα περασει που το βρηκα μεσα
μαλιστα με ρωτησε που θελω να το περασω...

PanayiotisN560
21-12-06, 23:15
σημερα το πρωι πηρα το pn και μονο ενα ειχα περασει που το βρηκα μεσα
μαλιστα με ρωτησε που θελω να το περασω...
Εγώ δεν τα βρίσκω πλέον...
Πάντως στο φάκελο my device/DestinatorApps/Destinator/Common/Favorites/ υπάρχουν όλα αλλά δεν τα βλέπω μέσα στο Destinator στα αγαπημένα.
Τι συμβαίνει?

panosha
21-12-06, 23:19
Πρίν πετάξετε την παλιά σας εγκατάσταση βρείτε το αρχείο MYFAVORITES.DAT φυλάξτε το και βάλτε το αφού εγκαταστήσετε το 6 στην θέση: DestinatorAps/Destinator/UserDataFavorites. :lol:

PanayiotisN560
21-12-06, 23:30
Πρίν πετάξετε την παλιά σας εγκατάσταση βρείτε το αρχείο MYFAVORITES.DAT φυλάξτε το και βάλτε το αφού εγκαταστήσετε το 6 στην θέση: DestinatorAps/Destinator/UserDataFavorites. :lol:
Είχα αντιγράψει όλο το φάκελο Favorites οπως λέγανε οι οδηγίες αλλά δεν το είχα βάλει στο user data. Τον αντέγραψα πάλι και όλα οκ! Thanks panosha!

panosha
21-12-06, 23:32
Σε όποιον φαίνονται χαμηλής έντασης οι ήχοι χωρίς να τον απασχολούν 3mb παραπάνω χώρου στη ROM πάρτε αυτούς http://rapidshare.com/files/8447767/Voice_panosha_101db.rar.html και ρίχτε τους χύμα μέσα στην θέση: DestinatorApps/Destinator/Voice/Greek. Οπου ζητάει αντικατάσταση λέμε ναι. :lol:

spyrazf1
21-12-06, 23:33
poli gelio oi fones akou epitelous eftases ston agiristo me epiase neuriko gelio

panosha
21-12-06, 23:36
poli gelio oi fones akou epitelous eftases ston agiristo me epiase neuriko gelio
Ας είναι καλά τα κορίτσια που μας συνοδεύουν καθημερινά.
Θυμάσε που σου έλεγα οτι είναι στημένο το ματς Joannita-manula ισοπαλία από την αρχή ? :-D

spyrazf1
21-12-06, 23:38
pes chease

spyrazf1
22-12-06, 00:42
provlima mou leei oti dieuthinsi kai na valo simeio mi prosvasimo allaxte

bbbb
22-12-06, 00:44
ΕΥχαριστώ
το mio έχει windows 2003
Παιδιά να είστε καλά, πολύ καλή δουλειά.Η ευκρίνεια της γραμματοσειράς είναι όλα τα λεφτά :D

bbbb
22-12-06, 00:46
provlima mou leei oti dieuthinsi kai na valo simeio mi prosvasimo allaxte
εμένα μου το έκανε αυτό με την 6,1 την ανεπίσημη :-D αλλά μόλις το έκλεινα και το ξανάνοιγα έστρωνε.
p.s.αν παρακολουθεί o demon,γίνεται να έχουμε τα skin του σε κίτρινο φόντο ή ζητάω πολλά? :D

spyrazf1
22-12-06, 00:52
ok diorthothike elpizo na min ksanasimvei

blueshark
22-12-06, 00:56
το κατευασα και εγω και ελπιζω, αν και ειμαι σιγουρος για την δουλεια των παιδιων της ngi οτι θα ειναι αρκετα καλο. :wink:
Α και κατι αλλο για ολους εμας που το μονο που κανουμε ειναι παραπονα. :cry:

ΝΑΙ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥΣ. =D> :smt038 :smt023

Υπαρχει καμια αντιρηση; :evil:

spyrazf1
22-12-06, 00:58
to nou sas remalia

blueshark
22-12-06, 00:59
to nou sas remalia

ετσι ετσι!!!!

panosha
22-12-06, 01:03
Μην ανησυχείτε υπάρχει νομική υποστήριξη. :-D

magakos
22-12-06, 01:20
epitelous to epishmooooo :D
ena wraio doro apo thn ngi geia ths giorthnes meres poy dianioyme :P
epitelous mia sovarh epixhrhsh kai sthn xora mas
xerei kaneis na mou pei ta extras ti einai kai pws ta kanoume egkatastash?
kai pallh shnxarithria sthn NGI

panosha
22-12-06, 01:38
Εναλακτικοί ήχοι πλοήγησης και σημεία ενδιαφέροντος που έχουν φτιάξει κάποιοι χρήστες. Βάζεις τα αρχεία cab στη μνήμη του PDA και τα τρέχεις από εκεί. Αν δε τα θέλεις τα πετάς από την κατάργηση προγραμάτων. 8)

mastoris than.
22-12-06, 02:03
Μπράβοοοοοο!!!!! :bow :smt038 πολύ ωραία όλα.Ως πρεσβύωπας μόνον ευγνωμοσύνη εκφράζω και τα κουμπιά υπέροχα,μέχρι 1ο στάδιο parkinson καλύπτουν. :D

katsj
22-12-06, 02:10
Μην ανησυχείτε υπάρχει νομική υποστήριξη. :-D
Ας μην έκανα παράπονα εγώ και σιγά μην το ανέβαζε ο Νίκος σήμερα!!! :D :D :D :-D
Πάντως δείχνει άψογο για την ώρα, το μόνο που θέλω να δω αύριο στον δρόμο είναι αν έχει την γνωστή καθυστέρηση της θέσης που έχει το ξένο 6αρι. Αν το έχουν φτιάξει και αυτό τότε είναι τέλειο!

zeppelin
22-12-06, 02:13
Γεια σου ρε Γιάννη παραπονιάρη...

magakos
22-12-06, 02:35
emesos kai exipiretikos o filos panosha :D

akatsim
22-12-06, 02:44
Εγω ειχα αλλαξει συσκευη και εκανα καθαρη εγκατασταση και μεταφορα αδειας. Ολα πηγαν καλα. Εβαλα το φακελο απο το zip στην καρτα του Ρ3300 και ετρεξα το autorun. Tα εβαλα ολα στη καρτα και οχι στην εσωτερικη μνημη. Μετα copy το φακελο με τον χαρτη και τρεξιμο τα extra cabs.

Ξεχασα να κανω τιποτα η ειμαι κομπλε?

Ευχαριστουμε φιλε ζεπελιν για τον κοπο σου να ξενυχτας γιορτες μερες. Ακομα μια φορα μπραβο σας για τη θαυμασια δουλεια που κανετε.

petros
22-12-06, 03:37
Γεια σου ρε Γιάννη παραπονιάρη...
Καλή δουλειά παιδιά+Zep. Καλές γιορτές σε όλους μας.... (Και προσοχή στο δρόμο και όχι στο PDA μας!!!!

Gandalf
22-12-06, 07:25
Οταν κάποιος δίνει μια υπόσχεση,
οταν την κρατάει,
οταν αυτή έρχεται σαν δώρο,
και μάλιστα Χριστουγεννιάτικο,
το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να εκφραστείς με ένα μεγάλο
Ευχαριστώ

Ευχαριστούμε NGI.

Υ.Γ. Να είσαι καλά zep που ξενυχτάς. (καλά κοιμήθηκε καθόλου αυτό το παλικάρι σήμερα;)

liakos
22-12-06, 08:32
Εχω το MIO168 που ήρθε δώρο με το αυτοκίνητο μου (OPEL) μαζί με το DEST3 τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Μόλις βγήκε το ΡΝ αμέσως έκανα αναβάθμιση. Παρακολουθώ το forum εδώ και πολύ καιρό αλλά αυτό είναι το πρώτο μου post. Μόλις προχτές το βράδυ αποφάσισα να βάλω τα windows 2003SE, κάτι που πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια, και ευχαριστώ όλους όσους έχουν "δουλέψει" για να μπορούμε εμεις οι λιγότερο σχετικοί να απολαμβάνουμε αυτά τα προνόμια. Εχτές το βράδυ μου ήρθε ουρανοκατέβατο το Destinator 6. Κατέβηκε και δουλεύει μιά χαρά. Έχω μείνει άφωνος. Μέσα σε δύο ημέρες ήρθαν τα πάνω κάτω. Ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους στην NGI καθώς και σε όλα τα παιδιά που βοηθάνε. Αύριο το πρωί φεύγω 4ήμερο στα Ζαγοροχώρια. Ω τι ευτυχία !!!!!

Και πάλι πολλά ευχαριστώ και πολλές ευχές για τα Χριστούγεννα και το 2007.

Ηλίας

akalogero
22-12-06, 08:56
Οταν κάποιος δίνει μια υπόσχεση,
οταν την κρατάει,
οταν αυτή έρχεται σαν δώρο,
και μάλιστα Χριστουγεννιάτικο,
το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να εκφραστείς με ένα μεγάλο
Ευχαριστώ

Ευχαριστούμε NGI.

Υ.Γ. Να είσαι καλά zep που ξενυχτάς. (καλά κοιμήθηκε καθόλου αυτό το παλικάρι σήμερα;)

+1000

MinOtaVrS
22-12-06, 09:49
Kaloriziko kai kalos to dextikame kai episima

Ena megalo mpravo kai gia tis epaggelmatikes fwnes twn speedcams kai twn POIs 8) 8)

hrisafis
22-12-06, 09:50
Τι ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο!!! :-D
Μπράβο παιδιά!

Έκανα εγκατάσταση κανονικά, αν και θα προτιμούσα να το έβαζα στην κάρτα και όχι στην συσκευή αλλά η προσπάθεια μου ναυάγησε :( και επείδή ταξιδεύω σήμερα δεν με έπαιρνε για πειράματα. (Αν βγάλει καποιος και ένα manual για install στην κάρτα θα ήταν υπέροχο. :D )

Πρώτες εντυπώσεις, το πρόγραμμα είναι πολύ καλό σε λειτουργίες και γραφικά αλλα όχι τόσο καλό σε υπολογισμό διαδρομής και επαναυπολογισμό αυτής. Με to PN έκανε περίπου τον μισό χρόνο στο P550. Λέτε να φταίει η εγκατάσταση στη ROM? Διότι υποτίθετε οτι το Dest 6 είναι πιο γρήγορο από το PN. Καμία γνώμη επι του θέματος?
Επίσης οι ήχοι υστερούν σε ένταση του PN αν και σε λιγάκι θα εγκαταστήσω αυτούς του panosha να δω τι γίνετε.

Αντε καλές γιορτές σε όλους και καλές διαδρομές.

manoula
22-12-06, 10:22
to nou sas remalia

Σπυρουλίτο μου, όπως θα διαπίστωσες ήδη, φωνούλα για τα adult_pois έχεις μόνο τη δική μου.....τι να πει η κακομοίρα joannita? H γυναίκα έχει και ένα επίπεδο :lol: :lol:

panosha
22-12-06, 10:24
to nou sas remalia

Σπυρουλίτο μου, όπως θα διαπίστωσες ήδη, φωνούλα για τα adult_pois έχεις μόνο τη δική μου.....τι να πει η κακομοίρα joannita? H γυναίκα έχει και ένα επίπεδο :lol: :lol:
Σωστά. :-D

vlazaras
22-12-06, 10:40
Παιδιά καλά Χριστούγεννα.
Τα extras, τι ακριβώς περιέχουν και τι κάνουν;

panosha
22-12-06, 10:45
Παιδιά καλά Χριστούγεννα.
Τα extras, τι ακριβώς περιέχουν και τι κάνουν;
Γιά κοίτα στην προηγούμενη σελίδα. :shock:

tpapo
22-12-06, 10:47
to nou sas remalia

Σωστά. :-D

Πάνο περιμένουμε εντυπώσεις απο το 6.1.1, εγω θα το βάλω καλού - κακού σε άλλη καρτα για να το δοκιμάσω αλλά μετά τα Χριστούγεννα τωρα πια,γιατι είμαι εκτός... :D

Χρήστος Λάππας
22-12-06, 11:06
Από το βράδυ που παίζω με το 6 μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραίο σαν interface και σαφώς ανώτερο από το PN σε ευκολία χρήσης. Ακόμα δεν το χρησιμοποίησα στον δρόμο, αλλά πρόσεξα ότι 3-4 φορές μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να υπολογίσει διαδρομή και προτείνει να αλλάξω αφετηρία, ή προορισμό (?!?)

Στα υπέρ του και οι καινούργιες, θαυμάσιες γραμματοσειρές. Κρίμα μόνο που σε κατάσταση πλοήγησης δεν μπορείς να επιλέξεις να μην υπάρχει η μπάρα στην κορυφή. Τρώει πολύ "real estate" από τον χάρτη.

Επί τη ευκαιρία, κατέβασα τον φάκελο extras, που περιέχει 2 cabs. Το Sapfo και το users_poi. Προφανώς αυτά τα περνάω στο PPC (οπουδήποτε;) και τα τρέχω. Τα users poi υποθέτω ότι είναι επιπλέον σημεία ενδιαφέροντος από τους χρήστες. Το Sapfo τι είναι; Εναλακτική φωνή πλοήγησης; Αν, ναι, πως την αλλάζουμε αν δεν μας αρέσει;

zeppelin
22-12-06, 11:10
Μπορείς να τις αλλάζεις μέσα από το Destinator ή να κάνεις uninstall από το pda σου

Χρήστος Λάππας
22-12-06, 11:24
Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές σε όλους. :)

cverros
22-12-06, 11:26
Κανουμε πρώτα uninstall το PN ή κατευθείαν τρέχουμε το D6?

epi
22-12-06, 11:30
Zeppelin, για τα hp 69... παίζει χωρίς τα γνωστά προβληματα οθόνης. και αν όχι (που είναι και το πιο πιθανό) πότε θα έχουμε νέα;
Καλές Γιορτές σε όλους !!!!

Χρήστος Λάππας
22-12-06, 11:47
ΟΚ, την Σαπφώ την άκουσα :-D , αν και δεν νομίζω να είναι η μόνιμη επιλογή μου! Τα user Pois που πήγαν; Ενσωματώθηκαν στα κανονικά POIs; Ρωτάω γιατί δεν βλέπω καμία αλλαγή.

BTW, οι ήχοι είναι ελαφρώς χαμηλότεροι από το PN, ή μου φαίνεται; Έχει που έχει το Α701 μικρό ηχείο...

niathan
22-12-06, 12:07
Χρονια πολλα ,

Μετα την αναβαθμιση που εκανα απο DEST PN σε DEST 6 αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα με το GPS που δεν ειχα με το PN
Συνεχως χανεται και βρισκεται το GPS (ανα λιγα δευτερολεπτα ) . Στισ ρυθμισειις του GPS εναλλασεται συνεχως το μυνημα:
Το GPS ειναι συνδεμενο , Το GPS δεν βρεθηκε .
Φυσικα η ιδια συμπεριφορα υπαρχει και κατα την πλοηγηση

ευχαριστω για οποια βοηθεια ή προταση

HTC P3300
εγκατασταση στην SD

Υγεια και ευτυχια

mastelos
22-12-06, 12:16
Χρονια πολλα ,

Μετα την αναβαθμιση που εκανα απο DEST PN σε DEST 6 αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα με το GPS που δεν ειχα με το PN
Συνεχως χανεται και βρισκεται το GPS (ανα λιγα δευτερολεπτα ) . Στισ ρυθμισειις του GPS εναλλασεται συνεχως το μυνημα:

HTC P3300
εγκατασταση στην SD

Υγεια και ευτυχια

ριξε μια ματια μηπως "χανει" καποιες φορες την sd,egv metonomasa to file 2577 se 2577dest6 γιατι καθε φορα που εκανα soft reset μου ετρεχε εγκαταστασει,τρεξε και το QuickGps για ενημερωση για να εχεις γρηγοροτερα δορυφορους

σε εμενα παιζει αψογα
ξεχασα να σου πω οτι εκανα αυτοματη ευρεση gps μεσα στις ρυθμισεις και μου εβαλε μονο του com4 nmea 115200

niathan
22-12-06, 12:39
Χρονια πολλα ,

HTC P3300
εγκατασταση στην SD

Υγεια και ευτυχια

ριξε μια ματια μηπως "χανει" καποιες φορες την sd,egv metonomasa to file 2577 se 2577dest6 γιατι καθε φορα που εκανα soft reset μου ετρεχε εγκαταστασει,τρεξε και το QuickGps για ενημερωση για να εχεις γρηγοροτερα δορυφορους

σε εμενα παιζει αψογα
ξεχασα να σου πω οτι εκανα αυτοματη ευρεση gps μεσα στις ρυθμισεις και μου εβαλε μονο του com4 nmea 115200

thanks , δυστυχως εχω κανει ολα τα παραπανω ηδη αλλα επιμενει ....
Ταυτοχρονα το ΤΟΜΤΟΜ δουλευει απροβληματιστα και δεν χανει το GPS . Μαλλον θα κανω εκ νεου εγκατασταση αν καποιος φιλος δεν εχει κατι αλλο να προτεινει

magakos
22-12-06, 13:46
dokimase sindiasmoys..
dokimase prota sths rithmiseis
com 2
taxythta 57600
protokolo nmea

mastelos
22-12-06, 13:51
Χρονια πολλα ,

HTC P3300
εγκατασταση στην SD

Υγεια και ευτυχια

εχεις δικιο
το κανει τωρα και σε μενα!!!!!!!!! ενω δουλευε κανονικα
με το navimate που εχω επανω δουλευει κανονικα το gps

σε εμενα παιζει αψογα

Ταυτοχρονα το ΤΟΜΤΟΜ δουλευει απροβληματιστα και δεν χανει το GPS . Μαλλον θα κανω εκ νεου εγκατασταση αν καποιος φιλος δεν εχει κατι αλλο να προτεινει

εχεις δικιο
δεν εχω χρονο να το ψαξω ατωρα θα το δω παλι το βραδυ..........

jimbrav
22-12-06, 13:52
Χρονια πολλα ,

HTC P3300
εγκατασταση στην SD

Υγεια και ευτυχια

καλησπερα παιδια....
το ιδιο ακριβως προβλημα μου κανει στο HTC P3300 μου .καμια συμβουλη?
με το pn δουλευει αψογα.

Wisdom
22-12-06, 14:33
Μόλις κατέβασα τα αρχεία. Δυστυχώς θα αργήσω να τα εγκαταστήσω γιατί δεν έχω μαζί μου το PDA σήμερα :oops: .

Πολύ χρήσιμες θα ήταν οι παρατηρήσεις χρηστών που έχουν ήδη δοκιμάσει τις "ανεπίσημες" εκδόσεις του Destinator 6 και μπορούν να συγκρίνουν τις διαφορές με την επίσημη. Οι συγκρίσεις με το PN νομίζω πάνω-κάτω έχουν εξαντληθεί σε αυτό το topic.

Καλό είναι κάθε ένας που το δοκιμάζει να μας λέει τι μηχανάκι έχει, ποια έκδοση Windows Mobile (αν δεν τα γράφει όλα αυτά στην υπογραφή του), καθώς και αν έχει εγκαταστήσει το πρόγραμμα στη ROM ή στην κάρτα. Προτεραιότητα έχουν ασφαλώς τυχόν προβλήματα (εγκατάστασης ή λειτουργίας) και ακολουθούν οι παρατηρήσεις για βελτιώσεις από τις ανεπίσημες εκδόσεις.

Περιμένουμε λοιπόν review στην πράξη :D

Εγώ θα το κάνω από αύριο.

spyrazf1
22-12-06, 14:34
ti diafora exei i ekdosi gia wm2003 me tin ekdosi wm5?an valo sto mio 701 mou, pou exei ta kainouria tin ekdosi gia 2003 ti tha ginei?

Gandalf
22-12-06, 14:41
Οκ έκανα εγκατάσταση του Destinator 6 πάνω στο PN.
Βλέπω ότι έχουν μείνει μέσα στο Mydevice/destinatorapps/destinator, παλιοί Folders (απο το Pn). Ποιοι από αυτοί δεν χρειάζονται να υπάρχουν, για να ελευθερώσουμε λίγη Ram;

zeppelin
22-12-06, 14:49
To common να υπάρχει το σβήνετε

panosha
22-12-06, 14:56
Μόλις κατέβασα τα αρχεία. Δυστυχώς θα αργήσω να τα εγκαταστήσω γιατί δεν έχω μαζί μου το PDA σήμερα :oops: .

Πολύ χρήσιμες θα ήταν οι παρατηρήσεις χρηστών που έχουν ήδη δοκιμάσει τις "ανεπίσημες" εκδόσεις του Destinator 6 και μπορούν να συγκρίνουν τις διαφορές με την επίσημη. Οι συγκρίσεις με το PN νομίζω πάνω-κάτω έχουν εξαντληθεί σε αυτό το topic.

Καλό είναι κάθε ένας που το δοκιμάζει να μας λέει τι μηχανάκι έχει, ποια έκδοση Windows Mobile (αν δεν τα γράφει όλα αυτά στην υπογραφή του), καθώς και αν έχει εγκαταστήσει το πρόγραμμα στη ROM ή στην κάρτα. Προτεραιότητα έχουν ασφαλώς τυχόν προβλήματα (εγκατάστασης ή λειτουργίας) και ακολουθούν οι παρατηρήσεις για βελτιώσεις από τις ανεπίσημες εκδόσεις.

Περιμένουμε λοιπόν review στην πράξη :D

Εγώ θα το κάνω από αύριο.
Σωστό αλλά έχω ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό αυτές τις μέρες και θέλω να μιλήσω με σιγουριά χωρίς βιασύνη, μιας που χρησιμοποιώ το 6 από καιρό. Θα το τεστάρω κατ' αρχήν περπατώντας στην Πράγα. :lol:

cverros
22-12-06, 15:33
Αγαπητέ Zep

Μόλις εγκατέστησα το D6 και εχω ένα πρόβλημα και μια απορία:

1. Παρόλο που είχα κρατήσει τα παλιά FAVORITES του PN και τα αντέγραψα στο νεο folder, εξακολουθώ να μην τα βλέπω όταν τρέχει το πρόγραμμα.... Μήπως μου ξεφεύγει κάτι?

Και μια απορία: Εχοντας δοκιμάσει το D6 παλιότερα, είχα ένα καταπληκτικό ΠΡΑΣΙΝΟ SKIN. Στην έκδοση αυτή, υπάρχει μόνο μπλέ και κόκκινο, που τα βρίσκω κουραστικά. Που είναι το green "look&feel"?

Ευχαριστώ

scotty
22-12-06, 15:37
Μολις κατεβασε το επισημο πλεον D6 ...Ευχαριστουμε την NGI καθως και τον μεγαλο Zeppelin για το Χριστουγενιατικο δωρο που μας εκανε .
Σαν πρωτη φορα που το βλεπω φαινεται εντυπωσιακο...θα το δω αυτες της μερες και θα πω εντυπωσεις εν σχεση με το PN..
Eγω το εγκατεστησα στην συσκευη και οι χαρτες παρεμειναν στην SD.. apo to PN .χρειαζονται τιποτα αλλα αρχεια στην κάρτα?? Γιατι κατι εχουν μεινει , απο κοπιες ...!!!

panosha
22-12-06, 15:45
Πρίν πετάξετε την παλιά σας εγκατάσταση βρείτε το αρχείο MYFAVORITES.DAT φυλάξτε το και βάλτε το αφού εγκαταστήσετε το 6 στην θέση: MyDevice/DestinatorAps/Destinator/UserDataFavorites.
Το πράσινο skin τέλος, μόνο μπλέ, κόκκινο και από εκεί και πέρα οτι φτιάξει ο καθένας. :-D

zeppelin
22-12-06, 15:46
Αγαπητέ Zep

Μόλις εγκατέστησα το D6 και εχω ένα πρόβλημα και μια απορία:

1. Παρόλο που είχα κρατήσει τα παλιά FAVORITES του PN και τα αντέγραψα στο νεο folder, εξακολουθώ να μην τα βλέπω όταν τρέχει το πρόγραμμα.... Μήπως μου ξεφεύγει κάτι?

Και μια απορία: Εχοντας δοκιμάσει το D6 παλιότερα, είχα ένα καταπληκτικό ΠΡΑΣΙΝΟ SKIN. Στην έκδοση αυτή, υπάρχει μόνο μπλέ και κόκκινο, που τα βρίσκω κουραστικά. Που είναι το green "look&feel"?

Ευχαριστώ

Κι εγώ το πράσινο χρησιμοποιούσα. Δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πράσινο από τη παλιά γιατί υπάρχουν αλλαγές. Αν αντιγράψεις τα favorites που κράτησες backup στο destinatorapps/destinator/userdata/favorites είσαι οκ. Δε ξέρω τι συμβαίνει.

zeppelin
22-12-06, 15:49
Μολις κατεβασε το επισημο πλεον D6 ...Ευχαριστουμε την NGI καθως και τον μεγαλο Zeppelin για το Χριστουγενιατικο δωρο που μας εκανε .
Σαν πρωτη φορα που το βλεπω φαινεται εντυπωσιακο...θα το δω αυτες της μερες και θα πω εντυπωσεις εν σχεση με το PN..
Eγω το εγκατεστησα στην συσκευη και οι χαρτες παρεμειναν στην SD.. apo to PN .χρειαζονται τιποτα αλλα αρχεια στην κάρτα?? Γιατι κατι εχουν μεινει , απο κοπιες ...!!!

όχι το παλιό 2577 το έχεις σβήσει. Κάνε κι ένα rename to 2577 για να μην ξεκινάει η εγκατάσταση κάθε φορά που βάζετε τη κάρτα.

Καλές Γιορτές

christosm
22-12-06, 15:56
Na κανω και εγω μια ερωτηση.Επειδη δεν το βρισκω υπαρχει η δυνατοτητα δημιουργιας διαδρομης για πεζο;

zeppelin
22-12-06, 15:59
Παραδόξος στη διαχείριση χαρτών

Gandalf
22-12-06, 16:02
Na κανω και εγω μια ερωτηση.Επειδη δεν το βρισκω υπαρχει η δυνατοτητα δημιουργιας διαδρομης για πεζο;

Πήγαινε στο διαχείρηση χαρτών και θα το βρείς :wink:

christosm
22-12-06, 16:11

Πήγαινε στο διαχείρηση χαρτών και θα το βρείς :wink:
Ευχαριστω.Απορω πως δεν το εβλεπα τοση ωρα

panosha
22-12-06, 16:14
Οι πρώτες 100 μέρες είναι δύσκολες, μετά θα τα έχετε βρεί όλα η θα τα έχετε ξεχάσει.
Δώστε βρε στον κόσμο ένα manual. :-D

Gandalf
22-12-06, 16:15
Καινούριο παιχνιδάκι μου
καινούριο βασανάκι μου :lol: :lol: :lol:

Μην ανησυχείς, σε όλους μας συμβαίνει :o

joannita
22-12-06, 16:33
to nou sas remalia

Το επίπεδό μου πράγματι είναι υψηλό καθώς εγώ ήθελα να ηχογραφήσω κάτι (πρόστυχο!) αλλά καταγγέλω ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ :-D (ξέρω.. ξέρω ... πάω στο περί ανέμων και υδάτων κλωτσιδών πάλι...)

niathan
22-12-06, 16:54
Χρονια πολλα ,

HTC P3300
εγκατασταση στην SD

Υγεια και ευτυχια

εχεις δικιο

σε εμενα παιζει αψογα

εχεις δικιο

Zeppelin

καμια ιδεα ?

gpg
22-12-06, 16:54
καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους ( και ιδιαιτερα στη ngi για το Χριστουγεννιατικο δώρο)
Εγκατέστησα το 6 πάνω στο ΡΝ και δεν μου βγάζει τη δυνατότητα sms. δεν υπάρχει στο 6;(qtek 9000 )

panosha
22-12-06, 17:00
niathan πέτα από το μηχανάκι σου οτι έχεις από destinator από την κατάργηση προγραμάτων. Σιγουρέψου οτι δεν σου έμεινε τίποτα. Δοκίμασε αν έχεις κάποιο άλλο πρόγραμα αν δουλεύει σωστά το GPS.
Εγκατέστησε το νέο πρόγραμα στη ROM και μόνο τον χάρτη στην κάρτα μνήμης σε ένα φάκελο DestinatorApps όπου θα βάλεις μέσα όλο το GreeceU. :D

niathan
22-12-06, 17:07
niathan πέτα από το μηχανάκι σου οτι έχεις από destinator από την κατάργηση προγραμάτων. Σιγουρέψου οτι δεν σου έμεινε τίποτα. Δοκίμασε αν έχεις κάποιο άλλο πρόγραμα αν δουλεύει σωστά το GPS.
Εγκατέστησε το νέο πρόγραμα στη ROM και μόνο τον χάρτη στην κάρτα μνήμης σε ένα φάκελο DestinatorApps όπου θα βάλεις μέσα όλο το GreeceU. :D

panosha

τα εχω κανει ολα αυτα που λες χωρις αποτελεσμα (ενω αλλη GPS εφαρμογη λειτουργεi) εκτος του να εγκαταστησω το Dest στο << μηχανακι >>. Το κανω ASAP και η απαντηση σε 10'

ευχαριστω παντως για τον χρονο σου ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα

joskem
22-12-06, 17:17
Λοιπόν κατέβασα και εγω την 6.1 έκδοση. Στο PDA ενώ έχω μέχρι τώρα την έκδοση PN
Επειδή θέλω να καθαρίσω το PDA από διάφορα άσχετα, σκέφτομαι να κάνω Hard reset και να ξαναρχίσω πάλι απ' την αρχή.

Παρακαλώ όσους φίλους γνωρίζουν ας μου πουν τι να κάνω για να βάλλω εξ' αρχής (δηλ μετά το Hard Reset) το καινούργιο Destinator 6.1 που κατέβασα μόλις απ' την NGI

niathan
22-12-06, 17:28

panosha

τα εχω κανει ολα αυτα που λες χωρις αποτελεσμα (ενω αλλη GPS εφαρμογη λειτουργεi) εκτος του να εγκαταστησω το Dest στο << μηχανακι >>. Το κανω ASAP και η απαντηση σε 10'

ευχαριστω παντως για τον χρονο σου ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα

H εγκατασταση του προγραμματος εγινε στην ΡΟΜ αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο !!!
Ας περιμενουμε την τοποθετηση της NGI , κατι πιθανον να ξερουν παραπανω

Wisdom
22-12-06, 17:40
Και μια ψιλοάσχετη ερώτηση από εμένα. Αν θέλουμε εκτός από τα favorites να διατηρήσουμε και τους "πρόσφατους προορισμούς" τι πρέπει να κάνουμε;

Βλέπετε έχω αρκετές διευθύνσεις που χρειάζομαι στα πρόσφατα και που δεν έχω αποθηκεύσει στα αγαπημένα.

zeppelin
22-12-06, 18:27
Αυτά διατηρούνται αυτόματα γιατί είναι αποθηκευμένα στο χάρτη

zeppelin
22-12-06, 18:30
Για το artemis (htc p3300) δε ξέρουμε που οφείλεται το πρόβλημα. Σε άλλες συσκευές δουλεύει και σε άλλες όχι. Σε μία που έχουμε στην NGi, απλά βάλαμε ξανά το pn μέχρι να δούμε τι γίνεται. Κάντε το ίδιο κι εσείς.

andyts
22-12-06, 18:42
Μιά ερώτηση για το landscape. Να υποθέσω οτι δεν το υπστηρίζει το win 2003?

spyrazf1
22-12-06, 18:45
eutixos pou den to agorasa to p3300 .tora isixasa

niathan
22-12-06, 18:59
Για το artemis (htc p3300) δε ξέρουμε που οφείλεται το πρόβλημα. Σε άλλες συσκευές δουλεύει και σε άλλες όχι. Σε μία που έχουμε στην NGi, απλά βάλαμε ξανά το pn μέχρι να δούμε τι γίνεται. Κάντε το ίδιο κι εσείς.

εχεις ΡΜ

spyrazf1
22-12-06, 19:26
diladi emeis den exoume epipedo?

MinOtaVrS
22-12-06, 19:30

Ok Nikola tha perimenoume nea .. :cry: :cry:

sinapias
22-12-06, 19:56
χρονια πολλα σε ολους.τους zip φακελλους "extras" kai "sapfo" ti τους κανουμε?

mastelos
22-12-06, 19:58
μια λιγο "περιεργη" ερωτηση πριν βαλω το PN εχθες ειχα το 6 στο ppc και επαιζε καλα εδω και 2 μηνες
τωρα με αυτη την εκδοση δεν παιζει.....
το key που εχω παιζει μηπως σε αυτη που ειχα? :wink:

spyrazf1
22-12-06, 19:59
tous pernas sto pda sou opos einai eite sti mnimi tou ,eite sti storage card kai tous trexeis apo kei kateuthian.2 ekplikseis se perimenoun.eidika me to sapfo me epiase isteriko gelio

zeppelin
22-12-06, 20:18
μια λιγο "περιεργη" ερωτηση πριν βαλω το PN εχθες ειχα το 6 στο ppc και επαιζε καλα εδω και 2 μηνες
τωρα με αυτη την εκδοση δεν παιζει.....
το key που εχω παιζει μηπως σε αυτη που ειχα? :wink:

Λογικά το key σου παίζει σε όλες τις εκδόσεις pn & 6

zeppelin
22-12-06, 20:19

Τρέξε τα cab που προκύπτουν από το zip στο ppc σου

zeppelin
22-12-06, 20:19
Μιά ερώτηση για το landscape. Να υποθέσω οτι δεν το υπστηρίζει το win 2003?

Αν είναι 2003 SE

sinapias
22-12-06, 20:35

Νικο χρονια πολλα.1.το sapfo ok 2.το extras δεν το αναγνωριζει και το users poi το αναγνωριζει αλλα δεν το τρεχει...
Πρωτες εντυπωσεις αρκετα γρηγορος επαναπροσδιορισμος πορειας και εχω την εντυπωση γρηγοροτερο κλειδωμα δορυφορων αν δεν παρουσιασει προβληματα πολυ καλο.ειστε πρωτοι

spyrazf1
22-12-06, 21:11
ta speedcams pou exei tinos mina einai?

blueshark
22-12-06, 21:14
ta speedcams pou exei tinos mina einai?

PN_GR_SpeedCam_November06

spyrazf1
22-12-06, 21:15
ta palia valane sto 6?an einai dinaton

blueshark
22-12-06, 21:20

Αν έχει καινούργια Δεκεμβρίου και δεν σου κάνει κόπο στείλτα μου theblueshark@hotmail.com
Σε ευχαριστώ!!! :wink:

panosha
22-12-06, 21:44
Σκέφτηκα να φτιάξω ένα μικρό οδηγό σχετικά με την εγκατάσταση του Destinator 6 γιά τους νεότερους στο club, μιας που το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και έχω κάνει επανειλημένα τη διαδικασία.
Προτείνω καθαρή εγκατάσταση και όχι πάνω από άλλη έκδοση του 6 η την παλίότερη του ΡΝ γιατί θα έχετε διπλά αρχεία και θα μπερδευτείτε. Ο μοναδικός λόγος που κάποιοι ίσως σκεφτούν να κρατήσουν και ΡΝ και 6 είναι να έχουν και τα δύο μέχρι να προσαρμοστούν. Μην το κάνετε θα προσαρμοστείτε εύκολα.
Κάποιοι ίσως σκεφτούν να γράψουν το πρόγραμα στην κάρτα μνήμης ώστε να γλυτώσουν χώρο από τη ROM. Δεν το προτείνω αν και το πρόγραμα συνήθως τρέχει καλά και από τη μνήμη αλλά όταν το κλείνουμε θα κάνει γιά να κλείσει από 15-45 sec ΄και πιθανώς ανάλογα με τη συσκευή να έχουμε και άλλα προβλήματα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να γλυτώσουμε χωρο και ας πάνε σ’ αυτή τη λύση μόνο όσοι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Ξεκινάμε λοιπόν,
1. Χρειαζόμαστε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με ονομασία DestinatorApps. Μέσα βάζουμε το χάρτη GreeceU ολόκληρο με το φάκελλο του. Αυτό κατα πάσα πιθανότητα υπάρχει από την προηγούμενη εγκατάσταση, αν όχι το κάνουμε.
2. Ψάχνουμε στην ROM η στην κάρτα, όπου είναι εγκατεστημένο το παλιό ΡΝ και στη θέση DestinatorApps/Destinator/Commοn/Favorites και παίρνουμε το αρχείο Myfavorites.dat. Αν έχετε και άλλες κατηγορίες αγαπημένων δικών σας που έχετε δημιουργήσει υπάρχουν εκεί με τα ονόματα που τους έχετε δώσει ακολοθούμενα από την κατάληξη .dat. Προσοχή κάθε κατηγορία έχει ένα αρχείο dat και ένα bmp πού είναι η εικόνα του. Δηλαδή π.χ.θα έχετε ένα Myfavorites.dat και ένα Myfavorites.bmp. Αν δεν βλέπετε τις καταλήξεις dat & bmp πάρτε και τα δύο αρχεία και φυλάξτε τα.
3. Πηγαίνουμε στην κατάργηση προγραμμάτων και πετάμε ότι έχει σχέση με το Destinator. Μην ανησυχείτε για τους κωδικούς ενεργοποίησης είναι οι ίδιοι αρκεί να τους έχετε. Ψάχνουμε καλά και αν υπάρχει οτιδήποτε παραπάνω από ένα φάκελο στην κάρτα DestinatorApps με τον GreeceU μέσα το πετάμε. Κάνουμε ένα soft reset.
4. Προχωράμε στην εγκατάσταση του προγράμματος. Αντιγράφουμε στην κάρτα μνήμης τα αρχεία εγκατάστασης Main.cab, Greek.cab, ForLinks.cab, Users_poi.cab και προεραιτικά για όσους έχουν πρόβλημα χώρου τα slideplayer.cab και Sapfo.cab.
Το slideplayer.cab περιέχει έναν οδηγό χρήσης για τους τελείως άσχετους και το Sapfo.cab εναλακτικούς ήχους πλοήγησης..
Τρέχουμε τα αρχεία από τον explorer του PDA με τη σειρά που τα αναφέρω και όταν και αν ερωτηθούμε δίνουμε εντολή να εγκατασταθούν στη βασική μας μνήμη.
Ανοίξτε το φάκελο εγκατάστασης του προγράματος MyDevice/DestinatorApps/Destinator/UserData/Favorites και ρίξτε μέσα χύμα τα Αγαπημένα σας που από την αρχή φυλάξατε. Προσοχή κάντε μια προεπισκόπιση πρίν γιατί τα 5 speedcam καθώς και τα poi χρηστών έχουν ήδη περαστεί από το Users_poi.cab ώστε να αποφύγευε διπλοεγραφές που θα οδηγήσουν σε προβλήματα.
Αυτό ήταν κάντε μια επανεκίνηση και ξεκινήστε το πρόγραμμα. Όταν τελειώσετε με τις αρχικές ρυθμίσεις από την επιλογή χαρτών διαλέξτε το χάρτη σας και δώστε τους κωδικούς σας για ενεργοποίηση. Αφήστε το πρόγραμα να βρεί μόνο του το GPS και ακόμα κι αν το βρεί σε άλλη θύρα η άλλη ταχύτητα από εκεί που το έχετε μην το πειράξετε αν δουλεύει.

Καλές σας διαδρομές.

blueshark
22-12-06, 21:49
Σκέφτηκα να φτιάξω ένα μικρό οδηγό σχετικά με την εγκατάσταση του Destinator 6 γιά τους νεότερους στο club, μιας που το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και έχω κάνει επανειλημένα τη διαδικασία.
Προτείνω καθαρή εγκατάσταση και όχι πάνω από άλλη έκδοση του 6 η την παλίότερη του ΡΝ γιατί θα έχετε διπλά αρχεία και θα μπερδευτείτε. Ο μοναδικός λόγος που κάποιοι ίσως σκεφτούν να κρατήσουν και ΡΝ και 6 είναι να έχουν και τα δύο μέχρι να προσαρμοστούν. Μην το κάνετε θα προσαρμοστείτε εύκολα.
Κάποιοι ίσως σκεφτούν να γράψουν το πρόγραμα στην κάρτα μνήμης ώστε να γλυτώσουν χώρο από τη ROM. Δεν το προτείνω αν και το πρόγραμα συνήθως τρέχει καλά και από τη μνήμη αλλά όταν το κλείνουμε θα κάνει γιά να κλείσει από 15-45 sec ΄και πιθανώς ανάλογα με τη συσκευή να έχουμε και άλλα προβλήματα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να γλυτώσουμε χωρο και ας πάνε σ’ αυτή τη λύση μόνο όσοι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Ξεκινάμε λοιπόν,
1. Χρειαζόμαστε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με ονομασία DestinatorApps. Μέσα βάζουμε το χάρτη GreeceU ολόκληρο με το φάκελλο του. Αυτό κατα πάσα πιθανότητα υπάρχει από την προηγούμενη εγκατάσταση, αν όχι το κάνουμε.
2. Ψάχνουμε στην ROM η στην κάρτα, όπου είναι εγκατεστημένο το παλιό ΡΝ και στη θέση DestinatorApps/Destinator/Commοn/Favorites και παίρνουμε το αρχείο Myfavorites.dat. Αν έχετε και άλλες κατηγορίες αγαπημένων δικών σας που έχετε δημιουργήσει υπάρχουν εκεί με τα ονόματα που τους έχετε δώσει ακολοθούμενα από την κατάληξη .dat. Προσοχή κάθε κατηγορία έχει ένα αρχείο dat και ένα bmp πού είναι η εικόνα του. Δηλαδή π.χ.θα έχετε ένα Myfavorites.dat και ένα Myfavorites.bmp. Αν δεν βλέπετε τις καταλήξεις dat & bmp πάρτε και τα δύο αρχεία και φυλάξτε τα.
3. Πηγαίνουμε στην κατάργηση προγραμμάτων και πετάμε ότι έχει σχέση με το Destinator. Μην ανησυχείτε για τους κωδικούς ενεργοποίησης είναι οι ίδιοι αρκεί να τους έχετε. Ψάχνουμε καλά και αν υπάρχει οτιδήποτε παραπάνω από ένα φάκελο στην κάρτα DestinatorApps με τον GreeceU μέσα το πετάμε. Κάνουμε ένα soft reset.
4. Προχωράμε στην εγκατάσταση του προγράμματος. Αντιγράφουμε στην κάρτα μνήμης τα αρχεία εγκατάστασης Main.cab, Greek.cab, ForLinks.cab, Users_poi.cab και προεραιτικά για όσους έχουν πρόβλημα χώρου τα slideplayer.cab και Sapfo.cab.
Το slideplayer.cab περιέχει έναν οδηγό χρήσης για τους τελείως άσχετους και το Sapfo.cab εναλακτικούς ήχους πλοήγησης..
Τρέχουμε τα αρχεία από τον explorer του PDA με τη σειρά που τα αναφέρω και όταν και αν ερωτηθούμε δίνουμε εντολή να εγκατασταθούν στη βασική μας μνήμη.
Ανοίξτε το φάκελο εγκατάστασης του προγράματος MyDevice/DestinatorApps/Destinator/UserData/Favorites και ρίξτε μέσα χύμα τα Αγαπημένα σας που από την αρχή φυλάξατε. Προσοχή κάντε μια προεπισκόπιση πρίν γιατί τα 5 speedcam καθώς και τα poi χρηστών έχουν ήδη περαστεί από το Users_poi.cab ώστε να αποφύγευε διπλοεγραφές που θα οδηγήσουν σε προβλήματα.
Αυτό ήταν κάντε μια επανεκίνηση και ξεκινήστε το πρόγραμμα. Όταν τελειώσετε με τις αρχικές ρυθμίσεις από την επιλογή χαρτών διαλέξτε το χάρτη σας και δώστε τους κωδικούς σας για ενεργοποίηση. Αφήστε το πρόγραμα να βρεί μόνο του το GPS και ακόμα κι αν το βρεί σε άλλη θύρα η άλλη ταχύτητα από εκεί που το έχετε μην το πειράξετε αν δουλεύει.

Καλές σας διαδρομές.
Καταρχήν μπ΄ραβο θα βοηθήσει πολύ και κατα δεύτερων χαράς το κουράγιο σου. :smt045

spyrazf1
22-12-06, 21:54
o panos se auta einai protos

panosha
22-12-06, 22:10

Ok Nikola tha perimenoume nea .. :cry: :cry:
Εχουνε βάλει αρχεία από άλλα προγράματα πλοήγησης μέσα στη ROM που δεν μπορείς να επέμβεις και από εκεί είναι το πρόβλημα, γι αυτό αλλού παρουσιάζεται και αλλού όχι, ανάλογα με το πακέτο και το πρόγραμα πλοήγησης που φοράει η όχι. :(

tpapo
22-12-06, 22:18
Εγκατασταθηκε λοιπόν και στο mio550 η V6.1.1 σε άλλη καρτα μνήμης και εγιναν και δοκιμές εντος - εκτος πόλης σε συγκεκριμένες γνωστες διαδρομές λόγω ελλιπoύς χαρτογραφησης περιοχής Λαμίας ,διαφορές σε σχεση με το 6.1.0 δεν κατάλαβα :)
Πρόβλημα κανένα πάντως :)

panosha
22-12-06, 22:19
Εγκατασταθηκε λοιπόν και στο mio550 η V6.1.1 σε άλλη καρτα μνήμης και εγιναν και δοκιμές εντος - εκτος πόλης σε συγκεκριμένες γνωστες διαδρομές λόγω ελλιπής χαρτογραφησης περιοχής Λαμίας ,διαφορές σε σχεση με το 6.1.0 δεν κατάλαβα :)
Οταν μετακινείς το χάρτη με τη γραφίδα την ίδια ταχύτητα βλέπεις ? 8)

tpapo
22-12-06, 22:20

Αν έχει καινούργια Δεκεμβρίου και δεν σου κάνει κόπο στείλτα μου theblueshark@hotmail.com
Σε ευχαριστώ!!! :wink:

Δεν έχει ! Του Νοεμβρίου ειναι :)

tpapo
22-12-06, 22:21
Εγκατασταθηκε λοιπόν και στο mio550 η V6.1.1 σε άλλη καρτα μνήμης και εγιναν και δοκιμές εντος - εκτος πόλης σε συγκεκριμένες γνωστες διαδρομές λόγω ελλιπής χαρτογραφησης περιοχής Λαμίας ,διαφορές σε σχεση με το 6.1.0 δεν κατάλαβα :)
Οταν μετακινείς το χάρτη με τη γραφίδα την ίδια ταχύτητα βλέπεις ? 8)

yep

blueshark
22-12-06, 22:26
Εγκατασταθηκε λοιπόν και στο mio550 η V6.1.1 σε άλλη καρτα μνήμης και εγιναν και δοκιμές εντος - εκτος πόλης σε συγκεκριμένες γνωστες διαδρομές λόγω ελλιπoύς χαρτογραφησης περιοχής Λαμίας ,διαφορές σε σχεση με το 6.1.0 δεν κατάλαβα :)

Καλησπέρα.Θέλεις να μου πεις οτι αν έχεις δυο sd cart μπορεις να έχεις το ένα στην μία και το άλλο στην άλλη κάρτα;
Αν ναι πως κάνεις εναλαγή του ενός με του άλλού;
Απλώς βγάζοντας την μία και βάζοντας την άλλη; :roll: :roll:

tpapo
22-12-06, 22:29

Καλησπέρα.Θέλεις να μου πεις οτι αν έχεις δυο sd cart μπορεις να έχεις το ένα στην μία και το άλλο στην άλλη κάρτα;

ΑΚΡΙΒΩς ,ΕΓΩ ΕΧΩ 3 ΚΑΡΤΕς ΟΜΩς :
1-PN
2-D6.1.0
3-D6.1.1 :)

panosha
22-12-06, 22:31

1-PN
2-D6.1.0
Σου εύχομαι και μία τέταρτη με το Destinator 7. :lol: :lol: :lol:

tpapo
22-12-06, 22:34

1-PN
2-D6.1.0
Σου εύχομαι και μία τέταρτη με το Destinator 7. :lol: :lol: :lol:

Μπα Πάνο την 1 θα την δωσω ΠΛΕΟΝ ,ΝΟΜΙΖΩ οτι το D6.1.0(.1) μετα απο 2 μηνες ειναι πολύ σταθερο
στο κινεζάκι μου :)

panosha
22-12-06, 22:37
Σταθερότατο εγώ εδώ και μήνες είμαι μόνο με το 6. :lol:

Gandalf
22-12-06, 22:40
Κύριε διαχειριστά :!:
Ηθελα να κάνω μία πρόταση.
Λοιπόν λέω αν θα μπορούσε να κοπεί στα δύο η ενότητα destinator 6 επίσημη παρουσίαση , μια για την πραγματικά επίσημη παρουσίαση και μια για τα προηγούμενα Post. Ο λόγος: ένα νέο μέλος πιστεύω ότι θα χαθεί

panosha
22-12-06, 22:46
Κύριε διαχειριστά :!:
Ηθελα να κάνω μία πρόταση.
Λοιπόν λέω αν θα μπορούσε να κοπεί στα δύο η ενότητα destinator 6 επίσημη παρουσίαση , μια για την πραγματικά επίσημη παρουσίαση και μια για τα προηγούμενα Post. Ο λόγος: ένα νέο μέλος πιστεύω ότι θα χαθεί
Σωστά. :smt082

MELASLOG
22-12-06, 22:51
Δύο ερωτησούλες παιδιά:
1, Τι είναι το πεδίο πάνω από το κουμπί σπιτιού; Εμένα μου έχει κάτι πα'υλες.
2, Πέρασα τα Poi των extras, τα βλέπω στην κάρτα, αλλά που είναι στην εφαρμογή; Δεν τα βλέπω ούτε στα χρήσιμα ούτε στα αγαπημένα.
Ευχαριστώ.

blueshark
22-12-06, 22:53
Δύο ερωτησούλες παιδιά:
1, Τι είναι το πεδίο πάνω από το κουμπί σπιτιού; Εμένα μου έχει κάτι πα'υλες.
2, Πέρασα τα Poi των extras, τα βλέπω στην κάρτα, αλλά που είναι στην εφαρμογή; Δεν τα βλέπω ούτε στα χρήσιμα ούτε στα αγαπημένα.
Ευχαριστώ.

Για την πρώτη σου ερωτηση έχω απάντηση, είναι το ζοομ - και απεναντι το ζοομ +

Gandalf
22-12-06, 22:55
Δύο ερωτησούλες παιδιά:
1, Τι είναι το πεδίο πάνω από το κουμπί σπιτιού; Εμένα μου έχει κάτι πα'υλες.2, Πέρασα τα Poi των extras, τα βλέπω στην κάρτα, αλλά που είναι στην εφαρμογή; Δεν τα βλέπω ούτε στα χρήσιμα ούτε στα αγαπημένα.
Ευχαριστώ.
Κατι σαν πυξίδα. Δειχνει όταν προχωράς Β Δ ΒΔ Α ΝΑ κλπ

joskem
22-12-06, 22:58

Ξεκινάμε λοιπόν,

Καλές σας διαδρομές.

Ευχαριστώ πολύ τον Πάνο όχι μόνο για τη βοήθεια αυτή αλλά και για ότι άλλο απλόχερα έχει προσφέρει σε όλους όσους από εμάς έχουμε κατά καιρούς ζητήσει κάποια βοήθεια μεσω του Forum αυτού.

Πρακτικότατος άνθρωπος.

Κάθησε κάτω 15 λεπτά, έγραψε μισή σελίδα και έβγαλε από το αδιέξοδο πολλούς μα πάρα πολούς φίλους, που χωρίς τις συμβουλές αυτές θα παιδευόντουσαν ώρες και ώρες.

Μπράβο παλληκάρι μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημήτρης από Πάτρα. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

zeppelin
22-12-06, 23:43
Δύο ερωτησούλες παιδιά:
1, Τι είναι το πεδίο πάνω από το κουμπί σπιτιού; Εμένα μου έχει κάτι πα'υλες.2, Πέρασα τα Poi των extras, τα βλέπω στην κάρτα, αλλά που είναι στην εφαρμογή; Δεν τα βλέπω ούτε στα χρήσιμα ούτε στα αγαπημένα.
Ευχαριστώ.
Κατι σαν πυξίδα. Δειχνει όταν προχωράς Β Δ ΒΔ Α ΝΑ κλπ

2. Στα αγαπημένα

zeppelin
22-12-06, 23:46

Νικο χρονια πολλα.1.το sapfo ok 2.το extras δεν το αναγνωριζει και το users poi το αναγνωριζει αλλα δεν το τρεχει...
Πρωτες εντυπωσεις αρκετα γρηγορος επαναπροσδιορισμος πορειας και εχω την εντυπωση γρηγοροτερο κλειδωμα δορυφορων αν δεν παρουσιασει προβληματα πολυ καλο.ειστε πρωτοι

Ένα κλικ πάνω του και τρέχει. Μήπως έχει πρόβλημα το αρχείο. Αν τρέξει θα δεις τα poi στα favorites. Υπάρχουν και φωνές Greek - Sapfo για κάθε κατηγορία αγαπημένων users_poi

papadak
22-12-06, 23:47
Χρονια πολλα ,

HTC P3300
εγκατασταση στην SD

Υγεια και ευτυχια

εχεις δικιο

σε εμενα παιζει αψογα

εχεις δικιο

Zeppelin

καμια ιδεα ?

Για τους φίλους που έχουν πρόβλημα με το GPS:

Αντικαταστήστε το αρχείο \DestinatorApps\Destinator\GpsLib.dll με το ίδιο αρχείο απο το παλαιό αρχείο από το PN ή το παλαιό 6 ή 6.1.
Το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως.

Καλές Γιορτές

papadak
22-12-06, 23:50

Αντικαταστήστε το αρχείο \DestinatorApps\Destinator\GpsLib.dll στο νεο DEST 6.1 με το ίδιο αρχείο απο το PN ή το παλαιό 6 ή 6.1.

Καλές Γιορτές

zeppelin
23-12-06, 00:02
Διαχωρίσθηκε η ενότητα, ok Gandalf?

panosha
23-12-06, 00:15
Ρε τι δυνατότητες έχεις άμα είσαι διαχειριστής. :-D :-D :-D

spyrazf1
23-12-06, 00:19
ante pano kai sta dika sou

panosha
23-12-06, 00:29
ante pano kai sta dika sou
Με τίποτα, το έχω δηλώσει με κάθε τρόπο από καιρό. Εκτός κι αν πιάσω δουλειά στην NGI. :lol:

spyrazf1
23-12-06, 00:31
kala nte mi varas.evala neo thema .xixixixi :lol:

garbill
23-12-06, 00:34

Αντικαταστήστε το αρχείο \DestinatorApps\Destinator\GpsLib.dll στο νεο DEST 6.1 με το ίδιο αρχείο απο το PN ή το παλαιό 6 ή 6.1.

Καλές Γιορτές

Που μπορώ να βρώ το αρχείο τώρα που τα έσβυσα όλα, πριν κάνω εγκατάσταση το Dest6

papadak
23-12-06, 00:41

Καλές Γιορτές

Που μπορώ να βρώ το αρχείο τώρα που τα έσβυσα όλα, πριν κάνω εγκατάσταση το Dest6

Έχεις e-mail;

panosha
23-12-06, 00:50
papadak σε τι συσκευή το δοκίμασες αυτό ? :roll:

zeppelin
23-12-06, 00:54
για το artemis. Δε το ανεβάζεται γιατί δε το έχω πρόχειρο να το κατεβάζει ο κόσμος?

Νομίζω πως το ίδιο πρόβλημα έχει και το hp travel companion

papadak
23-12-06, 00:55
papadak σε τι συσκευή το δοκίμασες αυτό ? :roll:

POCKET LOOX 610 με MW 2003 sec.ed.
Στο S-100 δεν είχα πρόβλημα.

panosha
23-12-06, 00:56
για το artemis. Δε το ανεβάζεται γιατί δε το έχω πρόχειρο να το κατεβάζει ο κόσμος?

Νομίζω πως το ίδιο πρόβλημα έχει και το hp travel companion
Καλά δεν είσαι στο γραφείο ? :-D

spyrazf1
23-12-06, 00:57
sti 1 ta xaramata sto grafeio tha nai? tha mas koufaneis?

zeppelin
23-12-06, 00:59
Πες τα ρε Σπύρο

sinapias
23-12-06, 09:01

Ένα κλικ πάνω του και τρέχει. Μήπως έχει πρόβλημα το αρχείο. Αν τρέξει θα δεις τα poi στα favorites. Υπάρχουν και φωνές Greek - Sapfo για κάθε κατηγορία αγαπημένων users_poi

ok Νικο θα ξανακατεβασω τα αρχεια γιατι μαλλον δεν κατεβηκαν σωστα αλλα μετα τις γιορτες.τωρα εχει relax (το Ληξουρι θα στο τελειωσω αλλα βλεπεις ...εχουν αλλο κρατος εκει και μεχρι ...να παρω βιζα το καθυστερησα λιγο).....

Χρονια πολλα σε ολο το προσωπικο της NGI,και σε ολους τους φιλους του forum και ιδιαιτερως σε σενα -Στεργιο-Πανο και Αρη

MinOtaVrS
23-12-06, 09:11

Καλές Γιορτές

Pali to xanei toi Gp oxi me thn idia syxnothta alla to xanei...

Toulaxiston apo to dll tou 6.0 afto eispratw (kai enw panta to 6.0 paizei mia xara)

Epeidh eimai Athina kai den exw ergaleia kai adsl gia na katevasw ..

As rixei mia matia kapoios me ton Pe explorer ti paizei me to dll kai an kalei kapoio allo gia na doume ti paizei sta sigoyra kai na mhn arxisoume tis alxhmeies me ta copy paste...

panosha
23-12-06, 09:25
Μπάμπη, έχεις περασμένο μαμίσιο άλλο πρόγραμα πλοήγησης στη ROM που δεν μπορείς να αφαιρέσεις ? :roll:

mastelos
23-12-06, 09:28
εβαλα το PN ψαχνω για το αρχειο gpslib.dll αλλα δεν υπαρχει πουθενα
το πν παιζει χωρις προβλημα........

εψαξα με τον resco ex search gpslib.dll kai den υπαρχει πουθενα(μη ρωτησετε αν εχω επιλεξει να φαινονται ολα τα αρχεια)

panosha
23-12-06, 09:31
εβαλα το PN ψαχνω για το αρχειο gpslib.dll αλλα δεν υπαρχει πουθενα
το πν παιζει χωρις προβλημα........

εψαξα με τον resco ex search gpslib.dll kai den υπαρχει πουθενα(μη ρωτησετε αν εχω επιλεξει να φαινονται ολα τα αρχεια)
DestinatorApps/Destinator μπορεί και να το βλέπεις χωρίς την κατάληξη .dll 8)

vlazaras
23-12-06, 09:33
Παιδιά μπράβο. Πολύ καλή δουλειά και σημαντικά βελτιωμένο με το 6 που κυκλοφορούσε. Ευτυχώς που το δώσατε τώρα για να " μπορούμε ", από αύριο να γκρινιάζουμε για τον νέο χάρτη. :-D :-D :-D :-D .
Καλές γιορτές
Παναγιώτης.
Υ.Σ
διάβασα στην παρουσίαση για τα νέα χαρακτηριστικά και ένα από αυτά λέει : - Ρύθμιση έντασης ήχων από τα χειριστήρια του PDA και δυνατότητα να κλείνουμε τον ήχο από το Destinator.
Πώς μπορεί να γίνει αυτό (εκτώς από το κλείσιμο που το βλέπω);

MinOtaVrS
23-12-06, 09:33
Clean install tom tom kai navimate den xrhsimopoihthikan pote..

Gia na doume an ftaiei h ROM tha parakalousa tous xrhstes tou Artemis by Dynax h osoi to exoun agorasei apo exwteriko na mas anaferoun an exoun to idio problhma ..

Mono etsi tha apokelisoume oti den ftaiei h ROM ..

mastelos
23-12-06, 09:37
δεν υπαρχει........
θα βαλω το 6 το παλιο :wink: και επανερχομαι σε λιγο

TEKOSTA
23-12-06, 09:38

Καλές Γιορτές

Μπορείς να μου το στείλεις και εμένα;

TEKOSTA@YAHOO.GR
Thanks

garbill
23-12-06, 09:40

Gia na doume an ftaiei h ROM tha parakalousa tous xrhstes tou Artemis by Dynax h osoi to exoun agorasei apo exwteriko na mas anaferoun an exoun to idio problhma ..

Αν μιλάς για το πρόβλημα με το GPS το έχω και γω με ΜΙΟ 701 R 65 EN και με ρυθμίσεις COM 2, 57600, NMEA

garbill
23-12-06, 09:42

Καλές Γιορτές

Μπορείς να μου το στείλεις και εμένα;

TEKOSTA@YAHOO.GR
Thanks

Και σε μένα γιατί δε το πήρα :(

panosha
23-12-06, 09:43

Αν μιλάς για το πρόβλημα με το GPS το έχω και γω με ΜΙΟ 701 R 65 EN και με ρυθμίσεις COM 2, 57600, NMEA
Δηλαδή τι ακριβώς ?

garbill
23-12-06, 09:49

Δηλαδή τι ακριβώς ?

χάνει και βρίσκει το GPS κάθε ένα-δύο λεπτά.Με το ΡΝ δεν είχα κανένα πρόβλημα ακόμα και σε δύσκολες περιοχές και χωρίς επαφή με τον ουρανό.

MinOtaVrS
23-12-06, 09:50
En oligeis yparxoun 4 diaforetika GpsLib.dl

Me diaforetikia ekdosh to kathena kai config to poio stathero (http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=428#428)(asxeta an kai pali to xanei alla me poli mikroterh syxnothta )

Destinator 6 for PDA with maps of Western and Eastern Europe - Multilanguage - Maps Navteq Q1.2006

TEKOSTA
23-12-06, 09:55

Me diaforetikia ekdosh to kathena kai config to poio stathero (http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=428#428)(asxeta an kai pali to xanei alla me poli mikroterh syxnothta )

Destinator 6 for PDA with maps of Western and Eastern Europe - Multilanguage - Maps Navteq Q1.2006

Πως μπορούμε να το έχουμε αυτό; Εν email είναι αρκετό;
TEKOSTA@YAHOO.GR

garbill
23-12-06, 10:06

Τι πρέπει να κάνω ? αν έχεις να μου δώσεις το αρχείο ή που να το βρώ ?
Please Help me :x :x :x

papadak
23-12-06, 10:07

GpsLib.dll 15-8-06 ver. 6.1.0.31696

Σε εμένα το πρόβλημα αντιμετοπίστηκε πλήρως.

TEKOSTA
23-12-06, 10:14

Παιδιά επειδή αύριο φεύγω ταξίδι μπορώ να έχω και εγώ το αρχείο αυτό:

panosha
23-12-06, 10:19
Παιδιά όσοι έχουν προβλήματα η αναφέρονται σε τέτοια καλό θα είναι να βάλουν στην υπογραφή τους από το προφίλ ψηλά στην σελίδα, τα στοιχεία τους γιά να μην μπερδεύεται κόσμος και αναρωτιέται σε τι συσκευές υπάρχει πρόβλημα. 8)

mastelos
23-12-06, 10:19
και σε μενα λυθηκε το προβλημα με το 6.0.0.24556
μονιμα συνδεδεμενο εδω και 15 λεπτα
θα προσπαθησω να ανεβασω το .dll se ligo

papadak
23-12-06, 10:20

Σου το έστειλα!

mastelos
23-12-06, 10:25
apo poy to anebazv ooeeeeoooo?

mastelos
23-12-06, 10:32
το ανεβασα ηδη στο φορουμ του αρτεμις στο myphone

garbill
23-12-06, 10:34
το ανεβασα ηδη στο φορουμ του αρτεμις στο myphone
Δε βάζεις και το σύνδεσμο :D :D :D

panosha
23-12-06, 10:35
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146358&page=98

mastelos
23-12-06, 10:36
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1693436#post1693436

εχεις δικιο

ευχαριστω το φιλο που βρηκε τη λυση :D

TEKOSTA
23-12-06, 11:04

Σου το έστειλα!

Σε ευχαριστώ, το έλαβα, αλλά δεν βρίσκω το αντίστοιχο στο πρόγραμμα (\DestinatorApps\Destinator\GpsLib.dll) . Μπορείς να βοηθήσεις;

panosha
23-12-06, 11:17
Μέσα στο φάκελο DestinatorApps\Destinator υπάρχει και πιθανώς το βλέπεις χωρίς κατάληξη .dll 8)

sinapias
23-12-06, 11:24
καλημερα
η ρυθμιση των ειδοποιησεων (100-1000μ...) που βρισκεται ?

TEKOSTA
23-12-06, 11:26
Μέσα στο φάκελο DestinatorApps\Destinator υπάρχει και πιθανώς το βλέπεις χωρίς κατάληξη .dll 8)

Προσπαθούσα να το δώ απο τον explorer του pc μέσω Activesync. Τελικά το βρήκα απο τον explorer ppc και το εγκατέστησα. Μάλλον λύθηκε το πρόβλημα ( 20 min χωρίς πρόβλημα ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ

panosha
23-12-06, 11:37
καλημερα
Αγαπημένα και πατάς το κάτω μπουτόν Ειδοποίηση. :P

akatsim
23-12-06, 11:40
Υπαρχει κανενα λογισμικο που να κατεβαζει τις θεσεις των δορυφορων ωστε να εχουμε πιο γρηγορη συνδεση? Νομιζω το Μιο ειχε κατι σαν ephimeris.

spyrazf1
23-12-06, 11:43
auto prepei na xeis mesa tin karta sim tou tilefonou kai sindeetai me to gprs

zeppelin
23-12-06, 11:59
καλημερα

Στις ειδοποιήσεις

zeppelin
23-12-06, 12:00
Παιδιά μπράβο. Πολύ καλή δουλειά και σημαντικά βελτιωμένο με το 6 που κυκλοφορούσε. Ευτυχώς που το δώσατε τώρα για να " μπορούμε ", από αύριο να γκρινιάζουμε για τον νέο χάρτη. :-D :-D :-D :-D .
Καλές γιορτές
Παναγιώτης.
Υ.Σ
διάβασα στην παρουσίαση για τα νέα χαρακτηριστικά και ένα από αυτά λέει : - Ρύθμιση έντασης ήχων από τα χειριστήρια του PDA και δυνατότητα να κλείνουμε τον ήχο από το Destinator.
Πώς μπορεί να γίνει αυτό (εκτώς από το κλείσιμο που το βλέπω);

Αναφέρεται στις συσκευές με ειδικό πλήκτρο για την αυξομείωση της έντασης του ήχου

spyrazf1
23-12-06, 12:06
an ipopsiasto oti eisai sto grafeio kai de mas stelneis tis nees fones tha rikso fola sto koproskilo sou

zeppelin
23-12-06, 12:10
Τη Τετάρτη στο γραφείο. Δεν είπα εγώ τίποτα για νέες φωνές. Απλά υπάρχει ένα ηχητικό ντοκουμέντο.

Πάλι είσαι off-topic

spyrazf1
23-12-06, 12:13
to xo auto leo oti mou rthei opote mou rthei .ti ftaio go pou mai authormitos?afou mou vgainei

Gandalf
23-12-06, 12:24
Διαχωρίσθηκε η ενότητα, ok Gandalf?

Μόλις τι είδα. Εισαι πρώτος zep :smt041

jimbrav
23-12-06, 13:27
να επιβεβαιωσω και εγω οτι το προβλημα λυθηκε με την αντικατασταση που εγινε απο τo αρχειο gpslib.dll.μπραβο παιδια... :)

panosha
23-12-06, 13:43
Μιά χαρά πάει η νέα έκδοση, βλέπω μεγαλύτερη ακρίβεια στη θέση και λιγότερα σπασιματάκια στην παρακολούθηση της πορείας από τις προηγούμενες εκδόσεις, άψογο και ταχύτατο στον υπολογισμό νέας διαδρομής αν φύγουμε από την πορεία μας. Πρόβλημα ουδέν, εκτός από την ποιότητα των ήχων που προφανώς έγινε από την συμπίεση των αρχείων γιά συσκευές που δεν διαθέτουν χώρο.
Παιδιά σας παρακαλώ βάλτε στις υπογραφές σας η αναφέρετε στο κείμενο τις συσκευές σας όσοι έχετε προβλήματα η τα λύσατε, γιά να καταλαβαίνει όποιος ψάχνει τι γίνεται. :roll:

giourousis
23-12-06, 14:24
paidia kalimera sas.to des6 einia fantastiko taxitato....teleio....omos exw sovaro provlima me tous doriforous.exw to qtek g100, otan vasw ena bluetooth gps pou exw douleuei apsoga mesa se 1 lepto max exw sima, otan to vazw apo thn kerea ths manas tou mporei na kani kai 30 lepta gia na vrei sima (kati poy den sinevene sto pn). dokimasa ta panta, ksana egatestita thn efarmogi, perasa to palio .dll ekana soft reset.....tipota.kamia idea???
euxaristw ek ton proterwn gia to endiaferon sas

MinOtaVrS
23-12-06, 14:48
Molis girisa apo test drive me to P3300.

To pio stathero apo ta GpsLib.dll pou dokimasa xwris fainomeniko problhma einai to dll ths prwths ekdoshs tou 6 to 6.0.24556 (39.9 k) to opoio den vgazei sgfalma kai me apeikonizei swsta ...

To dll tou 6.1 ekdoshs 6.1.0.316996 (34,5k) paizei alla exw thn entypwsh oti lagari to stigma kai deixnei na me apeikonizei 5-10 metra pio katw (mhpws afto htan ypefthino gia to problhma sthn 6.1.0.3)..

Gia na eimaste sigouroi osoi einai katoxoi Artemis as antikatasthsoun thn ekdosh 6.1.1.410 me ena apo ta parapanw 2 kai peite mou apotelsmata..

MinOtaVrS
23-12-06, 14:52
Μιά χαρά πάει η νέα έκδοση, βλέπω μεγαλύτερη ακρίβεια στη θέση και λιγότερα σπασιματάκια στην παρακολούθηση της πορείας από τις προηγούμενες εκδόσεις, άψογο και ταχύτατο στον υπολογισμό νέας διαδρομής αν φύγουμε από την πορεία μας. Πρόβλημα ουδέν, εκτός από την ποιότητα των ήχων που προφανώς έγινε από την συμπίεση των αρχείων γιά συσκευές που δεν διαθέτουν χώρο.
Παιδιά σας παρακαλώ βάλτε στις υπογραφές σας η αναφέρετε στο κείμενο τις συσκευές σας όσοι έχετε προβλήματα η τα λύσατε, γιά να καταλαβαίνει όποιος ψάχνει τι γίνεται. :roll:

Otan gineis moderator na apaiteis kai na vazeis mple grammata !!

Kaneis den mperdevete an enoeis thn dikia mou ypografh..

H ypografh mou tha meinei etsi kai an sou aresei !!

panosha
23-12-06, 15:00
Μπάμπη δεν ενοούσα εσένα μόνο αλλά και όλους τους υπόλοιπους που έγραψαν πιό πάνω, εσένα άλωστε σου το ζήτησα ευγενικά μαζί με τις ευχές μου ιδιαιτέρως. Δεν θα γίνω ποτέ moderator και δεν απαιτώ τίποτα από κανένα. Θα βάζω μπλέ γράματα όποτε θέλω.
Μη φωνάζεις σε παρακαλώ μέρες που είναι. :-D

zeppelin
23-12-06, 15:05
@giourousis

κι έγω έχω το g100 χωρίς προβλήματα. Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα του destinator. Άφησε το σε καλό σημείο για 1 τέταρτο να πιάσει καλά.

giourousis
23-12-06, 15:23
s'euxaristw zeppelin. tha to dokimasw kai tha soupw

papadak
23-12-06, 15:54

To pio stathero apo ta GpsLib.dll pou dokimasa xwris fainomeniko problhma einai to dll ths prwths ekdoshs tou 6 to 6.0.24556 (39.9 k) to opoio den vgazei sgfalma kai me apeikonizei swsta ...

To dll tou 6.1 ekdoshs 6.1.0.316996 (34,5k) paizei alla exw thn entypwsh oti lagari to stigma kai deixnei na me apeikonizei 5-10 metra pio katw (mhpws afto htan ypefthino gia to problhma sthn 6.1.0.3)..

Gia na eimaste sigouroi osoi einai katoxoi Artemis as antikatasthsoun thn ekdosh 6.1.1.410 me ena apo ta parapanw 2 kai peite mou apotelsmata..

Ανέβασε το GpsLib.dll 6.0.24556 κάπου για να κάνουμε και άλλους ελέγχους.
Πάντως και το 6.1.0.31696 καλά πηγαίνει νομίζω.

ahilleas
23-12-06, 16:23
Μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω την έκδοση Destinator 6.1.1.40010 σήμερα.
Καλή απόκριση στις στροφές, πολύ σωστή και έγκαιρη ένδειξη θέσης κατά την κίνηση (σύγκριση στιγμιαίας θέσης σε σχέση με τις διασταυρώσεις), γρήγορος επανυπολογισμός διαδρομής, ομαλή κίνηση του βέλους ένδειξης θέσης, σωστή απόσταση προειδοποίησης για επικείμενη στροφή.
Πολύ καλή δουλειά !!!

jimbrav
23-12-06, 16:54

me to 6.0.24556 dll exo tin entiposi oti to simeio poy vriskese antistoixei me tin mesi i tin vasi apo to velaki...

st
23-12-06, 17:09

Ξεκινάμε λοιπόν,

Καλές σας διαδρομές.

Σε ευχαριστούμε Πάνο. Αν και σχετικά παλιός στο άθλημα κάθε βοήθεια απρόσδεκτη. Καλές γιορτές και καλό ταξίδι που κάπου είδα ότι θα δοκιμάσεις και το D6. Σε λίγο θα το εγκαταστήσω και θα πω εντυπώσεις.

mastelos
23-12-06, 17:14

εχω δωσει το λινκ στην προηγουμενη σελιδα το 6.0.24556 ειναι

kapios36@in.gr
23-12-06, 17:46
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Μάλλον υπάρχει πρόβλημα στην ρύθμιση των ειδοποιησεων των speedcameras. Όταν αλλάζεις την μία αλλάζουν για όλες!!!!
Είναι έτσι ή κανω κάποια πατάτα?

tpapo
23-12-06, 18:36
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Μάλλον υπάρχει πρόβλημα στην ρύθμιση των ειδοποιησεων των speedcameras. Όταν αλλάζεις την μία αλλάζουν για όλες!!!!
Είναι έτσι ή κανω κάποια πατάτα?

Δεν υπάρχει προβλημα ,αυτο συμβαινει ... :)

tpapo
23-12-06, 18:37
Εγω πάλι δεν βρισκω καμμια απολύτως διαφορά με την 6.1.0.31696 έκδοση... :)

spyrazf1
23-12-06, 18:38
etsi ginotan kai sto pn etsi ginetai kai sto 6 distixos

pepes1gr
23-12-06, 19:06
Καταρχήν καλές γιορτές σε όλους.
Θα ήθελα βοήθεια γιατί κατέβασα και εγκατέστησα το destinator 6 και έχω το εξής πρόβλημα.Το όλο menu είναι στα αγγλικά και δεν μπορώ να το αλλάξω στα ελληνικά γιατί εκεί που δείχνει τις σημαίες δεν έχει άλλη γλώσσα εκτός από αγγλικά.Για τούς ήχους πέρασα τα extras και αυτά τα βρίσκω και τα αλλάζω κανονικά (από την δεύτερη επιλογή) .
Τι έκανα λάθος?
Ευχαριστώ.

spyrazf1
23-12-06, 19:16
profanos den evales sosta ta arxeia ton ellinikon kane mia epanegatastasi kai go to xa pathei ekana egatastasi ksana kai diorthothikan ola

sinapias
23-12-06, 19:41
τα πρωτα θετικα μετα απο δυο μερες λειτουργιας σε eten g 500 kai mio a201.
1.κανενα κολημα
2.γρηγορος επαναπροσδιορισμος πορειας
3.γρηγορη περιστροφη χαρτη
στα αρνητικα η ενταση των ηχων εκτος των ηχων "sapfo" που εχουν εκτος της πλακας πολυ καλη καθαροτητα και ενταση

χρονια πολλα σε ολους

Χρήστος Λάππας
23-12-06, 20:37
Μόλις γύρισα από ταξίδι 300 χιλιομέτρων και το D6 μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις. Λοκάρει δορυφόρους πιο γρήγορα από το PN, αλλά εξακολουθεί να έχει υστέρηση όσον αφορά το στίγμα, με άλλα λόγια στρίβει περίπου 5 δεύτερα μετά από εμένα.

Τα μενού είναι γρήγορα και γενικότερα έχει αυξηθεί η ευχρηστία. Μερικές φορές όμως όταν κάνω panning στον χάρτη παγώνει το ζουμ και χρειάζεται να πατήσω πρώτα το menu και μετά να επανέλθω στον χάρτη για να ξεκολλήσει. Το πρόβλημα με το πάγωμα της συσκευής όταν το PDA έσβηνε έχει λυθεί μεν, αλλά με κάπως "μπακαλίστικο" τρόπο. Τώρα το πρόγραμμα κρατάει την συσκευή ανοιχτή και έτσι φυσικά δεν κολλάει. Αν όμως το ξεχάσεις το Destinator ανοιχτό και βάλεις το PPC σε μια τσέπη θα σου τελειώσει την μπαταρία σε χρόνο DT.

Οι φωνητικές οδηγίες που υπήρχαν με το Destinator6.1.1_WM2005.zip απλώς δεν ακούγονται καθόλου με το ΜΙΟ Α701 και ευχαριστώ θερμά τον Panosha για το αρχείο Voice_panosha_101db.rar που λύνει το πρόβλημα. Μόνο οι προειδοποιήσεις για τα ραντάρ και τα μπλόκα τροχαίας παραμένουν απαράδεκτα χαμηλές (να ελπίζουμε κάτι και για αυτό; ). Το ότι τα speedcams ενσωματώθηκαν στο κύριο πρόγραμμα πάντως είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Εξακολουθώ να θεωρώ σημαντικές ελλείψεις του Destinator την αδυναμία ορισμού ενδιάμεσης στάσης με άγγιγμα του χάρτη, το ότι δεν μπορείς να αποκλείσεις τους χωματόδρομους, καθώς και το ότι δεν υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής του επιπέδου σβησίματος δρόμων από το χάρτη κατά το zoom out (manual declutter) ώστε να μπορεί κανείς να κάνει επισκόπηση της πορείας του και των διαθέσιμων δρόμων από μια μεγαλύτερη απόσταση που δίνει καλύτερη αίσθηση της θέσης στον χάρτη. Παρόλα αυτά, το D6 είναι αναμφισβήτητα ένα σημαντικό βήμα εμπρός για την πλατφόρμα που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τους υπέροχους χάρτες της NGI, πράγμα που δεν συνέβει με την μετάβαση από το D3 στο PN.

panosha
23-12-06, 20:48
Χρήστο στη δική μου συσκευή οταν δουλεύει το Destinator πατώντας το ανάλογο κουμπάκι μπαίνει η συσκευή σε κατάσταση sleep και όταν επανέρχομαι βρίσκω ανοιχτό το πρόγραμα και συνεχίζω, απλά αν μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να μου πεί οτι δεν βρήκε GPS και στιγμιαία επανέρχεται. Γιά τους ήχους θα προσπαθήσω και γιά νεότερους στο μέλον όπως και γιά skins. :lol:

garbill
23-12-06, 21:03
Χρήστο στη δική μου συσκευή οταν δουλεύει το Destinator πατώντας το ανάλογο κουμπάκι μπαίνει η συσκευή σε κατάσταση sleep και όταν επανέρχομαι βρίσκω ανοιχτό το πρόγραμα και συνεχίζω, απλά αν μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να μου πεί οτι δεν βρήκε GPS και στιγμιαία επανέρχεται. Γιά τους ήχους θα προσπαθήσω και γιά νεότερους στο μέλον όπως και γιά skins. :lol:

Φίλε Panosha μπωρείς να μου στήλεις το αρχείο με τους ήχους που λέει ποιό πάνω ο Χρήστος και να μου πείς τη διαδικασία να τους περάσω?

Χρήστος Λάππας
23-12-06, 21:03
Ευχαριστώ πολύ!

Στο Α701 το να βάλεις την συσκευή σε sleep mode είναι αρκετά εκκεντρική διαδικασία. Πρέπει να κρατήσεις το πλήκτρο on/off πατημένο για 5 δευτερόλεπτα και μετά να διαλέξεις ανάμεσα στις επιλογές sleep και power off που εμφανίζονται στην οθόνη. Όπως καταλαβαίνεις δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και επαφίεμαι στο automatic sleep mode των windows 2005.

panosha
23-12-06, 21:13
[quote="garbill
Φίλε Panosha μπωρείς να μου στήλεις το αρχείο με τους ήχους που λέει ποιό πάνω ο Χρήστος και να μου πείς τη διαδικασία να τους περάσω?[/quote]
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=24891#24891 :lol:

Ελεύθερος
23-12-06, 22:53
Αγαπητοί συνάδελφοι, έκανα χαζομάρα (καθως πρέπει αντικατάσταση της λέξης μ.......κία). Έκανα uninstal το PN και αφού κατέβασα το 6, ακολούθησα τις οδηγίες και εγκαθιστάθηκε κανονικά, μόνο που δεν "υπάρχουν χάρτες". Ξέρει κανεις πως θα βάλω χάρτη? Ακούγεται χαζό αλλάμου την έχει δώσει. Όπως και να χει παιδιά, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ Υ Γ Ε Ι Α !!!!

zeppelin
23-12-06, 23:01
Κατέβασέ τον από το site μας κι ακολούθησε τις οδηγίες εγκατάστασης.

efbi
23-12-06, 23:03
παιδια καλησπερα κι απο μενα!

φιλε panosha σε ποιον φακελο πρεπει να ριξω τους ηχους σου?

ποιο πανω ειδα οτι και αλλοι χρηστες αναφερουν οτι καθυστερει στο στιγμα!
το παρατηρησα κι εγω σημερα που πηγα κατερινη-θεσσαλονικη και παλι πισω.
ειναι κατι που δεν εχω κανει εγω σωστα ή μπορει να διορθωθει με καποια επεμβαση?

κατα τα αλλα το θεωρω πολυ καλυτερο απο το pn ως προς την διαχειριση του μενου και στη εικονα του χαρτη.

ευχαριστω και καλα χριστουγεννα!

efbi
23-12-06, 23:17
παιδια καλησπερα κι απο μενα!

φιλε panosha σε ποιον φακελο πρεπει να ριξω τους ηχους σου?

ποιο πανω ειδα οτι και αλλοι χρηστες αναφερουν οτι καθυστερει στο στιγμα!
το παρατηρησα κι εγω σημερα που πηγα κατερινη-θεσσαλονικη και παλι πισω.
ειναι κατι που δεν εχω κανει εγω σωστα ή μπορει να διορθωθει με καποια επεμβαση?

κατα τα αλλα το θεωρω πολυ καλυτερο απο το pn ως προς την διαχειριση του μενου και στη εικονα του χαρτη.

ευχαριστω και καλα χριστουγεννα!

βρηκα που θα ριξω τους ηχους!
ολα ενταξει.

katsj
23-12-06, 23:18
Εντυπώσεις από την νέα έκδοση:
1. Δείχνει σταθερή και επιτέλους το Ν560 κάνει έξοδο σε 3 δευτερόλεπτα το πολύ και όχι σε 45 δευτερόλεπτα όπως με την έκδοση 6 του εξωτερικού
2. Δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με την ένταση των ήχων στο Ν560 και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει πρόβλημα σε άλλα PPCs
3. Το πρόβλημα με το στίγμα και την καθυστέρηση λύθηκε μάλλον με πονηρό τρόπο και απλά σε δείχνει πιο μπροστά από ότι είσαι και όχι στην πραγματική σου θέση. Σταμάτησα ακριβώς σε διασταύρωση και με έδειχνε ότι την έχω περάσει κάμποσα μέτρα.
4. Δεν χάθηκε ποτέ το σήμα του GPS παρόλη την προβληματική λήψη χωρίς εξωτερική κεραία του Ν560.
5. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ανταγωνιστικό προϊόν για τα Tom Tom πέραν της ποιότητας του Ελληνικού χάρτη της NGI.
Αυτά για την ώρα και Νίκο ξέρω ότι χαρτογραφήσατε την Καρδίτσα μιας και είδα τα παλληκάρια σας εδώ το καλοκαίρι αλλά ώσπου να κάνετε compile νέο χάρτη τα δεδομένα θα είναι παλιά. Ήδη άλλαξε ο δρόμος από Λάρισα προς Καρδίτσα και όποιος προσπαθήσει να έρθει ακόμα και με τους νέους χάρτες που θα βγάλετε θα χαθεί!!! Μπορούμε να σας κάνουμε εμείς χαρτογράφηση της Νέας Εθνική οδού Λάρισας Καρδίτσας; Πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί πάνω από το 60% του νέου δρόμου και θα μας δείχνει στα χωράφια πάλι! :-D

MinOtaVrS
23-12-06, 23:25

PROS XRHSTES ARTEMIS P3300

TA DLL EXOUN PROBLIMA TELIKA !!

MOLIS GIRISA APO BOLTA STHN ETHNIKI ATHINWN KORINTHOU OTAN PHGAINEIS ME MEGALH TAXYTHTA (100-120) KOLLANE TA PANTA STO XARTI (enw exeis kanonika prosvasi sta menou)

DEN METRAEI TIPOTA APO TAXYTHTA KAI SE EXEI STATHERO panw STO XARTH thareis kai den kinise eno exei kleidwsei to GPS !!

META APO KANENA 10LEPTO XEKOLAEI KAI META APO LIGO pali TO IDIO an malista elatwseis taxythta epanerxete !!

Thewrw oti ta dll den einai symbata me to destcore

DOKIMASTIKE KAI ME TIS 2 EKDOSEIS GPSlib.dll kai dystyxws ekane to idio ..

Avrio tha dokimasw na balw to destcrore.dll tou 6.0.24556 mazi me to antistoixo GPSlib.dll gia na dw pwws tha paei ..

Alla den blepw fws...

Dystyxws tha prepei na perimenoume diorthomenh ekdosh ...

BTW ta test sunexizontai gia afto opoios mporei as epivevaiwsh ti paizei..

Ελεύθερος
23-12-06, 23:33
Κατέβασα από το site το 6 ακολούθησα τις οδηγείες και δεν υπάρχει ο χάρτης. Καμιά βοήθεια?? Το προγραμμα ανοίγει αλλά δεν βρίσκει χάρτες

zeppelin
23-12-06, 23:35
Κατέβασε και τους χάρτες

zeppelin
23-12-06, 23:37
Εντυπώσεις από την νέα έκδοση:
1. Δείχνει σταθερή και επιτέλους το Ν560 κάνει έξοδο σε 3 δευτερόλεπτα το πολύ και όχι σε 45 δευτερόλεπτα όπως με την έκδοση 6 του εξωτερικού
2. Δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με την ένταση των ήχων στο Ν560 και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει πρόβλημα σε άλλα PPCs
3. Το πρόβλημα με το στίγμα και την καθυστέρηση λύθηκε μάλλον με πονηρό τρόπο και απλά σε δείχνει πιο μπροστά από ότι είσαι και όχι στην πραγματική σου θέση. Σταμάτησα ακριβώς σε διασταύρωση και με έδειχνε ότι την έχω περάσει κάμποσα μέτρα.
4. Δεν χάθηκε ποτέ το σήμα του GPS παρόλη την προβληματική λήψη χωρίς εξωτερική κεραία του Ν560.
5. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ανταγωνιστικό προϊόν για τα Tom Tom πέραν της ποιότητας του Ελληνικού χάρτη της NGI.
Αυτά για την ώρα και Νίκο ξέρω ότι χαρτογραφήσατε την Καρδίτσα μιας και είδα τα παλληκάρια σας εδώ το καλοκαίρι αλλά ώσπου να κάνετε compile νέο χάρτη τα δεδομένα θα είναι παλιά. Ήδη άλλαξε ο δρόμος από Λάρισα προς Καρδίτσα και όποιος προσπαθήσει να έρθει ακόμα και με τους νέους χάρτες που θα βγάλετε θα χαθεί!!! Μπορούμε να σας κάνουμε εμείς χαρτογράφηση της Νέας Εθνική οδού Λάρισας Καρδίτσας; Πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί πάνω από το 60% του νέου δρόμου και θα μας δείχνει στα χωράφια πάλι! :-D

Γιάννη όταν ολοκληρωθεί ενημέρωσέ μας ή βάλε ένα bug report στην εφαρμογή μας.

MinOtaVrS
24-12-06, 00:16
Κατέβασε και τους χάρτες

Niko exeis kamia enhmerwsh gia to an tha vgei allh ekdosi gia to Artemis pou den kleidwnei to GPS ?

Den blepw Fws me tis Alximeies ...

zeppelin
24-12-06, 00:19
Δε ξέρω Μπάμπη, έχει και η Chris (manoula) το artemis με το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασες να το βάλεις σε SiRF?

MinOtaVrS
24-12-06, 00:52
Δε ξέρω Μπάμπη, έχει και η Chris (manoula) το artemis με το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασες να το βάλεις σε SiRF?

Ta exw parei ola me thn seira prospathw na mhn balw xeri sto Gps giati fovame oti tha to parw sto xeri me afta pou blepw..

Pantws ne xereis einai thema xronoun na to dokimasw.. :lol: :lol: :lol:

taxistas57
24-12-06, 09:22
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΑ POSTS ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΜΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.Α!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

sinapias
24-12-06, 09:31
Αγαπητοί συνάδελφοι, έκανα χαζομάρα (καθως πρέπει αντικατάσταση της λέξης μ.......κία). Έκανα uninstal το PN και αφού κατέβασα το 6, ακολούθησα τις οδηγίες και εγκαθιστάθηκε κανονικά, μόνο που δεν "υπάρχουν χάρτες". Ξέρει κανεις πως θα βάλω χάρτη? Ακούγεται χαζό αλλάμου την έχει δώσει. Όπως και να χει παιδιά, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ Υ Γ Ε Ι Α !!!!

ξαναμπες εκει που κατεβασες το D6 και κατεβασε τον χαρτη http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2. πανω πανω εχει τον χαρτη κατεβασε τον δικαιεισαι 10 φορες να τον κατεβασεις αν τις ξεπερασεις επικοινωνησε με NGI.οταν τον κατεβασεις βαλτον στην καρτα σε φακελλο destinatorApps

χρονια πολλα

mastelos
24-12-06, 10:28
MOLIS GIRISA APO BOLTA STHN ETHNIKI ATHINWN KORINTHOU OTAN PHGAINEIS ME MEGALH TAXYTHTA (100-120) KOLLANE TA PANTA STO XARTI (enw exeis kanonika prosvasi sta menou)

DEN METRAEI TIPOTA APO TAXYTHTA KAI SE EXEI STATHERO panw STO XARTH thareis kai den kinise eno exei kleidwsei to GPS !!

META APO KANENA 10LEPTO XEKOLAEI KAI META APO LIGO pali TO IDIO an malista elatwseis taxythta epanerxete !!

αντι να χαιρεσται που η ngi μας προστατευει για να μην τρεχουμε στους δρομους, κανετε και παραπονα :D :D

χρονια πολλα σε ολους :D

sinapias
24-12-06, 11:34
σε mio168,rom version 168WWER22,που δοκιμασα εγκατασταση το D6 -WM2003,μου βγαζει μηνυμα οταν κανει εγκατασταση "usupported system version",καμμια βοηθεια?

χρονια πολλα

zeppelin
24-12-06, 11:40

αντι να χαιρεσται που η ngi μας προστατευει για να μην τρεχουμε στους δρομους, κανετε και παραπονα :D :D

χρονια πολλα σε ολους :D

Διευκρίνιση (κυρίως γι αυτούς που πάντα διαβάζουν το τελευταίο Post) Η μόνη προβληματική συσκευή με το 6 είναι το HTC p3300 (artemis) κι εκεί αναφέρεται αυτό το post.

zeppelin
24-12-06, 11:41
σε mio168,rom version 168WWER22,που δοκιμασα εγκατασταση το D6 -WM2003,μου βγαζει μηνυμα οταν κανει εγκατασταση "usupported system version",καμμια βοηθεια?

χρονια πολλα

Το έχουμε δοκιμάσει σε mio 168 και δουλεύει

Gandalf
24-12-06, 11:46

χρονια πολλα

Κάτι τέτοιο μου έγραψε και εμένα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το πρόσεξα από τη λαχτάρα μου να το εγκαταστήσω. Προσπέρασα το μύνημα και συνέχισα την εγκατάσταση. Μέχρι στιγμής όλα καλά.

sinapias
24-12-06, 11:46

χρονια πολλα

Νικο καλημερα
δηλαδη αγνοω το μηνυμα και προχωρω σε εγκατασταση?

zeppelin
24-12-06, 11:51
ναι

sinapias
24-12-06, 11:54
οπως παντα αμεση απαντηση ,ευχαριστω

papi
24-12-06, 12:15
Καλημέρα και χρόνια σας πολλά......

Λοιπόν φαίνετε πως διορθώθηκαν πολλά με τη νέα έκδοση
Κατ'αρχήν βελτίωση του στίγματος καθώς και η ταχύτητα απεικόνισης η οποία επανήλθε όπως ήταν με το PN και τους πιό παλιούς χάρτες (χωρίς σπασίματα και χωρίς την τρομερή καθυστέρηση στις στροφές που δεν ήξερες που βρισκόσουν στο χάρτη)
Το μενού είναι πιό όμορφο.
Στα συν το κλείσιμο του PDA και όταν το ξανανοίξεις είσαι πάλι στο πρόγραμμα χωρίς να κολλήσει.

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η απεικόνιση του σήματος (βελάκι) π.χ. "στρίψτε αριστερά" το οποίο δεν έχει διαφάνεια, έτσι ώστε να βλέπεις πίσω τον χάρτη.
Δεν αναφέρομαι τόσο στο μέγεθος του σήματος, όσο στη διαφάνεια του.

Μπράβο σας και πάλι NGI και εύχομαι στην επόμενη έκδοση να έχει λυθεί απόλυτα και η ταχύτητα απεικόνισης του στίγματος (αυτή η υστέρηση των 10 μέτρων).

Χρήστος Λάππας
24-12-06, 12:31
...Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η απεικόνιση του σήματος (βελάκι) π.χ. "στρίψτε αριστερά" το οποίο δεν έχει διαφάνεια, έτσι ώστε να βλέπεις πίσω τον χάρτη.
...

Αυτές τις ειδοποιήσεις πάντα τις απενεργοποιώ γιατί έχουν την κακή συνήθεια να κρύβουν τον χάρτη στην πιο κρίσιμη στιγμή.

Wisdom
24-12-06, 12:42
...Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η απεικόνιση του σήματος (βελάκι) π.χ. "στρίψτε αριστερά" το οποίο δεν έχει διαφάνεια, έτσι ώστε να βλέπεις πίσω τον χάρτη.
...
Αυτές τις ειδοποιήσεις πάντα τις απενεργοποιώ γιατί έχουν την κακή συνήθεια να κρύβουν τον χάρτη στην πιο κρίσιμη στιγμή.
Κι εγώ το ίδιο. Μόνο ηχητική ειδοποίηση και μια κλεφτή ματιά στο χάρτη χωρίς σύμβολα και λέξεις :wink:

panosha
24-12-06, 13:02
Σας έχω νεώτερα με τους ήχους. Αυτοί που είχα δώσει στο παρελθόν ήταν παλιότερες ηχογραφήσεις. Κατάφερα και επεξεργάστηκα αντίστοιχα τους νέους ήχους που συνοδεύουν την έκδοση 6.1.1.40010 και ιδού τα αποτελέσματα. Από τα 2mb πάμε στα 5mb περίπου.
Πιστέψτε με αξίζει τον κόπο. Βάλτε τους άφοβα και κρατήστε πρίν ένα backup των αρχικών. Είναι οι βασικοί ήχοι, περιέχουν οδηγίες γιά την εγκατάσταση και στη συνέχεια θα προσπαθήσω να κάνω κάτι αντίστοιχο με τη Sapfo. :lol:
http://rapidshare.com/files/8762135/Sounds.rar.html

Χρήστος Λάππας
24-12-06, 13:40
Όταν τους έβαλα για κάποιο λόγο δεν ακούγεται τίποτα, οπότε επανέφερα τους ήχους που είχες δώσει πρωτύτερα.

panosha
24-12-06, 13:57
Όταν τους έβαλα για κάποιο λόγο δεν ακούγεται τίποτα, οπότε επανέφερα τους ήχους που είχες δώσει πρωτύτερα.
Ξεζιπάρισες το αρχείο, είδες 55 ήχους wav και τους έβαλες στη θέση που λένε οι οδηγίες ? :shock:

Χρήστος Λάππας
24-12-06, 14:16
Yep.

panosha
24-12-06, 14:22
Yep.
Αποκλείεται γιά τσεκάρισε το ξανά. 8)

Χρήστος Λάππας
24-12-06, 14:40
Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν δουλεύουν. Χρησιμοποιώ το Demo, οπότε είναι σχετικά εύκολο να διαπιστώσω αν ακούγονται, ή όχι.

panosha
24-12-06, 14:56
Παιδιά δίκιο έχετε τους ανέβασα πάλι, δυστυχώς πιάσαμε τα 9,75mb. :(
http://rapidshare.com/files/8774768/Sounds.rar.html

Χρήστος Λάππας
24-12-06, 15:25
Άντε ρε συ, και είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι το Αλτσχάϊμερς μου επιδεινώθηκε απότομα! :-D

xtriantaf
24-12-06, 15:50
Παιδιά δίκιο έχετε τους ανέβασα πάλι, δυστυχώς πιάσαμε τα 9,75mb. :(
http://rapidshare.com/files/8774768/Sounds.rar.html
panosha θα παιζουν κανονικα οι ηχοι ή τσου; Εχετε δει κανενα προβλημα με το προγραμμα;

scotty
24-12-06, 16:46
paidia kalimera sas.to des6 einia fantastiko taxitato....teleio....omos exw sovaro provlima me tous doriforous.exw to qtek g100, otan vasw ena bluetooth gps pou exw douleuei apsoga mesa se 1 lepto max exw sima, otan to vazw apo thn kerea ths manas tou mporei na kani kai 30 lepta gia na vrei sima (kati poy den sinevene sto pn). dokimasa ta panta, ksana egatestita thn efarmogi, perasa to palio .dll ekana soft reset.....tipota.kamia idea???
euxaristw ek ton proterwn gia to endiaferon sas

Μια και εχουμε και το ιδιο μηχανημα , χρησιμοποιω το gps το δικο του , και δεν βλεπω καμμια διαφορα εν σχεση με το pn σε σχεση με τους δορυφορους .Εκτιμω οτι τους πιανει πιο γρηγορα τωρα

niathan
24-12-06, 17:08

PROS XRHSTES ARTEMIS P3300

TA DLL EXOUN PROBLIMA TELIKA !!

Thewrw oti ta dll den einai symbata me to destcore

DOKIMASTIKE KAI ME TIS 2 EKDOSEIS GPSlib.dll kai dystyxws ekane to idio ..

Avrio tha dokimasw na balw to destcrore.dll tou 6.0.24556 mazi me to antistoixo GPSlib.dll gia na dw pwws tha paei ..

Alla den blepw fws...

Dystyxws tha prepei na perimenoume diorthomenh ekdosh ...

BTW ta test sunexizontai gia afto opoios mporei as epivevaiwsh ti paizei..

χρονια πολλα , υγεια και ευτυχια

Και με τις δυο εκδοσεις GpsLib.dll διορθωνεται το προβλημα του κλειδωματος ξεκλειδωματος του GPS αλλα το μηχανημα , σου δινει την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα . Η πλοηγηση δεν ειναι ομαλη , μερικες φορες σε βγαζει σε διπλανο δρομο για λιγα δευτερολεπτα (στις ιδιες περιοχες οπου το Pn δεν ειχε προβλημα) εμφανιζεται πιο αργο και το σημα αρκετες φορες δεν σε προλαβαινει , ειναι 50 μετρα πισω σου .Κατι αλλο που παρατηρησε ειναι οταν ειναι σε Mode 3d τα παραπανω χειροτερευουν κατα 40% επιπλεον (με την εκδοση 6.0.24556)

TEKOSTA
24-12-06, 18:11
"Και με τις δυο εκδοσεις GpsLib.dll διορθωνεται το προβλημα του κλειδωματος ξεκλειδωματος του GPS αλλα το μηχανημα , σου δινει την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα . Η πλοηγηση δεν ειναι ομαλη , μερικες φορες σε βγαζει σε διπλανο δρομο για λιγα δευτερολεπτα (στις ιδιες περιοχες οπου το Pn δεν ειχε προβλημα) εμφανιζεται πιο αργο και το σημα αρκετες φορες δεν σε προλαβαινει , ειναι 50 μετρα πισω σου .Κατι αλλο που παρατηρησε ειναι οταν ειναι σε Mode 3d τα παραπανω χειροτερευουν κατα 40% επιπλεον (με την εκδοση 6.0.24556)"
Στις παρατηρήσεις αυτές συμφωνώ απόλυτα ( Mio 701A ). Εδώ να προσθέσω ότι στην παλιά μου συσκευή (Acer 35 με WM3 ) η οποία στην κυριολεξία σερνώταν με το PN (κλείδωμα δορυφόρων σε 15 min κλπ ) τώρα με τα 6 στην κυριολεξία Π Ε Τ Α Ε Ι!!!! Επιπλέον δεν παρουσιάζει την αίσθηση που περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω. Μήπως το πρόβλημα εστιάζεται στην έκδοση για WM5?

papadak
24-12-06, 18:38
"Και με τις δυο εκδοσεις GpsLib.dll διορθωνεται το προβλημα του κλειδωματος ξεκλειδωματος του GPS αλλα το μηχανημα , σου δινει την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα . Η πλοηγηση δεν ειναι ομαλη , μερικες φορες σε βγαζει σε διπλανο δρομο για λιγα δευτερολεπτα (στις ιδιες περιοχες οπου το Pn δεν ειχε προβλημα) εμφανιζεται πιο αργο και το σημα αρκετες φορες δεν σε προλαβαινει , ειναι 50 μετρα πισω σου .Κατι αλλο που παρατηρησε ειναι οταν ειναι σε Mode 3d τα παραπανω χειροτερευουν κατα 40% επιπλεον (με την εκδοση 6.0.24556)"
Στις παρατηρήσεις αυτές συμφωνώ απόλυτα ( Mio 701A ). Εδώ να προσθέσω ότι στην παλιά μου συσκευή (Acer 35 με WM3 ) η οποία στην κυριολεξία σερνώταν με το PN (κλείδωμα δορυφόρων σε 15 min κλπ ) τώρα με τα 6 στην κυριολεξία Π Ε Τ Α Ε Ι!!!! Επιπλέον δεν παρουσιάζει την αίσθηση που περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω. Μήπως το πρόβλημα εστιάζεται στην έκδοση για WM5?

Αν δεν διορθώσουν το DLL μας βλέπω ορισμένους "τυχερούς" να γυρνάμε στο PN ή στο "ανεπίσημο". Και να δείτε ότι θα είμαστε ουκ ολίγοι. :!: :evil:

Καλά Χριστούγεννα

zeppelin
24-12-06, 18:38
Αναφέρεται στο artemis. Θα παρακαλέσω για μία ακόμη φορά. Τα προβλήματα με το artemis εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25452#25452

christosm
24-12-06, 19:39
Χρησιμοποιω το Destinator 6 με ενα Imate Jasjar και δυστυχως βλεπω οτι καποια απο τα προβληματα παραμενουν οπως ας πουμε αν σβησει και εχω ανοιχτο το Destinator θελαι restart.Σκεφτηκα λοιπον να αγορασω το MLS Airis ή το HP Travel Companion.Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω τους χαρτες στο Airis τους περναμε οπως στο Jajar ή θα πρεπει να τρεχω στην NGI;Mε τις αναβαθμισεις του προγραμματος τι θα κανω;Eυχαριστω προκαταβολικα και χρονια πολλα σε ολους

sinapias
24-12-06, 19:45
φιλε Πανο οντως κατι συμβαινει,θα το κυταξω και θα επανελθω.Οι ηχοι παιζουν στο pc δεν παιζουν ομως στο pda