Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με Destinator
Παιδιά καλημέρα! Έχω το navigon 2100 max και του έχω περάσει dest 7, dest 9, διαφορετικές εκδόσεις από το dest 7, αλλά το πρόβλημα παραμένει! Μόλις πάω μετάβαση και δώσω μια διεύθυνση μου βγάζει το μήνυμα "Τα σημεία αφετηρίας ή προορισμού δεν είναι προσπελάσιμα με όχημα. Αλλάξτε σημείο αφετηρίας ή προορισμού" Ξέρει κανείς τι γίνεται; Έχω αλλάξει τόσα προγράμματα και τα ίδια! Τα προγράμματα τα βάζω στην κάρτα της συσκευής!
Σε περίπτωση που το σημείο αφετηρίας ή προορισμού δεν είναι προσπελάσιμο με όχημα (πχ πεζόδρομος), πράγματι δεν κάνει δρομολόγηση και βγάζει αυτό το μήνυμα.
Το θέμα είναι γιατί έχω αλλάξει σημείο αφετηρίας αλλά και πάλι το ίδιο! Εδώ να πω ότι δούλευα με το dest 7 μια χαρά, ώσπου μια μέρα μου έβγαλε αυτό το μήνυμα και από τότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Φόρμαρα και την κάρτα, τα ξαναπέρασα από την αρχή αλλά τα ίδια!
Λοιπόν αν προσπαθήσεις να βάλεις μια διαδρομή ενώ είσαι σε σταθερό σημείο,
τότε σου βγάζει αυτό το μήνυμα,το Dest7 και φαντάζομαι και το 9 θέλουν μερικές φορές
να κινηθείς για να βρουν το σωστό σημείο πάνω στο χάρτη και μετά να βάλεις διαδρομή!
Ειδικά αν έχεις να το λειτουργήσεις και αρκετό καιρό!
Στο PDA mio P360 που εχω μου παρουσιασε καποια στιγμη το ιδιο προβλημα του εκανα Softresset και δουλεψε κανονικα .
Σήμερα το δοκίμασα με το αυτοκίνητο! Δεν θέλει με τίποτα να ξεκολλήσει! Αν βάλω πεζός τότε όλα καλά! Έκανα κάποια χιλιόμετρα και με dest7 και dest9! Και τα 2 το ίδιο πρόβλημα! Κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Thanks
Λοιπόν αυτό που παρατήρησα είναι το πρόβλημα γίνεται οταν βάλω τον χάρτη GI 2010 v3650, όταν του βάλω έναν παλιό που έχω GI 2008.Q4 είναι μια χαρά! Τι μπορώ να κάνω; Επίσης υπάρχουν Forlinks που είναι από τον χάρτη GreeceU (2008.Q4), όταν βάλω τον καινούργιο χάρτη GreeceGRE τί να κάνω με τα ForLinks; Αν ευθύνονται αυτα βέβαια!
Κατ'αρχάς τον χάρτη τον πέρασες χειροκίνητα ή έκανες κανονικά την εγκατάσταση μέσω καλωδίου;
Ποιά έκδοση του Dest 7 χρησιμοποιείς;Αν και βάζοντας τα αρχεία του αναβαθμησμένου χάρτη,αλλάζει και η έκδοση του Dest!
Τα forlinks δεν έχουν να κάνουν με το πρόβλημα και μην τα σβήσεις για να τα έχεις για τον παλιό χάρτη!
Φαντάζομαι τα dest δεν τα έχεις αγορασμένα έτσι;
Ο χάρτης έγινε χειροκίνητα! Πάντα χειροκίνητα τον περνάω! Η έκδοση του Destinator είναι 7.0.0.588.37. Καλά φαντάστηκες Χάρη δεν είναι αγορασμένα! Λοιπόν έβαλα τον χάρτη Navteq 2009.Q4 και δουλεύει μια χαρά τώρα αλλά έχω άλλο πρόβλημα! Τα ονόματα πόλεις,οδοί πρέπει να μπουν στα greeklish. Τι μπορώ να κάνω γι'αυτό; Και γιατί να έχω το πρόβλημα με τον χάρτη της GI;
Ευχαριστώ πολύ!
Καλά φαντάστηκες Χάρη δεν είναι αγορασμένα!
Φιλε oι χάρτες της Gi θέλουν ...λαδάκι για να δουλέψουν σωστά lol2
Αν δεν πέσει το άτιμο το χρήμα δεν γίνετε τίποτα.......
Στο PDA μου, ένα Χ500 Glofish δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα όποιον χάρτη και να βάλω! Και σε 2 άλλα PNA φίλων πάλι κανένα πρόβλημα! Απλά μου έτυχε αυτό κάποιου τρίτου και δεν μπορώ να βρω το πρόβλημα. Θα του αλλάξω πρόγραμμα μάλλον! Μπορεί κάποιος αν και πως γίνεται ο χάρτης navteq να βγάζει ελληνικά αντί για greeklish; Ευχαριστώ πολύ!
Scooby Doo
13-09-10, 11:54
Ο χάρτης της Navteq που έχεις μάλλον δεν είναι με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σε παρακαλώ να αποφύγουμε τη δημόσια συζήτηση για λογισμικό που δεν είναι αγορασμένο.
Εντάξει καταλαβαίνω! Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τη βοήθεια σας!
Καλημέρα παιδιά νέος στο forum και χρειάζομαι βοήθεια.
Συγκεκριμένα ενώ μέχρι πριν μια εβδομάδα μπορούσα να δω τα αρχεία dat πχ. My favorites ανοίγοντάς τα με το notepad στο PC και να κάνω αλλαγές ή μετατροπές ξαφνικά δεν μου διαβάζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες τα δείχνει με σύμβολα σαν Κινέζικα ---έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο θέμα και με τι λύση.
Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη ευχαριστώ εκ των προτέρων
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.