Επιστροφή στο Forum : ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
Λόγω πρόσφατης "πατάτας" που έκανα στο PPC και χρειάστηκε να κάνω hard reset, τώρα πλέον όταν δεν είμαι σίγουρος ρωτάω πρώτα. Λοιπόν, έχω το dest PN στη κύρια μνήμη και τους χάρτες στην SD. Έχω κατεβάσει το dest 6 και θέλω να το εγκαταστήσω. Παρακαλώ για την βοήθεια σας. Ήδη έχω διαβάσει το PDF που συνοδεύει το download αλλά δεν μπορώ να βοηθηθώ.
Περιμένοντας απάντηση,
Dimitris
Πες που κολάς. Ποιο σημείο δε καταλαβαίνεις?
thank you για την απάντηση. το λάθος είναι δικό μου. Αντί του winrar χρησιμοποιούσα το winzip, έτσι δεν φαινότανε ο φάκελος 2577 .
Ευχαριστώ
OK μπηκε και εγκατασταθηκε κει δειχνει οτι λειτουργει..
ΟΜΩΣ
ενω τα αγαπημενα ειναι στα αγαπημενα σαν αρχεια ΔΕΝ εμφανιζονται στο μενου αγαπημενα.....
Γιατι????
ΟΜΩΣ
ενω τα αγαπημενα ειναι στα αγαπημενα σαν αρχεια ΔΕΝ εμφανιζονται στο μενου αγαπημενα.....
Γιατι????
Πρέπει να αντιγράψεις τα αγαπημένα σου MyFavorites.dat(που είχες κρατήσει αντιίγραφο) μέσα στο folder Mydevice/destinatorapps/destinator/userdata/favorites
Αντιγραμενα ΕΙΝΑΙ
Δεν εμφανιζονται...
Αντιγραμενα ΕΙΝΑΙ
Δεν εμφανιζονται...
Ενοούμε το αρχείο MYFAVORITES.DAT :shock:
Αντιγραμενα ΕΙΝΑΙ
Δεν εμφανιζονται...
Ενοούμε το αρχείο MYFAVORITES.DAT :shock:
Που το βρίσκουμε το αρχείο MYFAVORITES.DAT για να το κρατήσουμε?
destinatorapps/destinator/common/favorites
Εγώ προτείνω όλο το φάκελο γιατί μπορέι να έχετε και κατηγορίες
Ειναι το αρχείο που βρισκόταν μέσα στο folder favorites του pn. Αυτό έπρεπε να το κρατήσεις backup στην καρτα σου πχ και τώρα πλέον να το copy-paste στοον folder που σου έχω ήδη πεί.
Στην παραγματικότητα μέασα απο τον explorer του pda σου δεν βλεπεις το .dat αλλά μόνο το Myfavorites
Αν ακολούθησες κατά γράμμα τις οδηγίες από το Pdf του rar που κατέβασες θα έχεις κρατήσει σίγουρα το συγκεκριμένο αρχείο :wink:
Και εγω κρατησα ΟΛΟ το folder κε εμφανιζονται μονο ορισμενα
Και εγω κρατησα ΟΛΟ το folder κε εμφανιζονται μονο ορισμενα
Εννοείς ότι κρατησες backup το favorites.dat απο το PN, και το αντέγραψες μέσα στο Mydevice/destinatorapps/destinator/userdata/favorites του D6 και δεν βλέπεις στο submenu των αγαπημένων όλα τα αγαπημένα που είχες παλιά;
Παιδιά επειδή έχουν αρχεία που είναι με την ίδια ονομασία με αυτά που συμπεριλαμβάνονται στο Users_poi.cab γίνεται το μπέρδεμα, νομίζω.... :-)
Ναι, ακριβως
Δεν το γνωρίζω. Ελπίζω να έχει μια απάντηση ο Zep
Ναι, ακριβως
Εγώ κατάλαβα ότι ο fokion δεν βλέπει δικά του σημεία όπως σπίτι, δουλειά κλπ
ΟΚ το βρηκα....
Η τοποθετηση των favorits που αντιγραψαμε, καμερες αγαπημενα κ.λ.π. flokafe k.l.p. πρεπει να γινει οχι στο favorites που ειναι στο common αλλά στο favorits που ειναι μεσα στο userdata
Καταργήστε ρε παιδιά το παλιό πρόγραμα πρώτα και μετά περάστε το καινούργιο να τελειώνετε. :roll:
ΟΜΩΣ
Γιατι????
Πρέπει να αντιγράψεις τα αγαπημένα σου MyFavorites.dat(που είχες κρατήσει αντιίγραφο) μέσα στο folder Mydevice/destinatorapps/destinator/userdata/favorites
Φίλε fokion τη λύση την είχες μπροστά στα μάτια σου τόση ώρα :smt023
E εχουμε και λιγη στραβομαρα........ :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Αυτο με ψυλιασε να πω την αληθεια μου...
Το αλλο φαβοτιτ στο common να το σβησω???? Αλληθεια τι μπορω να σβησω που δε χρειαζεται???
Ακομα ο Αι βασιλης δεν μου εφερε την καινουργια καρτα και τα 250ΜΒ με το ΟΖΙ εχουν φρακαρι του σκοτωμου
Λοιπόν κατέβασα και εγω την 6.1 έκδοση. Στο PDA έχω τώρα την έκδοση PN
Επειδή θέλω να καθαρίσω το PDA από διάφορα άσχετα, σκέφτομαι να κάνω Hard reset και να ξαναρχίσω πάλι απ' την αρχή.
Παρακαλώ όσους φίλους γνωρίζουν ας μου πουν τι να κάνω για να βάλλω εξ' αρχής (δηλ μετά το Hard Reset) το καινούργιο Destinator 6.1 που κατέβασα μόλις απ' την NGI
Α και μην ξεχασετε να μεταφερετε σωστα ΚΑΙ τους ηχους...
E εχουμε και λιγη στραβομαρα........ :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Αυτο με ψυλιασε να πω την αληθεια μου...
Το αλλο φαβοτιτ στο common να το σβησω???? Αλληθεια τι μπορω να σβησω που δε χρειαζεται???
Ακομα ο Αι βασιλης δεν μου εφερε την καινουργια καρτα και τα 250ΜΒ με το ΟΖΙ εχουν φρακαρι του σκοτωμου
Δες εδώ
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=838&start=855
Χρόνια πολλά!!! Έκανα την εγκατάσταση του 6 και έχω εντυπωσιαστεί.Έχω όμως μια απορία-πρόβλημα και παρακαλώ πολύ τον zeppelin να με βοηθήσει.Τα extras μόλις τα έτρεξα μου αποθηκεύτηκαν στον φάκελο αγαπημένα και όχι στα σημεία ενδιαφέροντος.Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχαν αποθηκευτεί μαζί με τα είδη υπάρχων??? Υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω στα σημεία ενδιαφέροντος????????????????????????
[b]ZEPPELIN HELP ME!!!!!!!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ειδα μερσι αρα μπορεις λογικα να μην κρατησεις αντιγραφο απο τα φαβοτιτς ( ή να μην πανικοβληθεις αν δεν το εκανες ) και να τα μεταφερεις απο εκει... Σωστα??????
Ειδα μερσι αρα μπορεις λογικα να μην κρατησεις αντιγραφο απο τα φαβοτιτς ( ή να μην πανικοβληθεις αν δεν το εκανες ) και να τα μεταφερεις απο εκει... Σωστα??????
Ακριβώς, αν βέβαια ακολουθήσεις τις οδηγίες του pdf κατά γράμμα
Αυτο εκανα....
Αλλα με ματια μισοκλειστα :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Αντε να δουμε τωρα αν ειναι και ταχυτερο στο ΜΙΟ 168...... στο υπολογισμο της διαδρομης το ειδα να...... ζοριζεται...
Λοιπόν κατέβασα και εγω την 6.1 έκδοση. Στο PDA έχω τώρα την έκδοση PN
Επειδή θέλω να καθαρίσω το PDA από διάφορα άσχετα, σκέφτομαι να κάνω Hard reset και να ξαναρχίσω πάλι απ' την αρχή.
Παρακαλώ όσους φίλους γνωρίζουν ας μου πουν τι να κάνω για να βάλλω εξ' αρχής (δηλ μετά το Hard Reset) το καινούργιο Destinator 6.1 που κατέβασα μόλις απ' την NGI
Τι έγινε βρε συνταξιδιώτες καμία απάντηση;; :shock: :shock: :shock:
Το μόνο διαφορετικό που θα κάνεις (σε σχέση με τις οδηγίες του pdf) είναι να κρατήσεις το φάκελο My Device\My Documents\HSTC για να μη ξαναγράφεις τους κωδικούς.
Χρόνια πολλά!!! Έκανα την εγκατάσταση του 6 και έχω εντυπωσιαστεί.Έχω όμως μια απορία-πρόβλημα και παρακαλώ πολύ τον zeppelin να με βοηθήσει.Τα extras μόλις τα έτρεξα μου αποθηκεύτηκαν στον φάκελο αγαπημένα και όχι στα σημεία ενδιαφέροντος.Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχαν αποθηκευτεί μαζί με τα είδη υπάρχων??? Υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω στα σημεία ενδιαφέροντος????????????????????????
[b]ZEPPELIN HELP ME!!!!!!!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Όχι αυτά είναι favorites. POI στην επόμενη έκδοση του χάρτη
Τον φάκελλο που μου λες πρόλαβα και τον έσβησα γιατί ήδη έκανα το Hard Reset.
Οι κωδικοί λοιπόν που θα χρειαστώ είναι οι ίδιοι που έιχα βάλλει και με το Pn ;;;
Λοιπόν, μόλις τελείωσα την εγκατάσταση. Όλα φαίνονται να δουλεύουν μια χαρά. Το μοναδικό πρόβλημα ότι στην εγκατάσταση μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι για προηγούμενη version των Windows (έχω WM 2003 SE και εγκατέστησα την έκδοση για 2003 και όχι για 2005, δεν έπρεπε;). Πάντως δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα λειτουργίας αν και ακόμα δεν το δοκίμασα σε πλοήγηση.
Το έβαλα στη ROM ενώ πριν το είχα στην κάρτα και διαπίστωσα μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα στα μενού και στο κλείσιμο. Από την άλλη βέβαια το κακόμοιρο το Qtek μου δεν αντέχει πλέον ταυτόχρονη χρήση του Destinator με το ActiveSync (Low Memory).
Για κάποιο λόγο το licenses.txt δεν ήταν εκεί που λέει το PDF (έκανα πρώτα uninstall το Destinator PN και το παλιό 6) αλλά το είχα backup και στο PC και στο PDA οπότε no problem.
Με τα favorites έχω πάλι διπλά τα speedcams και δεν ξέρω ποια είναι τα πιο πρόσφατα, τα δικά μου (τέλος Οκτωβρίου) ή αυτά που εγκαθίστανται με το D6. Τα αφήνω έτσι προς το παρόν.
Τα extras δεν τα έβαλα.
Δυστυχώς όμως το πρόβλημα με τον χάρτη που εξαφανίζεται παρέμεινε. Φανταστείτε ότι μου το έκανε και στο Demo!
Τις γιορτές θα είμαι στο εξωτερικό και θα δω αν το κάνει και με τους ξένους χάρτες και θα ενημερώσω στο αντίστοιχο topic.
Σε ευχαριστώ πολύ.Συνεχίστε έτσι.Καλές γιορτές.
Λοιπόν, μόλις τελείωσα την εγκατάσταση. Όλα φαίνονται να δουλεύουν μια χαρά. Το μοναδικό πρόβλημα ότι στην εγκατάσταση μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι για προηγούμενη version των Windows (έχω WM 2003 SE και εγκατέστησα την έκδοση για 2003 και όχι για 2005, δεν έπρεπε;). Πάντως δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα λειτουργίας αν και ακόμα δεν το δοκίμασα σε πλοήγηση.
Το έβαλα στη ROM ενώ πριν το είχα στην κάρτα και διαπίστωσα μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα στα μενού και στο κλείσιμο. Από την άλλη βέβαια το κακόμοιρο το Qtek μου δεν αντέχει πλέον ταυτόχρονη χρήση του Destinator με το ActiveSync (Low Memory).
Για κάποιο λόγο το licenses.txt δεν ήταν εκεί που λέει το PDF (έκανα πρώτα uninstall το Destinator PN και το παλιό 6) αλλά το είχα backup και στο PC και στο PDA οπότε no problem.
Με τα favorites έχω πάλι διπλά τα speedcams και δεν ξέρω ποια είναι τα πιο πρόσφατα, τα δικά μου (τέλος Οκτωβρίου) ή αυτά που εγκαθίστανται με το D6. Τα αφήνω έτσι προς το παρόν.
Τα extras δεν τα έβαλα.
Δυστυχώς όμως το πρόβλημα με τον χάρτη που εξαφανίζεται παρέμεινε. Φανταστείτε ότι μου το έκανε και στο Demo!
Τις γιορτές θα είμαι στο εξωτερικό και θα δω αν το κάνει και με τους ξένους χάρτες και θα ενημερώσω στο αντίστοιχο topic.
Τη σωστή έκδοση εγκατέστησες. Πάντως επειδή έχω ακριβώς την ίδια συσκευή
i-mate jam με firmware:
R 1.13.00
G 1337.43
D 1.13.00 WWE
Δεν είχα ποτέ το πρόβλημα να σβήνει ο χάρτης. Για ξελάφρωσέ το λίγο γιατί μάλλον το έχεις παραφορτώσει. Το πολύ πολύ σβήσε το Ελληνικό firmware της ace και βάλε το Αγγλικό!
ama valo sto 701 pou exei wm5 tin ekdosi gia 2003 ti tha ginei?
Θα βγεί μιά ξανθιά από πίσω. :lol: :lol: :lol:
Δε θα γίνει κάνει σημαντικό, απλά κάθε φορά που θα τρέχει κάποιο dll (π.χ. στη πρώτη εκφώνηση ηχητικού μυνήματος) θα εμφανιστεί ένα μύνημα που θα λέει αν θέλεις να συνεχίσεις. Στη συνέχεια δουλεύει μια χαρά. Το αντίστροφο δε το έχω κάνει (wm5 σε wm2003)
Τη σωστή έκδοση εγκατέστησες. Πάντως επειδή έχω ακριβώς την ίδια συσκευή
i-mate jam με firmware:
R 1.13.00
G 1337.43
D 1.13.00 WWE
Δεν είχα ποτέ το πρόβλημα να σβήνει ο χάρτης. Για ξελάφρωσέ το λίγο γιατί μάλλον το έχεις παραφορτώσει. Το πολύ πολύ σβήσε το Ελληνικό firmware της ace και βάλε το Αγγλικό!
Μόλις τώρα τσέκαρα τα δικά μου:
ROM version: 1.13.00 WWE
ROM date: 08/18/05
Radio Version: 1.12.00
Protocol version: 1337.42
ExtROM version: 1.13.128 WWE
Όπως βλέπεις πάνω κάτω τα ίδια έχουμε. Έχεις δίκιο, άβυσσος η ψυχή των PDA :?
Γειά σας,
Κατ΄αρχήν Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Πολλά Ευχαριστώ, στα παιδιά της NGI για το ...δώρο που μας έκαναν.
Και τώρα στα ζόρικα !
Κατέβασα το D6, το αντέγραψα σε νέα κάρτα, έβαλα μέσα τα διάφορα ...υλικά ! και ενώ ο χάρτης είναι στην κάρτα (DestinatorApps/GreeceU) δεν τον βλέπει !! (map not found).
Που έχω κάνει την ...πατάτα !!
Ευχαριστώ και πάλι Χρόνια Πολλά
Φιλικά
Μάξιμος
έλεγξε για ορθογραφικά λάθη και για πληρότητα των αρχείων. Επίσης σιγουρέψου ότι το pda σου διαβάζει τη κάρτα σου
έλεγξε για ορθογραφικά λάθη και για πληρότητα των αρχείων. Επίσης σιγουρέψου ότι το pda σου διαβάζει τη κάρτα σου
Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Είχες δίκιο, είχα αφήσει κενό μεταξύ Destinator και Apps !!
Έχω το P350 της Mio και η κάρτα είναι μια 512 της Transcend, που δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.
Ά και κάτι άλλο, στις προσπάθειές μου να φορτώσω το D6, όταν "επέστρεφα" στο PN μου ζητούσε τους κωδικούς για ενεργοποίηση του χάρτη, ενώ το αρχείο "licenses.txt" υπήρχε.
Αυτό έγινε δύο φορές, είναι πράγματι πρόβλημα ή δεν δίνω σημασία και συνεχίζω ;
Καλά Χριστούγεννα
Φιλικά
Μάξιμος
Έχω το P350 της Mio και η κάρτα είναι μια 512 της Transcend, που δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.
Ά και κάτι άλλο, στις προσπάθειές μου να φορτώσω το D6, όταν "επέστρεφα" στο PN μου ζητούσε τους κωδικούς για ενεργοποίηση του χάρτη, ενώ το αρχείο "licenses.txt" υπήρχε.
Καλά Χριστούγεννα
Φιλικά
Μάξιμος
το Pn σε σχέση με το 6 αποθηκεύει σε διαφορετικό φάκελο το αρχείο lincenses.txt οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Γειά σας,
Αυτή την φορά όλα δούλεψαν άψογα και περιμένω την πρώτη ευκαιρία για δοκιμή.
Το D6 είναι πλέον ...ο πλοηγός μου !!
Φιλικά
Μάξιμος
Καλά Χριστούγεννα
Φιλικά
Μάξιμος
το Pn σε σχέση με το 6 αποθηκεύει σε διαφορετικό φάκελο το αρχείο lincenses.txt οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Νάσαι καλά, σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.
Τελικά τα κατάφερα !! και φόρτωσα το D6
... και πάλι Χρόνια Πολλά
Φιλικά
Μάξιμος
Για να σας πω και εγώ τα δικά μου προβλήματα μήπως και με βοηθήσετε.
Πέρασα χθές το 6 και μετά από κάνα 2 hard reset όλα καλά.Αλλά άλλο στην θεωρία και άλλο στην πράξη.Σήμερα το πρωί που θα το χρησιμοποιούσα μου έβγαλε την παναγία να πάρει μπροστά.Εχω ένα mio168 και με το pn δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα.Με το 6 αντιμετώπισα το εξής προβλήματα.Κόλλαγε στην αρχική σελίδα όταν φορτώνει και δείχνει την πράσινη μπάρα και όταν με την 5 φορά κατάφερε να το φορτώσει μου έβγαζε ότι δεν επαρκή η μνήμη και πρέπει να κλείσει κάποιο πρόγραμμα.Το πρόγραμμα που μου συνιστούσε να κλείσει ήταν το destinator!!!!! Τελικά με την 10ατι φορά κατάφερε να το φορτώσει και για να πω την αλήθεια δούλεψε τέλεια για τις επόμενες 4 ώρες συνεχόμενα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τι γίνεται επ αυτού.Μπορείτε να μου εξηγείστε γιατί εγώ κόλλησα.
Πέρασα χθές το 6 και μετά από κάνα 2 hard reset όλα καλά.Αλλά άλλο στην θεωρία και άλλο στην πράξη.Σήμερα το πρωί που θα το χρησιμοποιούσα μου έβγαλε την παναγία να πάρει μπροστά.Εχω ένα mio168 και με το pn δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα.Με το 6 αντιμετώπισα το εξής προβλήματα.Κόλλαγε στην αρχική σελίδα όταν φορτώνει και δείχνει την πράσινη μπάρα και όταν με την 5 φορά κατάφερε να το φορτώσει μου έβγαζε ότι δεν επαρκή η μνήμη και πρέπει να κλείσει κάποιο πρόγραμμα.Το πρόγραμμα που μου συνιστούσε να κλείσει ήταν το destinator!!!!! Τελικά με την 10ατι φορά κατάφερε να το φορτώσει και για να πω την αλήθεια δούλεψε τέλεια για τις επόμενες 4 ώρες συνεχόμενα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν δεν το έχεις κάνει ήδη βάλε το πρόγραμα στην βασική σου μνήμη και όχι στην κάρτα. Αν το έχεις κάνει ίσως είναι θέμα ταχύτητας επικοινωνίας του PDA με την κάρτα μνήμης. 8)
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!
Εκανα hard reset πέρασα το αρχείο 2577 στην κάρτα μου λέει ότι οι χάρτες δεν είναι register τους κάνω και στο 3 και τελευταίο βήμα που ζητάει το licence key μου γράφει invalid και με πετάει έξω.Καμιά ιδέα pleaseeeeeeeeeeee....
Παιδιά χαιρετώ
Την βοήθεια σας, έχω εγκαταστήσει το Destinator PN και τώρα θέλω να κάνω την αναβάθμιση σε Destinator 6 αλλά θέλω πρώτα να αφαιρέσω το Destinator PN, πάω λοιπών στο Remove Programs και βλέπω τα εξής αρχεία:
Destinator Apps TMC
Destinator Apps Destinator
Destinator Apps Destinator Greek
Destinator Apps Destinator Greek ForLi…..
Destinator Apps Destinator EniglishUS
Πρέπει να τα αφαιρέσω όλα ή πρέπει να αφήσω κάποια που μπορεί να είναι χρήσιμα (π.χ. χάρτες)
Στο 6 υπάρχει λειτουργία όταν κάνει επανυπολογισμό διαδρομής να κρατάει την καινούρια διαδρομή ώστε την επόμενη φορά να την επιλέγει αυτόματα?
Αν δεν το έχεις κάνει ήδη βάλε το πρόγραμα στην βασική σου μνήμη και όχι στην κάρτα. Αν το έχεις κάνει ίσως είναι θέμα ταχύτητας επικοινωνίας του PDA με την κάρτα μνήμης. 8)
Πως θα δώ αν είναι στην βασική μνήμη (είμαι και λίγο άσχετος) και αν δεν είναι πως θα το μεταφέρω σε αυτή?
Παιδιά γεια σας και πάλι
έκανα εγκατάσταση το Destinator 6, αφού πρώτα είχα αφαίρεση το Destinator PN, το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπει τους χάρτες, οι οποίοι βρίσκονται στην SD-MMCard και στο ντοσιέ με το όνομα Destinator\
Τι πρέπει να κάνω για να δει το χάρτη ?
Άκυρων ! το βρήκα το ντοσιέ ήθελε το όνομα: "DestinatorApps" το έβαλα και είδε τον χάρτη.
Αλλά τώρα κόλλησα στις Ρυθμίσεις σύνδεσης μου ζητάει να του βάλω:
Θύρα COM
Ταχύτητα
Πρωτόκολλο
μήπως ξέρει κάποιος (εχω Fujitsu Siemens Loox N560)
Άκυρων ! το βρήκα το ντοσιέ ήθελε το όνομα: "DestinatorApps" το έβαλα και είδε τον χάρτη.
Αλλά τώρα κόλλησα στις Ρυθμίσεις σύνδεσης μου ζητάει να του βάλω:
Θύρα COM
Ταχύτητα
Πρωτόκολλο
μήπως ξέρει κάποιος (εχω Fujitsu Siemens Loox N560)
Θα βάλεις:
Θύρα com: COM8
Ταχύτητα: 9600
Πρωτόκολλο: NMEA
Γιατί δεν επιλέγεις "Εύρεση GPS"; Θα τα βρει και θα τα βάλει αυτόματα.
Ειναι το αρχείο που βρισκόταν μέσα στο folder favorites του pn. Αυτό έπρεπε να το κρατήσεις backup στην καρτα σου πχ και τώρα πλέον να το copy-paste στοον folder που σου έχω ήδη πεί.
Στην παραγματικότητα μέασα απο τον explorer του pda σου δεν βλεπεις το .dat αλλά μόνο το Myfavorites
Υπάρχει κανένας τρόπος να βλέπουμε τα extensions των file names μέσα στόν file Explorer στα win mob 2003?
Μόνον όταν τους κανω dclick και προσπαθεί να βρεί με ποιό πρόγραμμα θα το ανοίξει γράφει ολόκληρο το όνομα στήν ετικέτα του παραθύρου λάθους.
Δέν μπορώ όμως έτσι να κάνω rename.
Υπάρχει κανένας τρόπος να βλέπουμε τα extensions των file names μέσα στόν file Explorer στα win mob 2003?
Μόνον όταν τους κανω dclick και προσπαθεί να βρεί με ποιό πρόγραμμα θα το ανοίξει γράφει ολόκληρο το όνομα στήν ετικέτα του παραθύρου λάθους.
Εχεις το spb pocket plus;
Εχεις το spb pocket plus;
Aν το θέλεις μόνο για αυτή την δουλειά,προτείνω το resco file explorer γιατί αναφέρθηκε από κάποιον χρήστη ότι το spb δημιουργεί πρόβλημα στο destinator.
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2560&postdays=0&postorder=asc&start=435
Το ότι αναφέρθηκε από ένα χρήστη μόνο δε λέει τίποτα, μπορεί να είναι 1000 άλλοι λόγοι που του δημιουργούν πρόβλημα. Εγώ λειτουργώ με spb pocket plus και dest6 (αγορασμένα φυσικά) σε ΜΙΟ 350 και όπως έχω ξαναπεί εδώ μέσα όλα λειτουργούν άψογα. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί έχει φάει τόσο θάψιμο το mio, το οποίο να θυμίσω κοστίζει μόνο 249 €. Δυστυχώς αν κάποιος παίρνει τοις μετρητοίς ότι διαβάζει σε ένα forum μπορεί να οδηγηθεί σε λάθος αγορές.
Ως προς το πρώτο συμφωνώ απολύτως και «υμνώ» καθημερινά τα PNA που δεν έχουν τέτοια προβλήματα.
Επειδή τυχαίνει να δοκιμάζω συσκευές σε καθημερινή βάση δε θεωρώ τα mio (a201, a701, p350, p550) (εξαίρεση αποτελεί το περίφημο 168) καλή αγορά για χρήση με το Destinator, για τους παρακάτω λόγους:
Μουντή οθόνη
Θαμπή οθόνη
Αργά γραφικά
Όχι ιδιαίτερα γρήγορο και ακριβές gps (για τεχνολογία sirf 3)
Σε πολλές περιπτώσεις ιδιαίτερα ασταθή συμπεριφορά
Η τιμή που είπες είναι με ΦΠΑ?
Βάλε και το κόστος μιας SD βάλε και το λογισμικό και στο τέλος τι γλυτώνεις?
Έχεις δει το hp travel companion? (εκπληκτικό gps, 1GB file storage, εκπληκτική βάση για το αυτοκίνητο, τέλεια οθόνη και ήχο) 539 με ΦΠΑ. Αν το πρόβλημα είναι να γλυτώσεις 50 ευρώ και να κάνεις μέτρια αγορά, τι να πω?
Πάντως και σʼ αυτή τη περίπτωση μπορείς να πάρεις το shinco (PNA) που επίσης είναι καλύτερο από το mio με 399 με ΦΠΑ
Ειδικά εδώ στο forum τη NGi που με γνωρίζουν οι παλιότεροι, τι γνώμη μου θα τι πω. Σκέψου πως υπάρχουν πακέτα με mio στα ράφια των καταστημάτων με Destinator. Δε με ενδιαφέρει, θέλω ο πελάτης μας να πάρει το καλύτερο. Το να πάρει κάποιος ένα mio για να γλυτώσει 50? ας το κάνει συνειδητά και να μη παραπονεθεί μετά ότι είναι αργό, χάνεται ο χάρτης, κλπ
Ως προς το πρώτο συμφωνώ απολύτως και «υμνώ» καθημερινά τα PNA που δεν έχουν τέτοια προβλήματα.
Επειδή τυχαίνει να δοκιμάζω συσκευές σε καθημερινή βάση δε θεωρώ τα mio (a201, a701, p350, p550) (εξαίρεση αποτελεί το περίφημο 168) καλή αγορά για χρήση με το Destinator, για τους παρακάτω λόγους:
Μουντή οθόνη
Θαμπή οθόνη
Αργά γραφικά
Έχεις δει το hp travel companion? (εκπληκτικό gps, 1GB file storage, εκπληκτική βάση για το αυτοκίνητο, τέλεια οθόνη και ήχο) 539 με ΦΠΑ. Αν το πρόβλημα είναι να γλυτώσεις 50 ευρώ και να κάνεις μέτρια αγορά, τι να πω?
Πάντως και σʼ αυτή τη περίπτωση μπορείς να πάρεις το shinco (PNA) που επίσης είναι καλύτερο από το mio με 399 με ΦΠΑ
Ειδικά εδώ στο forum τη NGi που με γνωρίζουν οι παλιότεροι, τι γνώμη μου θα τι πω. Σκέψου πως υπάρχουν πακέτα με mio στα ράφια των καταστημάτων με Destinator. Δε με ενδιαφέρει, θέλω ο πελάτης μας να πάρει το καλύτερο. Το να πάρει κάποιος ένα mio για να γλυτώσει 50? ας το κάνει συνειδητά και να μη παραπονεθεί μετά ότι είναι αργό, χάνεται ο χάρτης, κλπ
Να τον ακούς τον Zep, κάτι ξέρει παραπάνω... :wink:
Μουντή οθόνη
Θαμπή οθόνη
Αργά γραφικά
Μουντή και θαμπή οθόνη με τίποτε, ίσα-ίσα (και βλέπω οθόνες ούτε και εγώ θυμάμαι από πότε), έχεις δει πολλά κομάτια ή μόνο ένα; Τους χάρτες δεν τους χάνει και εγώ δεν έχω δει ασταθή συμπεριφορά. Για το Gps δε μπορώ να έχω γνώμη, απλά μου κλειδώνει τους δορυφόρους σε 1-2 λεπτά και μερικές φορές σε δευτερόλεπτα και δεν τους χάνει ποτέ ακόμα και μέσα σε γαλλικό αυτοκίνητο. Στην περιφερειακή Υμηττού προλαβαίνει και βρίσκει τους δορυφόρους ανάμεσα στα τούνελ. Το πήρα 249 μαζί με φπα από megamarket + 140 το destinator από εσάς (ιντερνετ) = 389€. Νομίζω ότι για ένα μηχάνημα που μετά από ένα δυο χρόνια θα είναι εκ των πραγμάτων ξεπερασμένο, 100€ (και βάλε) διαφορά είναι σημαντικό ποσό για έναν μισθωτό. Όσο για τα pna, απλά δε με ενδιαφέρουν, δεν έχουν "σκάλισμα" και δεν μπορείς να τα συγκρίνεις γιατί απλά είναι κάτι άλλο.
φιλικά και με εκτίμηση στη δουλειά σου
Κώστας
Μουντή οθόνη
Θαμπή οθόνη
Αργά γραφικά
Μουντή και θαμπή οθόνη με τίποτε, ίσα-ίσα (και βλέπω οθόνες ούτε και εγώ θυμάμαι από πότε), έχεις δει πολλά κομάτια ή μόνο ένα; Τους χάρτες δεν τους χάνει και εγώ δεν έχω δει ασταθή συμπεριφορά. Για το Gps δε μπορώ να έχω γνώμη, απλά μου κλειδώνει τους δορυφόρους σε 1-2 λεπτά και μερικές φορές σε δευτερόλεπτα και δεν τους χάνει ποτέ ακόμα και μέσα σε γαλλικό αυτοκίνητο. Στην περιφερειακή Υμηττού προλαβαίνει και βρίσκει τους δορυφόρους ανάμεσα στα τούνελ. Το πήρα 249 μαζί με φπα από megamarket + 140 το destinator από εσάς (ιντερνετ) = 389€. Νομίζω ότι για ένα μηχάνημα που μετά από ένα δυο χρόνια θα είναι εκ των πραγμάτων ξεπερασμένο, 100€ (και βάλε) διαφορά είναι σημαντικό ποσό για έναν μισθωτό. Όσο για τα pna, απλά δε με ενδιαφέρουν, δεν έχουν "σκάλισμα" και δεν μπορείς να τα συγκρίνεις γιατί απλά είναι κάτι άλλο.
φιλικά και με εκτίμηση στη δουλειά σου
Κώστας
Κώστα έχεις δεί την οθόνη του δικού μου ? Οι δορυφόροι κλειδώνουν σε 5-10 sec στην χειρότερη. Βλέπω κι εγώ τα PNA όπως εσύ αλλά θα ήθελα και ένα ενσωματωμένο στο ταμπλό του αυτοκινήτου μου με 7" οθόνη. :lol:
Έχω δοκιμάσει αρκετά mio.
Εγώ προσωπικά δε βλέπω από το συγκεκριμένο pda όταν έχει ήλιο (εννοείται ότι φοράω και γυαλιά ηλίου στη μηχανή και στο αυτοκίνητο). Επίσης δεν ακούω καλά τις φωνητικές οδηγίες και πρέπει πάντα μετά από πλοήγηση 2-3 ωρών να κάνω reset.
Αν θέλεις μπορείς να έρθεις από το γραφείο μου (έχω κολλημένες στο τζάμι μου ουκ ολίγες συσκευές) και να συγκρίνεις το 350 με τις υπόλοιπες συσκευές, έτσι θα καταλάβεις τι διαφορά.
Αμα σβησει το Mio P550 απο αδεια μπαταρια χανει και τα προγραμματα που εχει μεσα???Το D6 το εχω στην καρτα μνημης.
Αμα σβησει το Mio P550 απο αδεια μπαταρια χανει και τα προγραμματα που εχει μεσα???Το D6 το εχω στην καρτα μνημης.
Οι συσκευές με windows 2005 δεν χάνουν τίποτα. :lol:
Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζεται το μήνυμα για απώλεια δεδομένων όταν είναι χαμηλή η μπαταρία,αφού έτσι και αλλιώς είναι fake?
Τελικα εσυ το λουκουμι δεν το γλιτωνεις!χαχαχαα
Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζεται το μήνυμα για απώλεια δεδομένων όταν είναι χαμηλή η μπαταρία,αφού έτσι και αλλιώς είναι fake?
Καλό θα είναι να το αφήσεις ως έχει και να το βάζεις να φορτιστεί όταν εμφανίζεται. 8)
Για Acer n35 Ποια έκδοση του Destinator 6 πρέπει να κατεβάσω;
# Destinator6.1.1_WM2003.zip - Μέγεθος: 6.1 MB - Destinator 6.1.1.40010 για Windows Mobile 2003 -
ή
# Destinator6.1.1_WM2005.zip - Μέγεθος: 6.1 MB - Destinator 6.1.1.40010 for Windows Mobile 2005 -
Ευχαριστώ
# Destinator6.1.1_WM2003.zip - Μέγεθος: 6.1 MB - Destinator 6.1.1.40010 για Windows Mobile 2003 -
ή
# Destinator6.1.1_WM2005.zip - Μέγεθος: 6.1 MB - Destinator 6.1.1.40010 for Windows Mobile 2005 -
Ευχαριστώ
Δεν έχει Microsoft Windows Mobile for Pocket PC 2003 Premium ? Άρα το πρώτο...
ή
Ευχαριστώ
Δεν έχει Microsoft Windows Mobile for Pocket PC 2003 Premium ? Άρα το πρώτο...
Και όμως σε QTEK 2020i με wm2003SE και GPS royaltek 2001+κεραία το πρώτο χάνει για 2-3" το σήμα
ενώ το δεύτερο δουλεύει άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και με άπειρες ώρες λειτουργίας.
Ξέρω...ξέρω τα περίεργα των PDA θα μου πείτε...
Έχω δοκιμάσει αρκετά mio.
Εγώ προσωπικά δε βλέπω από το συγκεκριμένο pda όταν έχει ήλιο (εννοείται ότι φοράω και γυαλιά ηλίου στη μηχανή και στο αυτοκίνητο). Επίσης δεν ακούω καλά τις φωνητικές οδηγίες και πρέπει πάντα μετά από πλοήγηση 2-3 ωρών να κάνω reset.
Αν θέλεις μπορείς να έρθεις από το γραφείο μου (έχω κολλημένες στο τζάμι μου ουκ ολίγες συσκευές) και να συγκρίνεις το 350 με τις υπόλοιπες συσκευές, έτσι θα καταλάβεις τι διαφορά.
Όταν λέμε ότι ένα προιόν είναι καλύτερο συγκριτικά από ένα άλλο, τότε είναι λάθος να μη βάζουμε σ΄ αυτήν τη σύγκριση και την τιμή αυτού του προιόντος. Είναι σαν να μου λες ότι μια mercedes είναι καλύτερη από το skoda μου και ότι εσύ δεν μπορείς με τίποτα τα skoda. Επαναλαμβάνω λοιπόν, ότι το Μιο κοστίζει 249€ και μόνο με αντίστοιχης τιμής προιόντα μπορείς να το συγκρίνεις. Χθες είχα πάει Δημητσάνα και το μηχανάκι ήταν ανοιχτό σε όλη τη διαδρομή έχοντας υποδειγματική λειτουργία, ούτε reset, ούτε τίποτα. Άσε που και το spb, για το οποίο είχε ξεκινήσει η κουβέντα, παίζει τέλεια.
Το μόνο σημείο, όπου έφαγα και δούλεμα από τη γυναίκα μου, ήταν ότι μετά τη σήραγγα Αρτεμισίου κι αφού έστριψα στον κόμβο Ρεστάνης (νομίζω), αντί να με πάει από Βυτίνα με πήγε από το χιονοδρομικό κέντρο, και τότε μου πετάει ένα μεγαλοπρεπέστατο στρίψτε δεξιά σ΄ έναν κατσικόδρομο που ήταν απάτητος από το χιόνι. Ξανά λοιπόν πίσω και η πλοήγηση μου έλεγε συνεχώς στρίψτε αριστερά σε όλους τους χωματόδρομους πλάτους 2 μέτρων. Φανταστείτε τα σχόλια που άκουσα...
Γι αυτή τη τιμή οκ - αν και το 168 που κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο μπορείς να το βρεις μεταχειρισμένο με 200 ευρώ (με Destinator). Άρα το 350 θα έπρπει να το αγοράζεις φτηνότερα από 60 ευρώ (200 - 140). Καθημερινά έρχονται στο γραφείο με 350/550 και μας τα "κολλάνε" στη μούρη ότι ο πλοηγός τους έχεις προβήματα (δε το διαχωρίζουν από το Destinator). Συμπέρασμα εσύ έτυχε να έχεις καλή συσκευή (μάλλον σπάνιο). Πίστεψέ με, αυτό το λέω λαμβάνοντρας υπόψιν μου, πολύ μεγάλο δείγμα περιπτώσεων.
Σχετικά με τους χωματόδρομους έχουμε πει ότι θα υπάρξει λύση στην επόμενη έκδοση του χάρτη. Μέχρι τότε προσεκτική προεπισκόπιση της διαδρομής (ειδικά σε δρόμους χωρίς όνομα). Πάντα δηλ. να ελέγχουμε τις στροφές σε δρόμους με χαμηλότερη κατηγορία από τους κύριους (πορτοκαλί).
Εγώ πάντως έχω ένα Skoda που είναι καλύτερο από μερικές Mercedes. :-D
kala ta skoda kai ta mercedes
pantos exo 1 mio 168 to opoio otan kapote ta baretho i paradosei to pneyma toy (to exo 1.2 xronia xoris kanena problima
me xrisi sxedon kathe mera kai na einai anikto peripoy 4 eos 8 ores ti mera ) tha to balo pano sto tzaki moy se kadro na to blepo kathe mera kai i sd 1g dipla se alo kadro giati moy exoyn lisi xoris iperboles ta xeria kai exo fai poli psomi apo ayta
any way an to alaxo kapoi stigmi ti lete na paro
thelo taxytita sto na bri syma
mikri apoklisi
Ρε παιδιά μου βγάζει αρκετά συχνά το μήνυμα "ρυθμίστε την κεραία". Γιατί το κάνει αυτό είναι κανένα bug? Τι πάιζει;
βοηθεια!
σήμερα εγκατλεστησα Dest 6 ακολουθόντας το pdf κατα γράμμα. Στη συνέχεια διάβασα τις οδηγίες εδώ. Προφανώς υπάρχουν παραπάνω από 1 φάκελος favorites o οποίος πρέπει να αντιγραφεί στην κάρτα.
Όλα δουλεύουν πλην των αγαπημένων. Μέσω του ιστορικού κατάφερα να βρω μερικά σημεία, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι δεν έχουν χαθεί για πάντα.
Έχω P350. αν κάνω hard reset θα χαθούν τα πάντα από προγράμματα πλην των win mobile?
βοηθεια!
σήμερα εγκατλεστησα Dest 6 ακολουθόντας το pdf κατα γράμμα. Στη συνέχεια διάβασα τις οδηγίες εδώ. Προφανώς υπάρχουν παραπάνω από 1 φάκελος favorites o οποίος πρέπει να αντιγραφεί στην κάρτα.
Όλα δουλεύουν πλην των αγαπημένων. Μέσω του ιστορικού κατάφερα να βρω μερικά σημεία, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι δεν έχουν χαθεί για πάντα.
Έχω P350. αν κάνω hard reset θα χαθούν τα πάντα από προγράμματα πλην των win mobile?
Οτι δεν είναι στην κάρτα θα πάει άπατο. 8)
to folder favorites στην κάρτα περιέχει αρχεία με ονόματα από τα folders που ειχα στα αγαπημένα.
Anyway καιρός ήταν για ένα ξεσκαρτάρισμα.
Πολύ καλή η αναβάθμιση
Οδηγώντας σήμερα με το dest6 για πρώτη φορά, αυτό "χτυπούσε" όταν περνούσα από τα παλιά αγαπημένα μου αλλά αυτά επιμένουν να μην εμφανίζονται στη λίστα...
τα win mobile φανταζομαι μπορουν να βρεθουν, γιατι δεν χωράνε στην κάρτα μου
Οδηγώντας σήμερα με το dest6 για πρώτη φορά, αυτό "χτυπούσε" όταν περνούσα από τα παλιά αγαπημένα μου αλλά αυτά επιμένουν να μην εμφανίζονται στη λίστα...
ΚΑΛΕ? Προς στιγμή (είμαι λίγο ζαλισμένη :? ) διάβασα το post σου και κατάλαβα το εξής:
perroloco: Οδηγώντας σήμερα με το dest6, για πρώτη φορά αυτό "χτυπούσε" όταν περνούσα από την παλιά αγαπημένη μου, αλλά αυτή επιμένει να μην εμφανίζεται στην πίστα ... :shock:
ΚΑΛΕ? Προς στιγμή (είμαι λίγο ζαλισμένη :? ) διάβασα το post σου και κατάλαβα το εξής:
perroloco: Οδηγώντας σήμερα με το dest6, για πρώτη φορά αυτό "χτυπούσε" όταν περνούσα από την παλιά αγαπημένη μου, αλλά αυτή επιμένει να μην εμφανίζεται στην πίστα ... :shock:
](*,) Το πράσσινο ανθρωπάκι ΤΙ ΠΙΝΕΙ ;;;;;; :smt033
τα win mobile φανταζομαι μπορουν να βρεθουν, γιατι δεν χωράνε στην κάρτα μου
Χωράνε στην κάρτα σου αλλά αυτά δεν θα χαθούν. 8)
σε διαβεβαιώ! ΜΟΝΟ φρουτοχυμούς και ελληνικό καφέ! :shock:
οου οου σορυ σορυ...
αϊ ασουρ γιου! ΟΝΛΥ φρουτ-τζους αντ γκρικ κοφι! :shock:
σε διαβεβαιώ! ΜΟΝΟ φρουτοχυμούς και ελληνικό καφέ! :shock:
οου οου σορυ σορυ...
αϊ ασουρ γιου! ΟΝΛΥ φρουτ-τζους αντ γκρικ κοφι! :shock:
Αν κοιτάξεις ψηλά - ψηλά θα δεις οτι λέει βοήθεια εγκατάστασης. :evil:
Αν κοιτάξεις ψηλά - ψηλά θα δεις οτι λέει βοήθεια εγκατάστασης. :evil:
και συ αν κοιτάξεις ψηλά - ψηλά, μπορεί να δεις την κουτσουλιά που κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα για να προσγειωθεί στα μούτρα σου :twisted: (αϊ εμ λίβινγκ, γουί σέι!)
konstantinos
30-01-07, 20:11
Γεια σας,
Θελω τη βοηθεια σας στο εξης:
Στο παλιο μου Mio 168 (Ελληνικα Win2003) φορτωσα την 6 απο PM (που ειχε Ελληνικο menu)
κ ολα πηγαιναν καλα μεχρι ...
που καποαα στιγμη βγαινει Αγγλικο menu, δρομοι κλπ στα Ελληνικα (οπως ηταν).
Προσπαθησα να αλλαξω γλωσσα απο τα settings αλλα δεν εχει αλλη επιλογη
εκτος απο Αγγλικα.
Ξερει καποιος να με βοηθησει να γυρισω το menu στα Ελληνικα:
Ευχαριστώ.
Γεια σας,
Θελω τη βοηθεια σας στο εξης:
Στο παλιο μου Mio 168 (Ελληνικα Win2003) φορτωσα την 6 απο PM (που ειχε Ελληνικο menu)
κ ολα πηγαιναν καλα μεχρι ...
που καποαα στιγμη βγαινει Αγγλικο menu, δρομοι κλπ στα Ελληνικα (οπως ηταν).
Προσπαθησα να αλλαξω γλωσσα απο τα settings αλλα δεν εχει αλλη επιλογη
εκτος απο Αγγλικα.
Ξερει καποιος να με βοηθησει να γυρισω το menu στα Ελληνικα:
Ευχαριστώ.
Από που το φόρτωσες το 6 δεν κατάλαβα. 8)
konstantinos
01-02-07, 18:15
κανε εγκατασταση παλι
Εκανα ξανα την εγκατασταση,
αφου με κουρασε (εβγαζε προβλημα συμβατοτητας κλπ)
τελος ολα καλα. :lol:
Thx
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ... ΕΧΩ ΤΟ MIO A701 ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ MIOMAP 08 ΚΑΙ TO DESTINATOR 6.ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ SCAN ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙVIRUS ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο MIOMAP 08 ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΕ.
ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΤΟ DESTINATOR 6 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ IGO 2009.09 ME TOΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο DESTINATOR 6 ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ FREE ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ?ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ,ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ Κ ΠΟΛΛΑ..ΑΣ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ..Cristmasrolleyes
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.