Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με κινεζικο multimedia 2 Din
Καλησπέρα. Έχω πάρει ένα κινέζικο multimedia 2 Din και οταν του βάζω το destinator 9 μου εμφανίζει την εικόνα της φωτογραφίας και όταν πατήσω το κουμπί του μενού τα εικονίδια ανεβαίνουν προς τα πάνω και χάνονται.
Τί πρέπει να κάνω;
Βασικά να δεις τι ανάλυση έχει η συσκευή σου και να βρεις το ανάλογο skin.
Το ποιό πιθανό είναι να έχεις ανάλυση 800x480.
Κάπου υπάρχει ένα για δοκίμασέ το...http://www.navimania.gr/showthread.php?t=18151&page=9 post#84
Η ανάλυση είναι 800x480. Δοκίμασα διάφορα skin σε αυτη την ανάλυση και δεν γίνεται κάτι. Έβαλα και αυτό που μου είπες και κάνει τα ίδια..........
Το destinator 7 σου επαιζε κανονικα ? Γιατι εχω κι εγω 2din και το 7 παιζει μονο τα αλλα 3 λαλουν και 2 χορευουν...lol3
Αν παίζει σε εσένα τότε δεν έχεις ανάλυση 800x480 αλλά 480x272.
Το 7 παίζει κανονικά! Κάπου βρήκα στο internet οτι η ανάλυση είναι 800x234. Η εταιρεία το δίνει σαν 800x480. Αν είναι 800x234 τί γίνεται.....;
Το 7 παίζει κανονικά με κάποιο skin που έχεις βάλει ή με το μαμήσιο;
Αν παίζει με το μαμήσιο τότε η ανάλυσή σου είναι 480x272,δεν έχει βρεθεί κάποιος
να έχει πει ότι του δουλεύει σωστά το Dest 7 σε συσκευή με ανάλυση 800x480.
Βρες skin για αυτή την ανάλυση (480x272) και πιστεύω θα είσαι εντάξει!
Κανονικά μου παιζει απο την αρχη.
Τελικά παιδιά το βρήκα. Η ανάλυση είναι 480x234 και βρήκα skin εδω:
Τελικά παιδιά το βρήκα. Η ανάλυση είναι 480x234 και βρήκα skin εδω:
Δυστυχώς όταν βάζω το Destinator 9 να παίξει στο δικό μου μπαίνει μέσα, τρέχει και μετά βγαίνει όμως στο background τρέχει κανονικά. Μετά ξαναπαμπαίνω μέσα και βγαίνει πάλι παρόλο που τρέχει αυτό από πίσω.
Έχω 800Χ480 ανάλυση και Windows mobile 6.0 car dvd. To Igo8 παίζει κανονικότατα. Πήρα την MLS τηλέφωνο και τους ρώτησα ότι θέλω να αγοράσω το λογισμικό της Destinator αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι θα παίξει. Μου είπαν ότι δέν θα προσπαθήσουν ποτέ να το βγάλουν για multimedia αυτοκινήτων διότι δέν έχουν την άδεια.
Μόνο σε συσκευές που κολλάνε με βεντούζα στο αμάξι.
Πήρα τα κεντρικά στον Καναδά να δώ άν θα βγάλω άκρη και μου είπαν το ίδιο. Ότι σε car-dvd το destinator έχει απαγορευτεί για ανάπτυξη.
Τέλος το destinator. Πίσω στις βεντούζες με αυτό το πρόγραμμα.
Το ΙGO8 δέν μου αρέσει καθόλου στην χρήση αλλά τί να κάνω. ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ !
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.