Επιστροφή στο Forum : Διάθεση Destinator 6.1.1.40010
Οι χρήστες του Destinator PN που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό ενημέρωσης χαρτών μπορούν να κατεβάσουν χωρίς χρέωση την έκδοση Destinator 6.1.1.40010 από τη σελίδα http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2.
Το Destinator 6 διατίθεται μόνο για download και εγκατάσταση από το χρήστη. Δε θα γίνουν αναβαθμίσεις και εγκατάστασεις λογισμικού στα γραφεία της NGi κατά τις ημέρες των εορτών (μέχρι τις 7/1/2007).
Η τελευταία έκδοση του Destinator 6 προσφέρει τις εξής βασικές βελτιώσεις:
- Βελτίωση του αλγορίθμου δρομολόγησης
- Ταχύτερη φόρτωση χάρτη
- Αύξηση της ακρίβειας απεικόνισης της θέσης του οχήματος
- Πλήρης υποστήριξη πρωτοκόλλου SiRF
- Unicode περιβάλλον. (Μπορεί να λειτουργεί και με regional settings που να μην είναι Greek)
- Απενεργοποίηση των ρυθμίσεων για το κλείσιμο του PDA ή του smartphone (standby ή backlight) όταν λειτουργεί το Destinator 6 και ενεργοποίηση των ρυθμίσεων όταν βγαίνουμε.
- Βελτίωση ποιότητας φωνητικών οδηγιών
- Βελτίωση διασυνοριακής δρομολόγησης
- Χρήση τεχνολογίας ClearType
- Κατά την άφιξη στον προορισμό, η διεύθυνση προορισμού εμφανίζεται για περίπου 10 δευτερόλεπτα.
- Λειτουργία Demo
- Βοηθός αρχικών ρυθμίσεων κατά την εγκατάσταση
- Ρύθμιση έντασης ήχων από τα χειριστήρια του PDA και δυνατότητα να κλείνουμε τον ήχο από το Destinator.
- Πιο πρακτικό περιβάλλον σε landscape mode με μεγαλύτερη επιφάνεια χάρτη
- Πιο εμφανή πληροφοριακά στοιχεία και πιο φιλικά στη χρήση.
- Δυνατότητα λειτουργίας από την SD χωρίς να γίνει installation στο μηχάνημα. Λειτουργεί η αποστολή SMS αν είναι εγκατεστημένο στην κάρτα.
- Μεγάλο πληκτρολόγιο.
- Δυνατότητα επιλογής (σύντομης ή ταχεία διαδρομής) κάθε φορά.
- Λειτουργία διπλού κλικ: Στην εύρεση διεύθυνσης μετακίνηση π.χ. από Πόλη σε δρόμο με διπλό κλικ, στην είσοδο σε υποκατηγορία στα χρήσιμα κλπ.
- Λύθηκε το bug στη ταξινόμηση των επαφών.
- Δυνατότητα optimization των στάσεων στην οργάνωση διαδρομής.
- όψη 3d με ονόματα οδών.
- 2 προεγκατεστημένα skins.
- Ύπαρξη tutorial.
ena megalo euxaristo apo olous mas
Δηλαδη μπορουμε να το κατεβασουμε αν εχουμε το ΡΝ με τον τελευταιο χαρτη χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα; Αν τυχον υπαρξει καποιο προβλημα, θα μπορουμε να το απεγκαταστησουμε ή θα πρεπει να κανουμε format;
Δηλαδη μπορουμε να το κατεβασουμε αν εχουμε το ΡΝ με τον τελευταιο χαρτη χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα; Αν τυχον υπαρξει καποιο προβλημα, θα μπορουμε να το απεγκαταστησουμε ή θα πρεπει να κανουμε format;
Ναι αν έχεις νόμιμα το ΡΝ κατέβασε το, αν κάτι δεν σου πάει καλά δεν χρειάζεται φορμάτ. :lol:
Διάβασα σε άλλο forum ότι ορισμένοι έχουν προβλήματα με το σήμα GPS. Υπάρχει τρόπος να είναι εγκατεστημένες και οι δύο εκδόσεις για κάποιο διάστημα, έως ότου διαπιστωθεί η απροβλημάτιστη λειτουργία της καινούργιας έκδοσης;
Αν όχι, σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα (ETEN X500) ποιος είναι ο σωστός τρόπος να επαναφέρουμε το PN; Θα χρειαστεί ξανά ενεργοποίηση;
Διάβασα σε άλλο forum ότι ορισμένοι έχουν προβλήματα με το σήμα GPS. Υπάρχει τρόπος να είναι εγκατεστημένες και οι δύο εκδόσεις για κάποιο διάστημα, έως ότου διαπιστωθεί η απροβλημάτιστη λειτουργία της καινούργιας έκδοσης;
Αν όχι, σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα (ETEN X500) ποιος είναι ο σωστός τρόπος να επαναφέρουμε το PN; Θα χρειαστεί ξανά ενεργοποίηση;
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο Χ500 με την νέα έκδοση. :lol:
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25080#25080
Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω αύριο με φρέσκο κεφάλι.. :D
ειχα το ΡΝ ...κατεβηκε το 6 ..μπηκε..δουλευει τελεια.....
ευχαριστουμε μαμα εταιρεια....παντα τετοια
Ενα ευχαριστω πρωτα σε ολους.
Το περναμε πανω απο το ΡΝ η πρεπει πρωτα να το απεγκαταστησουμε????
Κάνε απεγκατάσταση καλύτερα. Σε κάποιες συσκευές αυτό γίνεται αυτόματα.
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι....έχω το HP6515! Θέλω να κάνω clean install...πως το κάνω?
διότι θυμάμαι με το PN η κονσόλα εγκατάστασης είναι ειδική εκδοση λόγω διαστάσεων οθόνης κτλ!
δηλαδή η έκδοση που υπάρχει κάνει και για 6515?
ευχαριστώ πολύ!
Δε θυμάμαι το hard reset στο 6515. Ψάξε στο google. Για το 6515 υπάρχει μόνο η ειδική έκδοση του pn
Ευχαριστώ πολύ,
άρα κάνω hard reset και περνάω το πρόγραμμα Destinator6.1.1_WM2003 και μετά περνάω τους χάρτες....σωστά???
Κατεβαζοντας το προγραμματακι, εχει και ενα pdf Read me. Εχει τις οδηγιες για το πως να γινει&ειναι πολυ ευκολο. 5 σειρες ειναι... Τελειο το προγραμμα φυσικα...
XARILAOS STATH.
23-12-06, 16:02
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ,Η SPEED CAM_G399,EXEI ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΔΟΣΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΕΤΣΙ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΥΡΓΟΣ-ΠΑΤΡΑ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ).Lon 21.31864 E ,,,37.77968 N.
Θελω να εκφρασω 2 αποριες. Κατεβασα το 6 και ειναι ολα ΟΚ. Ειχα νομιμα πριν το ΡΝ. Στα extras που εχει τα χρησιμα και τη φωνη που νομιζω οτι λεει Σαπφω, ειναι αυτα που εχει ηδη μεσα το ΡΝ, 'η ειναι κατι διαφορετικο.
Επισης, στις καμερες που σε ειδοποιει, στα μποκα αστυνομιας, ειναι οταν υπαρχουν αστυνομικοι με το "πιστολακι" σε καποια αποσταση 'η κατι αλλο;
oi fones sapfo einai kati special pou ftiaxan ta paidia tis ngi exoun poli gelio.oi kameres einai oi statheres pou nai standar,einai ta bloka se merika simia pou xei ginei katagrafi oxi oti opote pernas tha nai ekei pera,kai ta forita radar koinos pistolakia pou ginetai kai se auta katagrafi kai auta einai metavalomena gi auto kathe mina vgainei kainourio arxeio speedcams
έχω πρόβλημα, έβαλα το 6 αλλά στο 6515 δεν μου βγάζει όλη την οθόνη.....τι να κάνω????
(είναι πιο μεγάλη η οθόνη και πολλές επιλογές δεν φαίνονται καν, για να μην πω όλες)
θα ήταν δύσκολό να βγει μια version για κατόχους 6515???
και κάτι άλλο κατά την εγκατάσταση μου έλεγε η έκδοση που πάω να εγκαταστήσω δεν είναι για την συσκευή μου.
kala sou lege . to 6 den exei vgei akoma gia to mixanaki sou opote meneis me to pn kai perimeneis
Μπράβο στην NGI, τόσο για την άψογη δουλειά όσο και για τη χορήγηση όλων των updates χωρίς επιπλεόν επιβάρυνση στους χρήστες! :D
Μπράβο στην NGI, τόσο για την άψογη δουλειά όσο και για τη χορήγηση όλων των updates χωρίς επιπλεόν επιβάρυνση στους χρήστες! :D
X1000% :smt041
oi fones sapfo einai kati special pou ftiaxan ta paidia tis ngi exoun poli gelio.oi kameres einai oi statheres pou nai standar,einai ta bloka se merika simia pou xei ginei katagrafi oxi oti opote pernas tha nai ekei pera,kai ta forita radar koinos pistolakia pou ginetai kai se auta katagrafi kai auta einai metavalomena gi auto kathe mina vgainei kainourio arxeio speedcams
Και πως "φορτωνω" τις φωνες της Σαπφω στο PDA; Αν δεν θελω μετα αυτες, πως ξαναπερναω τις παλιες φωνες;
Α! Επισης γραφει για χρησιμα ενα ακομα cab αρχειο. Ειναι κατι παραπανω; Σας ζαλιζω γιατι φορτωνομαι σε ενα φιλο μου γιατι το pc χαρη του κανω που δεν το εχω πεταξει ακομα! Δεν μπορω να βαλω τα ΧΡ. Ειναι ΑΡΧΑΙΟΣ!!!
Κάνε απεγκατάσταση καλύτερα. Σε κάποιες συσκευές αυτό γίνεται αυτόματα.
Επειδη δεν εχω κανει αλλη φορα πως ακριβως γινετε για να μην κανω καμια πατατα!!!!!!
H απεγκατάσταση? Στο add/remove programms (στα settings)
Σ'ευχαριστω πολυ φιλαρακι και καλες γιορτες σου ευχομαι!!!!!!
Τελεια!!
Καλες Γιορτες σε ολους!!!!! :-D
στο h2210 μετά από πλήρη απεγκατάσταση του του PN κατά την εγκατάσταση του 6 κάποια στιγμή λέει ότι το τάδε αρχείο ΄δςν κάνει για το λειτουργικό σύστημα αυτό (WM2003) και όμως τρέχω τη σωστή έκδοση. και επίσης δέν μπορεί για τον ίδιο λόγο να εγκαταστίση το extras!
Γιατί, ε? ε?γιατί?
Χρόνια πολλά!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΩ ΜΙΟ 168.
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΣΤΟ 6 ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΛΑΓΗ ΧΑΡΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ;
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;
ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟ 350 Η ΤΟ 550 ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. :lol: :wink:
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Καταρχήν να πω ότι είμαι νέος στο forum, και πρόσφατα έχω αρχίσει να ψάχνω για pda. Βασικά ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση:
Από ότι έχω καταλάβει άν αγοράσω ένα μηχάνημα από το πλαίσιο π.χ θα έρθει με το desώωtinator pn ενσωματωμένο. Θα πρέπει μετά να μπω εδω στο site και να απεγκαταστήσω το pn και να εγκαταστήσω το 6?
Ελπίζω να έχω κάνει σωστά την ερώτηση μιας και δεν το κατέχω το θέμα ακόμα :-)
Ευχαριστώ.
Μπράβο σας πολύ καλή δουλειά & οδηγίες κατανοητές για όλους
KEEP WALKING !!
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Καταρχήν να πω ότι είμαι νέος στο forum, και πρόσφατα έχω αρχίσει να ψάχνω για pda. Βασικά ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση:
Από ότι έχω καταλάβει άν αγοράσω ένα μηχάνημα από το πλαίσιο π.χ θα έρθει με το desώωtinator pn ενσωματωμένο. Θα πρέπει μετά να μπω εδω στο site και να απεγκαταστήσω το pn και να εγκαταστήσω το 6?
Ελπίζω να έχω κάνει σωστά την ερώτηση μιας και δεν το κατέχω το θέμα ακόμα :-)
Ευχαριστώ.
Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις πακέτο PDA + Destinator, αλλά σε συμφέρει οικονομικά να το κάνεις. Θα κερδίσεις γύρω στα 50 euro.
Αν το πρόγραμα είναι ήδη εγκατεστημένο θα το απεγκαταστήσεις και θα περάσεις το 6.1.1.40010 που θα πάρεις από εδώ. Το πιθανότερο όμως είναι να μην είναι εγκατεστημένο το PN και να προχωρήσεις κατευθείαν στην εγκατάσταση του 6.1 :lol:
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΣΤΟ 6 ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΛΑΓΗ ΧΑΡΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ;
Οι Ελληνικές οδηγίες πλοήγησης λειτουργούν με όλους τους χάρτες και μπορεί να γίνεται εναλαγή χαρτών. :lol:
Χρόνια πολλά κι από μένα.
Εδώ και 3 μέρες δουλεύω το 6 (Ngi) στο παρίσι με χάρτη Γαλλίας PN περσινό και όλα OK.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ :lol:
ΑΞΙΖΕΙ 1000+ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΟ ΤΟ FORUM ΓΙΑ ΤΗΜ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ <<ΕΞΥΠΝΟΥΣ;!>> ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ
:smt075 :smt064 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
kalimera xronia polla gemata ugeia eutuxia kai eirini pagosmios.katevasa kai evala to dest.6 prin eixa to PN paratirisa oti den exei toso kalo sima opos to PN
kai otan to xanei den to vriskei toso grigora oso to PN . kai kati allo otan kleino to Mio A701 kai meta to ksana anoigo ksana zitaei egatastasi.mporei kapoios na voi8isei prin tis 7/1 pou anoigoun ta grafeia tis NGI giati feugo taksidi euxaristo pollu
distixos file mou to mio mas sigatalegetai kai auto anamesa sta pda pou emfanizoun provlimata me to en logo programma
kalimera xronia polla gemata ugeia eutuxia kai eirini pagosmios.katevasa kai evala to dest.6 prin eixa to PN paratirisa oti den exei toso kalo sima opos to PN
kai otan to xanei den to vriskei toso grigora oso to PN . kai kati allo otan kleino to Mio A701 kai meta to ksana anoigo ksana zitaei egatastasi.mporei kapoios na voi8isei prin tis 7/1 pou anoigoun ta grafeia tis NGI giati feugo taksidi euxaristo polluστην κάρτα μνήμης θα βρεις το φάκελο 2577,κάνε μετονομασία και είσαι οκ όσο αφορά την εγκατάσταση.
file se euxaristo pollu kali xronia na exeis .na rotiso to provlima me to sima pou anefera kai oti i foni tis kopelas pou dinei tis odigeies akougete pio xamila apo to PN to exei paratirisei akpoios allos?????
an ki ego de dino idiaiteri varitita stis fonitikes odigies,ontos sto 6 den akougontai auto einai mion tou programatos,oson afora to sima kai emena sto 701 mou alla anti allon deixnei
prepei na to doun ayto oi filoi mas stin ngi giati osoi to exoume to en logo pocket pc exoume dosei apo 600 - 700 europoula analogos tin prosfora pou petixe o ka8enas mas
distixos apo oti fainetai to 6 douleuei mono sta 168 kai sta eten.toulaxiston auti i ekdosi.an vgoun mellontikes dirthomenes kalos
Και στο 350 δουλεύει μια χαρά.
Μόλις γύρισα από ένα ταξίδι στη Μάνη. Γενικά όλα καλά εκτός από κάποιες παρατηρήσεις που θα αναφέρω σε κανούριο thread.
Καλή Χρονιά σε όλους!
kai otan to xanei den to vriskei toso grigora oso to PN . kai kati allo otan kleino to Mio A701 kai meta to ksana anoigo ksana zitaei egatastasi.mporei kapoios na voi8isei prin tis 7/1 pou anoigoun ta grafeia tis NGI giati feugo taksidi euxaristo pollu
Αναφορικά με τα προβλήματα που έχεις, θα σου πρότεινα να κάνεις upgrade στην τελευταία έκδοση του Α701 (προσοχή στις οδηγίες):
http://www.mio-tech.be/en/support/A701-downloads.php
Παιδια καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.
Προσφατα απεκτησα ενα ΜΙΟ P350 με pn και χαρτες. Λοιπον σημερα κατεβασα το Dest.6 και ηθελα να ρωτησω το εξης: Χρειαζεται να κανω πρωτα απεγκατασταση το PN ή/και τους χαρτες?
Οι κωδικοι που εχω ισχυουν και για το Dest.6?
Aν κανω καμια λαλακια μπορω να το επαναφερω στην προηγουμενη κατασταση?
Τελος τα αγαπημενα και οτι σημεια ενδιαφεροντος εχω περασει μεσα, θα ισχυουν? ή θελει back up και ξανα περασμα?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Οι κωδικοί ισχύουν και γαι το 6 - υπάρχουν οδηγίες για backup των αγαπημένων
Thanks το εγκατεστησα μια χαρα, χωρις κανενα προβλημα.
Δυο αποροιες.
1-Γιατι πλεον τους δρομους πρεπει να τους γραφουμε greeklish??? Μηπως εκανα κατι λαθος? Παντως οπου μου ζητηθηκε επελεξα τα Ελληνικα.
2- Και το βασικοτερο!!! Σε περιπτωση που θελω να βαλω παλι το PN, πως το κανω???
Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα την βοηθεια σας.
Ευχαριστω.
1. κάνεις εναλλαγή χαρτών
2. δε χρειάζεται να βάλεις το Pn
1. κάνεις εναλλαγή χαρτών
2. δε χρειάζεται να βάλεις το Pn
Xωρις παρεξηγηση σε αγαπω πολλυ.
Αλλη μια βοηθεια----Δεν συγχρονιζει με το PC μηπως λεω μηπως μπορεις να βοηθεισεις???
Σε ευχαριστω
Το Activesync το έχεις εγκαταστήσει στο PC σου ? :-D
Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι ΑΛΛΑ πως ετρεχε το εν λογω προγραμμα με το Dstnr PN??? Mολις εκανα την αναβαθμισει αρχισε να μην συγχρονιζει.
HELP Please
Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι ΑΛΛΑ πως ετρεχε το εν λογω προγραμμα με το Dstnr PN??? Mολις εκανα την αναβαθμισει αρχισε να μην συγχρονιζει.
HELP Please
Αν μιλάμε γιά το activesync δηλαδή το πρόγραμα που συχρονίζει ημερολόγιο, επαφές και λοιπά και το έχεις ήδη εγκατεστημένο στο PC σου, δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς να έχεις συνδεδεμένο το PDA και να κάνεις από τα μενού του διαγραφή κινητής συσκευής. Μετά δοκίμασε να συνδέσεις το PDA σου. 8)
Σε ευχαριστω για την βοηθεια, τωρα ειμαι οκ.
Καλη χρονια
Καλη χρονια
Τι, εμένα δεν μ΄αγαπάς καθόλου ? :cry:
Καλη χρονια
Σ αγαπω και εσενα
Παραπονιαρη
Τhanks a lot
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P http://img404.imageshack.us/img404/3159/avatar1658vf9.gif:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Μια μικρή βοήθεια. Έκανα backup πριν την εγκατάσταση το φάκελο Favorites από το MyDocuments χύμα στην κάρτα. Μετά την εγκατάσταση του 6 δεν έχω καταφέρει να ξαναβρω τα Αγαπημένα. Μου βρίσκει τις υποκατηγορίες (wifi hotspots, κάμερες κλπ) αλλά όχι τις διευθύνσεις από τα αγαπημένα, ούτε και μια κατηγορία που είχα κάνει εγώ (Διάφορα). Δοκίμασα και έκανα copy/paste τον αποθηκευμένο φάκελο από την κάρτα μνήμης στο Common/Favorites αλλά πάλι δεν τα βρίσκει. Κάνω κάτι λάθος; Που πρέπει να βρίσκεται ο φάκελος;
Μια μικρή βοήθεια. Έκανα backup πριν την εγκατάσταση το φάκελο Favorites από το MyDocuments χύμα στην κάρτα. Μετά την εγκατάσταση του 6 δεν έχω καταφέρει να ξαναβρω τα Αγαπημένα. Μου βρίσκει τις υποκατηγορίες (wifi hotspots, κάμερες κλπ) αλλά όχι τις διευθύνσεις από τα αγαπημένα, ούτε και μια κατηγορία που είχα κάνει εγώ (Διάφορα). Δοκίμασα και έκανα copy/paste τον αποθηκευμένο φάκελο από την κάρτα μνήμης στο Common/Favorites αλλά πάλι δεν τα βρίσκει. Κάνω κάτι λάθος; Που πρέπει να βρίσκεται ο φάκελος;
Διάβασε εδώ:
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2552&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Καλη χρονια
Σ αγαπω και εσενα
Παραπονιαρη
Τhanks a lot
Πολλές αγάπες έχουμε εδώ.
Πολύ χαίρομαι!!! :wink:
Καλη χρονια
Σ αγαπω και εσενα
Παραπονιαρη
Τhanks a lot
Πολλές αγάπες έχουμε εδώ.
Πολύ χαίρομαι!!! :wink:
ΠΩΠΩ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ!;!;!!!!!
Arkouditsos
07-01-07, 00:13
Συγχωρέσετε μου την άγνοια αν έχει ξανα αναφερθεί, αλλά η κονσόλα του ΡΝ κάνει και για το 6? Αν όχι, προβλέπεται να βγεί τίποτα σύντομα σε CD?
Μέχρι να κατασταλάξει η έκδοση όχι. Πάντως η κονσόλα δε νομίζω ότι χρειάζεται σε κάτι. Για εισαγωγή αγαπημένων κάνει και η κονσόλα του pn
Ισως απο τις καλυτερες εκδοσεις που εχουν βγει μεχρι τωρα !!! Απλα αψογο :D
kurioi sas eyxaristoume polu gia thn diathesh tou 6. eilikrina me thn stash sas san etaireia den mporei para na kerdizetai pistous pelates kai na xtizete mia sxesh basismenh ston anthropo kai oxi mia kathara pelateiakh! axize telika h anamonh prokeimenou na paroume to 6 me diorthomena problhmatakia pou eixe (px den uposthrize sirf)...shmera eyelpisto na to kano download kai na to do sthn praxh. kai pali eyxaristoume
Οσοι χρηστες του Ρ3300 ειχαν προβλημα με το GPS ας πανε εδώ..
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=28016#28016
Το πρόβλημα λύθηκε.. 8)
Σήμερα εγκατέστησα το Destinator 6 στο mio168. Απλά άψογο και πολύ γρήγορο. Μεγάλα εικονίδια που τα πατάς ακόμη και με το δάκτυλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία και στον φίλο μου τον zepelin. :lol:
to sabbato ebala to 6 kai sto 168 kai sto 550 poy exo. einai apla kataplhktiko. eukrinia megalh apla to mono meion pou eida an mporei na xarakthristei etsi einai oti gia na doulepsei se sirf mode prepei pali na xrhsimopoihsoume to wince.... kata ta alla apsogo!!!
to sabbato ebala to 6 kai sto 168 kai sto 550 poy exo. einai apla kataplhktiko. eukrinia megalh apla to mono meion pou eida an mporei na xarakthristei etsi einai oti gia na doulepsei se sirf mode prepei pali na xrhsimopoihsoume to wince.... kata ta alla apsogo!!!
Γιώργο είναι σαν να ζητάμε από μιά φορητή συσκευή που δουλεύει με μπαταρία 9 Volt να συνδέεται απ' ευθείας στην πρίζα και οχι μέσω μετασχηματιστή και να ρυθμίζει μόνη της το δίκτυο της ΔΕΗ από τα 220 στα 9 Volt. ;-)
δηλαδή τώρα μπορώ να κατεβάσω και το ντεστινέιτορ 6....? :oops:
Μπορείς να το κατεβάσεις. Απλά θα βάλεις com1,9600,NMEA στις ρυθμίσεις GPS, χωρίς να χρησιμοποιήσεις "Εύρεση".
Τι είναι το ΝΜΕΑ?
Δεν βλέπω δυνατοτητα δημιουργίας λογαριασμου....ή πρεπει να τον κατεβάσω απο το ντεστινειτορ κομιουνιτυ;
Όταν θα φτάσεις στις ρυθμίσεις του gps απλά θα το δεις και θα το επιλέξεις.
Καλημέρα!
Προσπαθώ να ανοίξω της σελίδα που βρίσκεται η αναβάθμιση του PN σε 6 και ενώ ανοίγει κανονικά δεν βλέπω πουθενά επιλογή για download του Destinator 6.
Να σημειώσω ότι η τελευταία αναβάθμιση των χαρτών του PN τον Σεπτέμβρη (αν θυμάμαι καλά) έγινε κανονικότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα.. :roll:
Τί πρέπει να κάνω..;
Καλημέρα!
Προσπαθώ να ανοίξω της σελίδα που βρίσκεται η αναβάθμιση του PN σε 6 και ενώ ανοίγει κανονικά δεν βλέπω πουθενά επιλογή για download του Destinator 6.
Να σημειώσω ότι η τελευταία αναβάθμιση των χαρτών του PN τον Σεπτέμβρη (αν θυμάμαι καλά) έγινε κανονικότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα.. :roll:
Τί πρέπει να κάνω..;
Αν δώσεις σωστά mail και κωδικό στο παραπάνω link, στην επόμενη σελίδα που σου ανοίγει υπάρχουν οι διαθέσιμες εμημερώσεις λογισμικού Destinator όπου περιλαμβάνεται και η Destinator 6.1.1 8)
To mail και ο κωδικός που δίνω φίλε μου είναι σωστά και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι η σελίδα ανοίγει.. δεν έχω πρόβλημα στο να ανοίξει η σελίδα.. :roll:
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή για κατέβασμα του Destinator 6... :( :?
http://img263.imageshack.us/img263/6417/capture5ry.jpg
Μακάρι να άνοιγε κι εμένα έτσι η σελίδα.. :roll:
Εμένα βγάζει τα παρακάτω..:
" Ενημερωμένοι χάρτες & λογισμικό πλοήγησης
Σημείωση για χρήστες Destinator PN: Για να κατεβάσετε ενημερωμένους χάρτες για το Destinator PN θα πρέπει να έχετε καταχωρήσει στον λογαριασμό ενημέρωσης χαρτών τα κλειδιά του Destinator PN. Αν έχετε δημιουργήσει ήδη λογαριασμό ενημέρωσης χαρτών με τα κλειδιά του Destinator 3, τότε αρκεί να καταχωρήσετε τα νέα κλειδιά του Destinator PN στον υπάρχοντα λογαριασμό σας.
Διαθέσιμοι και παλαιότεροι χάρτες για το Destinator:
27/04/2005 (Έκδοση: 2005.Q1.3119 - Ελληνική - Μέγεθος: 11.7 MB) Τελευταία έκδοση χάρτη για το Destinator3. Διαβάστε τις οδηγίες στο αρχείο Readme.txt για την εγκατάσταση. Περιλαμβάνει τα διορθωμένα ForLinks.
25/04/2005 (Έκδοση: 2005.Q1.3106 - Αγγλική - Μέγεθος: 11.7 MB) Last map version for Destinator3. Read the instructions in Readme.txt in the zip file for installation.
21/12/2004 (Έκδοση: 2004.Q4.2990 - Αγγλική) December 2004 map version
21/12/2004 (Έκδοση: 2004.Q4.2995 - Ελληνική) Έκδοση Δεκεμβρίου 2004
10/08/2004 (Έκδοση: 2004.Q2.2524 - Ελληνική) Έκδοση Αυγούστου 2004
10/08/2004 (Έκδοση: 2004.Q2.2523 - Αγγλική) August 2004 map version
10/08/2004 (Έκδοση: 2004.Q2.2524 - Ελληνική) Λογισμικό και Ελληνικός χάρτης
Σημείωση: Μπορείτε να κατεβάσετε κάθε αρχείο έως δέκα φορές, συμπεριλαμβανομένων των ακυρωμένων και διεκεκομένων downloads. Αν έχετε φθάσει αυτό το όριο και δεν έχετε καταβάσει κάποιο αρχείο ακόμη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο ngi@ngi.gr.
Προβλήματα download: Αν σας παρουσιάζεται πρόβλημα στο download των αρχείων, όπως μεγάλη καθυστέρηση έως ότου να εμφανισθεί το παράθυρο για να σώσετε το αρχείο ή το αρχείο που σώζεται έχει μέγεθος 0 bytes, αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο λογισμικό antivirus ή firewall που πιθανώς να λειτουργεί στον υπολογιστή σας ή στο δίκτυο σας. Απενεργοποιήστε τα και ξαναδοκιμάστε. Τα αρχεία δεν μπορούν να αποσταλούν με email, καθότι το καθένα από αυτά είναι άνω του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου μεγέθους e-mail. Ακόμη, δεν συνιστάται η χρήση download managers (π.χ. GetRight) διότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουλέψουν."
Για να κατεβάσετε ενημερωμένους χάρτες για το Destinator PN θα πρέπει να έχετε καταχωρήσει στον λογαριασμό ενημέρωσης χαρτών τα κλειδιά του Destinator PN. Αν έχετε δημιουργήσει ήδη λογαριασμό ενημέρωσης χαρτών με τα κλειδιά του Destinator 3, τότε αρκεί να καταχωρήσετε τα νέα κλειδιά του Destinator PN στον υπάρχοντα λογαριασμό σας.
Αυτό το έχεις κάνει ? Εχεις δηλαδή δηλώσει τα κλειδιά του PN ? 8)
Από την στιγμή που έκανα την τελευταία αναβάθμιση των χαρτών του PN με επιτυχία λογικά θα τα είχα δηλώσει τα κλειδιά, αλλά δεν είμαι σίγουρος.. :?
Θα τα ξαναδηλώσω και βλέπουμε.. μάλλον αυτό θα φταίει γιατί στην σελίδα που ανοίγει δεν φαίνεται ούτε η ενημέρωση Q3-2006..
Είδωμεν..
Σ' ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.. :wink:
Το πρόβλημα λύθηκε τελικά αφού δήλωσα τα κλειδιά του PN.
Πρέπει να κατεβάσω και το αρχείο ΤMC2003.cab ..?
Το πρόβλημα λύθηκε τελικά αφού δήλωσα τα κλειδιά του PN.
Πρέπει να κατεβάσω και το αρχείο ΤMC2003.cab ..?
Οχι δεν χρειάζεται. Μόνο το βασικό πρόγραμα και πιθανόν να χρειάζεσαι κάτι από τα extras. :lol:
Με το ND τι γίνεται? Μπορώ να το αναβαθμίσω?
Kαλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούρια στο forum. Μόλις εγκατέστησα το destinator 6 (αναβάθμιση από το pn που είχα) και ήθελα να ρωτήσω πως θα εγκαταστήσω τα extras. Έχω τη συσκευή HP Ipaq rx5710
Kαλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούρια στο forum. Μόλις εγκατέστησα το destinator 6 (αναβάθμιση από το pn που είχα) και ήθελα να ρωτήσω πως θα εγκαταστήσω τα extras. Έχω τη συσκευή HP Ipaq rx5710
Θα κάνεις extract το αρχείο extras στο PC και θα μεταφέρεις τα δύο αρχεία sapfo.cab και Users_poi.cab στο ppc κατά προτίμηση στην storage card. Στην συνέχεια κλίκαρε τα απο το ppc και εγκατέστησε κατα προτίμηση στην θέση device. Μετά άμα θές σβύσε τα 2 cabs αρχεία.
Επίσης όλες οι οδοί εμφανίζονται με λατινικούς χαρακτήρες στο 6 οπότε θέλει και αγγλικά στην αναζήτηση. Είναι σωστό αυτό?
Τα αρχεία αυτά που λες είναι σε μορφή .zip. Έτσι όπως είναι τα βάζω?
Δεν είναι zip είναι cab. Βάλτα στο ppc και τρέξτα.
Δεν είναι zip είναι cab. Βάλτα στο ppc και τρέξτα.
έχεις δίκιο. Ευχαριστώ πολύ! Δεν το είχα προσέξει. Για την γλώσσα που εμφανίζονται οι οδοί, μήπως έχω κάνει κάτι λάθος?
Από το μενου ¨Οψη και αίσθηση έχεις επιλέξει Ελληνικά;
edit: Εχεις κατεβάσει τον Ελληνικό χάρτη;
Που είναι αυτό?
Επίσης όλες οι οδοί εμφανίζονται με λατινικούς χαρακτήρες στο 6 οπότε θέλει και αγγλικά στην αναζήτηση. Είναι σωστό αυτό?
Είναι cab μην σε μπερδεύει η εμφάνιση τους, άμα τα κλικάρεις μέσα στο ppc θα πρέπει να αρχίσει η εγκατάσταση τους.
Για το άλλο που λες δεν εάν στην επιλογή χάρτη έχεις τον GreeceU όχι τον GreeceE
Που είναι αυτό?
Μέσα απο το dest επόμενο>Ρυθμίσεις>οψη και αίσθηση
Συγνώμη που σε ρωτάω αλλά που θα το βρω ποιον χάρτη έχω διαλέξει? Επίσης μόλις κάνω στο ppc διπλό κλικ στο αρχείο .cab αυτό εξαφανίζεται. Πως θα το τρέξω?
Υπάρχουν δυο εκδόσεις Ελληνικών χαρτών: GreeceU 2006.Q3 με Ελληνικά γράμματα και GreeceΕ 2006.Q3 με Αγγλικά γράμματα
Συγνώμη η γλώσσα ορίζεται μέσα απο το μενου γλώσσες και όχι απο το όψη και αίσθηση
Υπάρχουν δυο εκδόσεις Ελληνικών χαρτών: GreeceU 2006.Q3 με Ελληνικά γράμματα και GreeceΕ 2006.Q3 με Αγγλικά γράμματα
Ναι, αυτό ρωτάω, που θα το δω αυτό γιατί μέχρι τώρα με το pn δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Τα πάντα ήταν ελληνικά. Το αρχείο το κατέβασα από το link που έχετε στην αρχή του tread και δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για 2 χάρτες. 1 είναι το αρχείο.
Στην storage card μου εμφανίζει και τους 2 χάρτες. Να σβήσω κάποιον?
Ναι, αυτό ρωτάω, που θα το δω αυτό γιατί μέχρι τώρα με το pn δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Τα πάντα ήταν ελληνικά. Το αρχείο το κατέβασα από το link που έχετε στην αρχή του tread και δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για 2 χάρτες. 1 είναι το αρχείο.
Πήγαινε επόμενο>διαχ χαρτών>επιλογή χαρτών
Οχι μη σβήνεις τίποτα
Κανε εναλλαγη χαρτών και βάλε πάνω τον .GreeceU 2006.Q3.4503
Είχες δίκιο αυτό ήταν! Ευχαριστώ πολύ!
Έκανα μια βλακεία :oops: και έσβησα κατά λάθος κάποια προγραμματάκια μέσω του active sync από το pda και παιδευόμουν μέχρι τώρα γιατί δεν λειτουργούσε το destinator αλλά δεν αναγνώριζε και σωστά το pda ο υπολογιστής μου.
Τελικά απεγκατέστησα,έκανα soft reset και επανεγκατέστησα όλα τα drivers (και το destinator) και τώρα πια όλα λειτουργούν κανονικά. Έμαθα όμως έτσι να μην παίζω με το pda (έχω κακιά συνήθεια :oops: ). Πάντως με παιδεύει λίγο αφού πρώτη φορά ασχολούμαι με navigator και επίσης με windows mobile. Είχα μάθει σε symbian λειτουργικό (κινητό).
Τέλος πάντων, ευχαριστώ για όλα, μάλλον τώρα θ' αρχίσω να διαβάζω για να μπω λίγο καλύτερα στο νόημα.
Καλό βράδυ σε όλους! :wink:
Έκανα μια βλακεία :oops: και έσβησα κατά λάθος κάποια προγραμματάκια μέσω του active sync από το pda και παιδευόμουν μέχρι τώρα γιατί δεν λειτουργούσε το destinator αλλά δεν αναγνώριζε και σωστά το pda ο υπολογιστής μου.
Τελικά απεγκατέστησα,έκανα soft reset και επανεγκατέστησα όλα τα drivers (και το destinator) και τώρα πια όλα λειτουργούν κανονικά. Έμαθα όμως έτσι να μην παίζω με το pda (έχω κακιά συνήθεια :oops: ). Πάντως με παιδεύει λίγο αφού πρώτη φορά ασχολούμαι με navigator και επίσης με windows mobile. Είχα μάθει σε symbian λειτουργικό (κινητό).
Τέλος πάντων, ευχαριστώ για όλα, μάλλον τώρα θ' αρχίσω να διαβάζω για να μπω λίγο καλύτερα στο νόημα.
Καλό βράδυ σε όλους! :wink:
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
Κανένας δεν γεννήθηκε ξέροντας.
Προχώρα και θα τα καταφέρεις, εδώ είμαστε και εμείς. ;-)
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος χρήστης. Μόλις πριν 1 εβδομάδα αγόρασα το Μιο Α701.
Πως μπορώ να δω τι version είναι ο χάρτης του Destinator PN που έχει;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Πηγαίνεις στην "Εναλλαγή χαρτών"
Ο τρέχων χάρτης = GreeceU
MapBuildID = 594 Greece
Version 2006.Q3.4503 - Map of Nama NGI.
Μπορώ να συνεχίσω με την αναβάθμιση σε Destinator6.1.1_WM2005;
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
MapBuildID = 594 Greece
Τον τελευταίο χάρτη έχεις. Μπορείς να αναβαθμίσεις σε 6. 8)
MapBuildID = 594 Greece
Τον τελευταίο χάρτη έχεις. Μπορείς να αναβαθμίσεις σε 6. 8)
Ευχαριστώ πολύ!
Ειλικρινά δεν ξέρω τι ΔΕΝ κάνω σωστά και αυτή τη φορά προσπαθώντας να εγκαταστήσω το Destinator 6 ΟΛΑ μου πάνε στραβά.(Έχω το πρόγραμμα κοντά 3 χρόνια και ΠΟΤΕ δεν είχα δυσκολία).
Κατέβασα το αρχείο Destinator 6[1].1.1._VM2003.zip από το αντίστοιχο site της NGI , το αποσυμπίεσα και αντέγραψα το φάκελλο 2577 στο iPaq 2715 που έχω (τρέχει VM2003).(Δεν το βάζω στην SD card γιατί έχω μεγάλη κεντρική RAM και δεν έχω πρόβλημα χωρητικότητας και επί πλέον έχω αστραπιαίο υπολογισμό πορείας).
Απεγκατέστησα πλήρως την έκδοση Destinator PN που είχα με τους τελευταίους χάρτες (DestinatorPN_GreeceU_2006_Q3).
Έκανα soft reset και μετά έτρεξα το αρχείο Autorun από το φάκελλο 2577.Έγινε η εγκατάσταση DestinatorApps Slideplayer, DestinatorTechnologiesDestinator και DestiantorApps Destinator Greek.Tρέχω το Destinator6 από το καινούργιο εικονίδιο , μπαίνει στο Destinator6 και ....... :o μου βγάζει σε Αγγλικά : Map not found και δεν πάει παρακάτω.
Σκέφτομαι ότι έκανα πατάτα και σωστά βγάζει το πρόγραμμα αυτό το μήνυμα μιάς και ΔΕΝ υπάρχει ο χάρτης της Ελλάδας.
Τρέχω τότε το 2577 kai to Destinator Apps από το : DestinatorPN_GreeceU_2006_Q3 και γίνεται το ....."έλα να δείς" :twisted: :-D
Τι στο καλό κάνω λάθος ? Με ποιά σειρά πρέπει να γίνει η εγκατάσταση?
-Μήπως να βάλω το Destinator 6 από το 2577 του Destinator 6[1].1.1._VM2003.zip και μετά να τρέξω το 2577 από το DestinatorPN_GreeceU_2006_Q3 ΧΩΡΙΣ να βάλω στο iPaq και το Destinator Apps ?
-Μήπως να ξανακάνω εγκατάσταση στο PN και ΜΕΤΑ να κάνω εγκατάσταση από πάνω το Destinator 6 ?
Φίλε zeppelin περιμένω την βοήθειά σου :D (και φυσικά οποιουδήποτε άλλου φίλου που έχει κάποιοα λύση :D )
Kάνε αυτά http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25080#25080 κι αν δεν βλέπει πάλι το χάρτη, πες μου να σου πώ τι θα κάνεις. 8)
....................................
Σκέφτομαι ότι έκανα πατάτα και σωστά βγάζει το πρόγραμμα αυτό το μήνυμα μιάς και ΔΕΝ υπάρχει ο χάρτης της Ελλάδας.
Τρέχω τότε το 2577 kai to Destinator Apps από το : DestinatorPN_GreeceU_2006_Q3 και γίνεται το ....."έλα να δείς" :twisted: :-D
Μα τον "Τουτάτη", γιατί το κάνεις αυτό;
Έχεις τον τελευταίο χάρτη της NGI; NGi_Map_Destinator_Greek-v2006.Q3.4503.zip. Αν όχι, κατέβασέ τον.
Πού θέλεις να εγκαταστήσεις τον χάρτη;
Στην κεντρική μνήμη; Στον φάκελλο, ...\DestinatorApps φτιάξε έναν υποφάκελλο με όνομα "Maps" και αντίγραψε ολόκληρο το "GreeceU" από το NGi_Map_Destinator_Greek-v2006.Q3.4503.zip εκεί.
Στην κάρτα; Φτιάξε έναν φάκελλο ...κάρτα...\DestinatorApps και έναν υποφάκελλο "Maps" μέσα εκεί και κάνε ότι και πιο πάνω.
Και τέλος, αντέγραψε ολόκληρο τον υποφάκελλο "ForLinks" από το NGi_Map_Destinator_Greek-v2006.Q3.4503.zip στην κεντρική σου μνήμη στο \DestinatorApps\Destinator\UserData
Τελικά το έφτιαξα.....ουφ....(ελπίζω.... :D )
Ξαναέβαλα το PN και εγκατέστησα από πάνω το Destinator_6.
Μέχρι στιγμής δουλεύουν όλα καλά....
Λέτε να έχω πρόβλημα ?
Πάντως ευχαριστώ τους φίλους που προσφέρανε την βοήθειά τους :) :)
...............
Και τέλος, αντέγραψε ολόκληρο τον υποφάκελλο "ForLinks" από το NGi_Map_Destinator_Greek-v2006.Q3.4503.zip στην κεντρική σου μνήμη στο \DestinatorApps\Destinator\UserData
Νομίζω ότι ο υποφάκελλος ForLinks ΔΕΝ χρειάζεται να αντιγραφεί . Με το που έτρεξα την εγκατάσταση του Destinator 6 έχει εγκατασταθεί κανονικά και φαίνεται και στο Remove Programs. Είναι 4 αρχεία : 2 GreeceE (ένα 869Β και ένα 196Κ) και 2 GreeceU (ένα 869Β και ένα 196Κ) με ημερομηνία 24/8/06. Μμμμμμμμμμ .....κάτι λάθος μου μυρίζει εδώ .Τί λέτε ? :-D
Ενάξει είσαι, τσέκαρε και τις αποφυγές σου μέσα στο πρόγραμα αν εμφανίζονται. 8)
Ενάξει είσαι, τσέκαρε και τις αποφυγές σου μέσα στο πρόγραμα αν εμφανίζονται. 8)
Δουλεύουν ΟΛΑ μια χαρά .Έκανα ήδη και διαδρομή.
Thanks guys :D :D
καλησπερα.Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τα φωτα σας.
Εχτες εγκατεστησα το DΝ6 και βγηκα στο μπαλκονι για να δω αν λειτουργει κανονικα και οντως λειτουργεισε.
Σημερα ομως και σε μια διαδρομη μεχρι την θηβα δεν μπορουσε να βρει δορυφορο με τιποτα.Επειτα απο πολλα soft reset καταφερε τελικα και λειτουργησε.Στην επιστροφη μου ομως προς Αθηνα παρατηρω οτι συνεχως χανει το σημα αλλα μετα απο λιγο το ξαναβρισκει.Παλαιοτερα με το PN δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε τετοιο προβλημα!Η σησκευη μου ειναι ενα ETEN G500,εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει????
Εχτες εγκατεστησα το DΝ6 και βγηκα στο μπαλκονι για να δω αν λειτουργει κανονικα και οντως λειτουργεισε.
Σημερα ομως και σε μια διαδρομη μεχρι την θηβα δεν μπορουσε να βρει δορυφορο με τιποτα.Επειτα απο πολλα soft reset καταφερε τελικα και λειτουργησε.Στην επιστροφη μου ομως προς Αθηνα παρατηρω οτι συνεχως χανει το σημα αλλα μετα απο λιγο το ξαναβρισκει.Παλαιοτερα με το PN δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε τετοιο προβλημα!Η σησκευη μου ειναι ενα ETEN G500,εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει????
βεβαιωσου οτι στις ρυθμισεις του gps εχεις com4 57600 nmea και ξανα πες μας :wink:
βεβαιωσου οτι στις ρυθμισεις του gps εχεις com4 57600 nmea και ξανα πες μας :wink:
οχι εχω com7 115200 NMEA!!!
Θα τις αλλαξω και θα ενημερωσω.
Παντως τις ρυθμισεις τις εβαλε απο μονο του,κανονικα δεν επρεπε να βαλει τις σωστες?
αλλαξα τις ρυθμισεις αλλα τιποτα.Οταν πατησα την επιλογη ευρεση gps μου αλλαξε τις ρυθμισεις μονο του και τις εκανε οπως πριν,δηλ com7 115200 NMEA και αμεσος βρηκε δορυφορους:?
Εσυ φιλε spichri πως το εχεις κανει και μενουν σταθερες αυτες οι τιμες?
Καλησπέρα.Εχω μια απορία η εκδοση αυτη που αναφέρεται εδω είναι αυτη
30/08/2006 (Έκδοση: 2006.Q3.4503 - Ελληνική - Μέγεθος: 23.8 MB) Έκδοση Αυγούστου 2006. Διαβάστε τις οδηγίες στο αρχείο Readme.txt για την εγκατάσταση, που αναγραφεται πρωτη στο download link?
Είναι η τελευταία έκδοση του χάρτη.
μαρτιν αν εχει χειροκινητη επιλογη για com και ταχυτητα ρυθμισε το απο εκει και ξετσεκαρισε την αυτοματη ετσι θα μεινη σταθερο
μαρτιν αν εχει χειροκινητη επιλογη για com και ταχυτητα ρυθμισε το απο εκει και ξετσεκαρισε την αυτοματη ετσι θα μεινη σταθερο
το εφτιαξα το εφτιαξα :lol: Τελικα κατεβασα μια ενημερωση για το gps του ΕΤΕΝ και μετα εβαλα τις ρυθμισεις που μου υπεδειξε ο συνφορουμιστας spichri και αυτη την φορα δεν τις αλλαξε και τις κρατησε και τωρα μπιστολιζει :lol:
Σας ευχαριστω ολους παιδια :D
Βοηθηστε και εμενα που δεν εχω ιδεα βρε παιδια..
Αγορασα το mio 350 και βαζοντας τη καρτα μνημης περασε το destinator pn. Μπαινω εδω και βλεπω πως τωρα ειμαστε στο destinator 6, καλη φαση :P
Πειτε μου λιγο τι να κανω, πως να ξεκινησω. Απεγκαθιστω το destinator pn και μετα με το activesync να περασω τους το προγραμμα εγκαταστασης στη μνημη του pda; (θα το προτιμουσα εκει αντι για τη καρτα μνημης)
Απο εκει θα βρω το cab, θα το τρεξω και θα εχω το destinator 6? Και θα εχει ενημερωμενους χαρτες; Και θα ειναι στα ελληνικα; Και δε πιστευω να θελει νεους κωδικους και ενεγοποιησεις..
Πειτε μου, γιατι απο τοτε που διαβασα οτι το destinator 6 το δουλευεις ανετα χωρις γραφιδα με βαλατε σε πειρασμο :-D ενω ελεγα τι καλα που ειμαι με το PN.
Τελος δε πιστευω να τα τιναξει το 350 στη διαδικασια :shock: Εχει συμβει τιποτα τετοιο;
Έκανα αντίγραφο των Favorites(εννοείται αυτών που είχα αποθηκεύσει ο ίδιος+τα Speed Cameras σημεία) που είχα στο Destinator PN και αφού εγκατέστησα το Destinator 6 , πήγα και τα αντέγραψα ΟΛΑ στο φάκελλο Favorites του D6.
Γιατί δεν μου τα εμφανίζει ? :twisted: :twisted:
(.......κάποια πατάτα θα έκανα πάλι :oops: .........είμαι και βιαστικός πάντα ....καλά να πάθω ..........) :-D
destinatorapps\destinator\userdata\favorites ekei vazeis tis eikones ,tous ixous sto voice\greek
destinatorapps\destinator\userdata\favorites ekei vazeis tis eikones ,tous ixous sto voice\greek
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Σπύρο(?).............εγώ τα έβαζα στο Destinatorapps\destinator\Common\Favorites και γι' αυτό δεν μου τα παρουσίαζε :wink:
Τώρα όλα Ο.Κ. :)
Προφανως, λογω ασχετοσυνης κατι δε κανω καλα..
Περασα ενα σωρο αρχεια στη καρτα μνημης.. Γιατι δε μου τα δειχνει;
(Μα ποσο πιο n00b μπορω να γινω;)
Ακυρο, refresh ηθελε, ελεος/ :oops:
no problem kaneis de genithike mathimenos
no problem kaneis de genithike mathimenos
Και ομως στα πισι παντα ειχα μια κλιση.. Στα ppc καλυτερα να κλεισει .. :twisted:
Τεσπα sorry για το offtopic. :lol:
Εκανα σημερα την εγκατασταση ακολουθοντας τυφλα τον οδηγο του Πανου και ηταν ολα ενταξει. Το πηγα και για μια βολτα και μου αρεσε παρα πολυ, αν και παραηταν χαμηλη οι ηχοι :oops: το ξερω τα εχετε ξαναπει, εγω σημερα το διαπιστωσα ομως. Και αλλο ενα , ενω πηγαινε πολυ στρωτα σε ολο το δρομο σε ολες τις ταχυτητες, σε μια φαση μολις σταματησα τη διασταυρωση, νομιζε οτι εστριψα και εκανε επανυπολογισμο πορειας, αλλα ενταξει δε μετραει.
Μια ερωτηση, βγαζοντας προγραμματα απο το mio p350 ειχε και ενα που ελεγε .update.
Αυτο δε το πειραξα, δε πιστευω να εχω τιποτα προβληματα;;
Αυτό το πρόγραμμα φορτώνεται μαζί με το destinator.Mετά από hard reset δεν το έβαλα και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα(πέραν των συνηθισμένων στην πλοήγηση).Αν και από τότε που δοκίμασα στην περιοχή μου το papago σταμάτησα να θεωρώ ότι το destinator έχει αργό επανυπολογισμό διαδρομής.
Περιμενε, το ζητημα ειναι να μην εχω εγω προβλημα που το αφησα. Εννοωντας οτι εσυ προφανως καλα εκανες αν το χρειαζοταν θα το ειχε το 6. Εγω φανταστηκα οτι θα ειναι το power patch στα mio για αυτο το αφησα.
Δηλαδη λες να το βγαλω;
Περιμενε, το ζητημα ειναι να μην εχω εγω προβλημα που το αφησα. Εννοωντας οτι εσυ προφανως καλα εκανες αν το χρειαζοταν θα το ειχε το 6. Εγω φανταστηκα οτι θα ειναι το power patch στα mio για αυτο το αφησα.
Δηλαδη λες να το βγαλω;
To power patch του ΜΙΟ δεν φαίνεται στα εγκατεστημένα προγράμματα, ούτε απεγκαθίσταται (ούτε με hard reset), οπότε αν θες το βγάζεις
Αλλη μια ερωτηση.. Οποιος με αντεχει ακομα :-D ας απαντησει.
Βρηκα μια επιλογη στα windows mobile 5, να διαχειριζονται αυτα λεει το gps στα προγραμματα. Να το ενεργοποιησω; Κανει καποια διαφορα;
Αλλη μια ερωτηση.. Οποιος με αντεχει ακομα :-D ας απαντησει.
Βρηκα μια επιλογη στα windows mobile 5, να διαχειριζονται αυτα λεει το gps στα προγραμματα. Να το ενεργοποιησω; Κανει καποια διαφορα;
Energopoihseto aporw malista pws doulebei to Gps tou destinator sto diko mou artemis an den einai epilegmeno afto den vlepei katholous thn porta tou GPS
Χωρις να ειναι ενεργοποιημενο, τοσο καιρο (ενα μηνα δηλαδη) δε παρατηρησα καποιο προβλημα στη συμπεριφορα του gps, δηλαδη ουτε το εχασε ποτε το σημα, ουτε to gps, τιποτα.
Παρ'ολα αυτα, το ενεργοποιησα και αν παρατηρησω κατι θα το ποσταρω, ευχαριστω Minotavre!
Χωρις να ειναι ενεργοποιημενο, τοσο καιρο (ενα μηνα δηλαδη) δε παρατηρησα καποιο προβλημα στη συμπεριφορα του gps, δηλαδη ουτε το εχασε ποτε το σημα, ουτε to gps, τιποτα.
Παρ'ολα αυτα, το ενεργοποιησα και αν παρατηρησω κατι θα το ποσταρω, ευχαριστω Minotavre!
Den kanei tiopota aplos diapistwnw gia allh mia fora oti to gps tou Artemis einai gia ta mpaza.. :evil: :twisted:
Aυτό το κουμπάκι βοηθάει σε κάποιες περιπτώσεις να μοιράζονται το GPS ταυτόχρονα δυό εφαρμογές. 8)
Aυτό το κουμπάκι βοηθάει σε κάποιες περιπτώσεις να μοιράζονται το GPS ταυτόχρονα δυό εφαρμογές. 8)ναι το δοκίμασα με παπαγκο και ντεστ 6 ταυτόχρονα.το πρώτο δούλευε κανονικά με εικονική θύρα την 7 ενώ το ντεστ έβρισκε και έχανε το gps συνεχώς.
παιδια μολις αγόρασα το πακέτο destinator PN. γίνεται να κατεβάσω το 6 και να το κανω install χωρις προηγουμενως να εχω εγκαταστήσει το PN ?
nai alla prota tha kaneis tin dilosi sou
και που παω για να το κανω ?
και που παω για να το κανω ?
Εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=75&languageid=2
meta tha egatastiseis to 6 kai tha valeis tous idious kodikous
radioforce
08-03-07, 11:05
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ GPS AΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕI ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ GPS??
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ GPS AΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕI ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ GPS??
If it ain't broken, don't fix it που λένε...
Τι εννοείς καλύτερο GPS ?
radioforce
19-03-07, 23:12
ENOO NA TO BRISKEI PIO EYKOLA
GEIA SAS! EIMAI NEOS XRHSTHS TOU DESTINATOR K EXW KAPOIES APORIES. EKANA TO UPDATE APO DEST. PN SE DEST. 6 OPWS ELEGE STO PDF ARXEIO ALLA TWRA PLEON TO PROGRAMMA EXEI PANTOU GREEKLISH,1)EKANA ALLAGH STOUS PALIOUS XARTES GIA NA XANAGINEI SE ELLHNIKA ALLA PWS THA EXW ELLHNIKA KAI STON KAINOURGIO XARTH TOU DEST 6 POU FANATAZOAMAI THA NAI BELTIWMENOS SE SXESH ME TON PROHGOUMENO TOU DEST PN??
2)PWS THA EGATASTHSW TA EXTRAS POU DINONTAI?DEN UPARXOUN ODHGIES GIA AYTA.
3)EPEIDH DEN MOU ARESEI POLU TO STYL TO KAINOURGIO TOU DEST. 6 ISWS EPEIDH DE TO XW SUNITHISEI, AN KAI DEN TO XW PARA LIGES WRES MPORW AN THELW NA EPANELTHW STA DEST PN OPWS AKRIBWS PRIN?
GEIA SAS! EIMAI NEOS XRHSTHS TOU DESTINATOR K EXW KAPOIES APORIES. EKANA TO UPDATE APO DEST. PN SE DEST. 6 OPWS ELEGE STO PDF ARXEIO ALLA TWRA PLEON TO PROGRAMMA EXEI PANTOU GREEKLISH,1)EKANA ALLAGH STOUS PALIOUS XARTES GIA NA XANAGINEI SE ELLHNIKA ALLA PWS THA EXW ELLHNIKA KAI STON KAINOURGIO XARTH TOU DEST 6 POU FANATAZOAMAI THA NAI BELTIWMENOS SE SXESH ME TON PROHGOUMENO TOU DEST PN??
2)PWS THA EGATASTHSW TA EXTRAS POU DINONTAI?DEN UPARXOUN ODHGIES GIA AYTA.
3)EPEIDH DEN MOU ARESEI POLU TO STYL TO KAINOURGIO TOU DEST. 6 ISWS EPEIDH DE TO XW SUNITHISEI, AN KAI DEN TO XW PARA LIGES WRES MPORW AN THELW NA EPANELTHW STA DEST PN OPWS AKRIBWS PRIN?
Προφανώς έχεις επιλέξει τον χάρτη GreeceE, επίλεξε τον GreeceU και θα δεις Ελληνικά.
Οδηγίες εγκατάστασης εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3134
Μπορείς να επιστρέψεις όποτε θέλεις στο PN αλλά καλύτερα να προσαρμοστείς, εδώ πάμε γιά το 7. :lol:
Υ.Γ. Προσπάθησε να γράφεις Ελληνικά και μικρά. :wink:
οκ. ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!
οκ. ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!
Εγώ ευχαριστώ γιά τα Ελληνικά. Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε. :lol:
γεια σας και παλι.Εχω δυο αποριες ακομα σχετικα με το destinator 6. 1)το dest PN οταν περναγες εξω απο ενα σημειο που το χες στα αγαπημενα ειχε μια ηχητικη ειδοποιηση,το dest 6 τωρα οταν πλησιαζω αλλα σε αποσταση αρκετα μεγαλη απο σημειο που το χω στα αγαπημενα αρχιζει και χτυπαει ενα ηχος καθε τοσο,πολλες φορες δηλαδη.
και 2) εχω το mιο 550,και την ενταση της φωνης του pda την εχω στο μεγιστο,αλλα σε σχεση με το dest PN οι φωνιτικες εντολες του dest 6 ακουγονατι αρκετα πιο χαμηλα.αυτο ειναι σημαντικο προβλημα το οποιο δεν υπαηρχε πριν. καμια προταση για αυτα? ευχαριστω!
mastoris than.
26-03-07, 15:39
γεια σας και παλι.Εχω δυο αποριες ακομα σχετικα με το destinator 6. 1)το dest PN οταν περναγες εξω απο ενα σημειο που το χες στα αγαπημενα ειχε μια ηχητικη ειδοποιηση,το dest 6 τωρα οταν πλησιαζω αλλα σε αποσταση αρκετα μεγαλη απο σημειο που το χω στα αγαπημενα αρχιζει και χτυπαει ενα ηχος καθε τοσο,πολλες φορες δηλαδη.
και 2) εχω το mιο 550,και την ενταση της φωνης του pda την εχω στο μεγιστο,αλλα σε σχεση με το dest PN οι φωνιτικες εντολες του dest 6 ακουγονατι αρκετα πιο χαμηλα.αυτο ειναι σημαντικο προβλημα το οποιο δεν υπαηρχε πριν. καμια προταση για αυτα? ευχαριστω!
για την ένταση των ήχων πήγαινε εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2656
για τις ειδοποιήσεις πας "αγαπημένα" , "ειδ/σεις" και επιλέγεις τις αποστάσεις που θες.
Αυτοί οι ήχοι είναι νεώτεροι http://rapidshare.com/files/15319311/New_Sounds_by_panosha_7-02-07.rar.html :wink:
και 2) εχω το mιο 550,και την ενταση της φωνης του pda την εχω στο μεγιστο,αλλα σε σχεση με το dest PN οι φωνιτικες εντολες του dest 6 ακουγονατι αρκετα πιο χαμηλα.αυτο ειναι σημαντικο προβλημα το οποιο δεν υπηρχε πριν. καμια προταση για αυτα,και πως θα τα φτιαξω? ευχαριστω!
o ηχος που ακους οφειλεται σε δυο αρχεια που ειναι μεσα στο voice τα poi alert 1 /poi alert 2.διαγραψε τα .
Εισαστε φοβεροι!!!Πριν μια εβδομαδα περασα απο τα γραφεια σας και εκανα αναβαθμιση απο D3 σε D6.Φοβερη εξυπηρετηση απο τις κοπελες σας και ολα λετουργουν αψογα.
Keep up the good work!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D
κυκλοφορησε ο νεος χαρτης.η NGI το γνωριζει?
http://rapidshare.com/files/23778345/GREECE_U.rar
:lol: :lol: :lol:
Καλό μήνα.!!!!!! =D> =D>
Μπορεί να μου τον στείλει κάποιος?Μου λέει ότι τον έχω κατεβάσει ήδη 10φορές :roll:
Χε χε χε...
Καλό!!! :P :P :P
Τωρα που πηγε 2 του μηνος, να δουμε ποτε θα δουμε το μηνυμα "ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΡΤΕΣ" :!: :lol: :D :lol:
:lol: :lol: :lol:
Μοιράστηκαν στη συνάντηση!
Οι υπόλοιποι θα τους πάρετε μετά το πάσχα :twisted:
Μοιράστηκαν στη συνάντηση!
Οι υπόλοιποι θα τους πάρετε μετά το πάσχα :twisted:
ολο για τον χαρτη συζητουσαν δεν βλεπεις τα αδεια πιατα τους?ακριδες επεσαν!!!!!!!!!!
Τυχεροι λοιπόν όσοι έχουν PDA .... εμεις με το AIRIS και τα λοιπα PNA πότε θα δούμε όλες αυτές τις βελτιώσεις που αναφέρεις ? ( Το AIRIS ειναι ακομη στην 5.5 !! )
Αθηνα μένω, καταγωγή Γιαννενα και Αρτα ... γιατι ρωτάς ?
Αθηνα μένω, καταγωγή Γιαννενα και Αρτα ... γιατι ρωτάς ?
Ο Νίκος είναι ειδικός pnaλόγος :-D
ok ! τοτε ισως μπορει να με ενημερωσει για τις δυνατοτητες αναβαθμισης του AIRIS ... θα με ενδιεφερε αρκετα ... σε αυτη τη φαση προσπαθω να εγκαταστησω τα αρχεια με τις speedcam που βρηκα εδω !
υπαρχουν και αλλα παρομοια αρχεια ?
ok ! τοτε ισως μπορει να με ενημερωσει για τις δυνατοτητες αναβαθμισης του AIRIS ... θα με ενδιεφερε αρκετα ... σε αυτη τη φαση προσπαθω να εγκαταστησω τα αρχεια με τις speedcam που βρηκα εδω !
υπαρχουν και αλλα παρομοια αρχεια ?
Ναι http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=8
http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewforum.php?f=10
Σ' ευχαριστω πολύ bbbb !! :D
Καλημερα χρονια πολλα σε ολους.8ελω να ρωτησω αν ξερουμε για το Νοκια Ν95 και Ε90 που εχουν ενσωματομενο GPS αν 8α μπορουν να τρεχουν οι χαρτες του DEST 6 η NT ευχαριστω
oxi to 6 kai pn einai mono gia pda me windows .oxi gia symbian .kati akougetai oti to 7 tha vgei kai gia symbian
Sorry για την καθυστερηση στην απαντηση παιδια... τις τελευταιες μερες τρεχω ασταματητα:
bbbb, υπερβαλεις :)
Eagle, απ'οτι με χαρα ειδα, η MLS και η NGi σε καλυψαν τελικα σε ο,τι αφορα στην v6. Αν θες οτιδηποτε αλλο, εδω ειμαστε.
Να'στε ολοι καλα,
Νικος
Για σας
Είμαι νέος χρήστης
μόλις πριν λίγες ημέρες αγόρασα το Mio P550 + Destinator PN (windows mobile 5)
Αν έχω καταλάβει καλά διαβάζοντας αρκετά, στο πολύ χρήσιμο forum, για να βάλω το Destinator 6 θα πρέπει να κατεβάσω και να εγκαταστήσω όλα τα παρακάτω:
Destinator6.1.1_WM2005.zip - Μέγεθος: 6.4 MB - Destinator 6.1.1.40010 for Windows Mobile 2005
greek.zip - Μέγεθος: 2.1 MB - Ενημέρωση φωνητικών οδηγιών για το Destinator 6
extras.zip - Μέγεθος: 4.1 MB - Destinator 6 Extras (Εναλλακτικές Φωνές και POI Xρηστών)
ρωτάω γιατί επειδή έχω «windows mobile 5» και όχι «windows mobile 2005» (εκτός αν είναι το ίδιο πράγμα)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
mastoris than.
18-04-07, 21:22
Για σας
Είμαι νέος χρήστης
μόλις πριν λίγες ημέρες αγόρασα το Mio P550 + Destinator PN (windows mobile 5)
Αν έχω καταλάβει καλά διαβάζοντας αρκετά, στο πολύ χρήσιμο forum, για να βάλω το Destinator 6 θα πρέπει να κατεβάσω και να εγκαταστήσω όλα τα παρακάτω:
Destinator6.1.1_WM2005.zip - Μέγεθος: 6.4 MB - Destinator 6.1.1.40010 for Windows Mobile 2005
extras.zip - Μέγεθος: 4.1 MB - Destinator 6 Extras (Εναλλακτικές Φωνές και POI Xρηστών)
ρωτάω γιατί επειδή έχω «windows mobile 5» και όχι «windows mobile 2005» (εκτός αν είναι το ίδιο πράγμα)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
έτσι ακριβώς, windows mobile 5 είναι ίδιο με windiows mobile 2005. Και καλώς ήλθες. :D
Λοιπόν κατέβασα τα εξής
Που μπορώ να βρω οδηγίες για το πώς θα τα εγκαταστήσω όλα αυτά στο Mio P550
Και με το χάρτη τι γίνεται, θα πρέπει να κατεβάσω και να εγκαταστήσω το
30/08/2006 (Έκδοση: 2006.Q3.4503 - Ελληνική - Μέγεθος: 23.8 MB) Έκδοση Αυγούστου 2006.
?
Βοήθεια
mastoris than.
18-04-07, 23:03
Λοιπόν κατέβασα τα εξής
Που μπορώ να βρω οδηγίες για το πώς θα τα εγκαταστήσω όλα αυτά στο Mio P550
Και με το χάρτη τι γίνεται, θα πρέπει να κατεβάσω και να εγκαταστήσω το
30/08/2006 (Έκδοση: 2006.Q3.4503 - Ελληνική - Μέγεθος: 23.8 MB) Έκδοση Αυγούστου 2006.
?
Βοήθεια
εδώ οδηγίες http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=40094#40094
και πάλη σε ευχαριστώ mastoris
mastoris than.
18-04-07, 23:33
και πάλη σε ευχαριστώ mastoris
όχι φίλε μου εμένα, αυτούς που αφιερώνουν το χρόνο τους για να μας βοηθάνε, με το καιρό θα δεις ότι είναι αρκετοί.
Πρέπει να κατεβάσεις και το Greek.cab και
- ή να το βάλεις ξεχωριστά
- ή να το αντικαταστήσεις με αυτό της εγκατάστασης ώστε να μπει "μόνο του"
Έχω κάτι καλύτερο να σου προτείνω http://rapidshare.com/files/15319311/New_Sounds_by_panosha_7-02-07.rar.html
Έχω κάτι καλύτερο να σου προτείνω http://rapidshare.com/files/15319311/New_Sounds_by_panosha_7-02-07.rar.html
Καλημερα panosha. Τα γνωστα 101db ειναι η ειναι κανουργιοι ηχοι?
Aυτοί που σου προτείνω εδώ είναι νεότεροι.
Aυτοί που σου προτείνω εδώ είναι νεότεροι.
Ωραιος... ευχαριστω
Εχει βγει παιδια η αναβαθμιση που λέγαμε?Και αν ναι πως γινεται η εγκατασταση?Ε
Ευχαριστω
Για ποια αναβάθμιση μιλάς?
Ειχατε πει οτι θα γινει ενα update στο ηδη υπάρχον dest 6.1 Den to εθεσα σωστα ..
Δε νομίζω ότι έχει υποθεί κάτι τέτοιο
pos mboro na katevaso to destinator re paidia, o enas lei to katevase o alos exo ta klidia ala then vlepo tipota
pos mboro na katevaso to destinator re paidia, o enas lei to katevase o alos exo ta klidia ala then vlepo tipota
Καλώς ήρθες .
Από εδώ το destinator 6 http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 , αλλά με λίγο υπομονή και Θεού θέλοντος βγαίνει το 7
Κανένα νεο για το update για το Satnav 400 (απο τα καλύτερα PNA κατα την αποψή μου) ?
Θέλω τον νεο χάρτη ΤΩΡΑ!
:-D :-D :-D
Κανένα νεο για το update για το Satnav 400 (απο τα καλύτερα PNA κατα την αποψή μου) ?
Θέλω τον νεο χάρτη ΤΩΡΑ!
:-D :-D :-D
Δυστυχως ακομα τιποτα. :smt102
athanaso77
13-06-07, 09:20
Geia xara,
Exontas to Destinator 6.1.1 gia arketo kairo egkatestimeno sto P3300 mou doulevan ola mia xara. Meta ebala kai to 7 kai douleve to 6.1.1 episis mia xara.
Ksafnika enw blepw oti exei lockarei doryforous, exei stamatisei na me katefthinei kai synexeia petaei to minima "DEN BRETHIKE GPS".
Kserete pou mporei na ofeiletai afto? Paizei rolo to gegonos oti apo tote pou egkatestisa to 7 ebala to TMC sto OFF (milaw gia to 6.1.1 panta) kai briskei sima mono tou kai aftomata? (Diladi den parousiazetai to gnwsto problima me to GPS sta P3300).
Elpizw na bgalw akri giati exw kai to 6.1.1 kai to 7 kai me kanena apo ta dyo den mporw na kanw douleia mou!!! :evil:
Geia xara,
Exontas to Destinator 6.1.1 gia arketo kairo egkatestimeno sto P3300 mou doulevan ola mia xara. Meta ebala kai to 7 kai douleve to 6.1.1 episis mia xara.
Ksafnika enw blepw oti exei lockarei doryforous, exei stamatisei na me katefthinei kai synexeia petaei to minima "DEN BRETHIKE GPS".
Kserete pou mporei na ofeiletai afto? Paizei rolo to gegonos oti apo tote pou egkatestisa to 7 ebala to TMC sto OFF (milaw gia to 6.1.1 panta) kai briskei sima mono tou kai aftomata? (Diladi den parousiazetai to gnwsto problima me to GPS sta P3300).
Elpizw na bgalw akri giati exw kai to 6.1.1 kai to 7 kai me kanena apo ta dyo den mporw na kanw douleia mou!!! :evil:
Καλώς ήρθες φίλε μου .
Το 7 είναι beta γι αυτό ίσως σου δημιουργεί προβλήματα .
Θα σου πρότεινα Hard reset στην φάση που βρίσκεται το μηχάνημα .
Καλό θα είναι τις beta εκδόσεις να τις βάζουν χρήστες με εμπειρία ή αν η NGI θέλει μια ευρύτερη άποψη για τους χάρτες που θα βγάλει τότε να είσαι σίγουρος ότι ξέρει που να δώσει τις εκδόσεις beta για να έχει αξιόπιστα αποτελέσματα , αλλά και να μην απασχολήτε το forum της με κάτι το οποίο δεν είναι κοινό για όλους τους χρήστες .
logothetis
26-06-07, 09:29
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ .
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ .
ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ DESTINATOR 6 ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ , ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ NGI ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ . ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ( ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 99.9% ΣΩΣΤΕΣ .
ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .
ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ .
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ .
ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ DESTINATOR 6 ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ , ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ NGI ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ . ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ( ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 99.9% ΣΩΣΤΕΣ .
ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .
ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Μπραβο ρε Γιωργο για το ποστ σου! Να σου πω την αληθεια θα κατεβω Ροδο γιατι ειναι ενα φιλαρακι και ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καλη χαρτογραφηση εκει. Με προλαβες!!! :D
Αν μπορείς να περάσεις και τα μικρολαθάκια και τις καινούριες μονοδρομίσεις στην αναφορά λαθών, στον επόμενο χάρτη θα έχεις 100% σωστή πλοήγηση για τη Ρόδο.. :wink: Όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ DESTINATOR 6 ; EKANA MIA ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.
Έχεις κάνει αυτά που περιγράφονται στην πρώτη σελίδα (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2549) αυτού του θέματος και έχεις ακόμη πρόβλημα?? :-k
ΌΤΑΝ ΛΕΣ ΠΡΟΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ;
Το "πρώτη σελίδα" που έχω γράψει πάνω είναι ενεργό link, αν κάνεις κλικ πάνω του θα σου ανοίξει τη σελίδα.. :wink: Τεσπα, αν δεν το καταφέρεις, εκεί εννοώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2549
geia sas eimai neo melos parakoloutho to forum poli kairo mporo na po oti einai apsogo.
elpizo se mia kalh synergasia.eimai epagelmatias odigos (touristiko leoforeio) elpizo na fano xrisimos.
episis an kapoios mporei na moy kanei mia prosklisi gia to greekz epidi kai ekei parakoloythoysa tis diafores sizitiseis tha itan poli eygeniko
Καλησπέρα!!!
Νέο μέλος, πρώτο post, παρακαλώ να είστε τρυφεροί μαζί μου! :P
Στο θέμα μας:
Είμαι κάτοχος του MLS Destinator MyGuide 3100 κι απ' ότι είδα, είναι στην έκδοση 6.1.0.41243
Πήγα να πάρω την ενημέρωση 31/05/2007 (Έκδοση: 2007.Q2.1132 - Ελληνική - Μέγεθος: 21.44 MB) Έκδοση Μαΐου 2007 (αυτή δεν είναι η πρόσφατη; Μάλλον ναι!) και είδα στο ReadMe ότι κάνει για έκδοση 6.1.1 και άνω!
Πήγα λοιπόν πίσω στην ngi.gr/page.php?pageid=48&languageid=2 να βρω ανανέωση και το μόνο που είδα ήταν αυτό:
MyGuide310061.zip - Μέγεθος: 6.7 MB - Destinator 6.1 για το MyGuide 3100
Το 6.1 ???? Το 6.1.1 που θα το βρω, ώστε να το βάλω κι από πάνω να περάσω τους χάρτες;
Βοηθήστε τον νέοπα! :lol:
mastoris than.
25-07-07, 20:36
Καλησπέρα!!!
Στο θέμα μας:
Είμαι κάτοχος του MLS Destinator MyGuide 3100 κι απ' ότι είδα, είναι στην έκδοση 6.1.0.41243
Πήγα να πάρω την ενημέρωση 31/05/2007 (Έκδοση: 2007.Q2.1132 - Ελληνική - Μέγεθος: 21.44 MB) Έκδοση Μαΐου 2007 (αυτή δεν είναι η πρόσφατη; Μάλλον ναι!) και είδα στο ReadMe ότι κάνει για έκδοση 6.1.1 και άνω!
Πήγα λοιπόν πίσω στην ngi.gr/page.php?pageid=48&languageid=2 να βρω ανανέωση και το μόνο που είδα ήταν αυτό:
Το 6.1 ???? Το 6.1.1 που θα το βρω, ώστε να το βάλω κι από πάνω να περάσω τους χάρτες;
Όποια έκδοση, destinator 6 έχεις, μπορείς να βάλεις τον τελευταίο χάρτη, Μαΐου 2007. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ. :D
Το 6.1.1 στο πρώτο post της ενότητας εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2549
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! :D
Στο ReadMe λέει επ' ακριβώς αυτό:
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο χάρτης είναι συμβατός με την έκδοση 6.1.1 του Destinator ή ανώτερη. Σε περίπτωση που διαθέτετε παλαιότερη έκδοση του προγράμματος, μπορείτε να προμηθευτείτε την αναβάθμιση από το δικτυακό μας τόπο (http://www.ngi.gr/page.php?pageid=48&languageid=2).
Σίγουρα είμαι ok???
Συγνώμη αν γίνομαι εκνευριστικός, αλλά είδα το 6.1.1, εγώ έχω το 6.0.1.ΧΧΧΧΧΧ....
Κι είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοια διαδικασία!
Να το δοκιμάσω ή θα έχω πρόβλημα;
Θέλω να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι την άλλη εβδομάδα και δεν θέλω να μείνω "ξεκρέμαστος"! :oops:
Υγ: Επίσης θέλω να δω ανανεώσεις γιατί στην περιοχή μου ο χάρτης είναι απαράδεκτος, λίγο στο επίπεδο έλλειψης δρόμων και ΠΟΛΥ στην διαδικασία πλοήγησης...
Το 6.1.1 στο πρώτο post της ενότητας εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2549
Άλλο περίεργο: Κάνω log in και με βγάζει στην σελίδα http://www.ngi.gr/page.php?pageid=48&languageid=2
Στο πρώτο post του θέματος λέει να πάω στην http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2
Κάνω copy-paste το link (με το pageid 44) στον browser και μου ξαναζητά log in...
Kαι πάλι από την αρχή... :( :(
mastoris than.
25-07-07, 20:57
Καλησπέρα!!!
Στο θέμα μας:
αυτό θα βάλεις.
EDIT: Συγνώμη, δεν είσαι το μόνο θύμα αλτσχάιμερ, νομίζω ότι ή έκδοση που έχεις, είναι η τελευταία.
Προφανώς αυτή είναι η τελευταία έκδοση για τη συσκευή σου και συμβατή με τον τελευταίο χάρτη.
Αν και ζητάς να είμαστε τρυφεροί μαζί σου δεν είσαι καθόλου τρυφερός στους χαρακτηρισμούς (ο χάρτης είναι απαράδεκτος, λίγο στο επίπεδο έλλειψης δρόμων και ΠΟΛΥ στην διαδικασία πλοήγησης...). :shock:
Ποιά είναι η περιοχή σου, τι εμπειρία έχεις στην πλοήγηση και για ποιόν χάρτη μιλάς ; :roll:
http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2
Προφανώς αυτή είναι η τελευταία έκδοση για τη συσκευή σου και συμβατή με τον τελευταίο χάρτη.
Αν και ζητάς να είμαστε τρυφεροί μαζί σου δεν είσαι καθόλου τρυφερός στους χαρακτηρισμούς (ο χάρτης είναι απαράδεκτος, λίγο στο επίπεδο έλλειψης δρόμων και ΠΟΛΥ στην διαδικασία πλοήγησης...). :shock:
Ποιά είναι η περιοχή σου, τι εμπειρία έχεις στην πλοήγηση και για ποιόν χάρτη μιλάς ; :roll:
1) http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 Aυτή η σελίδα μου ζητάει login, ακόμα κι αν είμαι μέσα και μετά με παραπέμπει στην http://www.ngi.gr/page.php?pageid=48&languageid=2
Να υποθέσω ότι είναι το ίδιο, πρόκειται για απλό redirection;
2) Aν είναι αυτή η τελευταία έκδοση, μου προτείνετε να δοκιμάσω να περάσω του τελευταίους χάρτες, αν κατάλαβα καλά...
Θα το δοκιμάσω...
3) Το πρόβλημα είναι ότι στην παρούσα φάση στους χάρτες δεν έχει την παράκαμψη Ναυπάκτου. Επίσης στην περιοχή του Ρίου, δεν έχει σωστά τις διαδρομές γύρω από τους κόμβους της γέφυρας, μέχρι και να στρίψω δεξιά μου πρότεινε, ενώ ήμουν σε ανισόπεδο κόμβο και περνούσε άλλος δρόμος από κάτω.
Αυτά να υποθέσω/ελπίσω ότι τα έχει η νέα έκδοση χαρτών...
Επίσης είχα πρόβλημα στο να πάω από Άμφισσα στην Πάτρα... Μου πρότεινε άσχετους χωματόδρομους -χαρακτηριστικά ένας έχει κλίση 40 μοίρες περίπου-, όταν βρέθηκα έξω από το Γαλαξίδι, πήγε να με βάλει μέσα στην πόλη, ενώ σε όλα τα χωριά μου πρότεινε να πάω από μέσα, όχι από τον εθνικό δρόμο... Επίσης πήγε να με πάει από Αγ.Νικόλαο -> Αίγιο και αρνιόταν πεισματικά να δεχτεί ότι συνέχισα προς Ναύπακτο, ακόμα κι όταν είχα περάσει τον Αγ.Σπυρίδωνα...
(Αυτά να υποθέσω είναι προβλήματα σύντομης/γρήγορης διαδρομής; )
mastoris than.
25-07-07, 21:45
1) http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 Aυτή η σελίδα μου ζητάει login, ακόμα κι αν είμαι μέσα και μετά με παραπέμπει στην http://www.ngi.gr/page.php?pageid=48&languageid=2
2) Aν είναι αυτή η τελευταία έκδοση, μου προτείνετε να δοκιμάσω να περάσω του τελευταίους χάρτες, αν κατάλαβα καλά...
Θα το δοκιμάσω...
3) Το πρόβλημα είναι ότι στην παρούσα φάση στους χάρτες δεν έχει την παράκαμψη Ναυπάκτου. Επίσης στην περιοχή του Ρίου, δεν έχει σωστά τις διαδρομές γύρω από τους κόμβους της γέφυρας, μέχρι και να στρίψω δεξιά μου πρότεινε, ενώ ήμουν σε ανισόπεδο κόμβο και περνούσε άλλος δρόμος από κάτω.
Επίσης είχα πρόβλημα στο να πάω από Άμφισσα στην Πάτρα... Μου πρότεινε άσχετους χωματόδρομους -χαρακτηριστικά ένας έχει κλίση 40 μοίρες περίπου-, όταν βρέθηκα έξω από το Γαλαξίδι, πήγε να με βάλει μέσα στην πόλη, ενώ σε όλα τα χωριά μου πρότεινε να πάω από μέσα, όχι από τον εθνικό δρόμο... Επίσης πήγε να με πάει από Αγ.Νικόλαο -> Αίγιο και αρνιόταν πεισματικά να δεχτεί ότι συνέχισα προς Ναύπακτο, ακόμα κι όταν είχα περάσει τον Αγ.Σπυρίδωνα...
Για το 3ο, βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει ΤΑΧΕΙΑ, αντί ΣΥΝΤΟΜΗΣ, διαδρομής.
Η νέα έκδοση χάρτη,έχει αποφυγή χωματόδρομων και εθνικών οδών.Οταν βάζεις το χάρτη είναι και τα 2 απενεργοποιημένα.Το πιο σωστό για μένα είναι να του βάλεις,να χρησιμοποιεί τις Εθνικές οδούς και να αποφεύγει τους χωματόδρομους.Η έκδοση 6.1.0 που έχεις είναι συμβατή με το νέο χάρτη,σε όλα εκτός από ένα.Δεν μπορείς να του βάλεις αποφυγή ακτοπλοϊκών γραμμών.
Eυχαριστώ!
Θα επανέλθω αύριο, γιατί τώρα έχω πρόβλημα με την MLS και το ανύπαρκτο cd στην συσκευασία...
Σχετικά με το redirection μάλλον μπερδεύεις το forum με την Υπηρεσία ενημέρωσης χαρτών και λογισμικού Destinator. Είναι διαφορετικά πράγματα.
Μελέτησε λίγο το manual που υπάρχει εκεί.
Φιλε μου με την τελευταια εκδοση του χαρτη , ηρθα κανονικα απο Αμφισσα στην Πατρα , την Δευτερα συγκεκριμενα. Για βαλε τον κανουργιο και μετα να φτιαξεις και τις αποφυγες και πιστευω ολα θα ειναι Οκ... :wink:
Αφού βρήκα card reader, επέστρεψα! :P
Απορία: Είμαι στο Η:\UserData\ κι έχει μέσα αυτά:
Folders
FAVORITES
MPR
Files
Address
DestinatorLanguage.ini
DestinatorVisual.ini
DestinatorVoice.ini
Στο ReadMe λέει αυτό:
Αν η εγκατάσταση του προγράμματος έχει γίνει στη κάρτα μνήμης τότε αντιγράφετε τα αρχεία αποφυγών (τα περιεχόμενα του φακέλου ForLinks) Start\Programs\File explorer --> "MyDevice\Storage Card\DestinatorApps\Destinator\UserData\ForLinks".
Δηλαδή φτιάχνω τον φάκελο Η:\UserData\ForLinks\ και πετάω μέσα τα περιεχόμενα από τον αντίστοιχο φάκελο που κατέβασα;
Kανείς;
Απλά ρωτάω γιατί δεν έχει κάτι παρόμοιο μέσα η κάρτα, μην το κάνω λάθος... :oops:
Αφού βρήκα card reader, επέστρεψα! :P
Απορία: Είμαι στο Η:\UserData\ κι έχει μέσα αυτά:
Folders
FAVORITES
MPR
Files
Address
DestinatorLanguage.ini
DestinatorVisual.ini
DestinatorVoice.ini
Στο ReadMe λέει αυτό:
Αν η εγκατάσταση του προγράμματος έχει γίνει στη κάρτα μνήμης τότε αντιγράφετε τα αρχεία αποφυγών (τα περιεχόμενα του φακέλου ForLinks) Start\Programs\File explorer --> "MyDevice\Storage Card\DestinatorApps\Destinator\UserData\ForLinks".
Δηλαδή φτιάχνω τον φάκελο Η:\UserData\ForLinks\ και πετάω μέσα τα περιεχόμενα από τον αντίστοιχο φάκελο που κατέβασα;
Nαι, φαντάζομαι τα αρχεία που λες είναι αυτής της μορφής : GreeceU.aos, GreeceU.cos, GreeceU.los.
Ναι, τα αρχεία στο ForLinks του zip είναι GreeceU.cos και GreeceU.los...
Παιδια καλημερα!
Ένας φιλος ΄πηρε το HP Ipaq 6915. Εβαλε to destinator , αλλα η οθονη του ειναι πιο μικρη και δεν φαινονται ολα(κουμπια στο κατω μερος). Θυμαμαι οτι καπου εχει αναφερθει αυτο. Μπορει καποιος να μου υπενθυμησει την λυση , για να τον βοηθησω?
Ας δοκιμάσει αυτό και ενημέρωσε για τα αποτελέσματα. :D
http://img201.imageshack.us/img201/2329/downloadqn4.png (http://rapidshare.com/files/46083316/Destinator_61140010_240x240_resolution.rar.html)
Ας δοκιμάσει αυτό και ενημέρωσε για τα αποτελέσματα. :D
http://img201.imageshack.us/img201/2329/downloadqn4.png (http://rapidshare.com/files/46083316/Destinator_61140010_240x240_resolution.rar.html)
Σε ευχαριστω πολυ Πανο!!!! Θα το δοκιμασει και θα πω εαν ολα πηγαν ΟΚ!
Ενατξει με το αρχείο!!!! Με πηρε ο φιλος μου καταενθουσιαμενος!!!!!
Και παλι ευχαριστω!!!!
Θα το δοκιμάσω...
3) Το πρόβλημα είναι ότι στην παρούσα φάση στους χάρτες δεν έχει την παράκαμψη Ναυπάκτου. την εχει την παρακαμψη τησ ναυπακτου κοιτα τις αποφυγες εθνικων οδων
Επίσης στην περιοχή του Ρίου, δεν έχει σωστά τις διαδρομές γύρω από τους κόμβους της γέφυρας, μέχρι και να στρίψω δεξιά μου πρότεινε, ενώ ήμουν σε ανισόπεδο κόμβο και περνούσε άλλος δρόμος από κάτω. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ
(Αυτά να υποθέσω είναι προβλήματα σύντομης/γρήγορης διαδρομής; ) ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΤΙ
Ρωτώντας πας στην πόλη, έτσι δεν λένε;
Το βασικό μου πρόβλημα ήταν οι χάρτες όπως αποδείχτηκε, μιας κι ήταν αρκετά πίσω...
Κι επειδή ήταν η πρώτη μου αναβάθμιση, ρωτούσα σαν χαζός (by the way, για το ForLinks ακόμα περιμένω απάντηση, αλλά δεν το κάνω θέμα)...
Την τελευταία εβδομάδα λοιπόν έγραψα 1800 χιλιόμετρα και με χαρά θα καθίσω κάποια στιγμή να περιγράψω τα λάθη που έκανε και τους δρόμους που δεν είχε...
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μου την λέτε...
Συγνώμη αν ενόχλησε ο τρόπος μου...
Ρωτώντας πας στην πόλη, έτσι δεν λένε;
Το βασικό μου πρόβλημα ήταν οι χάρτες όπως αποδείχτηκε, μιας κι ήταν αρκετά πίσω...
Κι επειδή ήταν η πρώτη μου αναβάθμιση, ρωτούσα σαν χαζός (by the way, για το ForLinks ακόμα περιμένω απάντηση, αλλά δεν το κάνω θέμα)...
Την τελευταία εβδομάδα λοιπόν έγραψα 1800 χιλιόμετρα και με χαρά θα καθίσω κάποια στιγμή να περιγράψω τα λάθη που έκανε και τους δρόμους που δεν είχε...
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μου την λέτε...
Συγνώμη αν ενόχλησε ο τρόπος μου...
τι θες για τα forlinks ? αντικατεστησε τα νεα με τα παλια οπως λενε και οι οδηγιες και θα σαι μια χαρα
Aυτό είναι το πρόβλημα, δεν υπάρχουν παλιά... και προφανώς δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό άρα φοβάμαι να το βάλω όπου κι όπου :( :(
Aυτό είναι το πρόβλημα, δεν υπάρχουν παλιά... και προφανώς δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό άρα φοβάμαι να το βάλω όπου κι όπου :( :(
ωραια δημιουργοντας το φακελο που αναφερεις και βαζοντας τα νεα forlinks δε γινεται?
σου παει κατι στραβα?
ο φαλελος forlinks εχει μεσα 5 αρχεια του τυπου greece , και ολος αυτος βρισκεται στον userdata
το ολο Path ...DestinatorApps\Destinator\UserData\ForLinks
Υ.Γ δε θα μπει οπου και οπου , σου λεω που
Τα έβαλα εκεί που είπα (Η:\UserData\ForLinks\) και δεν είδα τίποτα άλλο εκτός από ένα κόλλημα στην εκκίνηση του Destinator... (έκανε κανένα 10λεπτο να ξεκινήσει η εφαρμογή και μετά κολλούσε)...
Επειδή όπως προανέφερα είχα να κάνω αρκετά χιλιόμετρα την επόμενη μέρα, έσβησα τον φάκελλο και ταξίδεψα χωρίς ForLinks... :(
Τα έβαλα εκεί που είπα (Η:\UserData\ForLinks\) και δεν είδα τίποτα άλλο εκτός από ένα κόλλημα στην εκκίνηση του Destinator... (έκανε κανένα 10λεπτο να ξεκινήσει η εφαρμογή και μετά κολλούσε)...
Επειδή όπως προανέφερα είχα να κάνω αρκετά χιλιόμετρα την επόμενη μέρα, έσβησα τον φάκελλο και ταξίδεψα χωρίς ForLinks... :(
κοιταξε να δεις καλο θα ηταν να τα ξαναεγκαταστησεις ολα απο την αρχη!
και να μπει ο forliks στο path που σου ειπα DestinatorApps\Destinator\UserData\ForLinks
απο την αλλη αμα εισαι κοντα , καλο ειναι να πας ή να επικοινωνησεις με την ngi!
αυτο εδω τι ειναι Η:\UserData\ForLinks\ που λες ! για το Η λεω
επειδη εγω κατεβασα για να δω τι εχει μεσα το rar του My guide , εχει μεσα κανονικα τα forlink στη σωστη θεση , αφου το εγκαταστησεις
το εν λογω MyGuide310061.zip , μετα βαζεις το νεο update2007 αντικαθιστωντας ετσι τα νεα forlinks
Καλησπερα....Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να "παιζει" το destinator σε λαπτοπ
ωστε με ενα bluetooth receiver να εχεις πλοηγηση????
Ρίξε μια ματιά εκεί: http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=17 Υπάρχει πολύ υλικό για μελέτη και θα σου λυθούν σίγουρα οι απορίες..
Καλημερα
Αγορασα το P-BELL COMPASSEO 500 με το destinator v6.1.12.43637 και θελω να το αναβαθμισω στην τελευταια εκδοση του!
μεσα στο site δεν βρηκα επιλογη για το συγκεκριμενο .
κατεβασα ολες τις αναβαθμισεις και ειδα οτι σε ορισμενες ταιριαζουν τα αρχεια τους με το δικο μου
αν αντιγραψω και αντικαταστησω τα αρχεια αυτα υπαρχει περιπτωση να δουλεψει ?
:? ευχαριστω
Καλημερα
Αγορασα το P-BELL COMPASSEO 500 με το destinator v6.1.12.43637 και θελω να το αναβαθμισω στην τελευταια εκδοση του!
κατεβασα ολες τις αναβαθμισεις και ειδα οτι σε ορισμενες ταιριαζουν τα αρχεια τους με το δικο μου
Ακολούθησες τις οδηγιες που εχει το αρχειο οταν το κατεβαζεις? Εαν οχι , διαβασε τες και ακολουθησε τες και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. :wink:
μα οι οδηγιες αφορουν τισ συσκευες που γραφει η καθε εκδοση και οχι για το δικο μου
παρεπιπτοντος δοκιμασα με διαφορα αρχεια αλλα δεν δουλεψε
Στείλε ένα pm στον zeppelin.. Αν δε λυθεί το πρόβλημά σου μέσα στο Σ/Κ, τη Δευτέρα τηλέφωνο στην NGi.. :wink:
εχω στειλει στο ngi forum απο παρασκευη
ελπιζω να μου απαντησουν :roll:
Καλημερα
Aυτό που έχεις είναι το πιο καινούριο για τη συσκευή σου.Ελεγξε μεσα από τη διαχείριση χαρτών,αν έχεις τον 2007.q2 και είσαι οκ.Αν όχι κατέβασε μόνο το χάρτη.
Νομιζα οτι η εκδοση Destinator 6.1.1.40010 ειναι για ολες τις συσκευες.
Αν ειναι ετσι τοτε οκ!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.