Επιστροφή στο Forum : Αρχειο στον καδο ανακυκλωσης
Καλησπέρα παιδια! Εχω το MLS 4800A έχω βαλει το χαρτη 2010 οπως επισης το εχω συνδεση με το laptop αρκετές φωρές! Μολις τώρα το σύνδεσα ξανα πιο πολυ για να το φωρτήσω και μολις έγυνε η σύνδεση μεσω Activsync μου εβαλε στον καδο ανακύκλωσης ενα φάκελο με το όνομα Destinator Technologies μεγέθους 26bytes! Οταν βάζω το ποντίκι πάνω στο φάκελο μου δειχνει οτι πρέπει να έχει ενα αρχείο μέσα με το ονομα $RFJINDT
Το ερώτημα μου ειναι τι να κάνω να το σβήσω απο το καδω;μηπως το χριάζεται το gps;
Αν μπορείτε βοηθήστε με! Ευχαρηστώ πολυ!
Οτιδήποτε σβήνεις μέσα από την συσκευή δεν πάει στον κάδο ανακύκλωσης των Windows.
Άρα αυτό το αρχείο αφορά τον υπολογιστή σου,μήπως είχες πάρει κάποιο Backup και έσβησες κάτι;
Οτιδήποτε σβήνεις μέσα από την συσκευή δεν πάει στον κάδο ανακύκλωσης των Windows.
Άρα αυτό το αρχείο αφορά τον υπολογιστή σου,μήπως είχες πάρει κάποιο Backup και έσβησες κάτι;
Καλημέρα! Είχα πάρει back up πριν βάλω την νέα εκδοση χάρτη! Χθές μόλις σύνδεσα το gps και έκανε συγχρονησμό μεσω Activsync μου εμφάνησε στο κάδο αυτό το φάκελο!\
Ευχαρηστώ για την απαντησή σου!
Αν το σβήσω απο το κάδο,θα χασω κάποιο αρχείο απο το back up μου; Τι να κανω; :/
Άνοιξε τον κάδο ανακύκλωσης και πάτα αριστερά την επιλογή που λέει (επαναφορά όλων των στοιχείων)
έτσι θα επιστρέψει το αρχείο εκεί από όπου το έσβησες και αν ήταν χρήσιμο δεν θα το χάσεις,
αν δεν ήταν χρήσιμο απλά θα έχεις επιβαρυνθεί τον γιγάντιο όγκο των 26bytes.lotpot
xixixi! ευχαρηστώ πολύ Χάρη για την συμβουλή σου! Δεν το ειχα σκεφτει να το επαναφέρω! Ευχαρηστώ! Κολάει καμοιά φωρα το μυαλο!
Συμβαίνει και στους καλύτερους καμιά φορά! wink3
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.