Επιστροφή στο Forum : Dest6.1 kai WM5
Εχω το DEST 6.1 σε έκδοση W2003SE με όλα τα καλούδια του (Ελληνικά , VOICES ΚΛΠ) Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την έκδοση σε PDA που τρέχει WM5?? ή θα έχω πρόβλημα?
perimene opou na nai vgainei to episimo
[quote="spyrazf1"]perimene opou na nai vgainei to episimo[/quote
Μετά τα Χριστούγεννα ή καλύτερα την Πρωτοχρονιά αφού πουλhθούν πρίν κάμποσα πακέτα με PN
gia na sou liso tin aporia.ola tha douleuoune fisiologika sta wm5.epipleon an exeis to pn original simera i to poli aurio pernoume dorean to 6
gia na sou liso tin aporia.ola tha douleuoune fisiologika sta wm5.epipleon an exeis to pn original simera i to poli aurio pernoume dorean to 6
Και το επίσημο PN έχω και χάρτες ευρώπης επίσημους κλπ κλπ . Τι ΘΑ πάρουμε δεν ξέρω αλλά DEST 6 δεν το βλέπω ζωντανό άμεσα. Εχεις το DEST 6.1 σε WN5 να μου στείλεις μόνο το main.cab?
Και το επίσημο PN έχω και χάρτες ευρώπης επίσημους κλπ κλπ . Τι ΘΑ πάρουμε δεν ξέρω αλλά DEST 6 δεν το βλέπω ζωντανό άμεσα. Εχεις το DEST 6.1 σε WN5 να μου στείλεις μόνο το main.cab?
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=24778#24778
ipomoni.tosous mines to perimename
Εχω το DEST 6.1 σε έκδοση W2003SE με όλα τα καλούδια του (Ελληνικά , VOICES ΚΛΠ) Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την έκδοση σε PDA που τρέχει WM5?? ή θα έχω πρόβλημα?
KANONIKOTATA :-D
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=24778#24778
Αυτ'ο σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν το δίνουν. Μπορεί να είναι και έτσι, δεν αντιλέγω. Εμάνα εξακολουθεί να μου φαίνεται κακή κίονηση να το δώσουν πρίν τα Χριστούγεννα.
Κράτησε τότε αυτό που έχεις αν σου δουλεύει καλά. :lol:
erxetaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii se 5 lepta anipomone orma
Ευτυχώς που ήμουν λάθος. Καλά κατεβάσματα και καλές πλοηγήσεις
Ευτυχώς που ήμουν λάθος. Καλά κατεβάσματα και καλές πλοηγήσεις
Καλή καρδιά φίλε και χρόνια πολλά. :lol:
kai fisika o panos protos tha to katevase
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.