PDA

Επιστροφή στο Forum : Ιστορικό gps

chris40
03-09-10, 14:57
καλησπέρα
έχω αποθηκεύσει 2 διαδρομές στο ιστορικό gps πατώντας το rec button κ θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το βάλω να με καθοδήγηση σύμφωνα μ αυτό που αποθήκευσα κ επίσης όταν το αποθηκεύω σαν kml είναι μόνο για να το μεταφέρω στο igo? κ τη χρησιμότητα έχει?νομίζω οτι kml το igo βλέπει

ευχαριστώ

zeppelin
03-09-10, 16:43
To kml είναι format του google

chris40
04-09-10, 19:28
To kml είναι format του google

δηλαδή δε μπορώ να το βάλω να με πλοηγήσει σύμφωνα με τη διαδρομή που έκανα

kipourid
10-09-10, 19:45
δηλαδή δε μπορώ να το βάλω να με πλοηγήσει σύμφωνα με τη διαδρομή που έκανα

Δυστυχώς όχι. Ουτε καν να την βλέπεις κατά την πλοήγηση έαν δεν κάνω λάθος.

chris40
10-09-10, 20:36
πιστεύω οτι αυτό καθιστά άχρηστη την λειτουργία αυτή κ θα πρέπει να το σκεφτούν οι ειδικοί

panosha
10-09-10, 21:02
πιστεύω οτι αυτό καθιστά άχρηστη την λειτουργία αυτή κ θα πρέπει να το σκεφτούν οι ειδικοί
Άχρηστη δεν είναι, πολύ χρήσιμη είναι η καταγραφή διαδρομής (track). Μπορείς να μελετήσεις π.χ. τη διαδρομή σου στο Google Eath, να καταγράψεις ένα δρόμο που δεν υπάρχει στο χάρτη και πολλά ακόμα.

chris40
10-09-10, 21:34
τ άνοιξα σύμφωνα με τις οδηγίες με το google earth αλλα δεν κατάφερα κάτι ουσιώδες(προσωπική μου άποψη) π.χ. εμένα θα με βόλευε να πατάω την εγγραφή κ την επόμενη φορά να το βάλω να με καθοδηγήσει σύμφωνα μ αυτό κ βασικά αυτό νόμιζα οτι έκανε και θα μου φενόταν πολύ χρήσιμο κάτι τέτοιο,πηγαίνεις στο σπίτι ενός φίλου σ άλλη πόλη κ μόλις μπαίνεις στην πόλη έρχεται απο εκεί κ σε παίρνει ο φίλος σου ο οποίος σε πηγαίνει απο την πιο κοντινή διαδρομή γιατι να μην μπορώ να το καταγράψω κ να το χρησιμοποιήσω μ αυτό τον τρόπο

PAVL-2
10-09-10, 21:48
Εαν την τοποθεσία την αποθηκεύσεις στα poi δεν σου κανει η μετέπειτα χρήση της σαν δρομολόγηση πρέπει να υπαρχη και η καταγραφή .

chris40
10-09-10, 22:15
αποθηκευμένη είναι αλλα το καλό μας ginius απο Σουαζιλάνδη μας πάει στον προορισμό,όποιος πάει κατερίνη απο το γήπεδο του πιερικού να βάλει μια διεύθυνση Θεσσαλονίκης θα σε βάλει να διασχίσεις όλη την πόλη αλλα αυτό πρέπει να συμβαίνει γιατι δεν έχει την έξοδο που σε βγάζει πριν τα τούνελ προς θεσσαλονίκη

kipourid
11-09-10, 01:12
Φίλε μου chris40 σε καταλαβαίνω απόλυτα μια που επί χρόνια δούλευα με το Etrex τις Garmin χωρίς χάρτες. Πάντως υπάρχει ένα κόλπο εάν κάποια διαδρομή σου είναι απαραίτητη γιατί θέλει αρκετή δουλειά. Μπορείς αφού κατεβάσεις την διαδρομή στο google να πάρεις κάποια σημεία της διαδρομής (στίγματα) και με αυτά να ορίσεις μία διαδρομή στο ginius την οποία θα αποθηκεύσεις σαν ταξίδι (Αποθηκευμενα ταξίδια) για να την έχεις όποτε θέλεις. Απο ότι έχω διαβάσει νομίζω ότι υπάρχουν κάποια προγραμματάκια μετατροπής των σημείων του google σε αγαπημένα αλλιώς τα περνάς με συντεταγμένες. Αρκεί να την χρειάζεσαι πολύ την διαδρομή...

Μπορείς επίσης να στείλεις το αρχείο μιας διαδρομής για την διόρθωση λαθών.
Το έχω κάνει ήδη και πλέον ο δρόμος Εύζωνοι-Ειδομένη υπάρχει στον χάρτη του Ginius όπως και στο google σαν κοινόχρηστος χάρτης μου.
Φιλικά.

chris40
11-09-10, 01:40
ολόκληρη ιστορία δηλαδή

PAVL-2
11-09-10, 15:04
αποθηκευμένη είναι αλλα το καλό μας ginius απο Σουαζιλάνδη μας πάει στον προορισμό,όποιος πάει κατερίνη απο το γήπεδο του πιερικού να βάλει μια διεύθυνση Θεσσαλονίκης θα σε βάλει να διασχίσεις όλη την πόλη αλλα αυτό πρέπει να συμβαίνει γιατι δεν έχει την έξοδο που σε βγάζει πριν τα τούνελ προς θεσσαλονίκη

Και στα ΤΕΜΠΗ πριν από δέκα ήμερες έδωσαν νέες παρακαμπτηρίους δηλαδή έπρεπε το κάθε προγραμμα να τις έχει , περίμενε λίγο να βγει ο νέος χάρτης και μετά τα ξαναλεμε για το προγραμμα που ειναι από [Σουαζιλάνδη ].

chris40
11-09-10, 22:32
το θέμα είναι οτι απο κατερίνη για να πάρεις το δρόμο για θεσσαλονίκη σε περνάει μέσα απ όλο το κέντρο,είχα αναφέρει κ παλαιότερα το όριο στους αυτοκινητοδρόμους αιγαίου είναι 120 κ όχι 100 μου είχαν πει οτι θα τ αλλάξουν απλα δεν ξέρω αν είναι θέμα χάρτη αυτό