PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιο PDA , και γιατι???

shmmytis
19-12-06, 01:19
Λοιπόν.. Εδώ και 1 μήνα έχω σκοτωθεί να ψάχνω.. Περί PDA ο λόγος! ποιό μηχανημα θεωρείτε οτι είναι το καλύτερο, έχοντας τα εξής χαρακτηριστικά:
-GPS
-Wi-Fi b ή και g
-BT
-3.5'' οθονη για να φαινονται οι χαρτες του GPS και να μην στραβωνομαστε οταν διαβαζουμε e-books ή browse-αρουμε

οσο ειδα μου τραβηξαν το ενδιαφερον τα mio p550 και qtek g100 (παρολο που εχει οθονη 2,8'').

So???

zeppelin
19-12-06, 09:12
g100, ευκρινή και φωτεινή οθόνη, δυνατό ηχείο και πολύ πιο γρήγορο.

Άλλη επιλογή eten x500

scotty
19-12-06, 10:17
Kαι εγω φιλε μου ειμαι πολυ ευχαριστημενοις απο το G100 αξιοπρεπες μηχανακη :)

shmmytis
19-12-06, 17:24
χμμ αρκετα ενδιαφερον φαινεται το χ500 wifi b/g gps gsm κτλ , αλλα εχει και μεγαλη διαφορα στην τιμη, ετσι;(600 πρεπει να κανει καινουριο)
προβληματα στο g100 εχετε ακουστα;για το σερβις της qtek ξερουμε κατι;
για το μιο εχω κατσει και εχω διαβασει καμια 20ρια θρεντς και με ανησυχουν
τοσο τα οποια προβληματα του , οσο και το σερβις του.

zeppelin
19-12-06, 17:39
Αν σε νοιάζει τόσο το support σίγουρα το x500. Το πλαίσο κάνει την εισαγωγή και δεν είναι απλή μεταπώληση. Ίσως το κινητό με το καλύτερο service στην Ελλάδα.

Το g100 καθυστερεί λίγο στο κατέβασμα της εφημερίδας του δορυφόρου. Αν το χρησιμοποιείς καθημερινά δε θα δεις το παραμικρό πρόβλημα.

fanmar
19-12-06, 18:34
Λοιπόν.. Εδώ και 1 μήνα έχω σκοτωθεί να ψάχνω.. Περί PDA ο λόγος! ποιό μηχανημα θεωρείτε οτι είναι το καλύτερο, έχοντας τα εξής χαρακτηριστικά:
-GPS
-Wi-Fi b ή και g
-BT
-3.5'' οθονη για να φαινονται οι χαρτες του GPS και να μην στραβωνομαστε οταν διαβαζουμε e-books ή browse-αρουμε

οσο ειδα μου τραβηξαν το ενδιαφερον τα mio p550 και qtek g100 (παρολο που εχει οθονη 2,8'').

So???

Fujitsu Simens LOOX N560 :lol:
Εχει ολα τα παραπανω που ζητας με μεγαλυτερο επεξεργαστη και φτηνοτερο απο τα αλλα.
480-520 αν ψαξεις ειναι πολυ καλη τιμη για Ελλαδα.
;-)

shmmytis
19-12-06, 18:38
οταν δουλευει το gps στο αμαξι , παιζει ταυτοχρονα να ειναι και συνδεδεμενο με τον φορτιστη για να μην τρωει μπαταρια;
επισης, εχω εναν ανταπτορα usb για wi-fi 802.11g.παιζει να το συνδεσω με καλωδιο mini-usb=>usb και να εχω ικανοτητα συνδεσης σε τετοιου ειδους ασυρματα δικτυα;
skype παιζει στο g100 ή θελει καλυτερα headset;;
για την εφημεριδα διαβασα κατι σε αλλο θρεντ, οποτε καλως!

εδιτ: καλη τιμη για ελλαδα, αλλα καθολου καλη τιμη για μενα!! ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως!

tpapo
19-12-06, 19:30
Αν σκεφθείς όμως οτι με 340 ευρώ παρακαλώ αγοραζεις το Mio550 ,τοτε ... :-D :-D

pppetros
19-12-06, 20:22
-GPS
-Wi-Fi b ή και g
-BT

So???

Mεγαλη οθονη ναχει.Τουλαχιστον 3.5''.Κατα τα αλλα, ολα περιπου τα ιδια χαλια ειναι!!!! :wink:

zeppelin
20-12-06, 00:12
Διακρίνω μια απογοήτευση στους κατόχους των mio. Δεν είναι τα πράγματα έτσι σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν και καλά μηχανήματα. Απλά η mio μετά το πολύ πετυχημένο 168 δεν είχε την αναμενόμενη συνέχεια...

st
20-12-06, 15:59
Η απογοήτευση έρχεται από 550 ( έχω γράψει και σε άλλα post) καμία σχέση με το 168!! Και από Service περιμένω να μου το γυρίσουν !!! θα σας πω πότε και τι έκαναν. Απλά δεν ξαναπαίρνω για το επόμενο διάστημα ( 2 χρόνια) ΜΙΟ . :x :evil:

pppetros
20-12-06, 17:38
Διακρίνω μια απογοήτευση στους κατόχους των mio. Δεν είναι τα πράγματα έτσι σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν και καλά μηχανήματα. Απλά η mio μετά το πολύ πετυχημένο 168 δεν είχε την αναμενόμενη συνέχεια...

Η απογοητευση ειναι απ ολα τα μηχανακια που κυκλοφορουν στην αγορα.Αν δειτε και σε αλλα forum θα το διαπιστωσετε.Δυστυχως ετσι ειναι.Δεν εχει ακομη βγει το μηχανακι!!! :( :cry:

shmmytis
21-12-06, 21:09
τελικα skype δεν παιρνει το g100, το ρωτησα στο φορουμ του προγραμματος αυτου.
αλλη ερωτηση: ο χρονος που κανει μεχρι να πιασει σημα στο gps , μπαινοντας και βγαινοντας πχ απο ενα τουνελ, εχει να κανει με τη συσκευη, με τους δορυφορους ή με το προγραμμα πλοηγησης; το qtek σε αυτο το θεμα πώς παει;

panosha
21-12-06, 21:12
αλλη ερωτηση: ο χρονος που κανει μεχρι να πιασει σημα στο gps , μπαινοντας και βγαινοντας πχ απο ενα τουνελ, εχει να κανει με τη συσκευη, με τους δορυφορους ή με το προγραμμα πλοηγησης; το qtek σε αυτο το θεμα πώς παει;
Μόνο με το GPS. To skype θέλει 400σάρη επεξεργαστή και πάνω. :shock:

tpapo
22-12-06, 10:33

Η απογοητευση ειναι απ ολα τα μηχανακια που κυκλοφορουν στην αγορα.Αν δειτε και σε αλλα forum θα το διαπιστωσετε.Δυστυχως ετσι ειναι.Δεν εχει ακομη βγει το μηχανακι!!! :( :cry:

+1000 :-D

agggelosk
22-12-06, 11:29

Σε εμένα το skype παίζει κανονικά.

shmmytis
22-12-06, 15:12

ΣΟΒΑΡΑ;;;μπορεις να μου πεις ποια εκδοση εχεις, να την κατεβασω και εγω;

agggelosk
22-12-06, 15:47

ΣΟΒΑΡΑ;;;μπορεις να μου πεις ποια εκδοση εχεις, να την κατεβασω και εγω;

2.1.0.65

shmmytis
22-12-06, 21:43
αλλη μια απορια για το qtek g100: εχει εσωτερικη κεραια για το GPS ή χρειαζεται καποια εξωτερικη;

spyrazf1
22-12-06, 21:48
esoteriki

zeppelin
22-12-06, 23:33
αλλη μια απορια για το qtek g100: εχει εσωτερικη κεραια για το GPS ή χρειαζεται καποια εξωτερικη;

Έχει και εξωτερική κεραία στη συσκευασία.

agggelosk
23-12-06, 00:50
Στην συσκευασία περιλαμβάνει ότι θα χρειαστείς.

Από βάση και φορτιστή αυτοκινήτου μέχρι εξωτερική κεραία και καλώδια usb.

agggelosk
23-12-06, 00:53
Με αφορμή την αγορά ενός x500 από έναν φίλο και μην έχοντας εμπειρία από πολλά GPS θα ήθελα να ρωτήσω:

Η υποδοχή τις εξωτερικής κεραίας δεν είναι η ίδια σε όλα τα GPS;

panosha
23-12-06, 00:54
Με αφορμή την αγορά ενός x500 από έναν φίλο και μην έχοντας εμπειρία από πολλά GPS θα ήθελα να ρωτήσω:

ΟΧΙ

zeppelin
23-12-06, 00:57
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2182

agggelosk
23-12-06, 01:08

ΟΧΙ

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2182

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω

Αυτό θα πει άμεση εξυπηρέτηση. Μέσα σε 4 λεπτά 2 απαντήσεις και μάλιστα στις 1 το βράδυ.

Με SMS απαντάτε :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D

mitsos7
28-12-06, 12:38
Βλέποντας μέσα από τα διάφορα φόρουμ ότι τελικά όλα τα pda έχουν κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την πλοήγηση και χωρίς να θέλω να ξεπεράσω τα 500 ευρώ για pda και destinator PN είμαι μεταξύ του MIO P350 και του QTEK G100 με προτίμηση προς το δεύτερο. Δεν τα έχω δεί από κοντά ακόμα αλλά αυτό θα διορθωθεί σήμερα το απόγευμα :-D

spyrazf1
28-12-06, 15:58
to eten lene oti exei fovero gps kai katholou provlimata

pppetros
28-12-06, 17:48
Βλέποντας μέσα από τα διάφορα φόρουμ ότι τελικά όλα τα pda έχουν κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την πλοήγηση και χωρίς να θέλω να ξεπεράσω τα 500 ευρώ για pda και destinator PN είμαι μεταξύ του MIO P350 και του QTEK G100 με προτίμηση προς το δεύτερο. Δεν τα έχω δεί από κοντά ακόμα αλλά αυτό θα διορθωθεί σήμερα το απόγευμα :-D

Μην αγχωνεσαι!Παρε οποιδηποτε μηχανακι θελεις(μη καταξοδευτεις),το οποιο θα σου κρατησει 2-3 χρονια.Ετσι και αλλοιως ολα ιδια ειναι,με μικροδιαφορες ανευ ιδιαιτερας σημασιας.Πιστευω μεσα σε μια 5ετια το πολυ,ναχει βγει κατι που να αξιζει 100% τα ευρω του!!! :?

bbbb
30-12-06, 16:53
Υπάρχει περίπτωση οι χάρτες που έχει το google earth να είναι π.χ. για την κοζάνη πιο πλήρεις από τον χάρτη της ngi?Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα κινητό με gps με σύνδεση tim για να μου έρθει φτηνότερα.Συγκεκριμένα θέλω τo eten x500 αλλά η tim δεν το φέρνει.Ο πωλητής ήθελε να μου πλασάρει το p3300 με το navimate στο οποίο μου είπε πως αν βάλω χάρτες από το google earth είναι χίλιες φορές καλύτεροι από της ngi.

spyrazf1
30-12-06, 17:12
ti len gia na poulisoun oi anthropoi

maximi01
30-12-06, 19:20
Υπάρχει περίπτωση οι χάρτες που έχει το google earth να είναι π.χ. για την κοζάνη πιο πλήρεις από τον χάρτη της ngi?Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα κινητό με gps με σύνδεση tim για να μου έρθει φτηνότερα.Συγκεκριμένα θέλω τo eten x500 αλλά η tim δεν το φέρνει.Ο πωλητής ήθελε να μου πλασάρει το p3300 με το navimate στο οποίο μου είπε πως αν βάλω χάρτες από το google earth είναι χίλιες φορές καλύτεροι από της ngi.

Είναι πολύ απλό. Μπες μέσω internet στο Google Earth ενεργοποίησε τους δρόμους με τα ονόματα και στη συνέχεια γράψε Kozani,Greece. Μετά μπες στο www.Driveme.gr και αναζήτησε την πόλη Κοζάνη. Είναι πραγματικά απίστευτο το τι λένε ....

bbbb
30-12-06, 19:34

Είναι πολύ απλό. Μπες μέσω internet στο Google Earth ενεργοποίησε τους δρόμους με τα ονόματα και στη συνέχεια γράψε Kozani,Greece. Μετά μπες στο www.Driveme.gr και αναζήτησε την πόλη Κοζάνη. Είναι πραγματικά απίστευτο το τι λένε ....
Τελοσπάντων δεν μπορώ να βρω άκρη στο google earth.Μου ζητάει να κατεβάσω κάποια αρχεία και τρέχα γύρευε.Οσο για την ngi δεν αμφιβάλλω αφού έχω ήδη το yakumo delta x και είμαι υπερευχαριστημένος.Αφού λοιπόν του έδειξα το destinator στο ppc μου και του είπα ότι για Ελλάδα μόνο η ngi έχει σοβαρούς χάρτες,αυτός επέμενε ότι ο ίδιος είχε 3300(αν έλεγε ότι το έχει και τώρα,θα έπεφτε επιτόπου σύγκριση :-D ) με το navimate και είχε βάλει χάρτη της Κοζάνης από google earth με δρόμους και οδούς κτλ.
Στην τελική δεν με χαλάει το p3300 είναι κουκλί σαν συσκευή,αλλά με χαλάνε τα προβλήματα που διαβάζω εδώ για το 6.

ilpapp
30-12-06, 21:04

Δυστυχως μετα το mio 168 η πλέον λάθος επιλογή είναι mio p350/550 .
Δέν περίμενα ποτέ τόσα προβλήματα..Τελικά θα ξανασυνδέσω το car pc γιατι μου εχουν σπάσει τα νευρα να γυρνάω ολα τα Forum για να βρώ λύση.
:evil: :evil:

PEIRAIWTHS
03-01-07, 00:38
BBBB ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ...ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΓΟΥΓΛΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ?

zeppelin
03-01-07, 00:47

Δυστυχως μετα το mio 168 η πλέον λάθος επιλογή είναι mio p350/550 .
Δέν περίμενα ποτέ τόσα προβλήματα..Τελικά θα ξανασυνδέσω το car pc γιατι μου εχουν σπάσει τα νευρα να γυρνάω ολα τα Forum για να βρώ λύση.
:evil: :evil:

Ακριβώς τα λόγια μου στη πράξη. Μετά το 168... το χάος για τη mio!

Δεν είναι όλα τα PDA ίδια, το hp travel companion και το myguide είναι κλάσεις ανώτερα.

bbbb
03-01-07, 09:49
BBBB ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ...ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΓΟΥΓΛΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ?μου είπε ότι δεν το έχει πλέον.

TonyMontana
05-02-07, 11:57
παιδιά καλημέρα,

ψάχνοντας κι εγώ μια ολοκληρωμένη λύση (κινητό, gps, wifi, κλπ) υπάρχει κάτι πιο νέο να προτείνετε; ανεξαρτήτως τιμής. είδα οτι το fujitsu έχει 624MHz cpu ...τα υπόλοιπα 400MHz... οπότε αν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι πάνω κάτω τα ίδια διαλέγουμε το γρηγορότερο; θέλω μεγάλη οθόνη πάντως...

panosha
05-02-07, 12:05
παιδιά καλημέρα,

ψάχνοντας κι εγώ μια ολοκληρωμένη λύση (κινητό, gps, wifi, κλπ) υπάρχει κάτι πιο νέο να προτείνετε; ανεξαρτήτως τιμής. είδα οτι το fujitsu έχει 624MHz cpu ...τα υπόλοιπα 400MHz... οπότε αν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι πάνω κάτω τα ίδια διαλέγουμε το γρηγορότερο; θέλω μεγάλη οθόνη πάντως...
Τι να την κάνεις την μεγάλη οθόνη, άσε που χάνεις την ευχρηστία της μικρής συσκευής γιά κινητό. Αυτά τα δυό δεν ταιριάζουν. Στο θέμα της ταχύτητας δεν παίζει ρόλο μόνο ο χρονισμός του επεξεργαστή αλλά και πολλά άλλα. 8)

TonyMontana
05-02-07, 13:09
παιδιά καλημέρα,

Τι να την κάνεις την μεγάλη οθόνη, άσε που χάνεις την ευχρηστία της μικρής συσκευής γιά κινητό. Αυτά τα δυό δεν ταιριάζουν. Στο θέμα της ταχύτητας δεν παίζει ρόλο μόνο ο χρονισμός του επεξεργαστή αλλά και πολλά άλλα. 8)

οκ πες οτι συμβιβάζομαι με μικρότερη οθόνη - αν και στο αυτοκίνητο μάλλον βολεύει η μεγαλύτερη - τώρα στο θέμα ταχύτητας εκτός απο cpu-μνήμη τι άλλο παίζει... ποιά συσκευή θεωρείς οτι τα κάνει όλα; το mio A701 πως σου φαίνεται; υπάρχει κάτι καλύτερο;

panosha
05-02-07, 13:33
Αν σε ενδιαφέρει πακέτο PDA - GPS - Phone η επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή ΕΤΕΝ Χ500. Θα έλεγα και το HTC 3600 αλλά έχω κάποιες επιφυλάξεις ακόμα και περιμένουμε να δούμε αν έχει τελικά GPS και κάτω από ποιές προυποθέσεις. 8)

zeppelin
05-02-07, 13:46
Αν θες pda-phone πάρε το eten x500. Σχετικά με τους επεξεργαστές samsung απλά είναι πιο συμβατοί με τα wm5 κι άρα πιο ταχύτερη από αντίστοιχους ή και με μεγαλύτερο χρονισμό intel. Τέλος, το κυριότερο χαρακτηριστικό μιας οθόνης είναι η φωτεινότητα και η ευκρίνεια κι όχι το μέγεθος.

TonyMontana
05-02-07, 14:20
ωραίο το eten ...υπάρχει για αγορά χωρίς software αφού ήδη έχω destinator; προτάσεις;

panosha
05-02-07, 14:45
ωραίο το eten ...υπάρχει για αγορά χωρίς software αφού ήδη έχω destinator; προτάσεις;
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975892&product=878790 8)

TonyMontana
05-02-07, 15:44
θενκ ιου ρε γκάϊζ :)

spyrazf1
05-02-07, 20:10
par to toooooooraaaaaaa
kati kseroume ki ego dispistos imouna alla to x500 de masaei

jsarak2001
11-04-07, 11:34
ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΙΟ 550 ΚΑΙ FUJITSU Ν500 ; ΠΟΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ! ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 500 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ WIFI ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΟΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ! Α!!! ΚΑΙ ΣΤΟ GPS ΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ..

jsarak2001
11-04-07, 11:38
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ WIFI. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ INTERNET?

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ INTERNEΤ ΠΑΝΤΩΣ.. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΆΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ WIFI ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ BLTOOTH

panosha
11-04-07, 11:39
ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΙΟ 550 ΚΑΙ FUJITSU Ν500 ; ΠΟΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ! ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 500 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ WIFI ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΟΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ! Α!!! ΚΑΙ ΣΤΟ GPS ΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ..
Πούλα και τα δύο και πάρε Χ500.
Αν θέλεις κάποιο να κρατήσεις γιά GPS θα σου έλεγα το Ν500 με εξωτερική κεραία.

jsarak2001
11-04-07, 11:44
ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΔΥΟ! ΔΗΛΑΔΗ "ΜΑΠΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ... ΑΣΥΡΜΑΤΟ iNTERNET ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ GPS ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ... Ή ΟΧΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ WIFI ΣΤΟ FUJITSU N500 ? (ΑΣΧΕΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ) ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ...

panosha
11-04-07, 11:54
Ασύρματο internet wifi δηλαδή έχει μόνο το 550 από τα δύο που έχεις. Στο Ν500 χρειάζεσαι wifi SD card αλλά θα σου έλεγα να το ξεχάσεις γιά πολλούς λόγους. Αν δεν μπορείς να πουλήσεις και θεωρείς το wifi απαραίτητο, κράτα το 550.

jsarak2001
11-04-07, 12:16
ΠΑΝΟ!

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΣΥΡΜΑΤΟ INTERNET. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ?

ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ GPS ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΤΟ MIO 550 KAI O ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ FUJITSU ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
(ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ)

ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΩΣ ΙΔΙΑ ΤΟ ΜΙΟ 550 ΣΤΟ GPS ,,, Ε!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ.. ΤΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

panosha
11-04-07, 12:28
ΠΑΝΟ!

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΣΥΡΜΑΤΟ INTERNET. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ?
Ενεργοποιείς το wifi από τη συσκευή σου και αν εντοπίσει άσύρματο σε ρωτάει γιά να συνδεθεί. Αν είναι κλειδωμένο από τον παροχέα ζητά κωδικό.
ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ GPS ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΤΟ MIO 550 KAI O ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
Αυτό δεν το κατάλαβα.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ FUJITSU ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
(ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ)

ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΩΣ ΙΔΙΑ ΤΟ ΜΙΟ 550 ΣΤΟ GPS ,,, Ε!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.
Το ΜΙΟ 550 θέλει άλλες ρυθμίσεις γιά το GPS που δεν γνωρίζω.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ.. ΤΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
Aσύρματο δίκτυο έχουμε σπίτι μας με ένα adsl router που μοιράζει το internet σε όσους υπολογιστές βρίσκονται γύρω, σε αεροδρόμια, πλατείες, μαγαζιά. Αλλού προσφέρεται δωρεάν κι αλλού επί πληρωμή. Απαραίτητο δεν σου είναι. Συνδέοντας οποιοδήποτε μηχανάκι με το PC σου έχει κι αυτό internet.
To Destinator θα τρέξει καλύτερα στο Ν500 σε σχέση με το 550.

jsarak2001
11-04-07, 12:56
ΚΑΛΩΣ ΠΑΝΟ! ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ Ν500 LOOX ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ' ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!

ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ INTERNET ΣΤΟ LAPTOP ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΟ PPC ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ INTERNET. ΧΑΖΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ MAIL ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! Ή ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ .. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ? Ε! ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΧΑΖΟ!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΡΤΑ WIFI ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ?

panosha
11-04-07, 13:03
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΡΤΑ WIFI ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ?
Μπορείς αλλά με μέτρια αποτελέσματα, με 100-120 € πεταμένα στην επόμενη αλλαγή PDA (που θα το έχεις ενσωματωμένο).

zeovani
01-08-07, 16:51
Ετοιμάζομαι να πάρω το MIO 550 αλλά διακρίνω μία απογοήτευση σχετικά με τα MIO που βγήκαν μετα το 168...Μήπως καλύτερα να μην προβώ στην αγορά?Θα κολλάνε οι χάρτες?Εϊναι προβληματικό?Να πάρω καλύτερα το pna της mio να κάνω τη δουλειά μου?

zeppelin
01-08-07, 17:17
Για να έχεις απάντηση στο ερώτημά σου θα πρέπει να αναρωτηθείς τι χρήση έκανες στο mio 168.

Αν το χρησιμοποιούσες μόνο για πλοήγηση ή σχεδόν μόνο για πλοήγηση η απάντηση είναι ότι πρέπει να πάρεις PNA. Αν πάρεις PNA και θέλεις χάρτες NGi απλά δε παίρνεις mio γιατί σ' αυτές τις συσκευές δεν υποστηρίζονται οι χάρτες της NGi. Υπάρχουν 10 συσκευές PNA στο e-shop μας πολύ αξιόλογες και με άριστο support από τους εισαγωγείς τους, τις οποίες μπορείς να πάρεις με σημαντική έκπτωση μιας κι έχεις αγοράσει ήδη Destinator.

Αν θες PDA - GPS και σε ενδιαφέρει και να είναι τηλέφωνο το x500 είναι μονόδρομος.

Αν Θες PDA - GPS η σειρά hp travel companion είναι επίσης μονόδρομος.

panosha
01-08-07, 20:30
Αν θες PDA - GPS και σε ενδιαφέρει και να είναι τηλέφωνο το x500 είναι μονόδρομος.

Αν Θες PDA - GPS η σειρά hp travel companion είναι επίσης μονόδρομος.
Καλά ε, οι επιλογές μου είναι μονόδρομος. :-D

bbbb
01-08-07, 20:34
Aν δε παινέψεις το pda σου,θα θυμώσει και δε θα πιάνει σήμα :-D

chrisbas
02-08-07, 17:04
Παιδια εχω μια απορια σχετικα με τα gps-κινητα.Πες οτι εισαι σε μερος οπου δεν ξερεις που παν τα τεσσερα!!! Και δεχεσαι κληση! Τι γινεται;Αναγκαστικα πρεπει να σταματησεις! Με το τελος της κλησης γυρναει παλι στον χαρτη; Παντως δεν το βρισκω ιδιαιτερα βολικο ειδικα αν χρησιμοποιεις συχνα κινητο και ταυτοχρονα θες να πλοηγηθεις.

mastoris than.
02-08-07, 18:41
Παιδια εχω μια απορια σχετικα με τα gps-κινητα.Πες οτι εισαι σε μερος οπου δεν ξερεις που παν τα τεσσερα!!! Και δεχεσαι κληση! Τι γινεται;Αναγκαστικα πρεπει να σταματησεις! Με το τελος της κλησης γυρναει παλι στον χαρτη; Παντως δεν το βρισκω ιδιαιτερα βολικο ειδικα αν χρησιμοποιεις συχνα κινητο και ταυτοχρονα θες να πλοηγηθεις.
Αντιστοιχείς 2 κουμπιά, 1 στο destinator και 1 για ΟΚ/ΚΛΕΙΣΙΜΟ (Χ). Όταν τελειώσεις την κλήση, πατάς το κουμπί destinator και είσαι ο.κ..
Όπως επίσης όταν θες να αυξήσεις τον ήχο ή όποια εργασία, πατάς το κουμπί ΟΚ/ΚΛΕΙΣΙΜΟ και το κάνεις. 8)

panosha
02-08-07, 18:49
Με bluetooth ακουστικό είσαι σε αυτές τις περιπτώσεις, εμφανίζεται στην οθόνη η εισερχόμενη κλήση, κλικάρεις στο ακουστικό (ή στο τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση αν δεν έχεις bluetooth) και απαντάς. Επειδή η οθόνη μένει στην κλήση μέχρι να τελειώσει πατάς το κουμπί που έχεις αντιστοιχίσει το Destinator κι επανέρχεται. Kανένα πρόβλημα. :D

johnakis
02-08-07, 22:11
Pedia kalispera,meta apo poli kero apusias girnao sto club ton gps me ena MIO P 350, palia ixa ena MIO A701.

Thelo na mu pite apopsis gia ti sigkekrimeno...oti xerete tha me voithisi..

THANX!!!1

mastoris than.
02-08-07, 22:22
Pedia kalispera,meta apo poli kero apusias girnao sto club ton gps me ena MIO P 350, palia ixa ena MIO A701.

THANX!!!1
Καλησπέρα και σε σένα.
Εδώ θα βρεις ότι αφορά τη συσκευή σου http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=42
Και εδώ ότι αφορά μικροπροβλήματα και λύσεις για όλες τις συσκευές http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=82
Τώρα από τη στιγμή που το πήρες, καλορίζικο, μόνος σου θα σχηματίσεις εικόνα και εντυπώσεις. Εξ΄άλλου ο καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικά τη συσκευή του.
Στην πρώτη ενότητα, θα σχηματίσεις μια γενική εικόνα για το 350.

johnakis
03-08-07, 09:30

THANX!!!1
Καλησπέρα και σε σένα.
Εδώ θα βρεις ότι αφορά τη συσκευή σου http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=42
Και εδώ ότι αφορά μικροπροβλήματα και λύσεις για όλες τις συσκευές http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=82
Τώρα από τη στιγμή που το πήρες, καλορίζικο, μόνος σου θα σχηματίσεις εικόνα και εντυπώσεις. Εξ΄άλλου ο καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικά τη συσκευή του.
Στην πρώτη ενότητα, θα σχηματίσεις μια γενική εικόνα για το 350.

ke pali THANX!!!

chrisbas
03-08-07, 11:35
Panos και Mastoris η αντιστοιχιση των κουμπιων γινεται με καποιο εξτρα προγραμμα ή απο την ιδια τη συσκευη για παραδειγμα το Ετεν?

panosha
03-08-07, 11:47
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=58091#58091