PDA

Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα με αναβάθμιση

FOSTIR
15-08-10, 16:29
Λοιπόν έκανα αναβάθμιση χαρτών και πιθανόν λογισμικού (δεν ξέρω τι έχει μέσα το πακέτο) και δεν δουλεύει το μενού πλοήση.Υπάρχει κάρτα sdmmc kingston 2G η οποία στην εξερεύνηση φαίνεται να είναι άδεια.Στην mls μου είπαν να ξανατρέξω το αρχείο αναβάθμισης,με ρώτησαν αν έχει κάρτα μέσα και στο τέλος αφού δεν γινόταν τίποτα μου είπαν να το στείλω στο service τους.Καπου διάβασα ότι με την μεταφορά αρχείων στην sdmmc θα αποκατασταθει ή αν γίνει απευθείας εγκατάσταση αρχείων στη κάρτα.Γίνεται αυτό;Η συσκευή είναι η pro η παχουλούτσικη όχι η καινούρια.Τι κάνω εκτός από το service της mls;

peterant
15-08-10, 16:49
Δες λίγο εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22446) την λύση που προτείνη ο Yiapap (post4) μήπως ταιριάζει στην περίπτωσή σου.
-Στα PRO η εγκατάσταση του update γίνεται μόνο, τρέχοντας το .exe και όχι αντικαθιστώντας αρχεία(όπως λανθασμένα σου ανέφερα σε προηγούμενη ερώτηση)
-To πρόβλημα μπορείς να το λύσεις εάν έχεις κρατήσει αντίγραφο των αρχικών αρχείων στο pc σου.

FOSTIR
15-08-10, 17:02
Όχι δεν έχω κρατήσει αρχεία δεν πρόλαβα,είναι η συσκευή που μου είχε σβήσει και επανήλθε με το άδεια σμα της μπάταριας.Αναφορικά με την λύση του yiapap δεν έχει να κάνει με έλλειψη χώρου στην μνήμη.Μου βγάζει ότι η αναβάθμιση έγινε με επιτυχία στο τέλος,άλλα δεν δουλεύει η πλοήγηση όσες φορές και να το κάνω.Μάλλον πάει για φλασάρισμα.