Επιστροφή στο Forum : MLS 4800 και κωδικός στα windows ce
Γεια σας παιδιά,έχω πάρει πρόσφατα το MLS Destinator 4800 και διαβάζωντας αρκετά στα forums κατάφερα να ανοίγει στα windows. Εκεί που το περιεργαζόμουν μπήκα στο control panel και είδα εκεί ότι μπορείς να βάλεις κωδικό όταν ξεκινάει να ζητάει κωδικό. Λέω και δεν βάζεις????μπας και μου το κλέψουν καμιά φορά. Βάζω τον κωδικό το κλείνω και πάω να το ανάψω.....ξεκεινάει και ζητάει κωδικό......αλλά πληκτρολόγιο δεν σου βγάζει!!!!!crymore με τίποτα δεν μπορώ να μπω μέσα. Με το activesync όταν το ενώσω με υπολογιστή μπορεί να ανοίγει και να δω τα files. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το κάνω όπως πριν χωρίς κωδικό???δεν κατάφερα να βρω πιο είναι το file που φυλάει τον κωδικό τα windows.κάποιος να βοηθήσει ρε παιδιά!!!!
http://www.navimania.gr/articles/showentry.php?e=58&catid=7
Καλώς ήλθες και καλά ξεμπερδέματα.
Ευχαριστώ πολύ φίλε Πάνο. έκανα ότι έλεγε στη σελίδα που μου έδωσες....κατάφερα να εμφανιστεί η οθόνη του PNA στον υπολογιστή μου αλλά δυστυχώς τα μόνα κουμπιά που δέχετε είναι το ENTER και το click από το mouse του υπολογιστή. Καμιά ιδέα?????
Και σε εμένα αυτό ακριβός συμβαίνει. Κάποια βοήθεια κανείς;
katethanos
03-08-10, 19:11
Pedia eexo kai ego e provlima me to gps (alpine blackbird) pou exei windows ce 4.2.
Exo egatastisei to destinator 9 stin karta tou gps, molis pao kai to trexo mou grafei "anamoni gia sima gps" meta pao stous doriforous kai mou leei pos den vrethike kerea.
Pos geinete afto ti stigmi pou pao sto ikonidio navigator ton windows kai molis kano connect mou vgazei katefthian doriforous kai sidetagmenes (com:7 NMEA Baudrate 57600).
Vrite mou mia lisi giati mou einai axristo alios to GPS.
Αν θέλεις γράψε ελληνικά.Ανοιξε στο pc σου το αρχείο userdata\gpstmc.ini και εκεί στην πρώτη σειρά βάλε τα στοιχεία της κεραίας σου Port=7 baudrate=57600
katethanos
03-08-10, 19:46
Εφχαριστω πολυ φιλε μου τορα τηα το δοκημασω.sory για τα greekglish αλα ειμαι λιγο πολυ ανωρθογραφος!!!!
Ευχαριστώ πολύ φίλε Πάνο. έκανα ότι έλεγε στη σελίδα που μου έδωσες....κατάφερα να εμφανιστεί η οθόνη του PNA στον υπολογιστή μου αλλά δυστυχώς τα μόνα κουμπιά που δέχετε είναι το ENTER και το click από το mouse του υπολογιστή. Καμιά ιδέα?????
Κατέβασε αυτό
http://rapidshare.com/files/410813344/prun.rar
Bάλε τον φάκελο prun στο c δίσκο στο Pc σου
Το αρχείο toggleinputpanel ρίξτο στην εσωτερική μνήμη του 4800(δηλαδή πρέπει να το βλέπεις χύμα μέσω AS δίπλα από το φάκελο my documents και τους άλλους φακέλους)
Οπως έχεις συνδεδεμένη τη συσκευή πήγαινε στο pc έναρξη--->εκτέλεση και γράψε cmd.exe
Από το παράθυρο που ανοίγει γράψε
cd c:\prun--->enter για να σε βάλει στο φάκελο prun
έπειτα γράψε
prun.exe \toggleinputpanel.exe--->enter και λογικά στο 4800 θα ανοίξει το πληκτρολόγιο του για να εισάγεις τον κωδικό
katethanos
03-08-10, 21:18
Αν θέλεις γράψε ελληνικά.Ανοιξε στο pc σου το αρχείο userdata\gpstmc.ini και εκεί στην πρώτη σειρά βάλε τα στοιχεία της κεραίας σου Port=7 baudrate=57600
Και παλι οταν τρέχω το πρόγραμα μου λέει οτι δεν βρισκει την κεραια, μηπος ποιο κατο που λέει tcm/port:2 να βάλω port:7?
Και κατι ακόμα το οικονίδιο που τρέχει το destinator9 μήπος να το βγάλω απο την κάρτα και να το ρίξω χήμα στο my Computer ή στο program files?
katethanos
04-08-10, 00:57
Και παλι οταν τρέχω το πρόγραμα μου λέει οτι δεν βρισκει την κεραια, μηπος ποιο κατο που λέει tcm/port:2 να βάλω port:7?
Και κατι ακόμα το οικονίδιο που τρέχει το destinator9 μήπος να το βγάλω απο την κάρτα και να το ρίξω χήμα στο my Computer ή στο program files?
Εντάξειιιι το βρήκα!!!!Πιο κάτω που λεεί tcm πρ
επει να βάλω yes και να ρυθμίσω την port=7 και baudrate=57600!!!!!
Εφχαριστώ πολυ για την βοήθεια!!!!!the best1clap2
Κατέβασε αυτό
Το αρχείο toggleinputpanel ρίξτο στην εσωτερική μνήμη του 4800(δηλαδή πρέπει να το βλέπεις χύμα μέσω AS δίπλα από το φάκελο my documents και τους άλλους φακέλους)
Οπως έχεις συνδεδεμένη τη συσκευή πήγαινε στο pc έναρξη--->εκτέλεση και γράψε cmd.exe
έπειτα γράψε
prun.exe \toggleinputpanel.exe--->enter και λογικά στο 4800 θα ανοίξει το πληκτρολόγιο του για να εισάγεις τον κωδικό
Σε υπερ'ευχαριστώ φίλε,νάσε καλά!!!!!Τα κατάφερα και το ξεκλείδωσα με τον τρόπο που είπες.1000000000 ευχαριστώ!the best1
Κατέβασε αυτό
έπειτα γράψε
Καλησπέραααα......
κατάφερα να κάνω και εγώ την πατάτα μου cristmasbiggrin
το κλείδωσα λοιπόν το 4800Β και εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα αλλά τίποτα
Αυτό που δεν δοκίμασα είναι ο τρόπος που λέει ο bbbb με το prun,γιατι το έχουν κατεβάσει απο το rapidshare
Θερμή παράκληση λοιπόν στον bbbb να ξανανεβάσει το prun.rar μπας και κάνω κάτι γιατι σε λίγο θα αρχίσω να του κάνω διάφορα πειράματα ορθόδοξα και μη cristmastongue
Αλήθεια αν του συνδεσω ένα πληκτρολόγιο θα μπορέσω να βάλω τον κωδικό μου?hmmmhmmmhmmm
ΑΑΑΑ! Και καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Δες εδώ http://itsme.home.xs4all.nl/projects/xda/tools.html
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.