Επιστροφή στο Forum : Destinator 9 800x480
πριν μερικες μερες αγορασα αυτο http://www.witson.com/view_pro.php?id=1560 Του έχω φορτώσει igo 8 k. primo, ginius , miomap , και destinator 9.Ολα τα προγράμματα εκτός απο το destinator 9 παιζουν κανονικά.Μόλις το γυρνάω σε destinator 9 αρχίζει να φορτώνει και μετά απο λίγο με γυρνάει στην οθόνη του navigation menu,'Οταν ξαναπατάω το navigation menu με πηγαίνει στον χάρτη του destinator 9 και μετά απο λίγο με ξαναγυρνάει στο navigation menu .
τι μπορει να συνβαινει;
το ιδιο κανει και σε μενα Κώστα.
Και σε μενα ρε παιδια το ίδιο... Βρήκατε λύση?
Καλημέρα το ίδιο κάνει και σε μένα με Dynavin A4....Αρχικά είχε μία κάρτα μνήμης με Iphone menu και με αυτό το μενού έπαιζε κανονικά.Με το VLM ενώ δείχνει την αρχική εικόνα για να ξεκινήσει το πρόγραμμα μετά πάλι τα ίδια όπως με εσάς....
Τα ίδια και σε μένα, αλλά το έψαξα αρκετά... και κάτι βρήκα.
Το πρόβλημα δημιουργείται από το Process "Launch.exe", το οποίο αν τερματιστεί, όλα είναι ΟΚ.
Πώς; Ξεκλειδώνοντας το μενού και βάζοντας custom, αποκτούμε πρόσβαση σε task manager και τερματίζουμε το "Launch.exe"
(Προσωπικά αυτή τη στιγμή έχω WINCE 6 ξεκλείδωτα αγγλικά με iphone customization...αλλά αυτό θα το εξηγήσω μια άλλη φορά)
Πάμε λεβέντες/ισες
1. Εγκαθιστούμε το custom menu του PEZ
Αφού διαβάσετε προσεκτικά εδώ (http://gpsunlock.net/home/):
2. Κατεβάζετε το menu από εδώ (http://gpsunlock.net/download/):
Κατεβάζετε το GPS_Menu_Pez_ver2.0.rar
Αν το GPS σας είναι 800χ480, κατεβάζετε και αυτό το skin (http://rapidshare.com/files/408713020/GPS_Menu_Pez_-_SHANEA_800x480.rar.html):
3. Αποσυμπιέζετε το rar σε ένα SD.
4. Τοποθετείτε το SD στη θύρα *ΠΡΟΣΟΧΗ* του GPS
5. Στο μενού, αλλάζετε τη ρύθμιση του GPS path σε: \storage card\GPS MENU\Menu.exe
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Μόλις αποκτήσατε ένα custom menu καθόλου άσχημο...
Δεν τελειώσαμε όμως...
Αφού φέρετε το μενού στα μέτρα σας, δημιουργήσετε εικονίδια destinator, κλπ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Και να η λύση:
Προτού τρέξετε το (αθλιο) destinator, πιέζετε (στο νέο σας μενού) το task manager (επάνω - νομίζω δεξιά), επιλέγετε processes και κάνετε terminate στο "Launch.exe".
Τρέχετε το Destinator & ολα ΟΚ
Το πρόβλημα με το destinator είναι οι ελληνικές γραμματοσειρές που βγαινουν αλοιωμένες..ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Επίσης είναι απαράδεκτα αργό σε υπολογισμό διαδρομής..
Προτείνω: IGO PRIMO !!
*ΠΡΟΣΟΧΗ
Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες του GPSUNLOCK.NET.
Πρέπει να κατανοούμε ακριβώς τι κάνουμε σε κάθε βήμα, γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος από λάθος να πάρουμε τη συσκευή στο χέρι...
Προσωπικά, έβαλα WINCE 6, δείτε ένα βίντεο από τη συσκευή
http://www.youtube.com/watch?v=hTz8L1hzW0A
(Προσωπικά αυτή τη στιγμή έχω WINCE 6 ξεκλείδωτα αγγλικά με iphone customization...αλλά αυτό θα το εξηγήσω μια άλλη φορά)...........
Δεν τελειώσαμε όμως...
Αφού φέρετε το μενού στα μέτρα σας, δημιουργήσετε εικονίδια destinator, κλπ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Και να η λύση:
Προτού τρέξετε το (αθλιο) destinator, πιέζετε (στο νέο σας μενού) το task manager (επάνω - νομίζω δεξιά), επιλέγετε processes και κάνετε terminate στο "Launch.exe".
Τρέχετε το Destinator & ολα ΟΚ
Το πρόβλημα με το destinator είναι οι ελληνικές γραμματοσειρές που βγαινουν αλοιωμένες..ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Επίσης είναι απαράδεκτα αργό σε υπολογισμό διαδρομής..
Προτείνω: IGO PRIMO !!
Προσωπικά, έβαλα WINCE 6, δείτε ένα βίντεο από τη συσκευή
http://www.youtube.com/watch?v=hTz8L1hzW0A
Kαλημέρα και καλή χρονιά!
-Καμμία συσκευή δεν κρατάει αρχεία και φακέλους που μπήκαν στον φάκελο windows εκ των υστέρων, μετά από reset.....
-Υπάρχει τρόπος να τερματίζεις το Launch.exe αυτόματα χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να το κάνεις μέσω του TaskManager, με την βοήθεια ενός script. Tην ακριβή διαδρομή του μπορείς να την εντοπίσεις?
-Το Destinator7 εκτός του προβλήματος με την γραμματοσειρά, το οποίο υπό προυποθέσεις διορθώνεται, δεν τρέχει σωστά (αργεί υπερβολικά ο υπολογισμός διαδρομής σε συσκευές με WinCE 6 λειτουργικό)
Γεια σου peterant,
Christmaseek Για το 1ο έχεις δίκιο, αλλά:
Κάποιος πολύ 'ψαγμένος' έχει καταφέρει το εξής (το οποίο ΔΟΥΛΕΥΕΙ στη συσκευή μου..):
Έχει αποθηκεύσει στην κάρτα (storage card) ένα φάκελο \WINDOWS όπου με ειδικές εντολές στο μητρώο (registry), κάθε φορά που ξεκινάνε τα WINCE αντιγράφονται τα νέα αρχεία από την κάρτα (storage card) στη συσκευή στο φάκελο \WINDOWS. Αυτό σε μερικά δευτερόλεπτα, μην φανταστείς..
Θυμίζω ότι οι αλλαγές στο μητρώο (registry) ΔΕΝ χάνονται μετά το reset.. ΚΑΛΟ;Cristmaswink
Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό μπορεί να εγκαταστήσει κανείς οτιδήποτε θέλει στα WINCE. (Για την ώρα έχω βάλει γραμματοσειρές, προγράμματα media/video player, παιχνίδια, κλπ..)
Όσο για την ερώτησή σου, για το launch.exe, δεν είμαι σίγουρος για το path του - νομίζω ξεκινά πριν τα WINCE.
Για το destinator ΣΥΜΦΩΝΩ, είναι εντελώς προβληματικό..
Ποιό έχεις να μου προτείνεις;
Το PRIMO IGO (αν ναι, ποιά έκδοση & με ποιούς χάρτες?)
ή κάποιο άλλο;
Επίσης, μιας και έχω βγάλει εξωτερική θύρα USB που επικοινωνεί με τα WINCE (η ενσωματωμένη δε βλέπει WINCE, αλλά το interface του ραδιοφώνου/CD/TV/DVD), το επόμενο project είναι να δώσω internet με ένα εξωτερικό USB 3G dongle.
Φιλικά,
bargy
Kαλημέρα και καλή χρονιά!
-Καμμία συσκευή δεν κρατάει αρχεία και φακέλους που μπήκαν στον φάκελο windows εκ των υστέρων, μετά από reset.....
-Υπάρχει τρόπος να τερματίζεις το Launch.exe αυτόματα χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να το κάνεις μέσω του TaskManager, με την βοήθεια ενός script. Tην ακριβή διαδρομή του μπορείς να την εντοπίσεις?
-Το Destinator7 εκτός του προβλήματος με την γραμματοσειρά, το οποίο υπό προυποθέσεις διορθώνεται, δεν τρέχει σωστά (αργεί υπερβολικά ο υπολογισμός διαδρομής σε συσκευές με WinCE 6 λειτουργικό)
Eγώ είδα το video που έχεις ανεβάσει..... Τα υπόλοιπα μου είναι γνωστά. Γνωστό είναι επίσης ότι ακόμα και διαφορετικές συσκευές του ίδιου μοντέλου δεν αντιδρούν το ίδιο σε αλλαγές της registry.....Γι´αυτό προσοχή!
Eγώ είδα το video που έχεις ανεβάσει..... Τα υπόλοιπα μου είναι γνωστά. Γνωστό είναι επίσης ότι ακόμα και διαφορετικές συσκευές του ίδιου μοντέλου δεν αντιδρούν το ίδιο σε αλλαγές της registry.....Γι´αυτό προσοχή!
@ Ακριβώς - όπως ανέφερα στο 1ο Post, πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε σε κάθε βήμα - κανείς δε μας εγγυάται ότι δε θα χαλάσει η συσκευή μας σε περίπτωση λάθους χειρισμού!
@peterant: Στο βίντεο αναφέρομαι σε κάποιο πρόβλημα, το οποίο οφειλόταν σε προβληματική registry, την οποία & απεκτέστησα..
@ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
Τελικά ποιά κατά τη γνώμη σας είναι η καλύτερη εφαρμογή πολήγησης για μια 800x480 συσκευή;
Εμένα μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Οταν πατάω στην οθόνη για αποθήκευση ή μετάβαση, ενώ ανοίγει το ταμπελάκι μετά κλείνει αμέσως και έτσι πρέπει να πατήσω το σωστό σε δέκατο του δευτερολέπτου, πράγμα που πετυχαίνω μία στις 10. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.