Επιστροφή στο Forum : Δυνατότητα για favorites και σε PNA
KostasMath
13-12-06, 11:56
Γειά σας. Είμαι κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του νεοφερμένου Tibo S1000. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι δυνατόν να περάσω και εγώ στο Tibo μου όλα αυτά τα favorites που αναφέρετε ή αυτή η δυνατότητα είναι αποκλειστικότητα των PDA; Σας ευχαριστώ πολύ.
Κώστας
και μένα θα με ενδιέφερε μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα και συγκεκριμένα για το ΤΙΒΟ Α1000 :-)
ευχαριστώ
Μπορείτε να τα περάσετε αλλά όχι με το συγκεκριμένο αρχείο cab. Σίγουρα θα φτιάξουμε ειδικά αρχεία για τα pna.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν έχω κάποιο μηχάνημα ακόμα απλά επειδή το θέλω μόνο για πλοήγηση προσανατολίζομαι για PNA αντί για PDA.
Τουλάχιστον να ξέρω τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του καθενός :-)
Οι διαφορές στα οικονομικά μεγέθη είναι μικρά και σε πολλές περιπτώσεις ανύπαρκτα. Γιατί να πάρεις PNA αφού η χρήση της πλοήγησης δεν διαφοροποιείται και επιπλέον είναι βέβαιο ότι θα το χρησιμοποιήσεις και σαν PDA. Όπως επίσης γιατί να περιμένεις κάποια διαφοροποιημένα αρχεία για PNA και οι υπόλοιποι να έχουν ήδη κάποιες ενημερώσεις σε PDA??
Πίστεψε με, όσο και εάν προσπάθησα στο παρελθόν, ΔΕΝ βρήκα περισσότερα θετικά στοιχεία στο PNA και στο PDA.
Dimitris
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λές. Απλά επειδή τώρα έχω αρχίσει να το ψάχνω το θέμα ομολογώ ότι έχω ψιλομπερδευτεί :-) Μέχρι χτές δεν ήξερα καν τι είναι το PNA :oops: . Πάντως διαβάζοντας τα διάφορα topic σήμερα και ψάχνοντάς το πιστεύω ότι θα μπορέσω να πάρω μια σωστή απόφαση :-D
Καλή επιτυχία..
και χαλαρά. Μην βιαστείς. Δεν θα φύγει κανένα από την θέση του.
Οι διαφορές στα οικονομικά μεγέθη είναι μικρά και σε πολλές περιπτώσεις ανύπαρκτα. Γιατί να πάρεις PNA αφού η χρήση της πλοήγησης δεν διαφοροποιείται και επιπλέον είναι βέβαιο ότι θα το χρησιμοποιήσεις και σαν PDA. Όπως επίσης γιατί να περιμένεις κάποια διαφοροποιημένα αρχεία για PNA και οι υπόλοιποι να έχουν ήδη κάποιες ενημερώσεις σε PDA??
Πίστεψε με, όσο και εάν προσπάθησα στο παρελθόν, ΔΕΝ βρήκα περισσότερα θετικά στοιχεία στο PNA και στο PDA.
Dimitris
Μπορεί να πάρει pna για να μην ασχολείται με ενεργοποιήσεις, εγκαταστάσεις, hard reset κλπ.
Επίσης το Destinator θα δουελεύει πάντα σωστά και οι συσκεύες πλέον είναι πολύ καλύτερες από τα pda
Dimitris
Μπορεί να πάρει pna για να μην ασχολείται με ενεργοποιήσεις, εγκαταστάσεις, hard reset κλπ.
Επίσης το Destinator θα δουελεύει πάντα σωστά και οι συσκεύες πλέον είναι πολύ καλύτερες από τα pda
Προσωπικά θεωρώ πολλά τα 500 ευρώ για μια συσκευή που κάνει μόνο για πλόηγηση,αφού με τα ίδια χρήματα μπορεί κάποιος να πάρει μια συσκευή που με μικρές παραχωρήσεις στον τομέα της πλόηγησης μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα.Εκτός και αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο παρά μόνο για την πλόηγηση.
Υπάρχουν συσκευές που ξεκινάνε από 399 (syncho θα τη δείτε σύντομα στο e-shop μας) πολύ αξιόπιστες. Το βασικό είναι να κάνει σωστά τη δουλειά της, δηλ. να κάνει σωστά πλοήγηση και πιστέψτε με το κάνουν πολύ καλύτερα από τα pda. Τέλος ο περισσότερος κόσμος δε θέλει να ασχολείται με εγκαταστάσεις, ενεργοποιήσεις, προβλήματα κλπ.
Φυσικά υπάρχουν άλλες δύο κατηγορίες ανθρώπων:
1. Αυτοί που έχουν επιλέξει pda-phone και
2. αυτοί που επιλέγουν συνηδειτά το pda και για άλλες δουλειές κι όταν η πλοήγηση δεν αποτελεί εργαλείο δουλειάς.
καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο και αφού έχω αντιληφθεί τις διαφορές μεταξύ PNA και PDA, αποφάσισα να στραφώ προς PDA μιας και θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για άλλες δουλειές αφού δεν είμαι εργαζόμενος που πρέπει να είναι στον δρόμο συνέχεια. Αντιλαμβάνομαι φυσικά ότι θα έχω μία απώλεια στην πλοήγηση αλλά τουλαχιστον θα εκμεταλλευτώ τις άλλες λειτουργείες του PDA.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.