Επιστροφή στο Forum : Ενεργοποίηση ελληνικού χάρτη σε Dest 6;
Ειμαι νόμιμος χρήστης του Destinator PN. Εγκατέστησα για δοκιμή το D6 με τον πολύ μικρό
(-7 ΜΒ)Ελληνικό χάρτη 2006 Q1 που είχε στο CD.
Οταν θέλω με την ενναλαγή χαρτών να βάλω τον νεο Ελληνικό χάρτη της Ngi μου ζητά ενεργοποίηση και δεν δέχεται το Activation του PN. Κάποια βήθεια παρακαλώ;
Ειμαι νόμιμος χρήστης του Destinator PN. Εγκατέστησα για δοκιμή το D6 με τον πολύ μικρό
(-7 ΜΒ)Ελληνικό χάρτη 2006 Q1 που είχε στο CD.
Οταν θέλω με την ενναλαγή χαρτών να βάλω τον νεο Ελληνικό χάρτη της Ngi μου ζητά ενεργοποίηση και δεν δέχεται το Activation του PN. Κάποια βήθεια παρακαλώ;
Για να δεχτεί τον κωδικό πρέπει να μην σβήσεις τον χάρτη με τα 7ΜΒ πριν κάνεις την ενεργοποίηση του νέου Ελληνικού χάρτη. Μετά μπορείς να τον σβήσεις χωρίς πρόβλημα.
Δεν νομίζω, μήπως πάς να το βάλεις σε άλλη συσκευή ? Ενημέρωσε μας τι έκανες. 8)
θα βάλεις τον χάρτη GREECE E της ngi και θα κάνεις την ενεργοποίηση με τους κωδικούς του pn.Mετά θα βάλεις και τον καινούριο greece u και θα κάνεις Εναλλαγή Χαρτών.
θα βάλεις τον χάρτη GREECE E της ngi και θα κάνεις την ενεργοποίηση με τους κωδικούς του pn.Mετά θα βάλεις και τον καινούριο greece u και θα κάνεις Εναλλαγή Χαρτών.
Ενεργοποίηση γίνεται όποιον από τους δύο χάρτες κι αν βάλεις. Εγώ ποτέ δεν έχω βάλει τον GreeceE και έχω κάνει ενεργοποίηση σε 4 διαφορετικές συσκευές με τον GreeceU. 8)
Ενεργοποίηση γίνεται όποιον από τους δύο χάρτες κι αν βάλεις. Εγώ ποτέ δεν έχω βάλει τον GreeceE και έχω κάνει ενεργοποίηση σε 4 διαφορετικές συσκευές με τον GreeceU. 8)
Στην δικιά μου συσκευή με νόμιμο το pn το 6 με τον greeceu δεν δεχόταν την ενεργοποίηση.Μετά διάβασα σε ένα φορουμ για αυτή την διαδικασία και δούλεψε κανονικα.Να διευκρινήσω πως μιλάω για την έκδοση 6.0.24556 και όχι την 6.1 η οποία πράγματι δεν έχει αυτό το πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ παιδια για την αμμεση απάντηση. Θα δοκιμάσω τις λύσεις που προτείνετε και θα σας απαντήσω. Και πάλι ευχαριστώ
Ακολούθησα τις οδηγίες του bbbb και δούλεψε. Και πάλι σας ευχαριστώ παιδιά.
Δεν νομίζω, μήπως πάς να το βάλεις σε άλλη συσκευή ? Ενημέρωσε μας τι έκανες. 8)
Panosha παω να βάλω το destinator6 σε μιά αλλη συσκευή (μου είπαν από πλαίσιο που αγόρασα το pn ότι μπορώ σε 5 διαφορετικές συσκευές να το χρησιμοποιήσω , αλλά δεν μπορώ
Που κάνω ενεργοποίηση και 2ης συσκευής
Υπ'όψιν ότι στο destinator1.com/community όπου έχω κάνει activate την πρώτη συσκευή , δεν μπορώ να κάνω και δεύτερη
Που θα πάρω και άλλα κλειδιά
Βοήθεια σε παρακαλώ
Panosha παω να βάλω το destinator6 σε μιά αλλη συσκευή (μου είπαν από πλαίσιο που αγόρασα το pn ότι μπορώ σε 5 διαφορετικές συσκευές να το χρησιμοποιήσω , αλλά δεν μπορώ
Υπ'όψιν ότι στο destinator1.com/community όπου έχω κάνει activate την πρώτη συσκευή , δεν μπορώ να κάνω και δεύτερη
Βοήθεια σε παρακαλώ
Θα μπεις στο λογαριασμό που αναφέρεις και θα κάνεις μεταφορά άδειας συσκευής
Βοήθεια σε παρακαλώ
ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ , ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ FORMAT ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
Βοήθεια σε παρακαλώ
ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ , ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ FORMAT ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
Θα παίζει κανονικά. 8)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.