PDA

Επιστροφή στο Forum : notebooks

sinapias
06-12-06, 08:27
κατ αρχη συγνωμη για το ασχετο θεμα που βαζω στο forum. με την αδεια των moderators (αν δεν την εχω ας σβησουν το topic) και επειδη σε διαφορα forums δεν πηρα μια απαντηση,θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος κατοχος notebook με intel core 2 duo σειρας T5 η Τ7 εχει ασχοληθει με επεξεργασια video (pinnacle studio 9 η 10)
ενδιαφερομαι για την αγορα notebook core 2 duo γυρω στα 1300 ευρω για επεξεργασια video.
ψαχνω επιδοσεις για τα μοντελα 1.satelite A100-906 / Α100-912 kai 2, siemens Pi1556v
ευχαριστω

panosha
06-12-06, 09:06
Θανάση αν δεν κάνω λάθος ο Τ7 τρέχει στα 2Ghz και από αυτήν την άποψη ας πούμε οτι καλύπτεσαι, εκεί που είναι δύσκολα τα πράγματα σε όλους τους φορητούς γιά επεξεργασία video είναι η ταχύτητες των σκληρών τους δίσκων που υπολείπονται των Desktop. Σίγουρα με έναν φορητό υπολογιστή με γρήγορο επεξεργαστή θα κάνεις ίσως τη δουλειά σου αλλά με πολύ υπομονή. Παράδειγμα: Desktop PC με επεξεργαστή P4 3Ghz επεξεργασία ήδη δουλεμένου video διάρκειας 70 λεπτών ώστε να έρθει στην μορφή που πρέπει γιά εγραφή σε DVD με το Studio 10, χρόνος 5-6 ώρες με τον επεξεργαστή να δουλεύει στο 100%. Η ίδια ακριβώς δουλειά με Ε6600 Core Duo 2,4Ghz, χρόνος 50 λεπτά με τον επεξεργαστή να δουλεύει στο 50%. Κάτι που επίσης πρέπει να λάβεις υπόψιν είναι οτι στα προγράματα του είδους πρέπει να είναι σε άλλο δίσκο το πρόγραμα μαζί με το λειτουργικό και σε άλλο δίσκο να είναι το video που επεξεργάζεσαι. Αν είναι όλα σε ένα δίσκο, ο υπολογιστής γονατίζει και οι χρόνοι αυξάνονται. Αυτά τα ολίγα και αν χρειαστείς κάτι ... : :roll:

κατ αρχη συγνωμη για το ασχετο θεμα που βαζω στο forum. με την αδεια των moderators (αν δεν την εχω ας σβησουν το topic) και επειδη σε διαφορα forums δεν πηρα μια απαντηση,θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος κατοχος notebook με intel core 2 duo σειρας T5 η Τ7 εχει ασχοληθει με επεξεργασια video (pinnacle studio 9 η 10)
ενδιαφερομαι για την αγορα notebook core 2 duo γυρω στα 1300 ευρω για επεξεργασια video.
ψαχνω επιδοσεις για τα μοντελα 1.satelite A100-906 / Α100-912 kai 2, siemens Pi1556v
ευχαριστω
Καλή σου ημέρα....
Πρόταση δική μου θα ήταν να προμηθευτείς , αν δεν έχεις, έναν επιτραπέζιο , με AMD (ταχύτερη επεξεργασία multimedia),
καλή κάρτα γραφικών (<256 mb) (εγώ προτιμώ τις Ati Based) καλό MOBO, (ASUS , Gigabite, Dfi), Scsii δίσκο , και μια καλή κάρτα επεξεργασίας Multimedia.
Λογικά όλα αυτά δεν θα ξεπεράσουν τα 1000 ευρώ ...

sinapias
06-12-06, 10:02
ευχαριστω και τους δυο μαλλον θα παω για αλλαγη desk αντι για αγορα notebook

Γιάννης
06-12-06, 15:10
ευχαριστω και τους δυο μαλλον θα παω για αλλαγη desk αντι για αγορα notebook

ειναι βαρια εργασια το video. σιγουρα αν το θες μονο για αυτο παρε desktop.
με δυνατο φορητο και εναν εξωτερικο σκληρο δισκο θα κανεις δουλεια πιστευω
αλλα δεν ειναι να το κανεις συχνα.

Adobe premier εχεις δοκιμασει?
το pinnacle κανει κολπα ωρες ωρες.