PDA

Επιστροφή στο Forum : Δηλ. μεσα στο μηνα περιμενουμε χαρτη

fokion
12-06-10, 22:46
Σωστα????
ή κανω λαθος??

tyxodiokths
13-06-10, 10:22
Σύμφωνα με την πολιτική αναβαθμίσεων των χαρτών τους ανά τρίμηνο, λογικά θα εκδοθεί νέος χάρτης μέχρι το τέλος του μήνα.

fokion
30-06-10, 21:25
Σημείωση: Έχει περιληφθεί η πλειοψηφία των παρατηρήσεων των χρηστών που παραλήφθηκαν μέχρι 08/03/2010. Τυχόν παρατηρήσεις που δεν έχουν συμπεριληφθεί θα ενσωματωθούν στην επόμενη αναβάθμιση (Ιούνιος 2010).

χμ........
( ξερετε απο που ειναι το ανωτερω ετσι?? μη ψαχνω link τωρα...)

tyxodiokths
01-07-10, 15:30
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την εταιρία με ενημέρωσαν ότι η έκδοση του νέου χάρτη θα πραγματοποιηθεί σε περίπου 10 ημέρες.

map_freak
01-07-10, 15:58
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την εταιρία με ενημέρωσαν ότι η έκδοση του νέου χάρτη θα πραγματοποιηθεί σε περίπου 10 ημέρες.

Είπα να μπω και εγώ στην κουβέντα να γίνουμε 3...lol3μαζί με τον fokion....

tyxodiokths
01-07-10, 17:07
Το ότι γράφουν στο συγκεκριμένο section του forum λίγα μόνο μέλη, δεν σημαίνει ότι είναι τόσοι και οι χρήστες του εν λόγω χάρτη. Σίγουρα, ενδιαφέρει ακόμα περισσότερους. Εν τούτοις, το να μπαίνουν στην συζήτηση άτομα από τους υπόλοιπους map providers μόνο καλό μπορεί να κάνει! Είναι πολύ χρήσιμες οι γνώσεις σας.
Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε κατά πόσο αναβαθμισμένος θα είναι ο νέος χάρτης. Οι γνώσεις των ειδικών (όπως είσαι εσύ) θα βοηθήσουν στην ταχύτερη και ορθότερη εκτίμησή του (πέρα από το κλασικό on road test drive, φυσικά).

fokion
01-07-10, 17:15

οκ. απλά μου αυξάνει την περιεργεια για τον λογο της καθυστερησης μια και μεχρι τωρα ηταν συνεπεις, και περαν του δεοντος θα ελεγα με την εκτακτη των Τεμπων.
Ιδωμεν.

Οσο για το αν ειμαστε 3 ( χαριτολογόντας παντα τα λεω ετσι? μη ξεκινησουμε κανα flame τωρα χωρις λογο.. ) τι να κανουμε τα Garmin δουλευουν με την μια χωρίς ματσακονι οποτε και δεν ψαχνεσαι στα φορουμ!!

map_freak
01-07-10, 17:54
Το ότι γράφουν στο συγκεκριμένο section του forum λίγα μόνο μέλη, δεν σημαίνει ότι είναι τόσοι και οι χρήστες του εν λόγω χάρτη. Σίγουρα, ενδιαφέρει ακόμα περισσότερους. Εν τούτοις, το να μπαίνουν στην συζήτηση άτομα από τους υπόλοιπους map providers μόνο καλό μπορεί να κάνει! Είναι πολύ χρήσιμες οι γνώσεις σας.
Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε κατά πόσο αναβαθμισμένος θα είναι ο νέος χάρτης. Οι γνώσεις των ειδικών (όπως είσαι εσύ) θα βοηθήσουν στην ταχύτερη και ορθότερη εκτίμησή του (πέρα από το κλασικό on road test drive, φυσικά).

Ο χάρτης αν μη τι άλλο της Geodata είναι πάντα καλοδουλεμένος....
Τυγχάνει όμως, κατά την προσωπική μου άποψη να αδικείται κατάφορα από το λογισμικό στο οποίο χρησιμοποιείται...

Πολύ θα ήθελα να δω τον εν λόγο χάρτη σε Sygic ή σε igo γιατί μόνο τότε θα μπορούσα να αξιολογήσω σωστά τα δεδομένα....

Πάντως κακά τα ψέματα τουλάχιστον από αυτά που ανακοινώνονται, έχει γίνει τεράστια επένδυση από τη Geodata...και μπράβο τους!!!

map_freak
01-07-10, 17:55

Με ποιά εταιρία επικοινώνησες ακριβώς???
Έτσι από περιέργεια....
Σκορδίλη ή Geodata???

tyxodiokths
01-07-10, 17:58
Στην Geodata κάλεσα. Πάντως, όντως, ο χάρτης αδικείται στo λογισμικό της Garmin...

map_freak
01-07-10, 18:00
Geodata

Τότε σίγουρα τους βρήκες....

Γιατί αν έλεγες το 1ο τότε σου προτείνω να βγεις γρήγορα
στο δρόμο και να αγοράσεις λαχείο....tongue2

fokion
01-07-10, 21:27
Να παω κι εγω που τους πετυχα με την πρωτη????

panosha
01-07-10, 21:32
Είπα να μπω και εγώ στην κουβέντα να γίνουμε 3...lol3μαζί με τον fokion....
Έχουμε ειδικό section με ανέκδοτα κι αστεία, κοινωνικά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=119

fokion
13-07-10, 10:53

το ανωτερω στις 1/7....

χμ.....

( αγαπητε tyxodiokth καμια σχεση με εσενα απλά η πληροφορία που σου εδωσαν... )

tyxodiokths
16-07-10, 10:00
Είναι αλήθεια ότι και εγώ περιμένω τον χάρτη από μέρα σε μέρα, σύμφωνα με την πληροφορία που μου έδωσαν, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που βρίσκομαι εκτός Αθηνών.... :smt102 Όχι ότι περιμένω να έχει δραματικές αλλαγές χαρτογράφισης εδώ στη Λήμνο, μιας και ο 1.95 με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο στις διαδρομές που έχω πραγματοποιήσει, αλλά σίγουρα, αν είχε ήδη γίνει το realease του νέου χάρτη, θα ήταν μία καλή ευκαιρία να τον δοκιμάσω στα άγνωστα για εμένα μέρη.
Όπως και να έχει το θέμα, θέλω να πιστεύω ότι η αναμονή θα μας ανταμίψει! Pray1

fokion
16-07-10, 18:18
Καλικρατης λες???

tyxodiokths
17-07-10, 16:59
Μου φαινεται λιγο δυσκολο να αργει λογω Καλλικρατη γιατι δεν υφισταται ακομα. Για να μην επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια, μαλλον κατι καλο ετοιμαζουν (ειτε απο θεμα χαρτογραφισης, ειτε ανακατηγοριοποιηση των δρομων, οπου εκει εχει ενα θεματακι ο χαρτης τους, ειτε να συμπεριλαβουν ακομα περισσοτερες διορθωσεις των χρηστων, ειτε καποιο νεο χαρακτηριστικο, τελος παντων).

fokion
09-11-10, 13:39
αλλαζοντας λιγο τον τιτλο σε "περιμεναμε χαρτη μεσα στον προηγουμενο μηνα"...

ΒΑΣΙΛΗΣ46
09-11-10, 19:11
ολο παραπονο εισαι βρε εμεις τουλαχιστον τους εχουμε καθε 3 μηνες τζαμπα τι να πουνε και οι αλλοι?

fokion
09-11-10, 21:08
Δεν ειναι θεμα παραπόνου.. κι εχεις δικιο.. απλά θα ηθελα μια ανακοινωση οτι "για Χ λογους θα αργησουμε Χ μερες" πριν παρελθει η ανακοινωθησα ημερομηνια..

Απλά...
Κι εχεις δικιο ειναι πολυ ενημερωμενος... τουλαχιστον οπου κυκλοφωρω εγω δηλ. ανατολικη αττικη δεν με εχει κρεμασει...

fokion
22-11-10, 13:04
ανακοινωση που μολις σημερα ειδα εγω ( δε λεω οτι σημερα βγηκε - σημερα την ειδα )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η δημοσίευση της επόμενης αναβάθμισης του χάρτη έχει καθυστερήσει λόγω σημαντικών αλλαγών στο σύστημα τήρησης και ανάπτυξης που εφαρμόζεται για την παραγωγή του χάρτη, ιδιαίτερα στους τομείς του λογισμικού και της δομής των πρωτογενών δεδομένων που χρησιμοποιούνται. Οι αλλαγές αυτές κρίθηκαν απαραίτητες με γνώμωνα την μελλοντική τεχνολογική εξέλιξη του χάρτη.
Η νέα έκδοση αναμένεται εντός του πρώτου δεκαημέρου του Δεκεμβρίου.