PDA

Επιστροφή στο Forum : Σβησιμο Χαρτη για μερικά sec κατά την διάρκεια της πλοήγησης

Σελίδες : [1] 2

manolis1976
04-12-06, 02:16
Εχουμε αναφερθει ξανά σε αυτο και σε άλλα topics αλλα επειδή ειναι πολυ ενοχλητικό θα ήθελα μια απάντηση απο την NGI.Αναφέρομαι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω σιγουρα εγω αλλά και μερικοί άλλοι στο PN ...και στο προηγούμενο αλλά απο οτι βλέπω και στο Update το 6.Επειδή όμως ακόμα δεν έχουμε επίσημο release θα ήθελα να ξέρω αν δουλεύετε στην διόρθωση αυτού του προβλήματος

Αναφέρθηκε απο κάποιον χρήστη οτι δεν συμβαινει με τον αγγλικο χάρτη πράγμα που τεσταρα και εγω τελικά!!!

Σχετική αναφορά εχει γίνει και εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2273

stark
04-12-06, 07:48
Μου το κάνει κι εμένα αυτο (DEST 6). Το πρόγραμμα είναι στην ROM, και έχω δοκιμάσει τον χάρτη και στην ROM και στην κάρτα (η κάρτα είναι 200x οπότε έτσι και αλλιώς είναι γρήγορη). Να σημειώσω ότι σε Dell Axim x50v - με Win 2003 - φίλου μου δεν συμβαίνει.

zeppelin
04-12-06, 13:35
Δεν έχουμε πάρει ακόμη την επίσημη έκδοση στα χέρια μας

spyrazf1
04-12-06, 16:35
eipame kai sto pn to kanei me to qtek9000. den ksero an sto kanei esena zeppelin sto g100 sou kai mono me tous neous ellinikous xartes

manolis1976
04-12-06, 17:34
eipame kai sto pn to kanei me to qtek9000. den ksero an sto kanei esena zeppelin sto g100 sou kai mono me tous neous ellinikous xartes

Συμφωνω απολύτος οπως ειπα και νωριτερα το κανει και στο PN!!!

zeppelin
04-12-06, 18:16
Δεν έχω αυτό το πρόβλημα στο g100

spyrazf1
04-12-06, 18:31
sto htc p3300 exei proseksei kaneis kati tetoio?

jimmysgr
04-12-06, 18:58
Kai sto diko mou p350 den exei emfanistei auto to problima!! :D
8a eprepe na balete kai to PN alla kai tous xartes sthn mnhmh tou pocket pc kai oxi sthn karta kai meta na deite
ama to ksanaparousiazei to idio problima :D

spyrazf1
04-12-06, 19:18
sto 9000 opou kai na to valeis to kanei

stark
04-12-06, 21:47
Kai sto diko mou p350 den exei emfanistei auto to problima!! :D
8a eprepe na balete kai to PN alla kai tous xartes sthn mnhmh tou pocket pc kai oxi sthn karta kai meta na deite
ama to ksanaparousiazei to idio problima :D

Μου το κάνει κι εμένα αυτο (DEST 6). Το πρόγραμμα είναι στην ROM, και έχω δοκιμάσει τον χάρτη και στην ROM και στην κάρτα (η κάρτα είναι 200x οπότε έτσι και αλλιώς είναι γρήγορη). Να σημειώσω ότι σε Dell Axim x50v - με Win 2003 - φίλου μου δεν συμβαίνει.

scotty
05-12-06, 00:32
ουτε και εμενα κανει τιποτα το PN στο qtek g100[/list]

Demetris
18-12-06, 23:06
Απλά να επιβεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου το γνωστό πλέον πρόβλημα με το χάρτη που κατά διαστήματα "χάνεται" (FS Loox N500+κεραία, Destinator PN/mapQ3(βεβαίως αυθεντικό))... Παρακαλώ, κύριοι της NGI, κάντε κάτι.

panosha
18-12-06, 23:21
Απλά να επιβεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου το γνωστό πλέον πρόβλημα με το χάρτη που κατά διαστήματα "χάνεται" (FS Loox N500+κεραία, Destinator PN/mapQ3(βεβαίως αυθεντικό))... Παρακαλώ, κύριοι της NGI, κάντε κάτι.
Παιδιά επειδή αντιμετώπισα κι εγώ το πρόβλημα τελευταία, δοκιμάστε να κατεβάσετε ξανά τον χάρτη και χρησιμοποιήστε τα forlinks που θα κατεβάσετε μαζί του. :P

Demetris
19-12-06, 00:45
Μα έτσι έκανα και εγώ την ανανέωση... δηλ. ακριβώς όπως αναφέρουν οι επισυναπτόμενες οδηγίες.

spyrazf1
19-12-06, 00:49
den exoun sxesi ta forlinks

Οπως έχει προαναφερθεί με το ΡΝ δεν υπάρχει πρόβλημα (τουλάχιστον στο δικό μου) σε αντίθεση με το 6 που όντως συμβαίνει μερικές φορές και μάλιστα στον ΠΑΘΕ.

Demetris
19-12-06, 09:15
Οπως έχει προαναφερθεί με το ΡΝ δεν υπάρχει πρόβλημα (τουλάχιστον στο δικό μου) σε αντίθεση με το 6 που όντως συμβαίνει μερικές φορές και μάλιστα στον ΠΑΘΕ.

Οπως έχει προαναφερθεί, και με το ΡΝ υπάρχει πρόβλημα. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τη δική μου και μερικών άλλων εμπειρίες, ιδίως μετά την εγκατάσταση του τελευταίου χάρτη. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση γιατί αρχίζει και γίνεται λίγο εκνευριστικό... :(

Gandalf
19-12-06, 10:46
Εμένα πάλι όλα λειτουργούν άψογα. \:D/

Για "ελαφρώστε" απο κανένα Today plug in. :-k

papadak
19-12-06, 10:58
Εχουμε πλάκα όταν ορισμένες φορές προσπαθούμε να κρύψουμε ένα πρόβλημα. Τό πρόβλημα ΥΠΑΡΧΕΙ, ανεξαρτήτως συσκευής, άσχετα αν μας αρέσει ή όχι. :evil:

Demetris
19-12-06, 11:01
Εμένα πάλι όλα λειτουργούν άψογα. \:D/

Για "ελαφρώστε" απο κανένα Today plug in. :-k

Όταν εκτελώ το destinator φροντίζω πάντα να μην λειτουργεί τίποτα άλλο στο παρασκήνιο. Επίσης υπάρχουν περίπου 5mb rom και 38mb ram ελεύθερα πρίν την εκτέλεση του destinator και κάνω συχνά επανεκκινήσεις.

ahilleas
19-12-06, 12:09
Εχουμε πλάκα όταν ορισμένες φορές προσπαθούμε να κρύψουμε ένα πρόβλημα. Τό πρόβλημα ΥΠΑΡΧΕΙ, ανεξαρτήτως συσκευής, άσχετα αν μας αρέσει ή όχι. :evil:

Αν δεν σου έχει εμφανιστεί, ΥΠΑΡΧΕΙ ? :!: :!: :!:

zeppelin
19-12-06, 12:27

Αυτή η συζήτηση έχει ξαναγίνει. Υπάρχουν πολλές συσκευές που δεν έχουν κανένα πρόβλημα, συσκευές με μικρό πρόβλημα, με μέτριο πρόβλημα και τέλος συσκευές με μεγάλο πρόβλημα. Σε μία συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να υπάρχει ή να μην υπάρχει πρόβλημα ανάλογα με το firmware της συσκευής, τη κάρτα μνήμης, το τρόπο εγκατάστασης του Destinator, την ελεύθερη μνήμη, την ημερομηνία κατασκυεής.

Αυτός είναι ο λόγος που στην Ευρώπη πωλούνται συστήματα πλοήγησης σε συσκευύες PNA (κατά 95%) κι όχι PDA. Νομίζω ότι αλλάζει αυτό σιγά - σιγά. Αν ρίξετε μια ματιά στο e-shop μας θα το καταλάβετε μιας και τα 4 από τα 6 μηχανήματα (και σύντομα ακόμη περισσότερα PNA) που πωλούνται είναι PNA και μάλιστα εκπληκτικά. Σε κάθε συσκευή έχει γίνει fine tuning του Destinator για να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Wisdom
19-12-06, 13:32
:( Ωχ!
Από αυτά που γράφεις Zep να υποθέσω ότι το πρόβλημα παραμένει και στην επίσημη "εξελληνισμένη" έκδοση του Destinator 6 που πρόκειται να προμηθευθούμε τις επόμενες ημέρες;

Κρίμα, και ήλπιζα ότι θα διορθωνόταν.... :? :cry:

papadak
19-12-06, 13:43

Αυτή η συζήτηση έχει ξαναγίνει. Υπάρχουν πολλές συσκευές που δεν έχουν κανένα πρόβλημα, συσκευές με μικρό πρόβλημα, με μέτριο πρόβλημα και τέλος συσκευές με μεγάλο πρόβλημα. Σε μία συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να υπάρχει ή να μην υπάρχει πρόβλημα ανάλογα με το firmware της συσκευής, τη κάρτα μνήμης, το τρόπο εγκατάστασης του Destinator, την ελεύθερη μνήμη, την ημερομηνία κατασκυεής.

Αυτός είναι ο λόγος που στην Ευρώπη πωλούνται συστήματα πλοήγησης σε συσκευύες PNA (κατά 95%) κι όχι PDA. Νομίζω ότι αλλάζει αυτό σιγά - σιγά. Αν ρίξετε μια ματιά στο e-shop μας θα το καταλάβετε μιας και τα 4 από τα 6 μηχανήματα (και σύντομα ακόμη περισσότερα PNA) που πωλούνται είναι PNA και μάλιστα εκπληκτικά. Σε κάθε συσκευή έχει γίνει fine tuning του Destinator για να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Σύμφωνώ απόλυτα στη πρώτη παράγραφο!
Και ρωτώ:
Παρόμοια προβλήματα που να έχουν σχέση με τις όποιες ιδιαιτερότητες των συσκευών υπάρχου και στα άλλα (σοβαρά) προγράμματα πλοήγησης της αγοράς;
Και αν όχι, στην περίπτωση του Dest τι φταίει. Το πρόγραμμα (PN και 6) ή οι χάρτες;
Θα μου πείς αλλάζει τίποτα; Μάλλον όχι. Συζήτηση να γίνεται.
Πρωσωπικά πιστεύω ότι, στην παρούσα φάση, ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ Dest+NGI δεν έχει αντίπαλο για την Ελλάδα, παρά το όποιο πρόβλημα.
Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι δυνατοί συνδιασμοί με τους χάρτες σας. Τότε το πράγμα θα άλλαζε... :wink:

Χρήστος Λάππας
19-12-06, 14:00
Πρωσωπικά πιστεύω ότι, στην παρούσα φάση, ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ Dest+NGI δεν έχει αντίπαλο για την Ελλάδα, παρά το όποιο πρόβλημα.
Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι δυνατοί συνδιασμοί με τους χάρτες σας. Τότε το πράγμα θα άλλαζε... :wink:

Το TomTom με τους χάρτες της NGI θα ήταν τέλειο...

nikos_ph
19-12-06, 15:23
Αν θυμάμαι καλά, σε μία συζήτηση που είχαμε με τον Zeppelin, μας είχε αναφέρει, ότι το ΤΟΜ ΤΟΜ παίζει σε συγκεκριμένα μηχανάκια αν όχι μηχανάκι, πάντως μία τελευταία έκδοση του 6, που πέρασα στο Ν560 και στο ΜΙΟ168, παίζει άψογα σε σημείο, που να σκέπτομαι, αν θα πρέπει να την αντικαταστήσω με την επίσημη έκδοση, όταν κυκλοφορήσει.

papadak
19-12-06, 15:43
Αν θυμάμαι καλά, σε μία συζήτηση που είχαμε με τον Zeppelin, μας είχε αναφέρει, ότι το ΤΟΜ ΤΟΜ παίζει σε συγκεκριμένα μηχανάκια αν όχι μηχανάκι, πάντως μία τελευταία έκδοση του 6, που πέρασα στο Ν560 και στο ΜΙΟ168, παίζει άψογα σε σημείο, που να σκέπτομαι, αν θα πρέπει να την αντικαταστήσω με την επίσημη έκδοση, όταν κυκλοφορήσει.

Λάθος.
Αν δεις εδώ http://www.tomtom.com/products/features.php?ID=281&Category=2&Lid=1, όλα σχεδόν τα PDA της αγοράς είναι συμβατά με το ΤΟΜ-ΤΟΜ. Το πρόγραμμα αυτό το χρησιμοποιώ (όχι βέβαια στην Ελλάδα) από τα πρώτα του βήματα και με διάφορες συσκευές. Από Τότε που η CASIO είχε κυκλοφορήσει τα πρώτα WINDOWS CE και PPC E-10 αν θυμάμε καλά. ΠΟΤΕ δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. Τυχαία; Ίσως. :shock:

bbbb
19-12-06, 15:52
εκτός όλων των άλλων που αναφέρονται ότι φταίνε για το πρόβλημα αυτό ,παίζει σημαντικό ρόλο η περιοχή που βρίσκεται ο καθένας.π.χ. στην Κοζάνη και με το pn και με το 6,1 πολλές φορές βάζω για δοκιμή μια διεύθυνση που δεν ξέρω που βρίσκεται και κάνω πλοήγηση.Μου έχει τύχει λοιπόν για 1-2 λεπτά κάποιες φορές να μου δείχνει το στίγμα αλλά να συμπεριφέρεται σαν κολλημένο και να "ξυπνάει" μετά από λίγο.Προχθές χρειάστηκε να πάω θεσ/νικη σε ένα μέρος που δεν είχα ιδέα πως θα πάω.Χρησιμοποίησα λοιπόν το 6,1 με τον Ελληνικό χάρτη και όλα ήταν άψογα.Σε μια στιγμή που έκανα λάθος στροφή(αυτό το μείνετε δεξιά ή μείνετε αριστερά κατά την γνώμη μου δεν είναι απόλυτα σαφές πάντοτε) μου έκανε επανυπολογισμό διαδρομής σε ένα 1sec.Οι συνεπιβάτες μου που δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία από gps έπαθαν την πλάκα τους και πλέον θα γίνουν πελάτες σας :D

Γιάννης
19-12-06, 19:33

και εγω το ιδιο σκεφτομαι.

ΜΙΟ168

spyrazf1
19-12-06, 23:06
ego sto 701 den exo tetoio provlima. evala kai to neo logismiko kai ola kala

zeppelin
20-12-06, 00:15
Όταν λες νέο λογισμικό, τι εννοείς? firmware του a701 ή destinator?

Γιατί πολλοί κάτοχοι mio a701 "γκρινιάζουν" για καθυστερήσεις.

spyrazf1
20-12-06, 00:19
evala tin nea elliniki version r65

jg12
20-12-06, 09:17
[quote=nikos_ph]Αν θυμάμαι καλά, σε μία συζήτηση που είχαμε με τον Zeppelin, μας είχε αναφέρει, ότι το ΤΟΜ ΤΟΜ παίζει σε συγκεκριμένα μηχανάκια αν όχι μηχανάκι, πάντως μία τελευταία έκδοση του 6, που πέρασα στο Ν560 και στο ΜΙΟ168, παίζει άψογα σε σημείο, που να σκέπτομαι, αν θα πρέπει να την αντικαταστήσω με την επίσημη έκδοση, όταν κυκλοφορήσει.

Έχει κυκλοφορίσει η έκδοση 6.1.1.40010 η οποία είναι πραγματικά πολύ γρήγορη και μάλιστα δεν παρουσιάζει
κανένα πρόβλημα με το unicodes του ελληνικού χάρτη.
Πιθανότατα αυτή να είναι και η ελληνική που περιμένουμε.....

panosha
20-12-06, 09:27
[quote=nikos_ph]Αν θυμάμαι καλά, σε μία συζήτηση που είχαμε με τον Zeppelin, μας είχε αναφέρει, ότι το ΤΟΜ ΤΟΜ παίζει σε συγκεκριμένα μηχανάκια αν όχι μηχανάκι, πάντως μία τελευταία έκδοση του 6, που πέρασα στο Ν560 και στο ΜΙΟ168, παίζει άψογα σε σημείο, που να σκέπτομαι, αν θα πρέπει να την αντικαταστήσω με την επίσημη έκδοση, όταν κυκλοφορήσει.

Έχει κυκλοφορίσει η έκδοση 6.1.1.40010 η οποία είναι πραγματικά πολύ γρήγορη και μάλιστα δεν παρουσιάζει
Που κυκλοφορεί και μου ξέφυγε ? :-D

Χρήστος Λάππας
20-12-06, 13:44
...Γιατί πολλοί κάτοχοι mio a701 "γκρινιάζουν" για καθυστερήσεις.

Το δικό μου αρκετές φορές αργεί να επαναυπολογίσει την διαδρομή. Εκτός από αυτό όμως το PN λειτουργεί ικανοποιητικά. Δεν κολλάει ποτέ (σχεδόν). Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι το D3 σαν πρόγραμμα ήταν πιο σταθερό και αξιόπιστο. Να ελπίζω ότι η έλευση του 6 θα μας φέρει την ταχύτητα και σταθερότητα που στερηθήκαμε με το PN;

manolis1976
27-01-07, 20:41
Επικοινώνησα με την Qtek για το προβλημα σβησιματος του χαρτη στο 9000 (μου εχει σπάση τα νευρα πια) και με το δικιο τους οι ανθρωποι μου ειπαν οτι το hardware του qtek ειναι συγκεκριμενο και χρησιμοποιει τα ευρεως γνωστα WM2005 οπότε δεν μπορουν ουτε να κάνουν κατι για αυτο αλλα ουτε και να ασχολούνται με ολες τις τυχον ασυμβατοτητες προγραμματων ...αυτο ειναι υποχρέωση του κατασκευαστη του software

2 ερωτησεις προς τον Zepelin λοιπόν

1.Εχετε ενημερώση την destinator για αυτο το πρόβλημα και αν ναι τη απαντηση σας δωσανε

2.Γενικότερα τι ξέρετε για αυτο το πρόβλημα

Γνωρίζω οτι θα είμαστε λίγοι οι χρήστες με qtek 9000 και με νόμιμο το πρόγραμμα αλλά νομιζω οτι αξίζουμε ενα after sales support για να μην μετανιωσουμε που δεν χρησιμοποιούμε τα σπασμενα!!!

zeppelin
27-01-07, 21:26
Επικοινώνησα με την Qtek για το προβλημα σβησιματος του χαρτη στο 9000 (μου εχει σπάση τα νευρα πια) και με το δικιο τους οι ανθρωποι μου ειπαν οτι το hardware του qtek ειναι συγκεκριμενο και χρησιμοποιει τα ευρεως γνωστα WM2005 οπότε δεν μπορουν ουτε να κάνουν κατι για αυτο αλλα ουτε και να ασχολούνται με ολες τις τυχον ασυμβατοτητες προγραμματων ...αυτο ειναι υποχρέωση του κατασκευαστη του software

1.Εχετε ενημερώση την destinator για αυτο το πρόβλημα και αν ναι τη απαντηση σας δωσανε

Γνωρίζω οτι θα είμαστε λίγοι οι χρήστες με qtek 9000 και με νόμιμο το πρόγραμμα αλλά νομιζω οτι αξίζουμε ενα after sales support για να μην μετανιωσουμε που δεν χρησιμοποιούμε τα σπασμενα!!!

Προφανώς και δεν φταίει η Qtek. Ασυμβατότητες υπάρχουν πολλές. Το έχω πει πολλές φορές πολλά pda, αρχιτεκτονικές, μνήμες, λογισμικά που είναι εγκατεστημένα παράλληλα, διαφορετικά firmware, κλπ.

Το πρόβλημα έχει αναφερθεί και φαντάζομαι πως έχει μετριαστεί με το destinator 6.

Ένα επιπλέον πρόβλημα είναι η vga, που απ' ότι έχω ακούσει θα υποστηριχτεί στην επόμενη έκδοση (μη το δένετε όμως και κόμπο).

Επίσης τα πράγματα πιστεύω πως θα βελτιωθούν και στην επόμενη έκδοση του χάρτη, το Μάρτιο.

vagr
01-02-07, 15:26

Με το 9000 δε θα βρεις ακρη.
Με 2 διαφορετικες συσκευες ειχα εντονο προβλημα (δοκιμασα και εγκατασταση χαρτη και προγραμματος στην κυρια μνημη, χωρις βελτιωση).
Παραδοξως, περιστασιακα προβληματα αυτου του ειδους ειχα και σε Μιο Α701 (σε 3 διαφορετικα), παρα την Qvga αναλυση και το γρηγορο επεξεργαστη.
Την πιο απροβληματιστη πλοηγηση την εχω δει σε Benq P50 (απλα ταχυτατο) και γενικα συσκευες με WM2003 (π.χ Qtek S100).

zeppelin
01-02-07, 16:29

Αυτό τώρα το πρόσεξα:

Αν οι δωρεάν και πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις χαρτών, οι δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού, αυτό το forum και η λοιπή τεχνική υποστήριξη της NGi δεν αποτελεί καλό after sales support, τι να πω?

mastelos
01-02-07, 21:27
και για την ταπακιερα? :D

zeppelin
02-02-07, 00:48
και για την ταπακιερα? :D

Έχω απαντήσει λίγο πιο πάνω:
Προφανώς και δεν φταίει η Qtek. Ασυμβατότητες υπάρχουν πολλές. Το έχω πει πολλές φορές πολλά pda, αρχιτεκτονικές, μνήμες, λογισμικά που είναι εγκατεστημένα παράλληλα, διαφορετικά firmware, κλπ.

Το πρόβλημα έχει αναφερθεί και φαντάζομαι πως έχει μετριαστεί με το destinator 6.

Ένα επιπλέον πρόβλημα είναι η vga, που απ' ότι έχω ακούσει θα υποστηριχτεί στην επόμενη έκδοση (μη το δένετε όμως και κόμπο).

Επίσης τα πράγματα πιστεύω πως θα βελτιωθούν και στην επόμενη έκδοση του χάρτη, το Μάρτιο.

manolis1976
06-02-07, 21:05

Αυτό τώρα το πρόσεξα:

Αν οι δωρεάν και πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις χαρτών, οι δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού, αυτό το forum και η λοιπή τεχνική υποστήριξη της NGi δεν αποτελεί καλό after sales support, τι να πω?

Το παραπάνω μου σχόλιο δεν αναιρεί οτι έχετε καλό support οσων αφορά τους χάρτες , αλλά όσων αφορά το λογισμικό που είναι ευθύνη της Destinator tecnologies περισσότερο απο της NGi δεν ειναι καλό το support Zep.

Τρανό παράδειγμα είναι οτι το πρόβλημα με το Qtek 9000 εχει αναφερθεί προσωπικά απο εμενα και σε εσας πριν την ελευση του 6 αλλα και στην "μαμα" εταιρία απο τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του Pn η οποία μου απάντησε οτι θα λυθεί το πρόβλημα συντομα.

Οπότε να δεχτώ οτί ηταν μη επιδιορθώσιμο το πρόβλημα με ενα απλό patch αλλά να μην εχει διορθωθει σε μια major αναβαθμιση όπως το destinator 6;

Οπότε σου απαντώ ...καλό το support σας (χαρτες , forum κτλ) αλλα για εμας τους λίγους με το συνδιασμό qtek9000 και νομιμο πρόγραμμα δεν είναι αρκετα γιατι είμαστε "ακάλυπτοι" για τον καιρό που εχουμε το 9000(για εμένα δηλ απο τις αρχές του 2006.

Γιαυτό έβαλα το "εμας τους λιγους" αν δεν ανηκα σε αυτη την κατηγορία δεν θα ειχα πρόβλημα...

spyrazf1
06-02-07, 21:08
ontos ki ego otan eixa to 9000 to problem ipirxe alla me to eten to problem efyge

Γιάννης
07-02-07, 00:49

Που κυκλοφορεί και μου ξέφυγε ? :-D

ποιος Γιάννης εγραψε????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
δεν θυμαμαι να το εγραψα εγω αυτο.

panosha
07-02-07, 01:11
Eχεις δίκιο, παραπληροφόρηση. Εγώ έχω κάνει την πατάτα.:-D
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2414&postdays=0&postorder=asc&start=30

Γιάννης
07-02-07, 02:47

μπα. η πατατα εχει γινει στην τρτη σελιδα, στο τριτο μηνυμα, που αν δεις στην αρχη του μηνυματος υπαρχει ενα ξεκαρφωτο quote

αυτο φταιει για ολα τα υπολοιπα... 8)

panosha
07-02-07, 04:14

μπα. η πατατα εχει γινει στην τρτη σελιδα, στο τριτο μηνυμα, που αν δεις στην αρχη του μηνυματος υπαρχει ενα ξεκαρφωτο quote

αυτο φταιει για ολα τα υπολοιπα... 8)
Θα έπρεπε από τότε να το έχω δει και να το διορθώσω κι όχι να αφήσω να επαναλαμβάνεται το λάθος τόσο καιρό. :lol:

Xapns
16-03-07, 14:55
Kalnspera.Ne rwtnsw kati?
Ema8a oti mesa tou Apriln 8a kuklofornsei n ekdosn 7 tou Destinator.
Isxuei kati tetoio???
Kai mia deutern, ta sbnsnmata telika (to xasimo tou xartn) kata tnv plongnsn eivai problnma tou xartn,tou destinator n' tns suskeuns?Exw to p550 kai xtes katebnka Peiraia apo Xalkida kai mou esbnse para polles fores!Yparxei lusn se auto to problnma?Tnv Kuriakn 8a ksavakavw tnv idia diadromn kai 8a xrnsnmopoinsw to Destinator 5 giati me auto dev eixa paratnrnsei kati tetoio gia va dw av 8a kavei to idio sta idia snmeia!

ilpapp
16-03-07, 15:09
Kalnspera.Ne rwtnsw kati?
Ema8a oti mesa tou Apriln 8a kuklofornsei n ekdosn 7 tou Destinator.
Isxuei kati tetoio???
Kai mia deutern, ta sbnsnmata telika (to xasimo tou xartn) kata tnv plongnsn eivai problnma tou xartn,tou destinator n' tns suskeuns?Exw to p550 kai xtes katebnka Peiraia apo Xalkida kai mou esbnse para polles fores!Yparxei lusn se auto to problnma?Tnv Kuriakn 8a ksavakavw tnv idia diadromn kai 8a xrnsnmopoinsw to Destinator 5 giati me auto dev eixa paratnrnsei kati tetoio gia va dw av 8a kavei to idio sta idia snmeia!

Στην Cebit θα γίνει παρουσίαση αρα η κυκλοφορία αργειιιιιι

Μη ακουω για τα σβησίματα του χαρτη εχω τραβήξει τα μαλλιά μου με αυτο το θέμα .
Εχω ρωτήσει παντού για το θέμα και εχω διαβάσει ολες τις αποψεις
Η απαντηση του Service ειναι οτι ωφειλεται σε καποια ασυμβατότητα (δεν ειμαστε οι μονοι με το προβλημα)
Εαν παρατηρησεις και στο site της Destinator το Mio 550 και 350 λοιπουν απο τισ συμβατες συσκευες του!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xapns
16-03-07, 17:11
A dld eimai apo tous tuxerous e?
Malista...Elpizw to 7 va eivai sumbato kai va mnv ta kavei auta giati eivai arketa ekvebristiko!
Euxaristw ilpapp!!!

MinOtaVrS
16-03-07, 17:48
A dld eimai apo tous tuxerous e?
Malista...Elpizw to 7 va eivai sumbato kai va mnv ta kavei auta giati eivai arketa ekvebristiko!
Euxaristw ilpapp!!!

To PN an den kanw lathos den exei prob me thn syskevh sou to exeis dokimasei ?

Etsi kai alliws oi teleftaioi xartes paizoun mia xara kai me afto..

To xerw oti einai spastiko na exeis prohgoumeh ekdosh alla apo to tipota kati einai kai afto.. :oops:

Xapns
16-03-07, 22:45
To eixa xrnsimopoinsei tov Noembrio otav to agorasa,otav avebnka Agio Oros kai dev kolise pou8eva!
E sav olous tous alous eipa va balw tnv vea ekdosn alla kavei polla vera.
Gi'auto mou elege evas filos mou pou exei to G100 oti dev eixe kaveva problnma me autn tnv ekdosn!!!Eivai sumbato malov!
Afou 8a ksavakavw tnv idia diadromn tnv Kuriakn 8a to dokimasw me to 5 pali va dw ti givetai!
Av ola pave kala 8a meivw me to 5,,,ektos av to 7 eivai sumbato me tnv suskeun mou! :?

MinOtaVrS
16-03-07, 22:48
To eixa xrnsimopoinsei tov Noembrio otav to agorasa,otav avebnka Agio Oros kai dev kolise pou8eva!
E sav olous tous alous eipa va balw tnv vea ekdosn alla kavei polla vera.
Gi'auto mou elege evas filos mou pou exei to G100 oti dev eixe kaveva problnma me autn tnv ekdosn!!!Eivai sumbato malov!
Afou 8a ksavakavw tnv idia diadromn tnv Kuriakn 8a to dokimasw me to 5 pali va dw ti givetai!
Av ola pave kala 8a meivw me to 5,,,ektos av to 7 eivai sumbato me tnv suskeun mou! :?

swstossssss !

:wink:

Xapns
16-03-07, 22:52
Kai oswv afora to 7, diabasa sto (h**p://www.insomnia.gr/comments.php?catid=15&id=1993) oti n parousiasn egive kai avamevetai va kuklofornsei stis 15 Apriliou!
Makari va er8ei kovta me tous veous xartes va ta testaroume parea mesa sto Pasxa!!! :lol:

Xapns
18-03-07, 23:52
MinOtaVrS sketn apogonteusn!
Ekava pali tnv idia diadromn pros Peiraia me to PN autn tn fora kai pali ta idia...ta idia ekveuristika xasnmata tou xartn!
Exw omws mia aporia,,,av eivai opws eipe o ilpapp (asumbatotnta suskeuns) dev 8a eprepe va mou kavei ta sbnsimata pavtou?Giati loipov stnv Xalkida alla kai se arketes parioxes tnv Euboias pou exw paei me to 5 kai me to 6 dev mouexei kavei oute eva sbnsimo (kai sto Agio Oros me to 5) kai mesa stnv A8nva kai Peiraia mou spaei ta veura??? Mnpws loipov ftaiei kati allo?Mnpws epeidn eivai pikvokatikimeves perioxes kai exouv parissoteres plnrofories apo opoudnpote allou to PDA ta paizei kai dev prolabaivei va kavei grngora avavewsn sto xartn kata tnv plongnsn? :!:

MinOtaVrS
19-03-07, 00:28
MinOtaVrS sketn apogonteusn!
Ekava pali tnv idia diadromn pros Peiraia me to PN autn tn fora kai pali ta idia...ta idia ekveuristika xasnmata tou xartn!
Exw omws mia aporia,,,av eivai opws eipe o ilpapp (asumbatotnta suskeuns) dev 8a eprepe va mou kavei ta sbnsimata pavtou?Giati loipov stnv Xalkida alla kai se arketes parioxes tnv Euboias pou exw paei me to 5 kai me to 6 dev mouexei kavei oute eva sbnsimo (kai sto Agio Oros me to 5) kai mesa stnv A8nva kai Peiraia mou spaei ta veura??? Mnpws loipov ftaiei kati allo?Mnpws epeidn eivai pikvokatikimeves perioxes kai exouv parissoteres plnrofories apo opoudnpote allou to PDA ta paizei kai dev prolabaivei va kavei grngora avavewsn sto xartn kata tnv plongnsn? :!:

Xarh egw menw toumpa gia opoion xerei einai apo tis pio piknwkatikimenes perioxes ths Salonikis me anarxh domisi kai me stena toso stena pou mono dromoi den einai (xwraei den xwraei ena amaxi) ekei loipon kai me to 6ari kai me to PN den eixa pote ta problhmata pou perigrafeis toso me to MIO 168 oso kai me to Artemis to opoio kai thewreite problhmatiko logo GPS..

Epsaxces na deis mhpws ftaiei h lipsi ths siskevhs sou afta pou anfereis afto mou dhlwnoun Dokimases me exwteriki keraia kai einai to idio ?

sinapias
19-03-07, 08:11
μετα απο συνεχη παρατηρηση με δυο pdas σε λειτουργια νομιζω οτι η επαναληψη των φωνητικων οδηγιων δεν οφειλεται σε εξωτερικους παραγοντες (δυσκολη ληψη κλπ)ουτε στο χαρτη η στην συσκευη.πιστευω οτι υπαρχει προβλημα στο dest 6 οταν το gps ειναι σε λειτουργια sirf .δοκιμαστε ρυθμιση του Gps se NMEA.Oi παρατηρησεις μου το τελευταιο τριμηνο με ταυτοχρονη λειτουργια του ΜΙΟ Α201 και ΕΤΕΝ τοσο στην Κεφαλλονια με αραιη δομηση και ελαχιστες πληροφοριες χαρτη οσο και στην Αθηνα-Πατρα-Νοτια Πελλοπονησο ειναι οι εξεις:
ΝΜΕΑ/57600
1.ουδεποτε μου εδωσε διπλες φωνητικες οδηγιες
2.Στην Κεφαλλονια ουδεποτε ειχα χασιμο χαρτη
3.Αθηνα και Πατρα ειχα καποια μικροχασιματα του χαρτη
SIRF
Οσες φορες τα γυρισα σε sirf τοτε ειχα "πηδηματα "στο στιγμα κοληματα και χασιμο του χαρτη,και το σημαντικο ειναι οτι τα προβληματα δεν παρουσιαζονται ταυτοχρονα και στα δυο pdas στο ιδιο σημειο του χαρτη
:roll:

panosha
19-03-07, 08:19
Θανάση, ΝΜΕΑ 57600 είναι πάντα το μηχανάκι μου (σε sirf παρουσιάζει με το 6 τα πηδηματάκια και την αστάθεια που λες) έχω προσπαθήσει πολύ να εντοπίσω που, πότε, πως και γιατί χάνεται μερικές φορές γιά λίγο ο χάρτης αλλά δεν υπάρει επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά με κοινά στοιχεία. Κινούμαι βασικά έντός των τειχών και επανάληψη φωνητικών οδηγιών έχω δει πολύ σπάνια. 8)

sinapias
19-03-07, 08:39
Θανάση, ΝΜΕΑ 57600 είναι πάντα το μηχανάκι μου (σε sirf παρουσιάζει με το 6 τα πηδηματάκια και την αστάθεια που λες) έχω προσπαθήσει πολύ να εντοπίσω που, πότε, πως και γιατί χάνεται μερικές φορές γιά λίγο ο χάρτης αλλά δεν υπάρει επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά με κοινά στοιχεία. Κινούμαι βασικά έντός των τειχών και επανάληψη φωνητικών οδηγιών έχω δει πολύ σπάνια. 8)

η λυση μπορει να ελθει μονο απο την Destinator ,ισως με το 7 :wink:

θα μας πει τα νεα απο Γερμανια ο zep?

Xapns
19-03-07, 09:42
Oxi MinOtaVrS me ekswterikn keraia dev dokimasa,alla ksereis ti givetai???
Dev xavetai to snma, dld to belaki mevei prasivo kai to destinator de mou leei oti to snma eivai as8eves.
Apla se kapoia snmeia evw to belaki kiveitai kavovika, apo pisw o xartns sbnvei o misos (dld dev faivetai kavovika o xartns alla movo eva gkri skouro fovto me maures grammes).Stigmiea ola afta alla se snmeia polles fores me arketous dromous pou prepei va epileksw kai polles fores logw tou problnmatos kavw la8os!Na favtasteis oti mou exei tuxei va xa8ei o xartns, pavw aristera pou deixvei ta upolupomeva metra va exouv kolisei (px sta 250m) kai otav ftavw stnv strofn n' ligo priv va mou milaei kavovika kai va leei (se 50m stripste aristera).Ara ftaiei to snma se autnv tnv periptosn?Keraia ekswterikn dev exw,va paw va agorasw kai va mn ftaiei auto kai va tnv exw parei tsampa pali de leei.Dev kserw ti va pw,,,afou skeftomai va to skotwsw kai va parw kapoia alln marka!Na se rwtnsw kai kati allo? Yparxei periptosn va ftaiei kavevas epeksergastns?Giati se merikes efarmoges kai paixvidia (px Age of Empires,Destinator)av ta avoiksw,ta doulepsw,ta kleisw kai argotera paw pali va ta ksavavoiksw tote kolaei olo to PDA kai kavw reset.
Sorry gia to megalo post!!!

eliasxr
19-03-07, 10:21
To provlima sto xasimo tou xarti pistevo oti ine thema kapias asimvatotitas tou cpu Samsung 2440 me to destinator.Afto to exo simperani apo to oti ta pio pola mixanakia pou exoun afto to provlima exoun afton ton cpu.Afta pou akouo sinexos Den exis kali lipsi,Then to engatestises kala,Bale exoteriki kerea,Then isxioun.Proton giati na xaso ton xarti an xaso to sima?Thiladi Otan to anavo mesa sto spiti pou den exo sima then eprepe na vlepo xarti,ke omos vlepo.Deftero exo dokimasi exoteriki kerea me full sima ke pali to idio.Triton Kata tin engatastasi se spanies periptosis na min katsi kala to programa ke na mis doulevi,omos to provlima tou xasimatos to exoun poli,ke me singekrimena mixanimata ine de fucto.
Se cpu Intel den to kani katholou se samsung 2442 spania to kani.To dokinasa.
Exo dokimasi ala logismika gia navigation sto mio P550 ke then xanoun oute defterolepto ton xarti.
Vevea then exoun tous kalous xartes tou NGI.
As perimenoume oxi ton kenourio xarti (then pistevo na lisi to provlima,ine thema software) ala to destinator 7 mimpos lithi to provlima.
Sorry gia to megalo postke efxaristo xia tin akroasi.
:) :) :)
NGI sinexiste tin kali doulia :wink: :wink: :wink:

panosha
19-03-07, 11:45
Dev xavetai to snma, dld to belaki mevei prasivo kai to destinator de mou leei oti to snma eivai as8eves.
Apla se kapoia snmeia evw to belaki kiveitai kavovika, apo pisw o xartns sbnvei o misos (dld dev faivetai kavovika o xartns alla movo eva gkri skouro fovto me maures grammes).Stigmiea ola afta alla se snmeia polles fores me arketous dromous pou prepei va epileksw kai polles fores logw tou problnmatos kavw la8os!Na favtasteis oti mou exei tuxei va xa8ei o xartns, pavw aristera pou deixvei ta upolupomeva metra va exouv kolisei (px sta 250m) kai otav ftavw stnv strofn n' ligo priv va mou milaei kavovika kai va leei (se 50m stripste aristera).Ara ftaiei to snma se autnv tnv periptosn?Keraia ekswterikn dev exw,va paw va agorasw kai va mn ftaiei auto kai va tnv exw parei tsampa pali de leei.Dev kserw ti va pw,,,afou skeftomai va to skotwsw kai va parw kapoia alln marka!Na se rwtnsw kai kati allo? Yparxei periptosn va ftaiei kavevas epeksergastns?Giati se merikes efarmoges kai paixvidia (px Age of Empires,Destinator)av ta avoiksw,ta doulepsw,ta kleisw kai argotera paw pali va ta ksavavoiksw tote kolaei olo to PDA kai kavw reset.
Ετσι όπως τα περιγράφεις εδώ δεν βλέπω το σύνηθες πρόβλημα χασίματος του χάρτη μα άλλα προβλήματα στη συσκευή σου η στην εγκατάσταση. :roll:

eliasxr
19-03-07, 12:42
File Pano den katalaveno ti then katalavenis se afta pou leo,ke pia ine ta simia pou sou lene oti exo ala provlimata stin siskevi mou.
Sta ala logismika pos then to parousiazi.Then leme pramata etsi gia na leme kati,an exis kapies ales lisis efxaristos na tis akouso.
Sxedon se ola ta mio P550 to parousiazi.
Ola exoun problimata?(ne ala problima asimvatotitas).
To leo ksana pos ginete na pezi telia me ala logismika.
To problina ine to xasimo tou xarti.
Poles fores exis pi oti ofilete sto xamilo sima tou gps.
LATHOS then ofilete eki giati an itan etsi otan tha mbename se kapio tounel tha xaname ton xarti i mesa sto spiti prama pou den simveni.(To xamilo sima to mono pou kani ine na se dixni se lathos simio tipota alo).
O xartis ine mia megali ikona stin opia exoune kani zoom ke i opia kinite analoga me to stigma mas.
An se kapia simia se merika ppc exafanizete o xartis simeni oti iparxi asimvatotita tou logismikou stin parousiasi tis ikonas me to singekrimeno ppc.(Ine ligo thiskolo na to eksigiso).
Feri pin otan pezoune kapio game sto pc,se merikes kartes grafikon parousiazonte spasimata stin ikona tote ftixnet ena patch apo tous armothious ke molis to baloune ola ok.
Signomi an akougome ligo epithetikos. :-) :-) :-)
Ine adiko na rixnoume ta provlimata tis asimvatotitas se alous paragontes.
As to kitaksi to provlima i DESTINATOR ke an mpori as vri mia lisi.Imaste poli pou to exoume.

panosha
19-03-07, 12:45
Την περιγραφή του Xapns σχολίασα. 8)

eliasxr
19-03-07, 12:51
File Pano xilia signomi :oops: :oops: :oops: :oops:
Then ixa thiavasi kala to proigoumeno post sou ke nomiza oti apantouses se emena.
Ke gia afto apantisa etsi.
Xilia signomi dimosios ke pali.Elpizo na min gini parexigisi :oops: :oops: :oops: :oops:

eliasxr
19-03-07, 12:55
Pano,sto provlima tou Xapns exis dikeo,kapio alo priblima exi.Mimpos exis argi karta mnimis?

ilpapp
19-03-07, 12:56
File Pano den katalaveno ti then katalavenis se afta pou leo,ke pia ine ta simia pou sou lene oti exo ala provlimata stin siskevi mou.
Sta ala logismika pos then to parousiazi.Then leme pramata etsi gia na leme kati,an exis kapies ales lisis efxaristos na tis akouso.
Sxedon se ola ta mio P550 to parousiazi.
Ola exoun problimata?(ne ala problima asimvatotitas).
To leo ksana pos ginete na pezi telia me ala logismika.
To problina ine to xasimo tou xarti.
Poles fores exis pi oti ofilete sto xamilo sima tou gps.
LATHOS then ofilete eki giati an itan etsi otan tha mbename se kapio tounel tha xaname ton xarti i mesa sto spiti prama pou den simveni.(To xamilo sima to mono pou kani ine na se dixni se lathos simio tipota alo).
O xartis ine mia megali ikona stin opia exoune kani zoom ke i opia kinite analoga me to stigma mas.
An se kapia simia se merika ppc exafanizete o xartis simeni oti iparxi asimvatotita tou logismikou stin parousiasi tis ikonas me to singekrimeno ppc.(Ine ligo thiskolo na to eksigiso).
Feri pin otan pezoune kapio game sto pc,se merikes kartes grafikon parousiazonte spasimata stin ikona tote ftixnet ena patch apo tous armothious ke molis to baloune ola ok.
Signomi an akougome ligo epithetikos. :-) :-) :-)
Ine adiko na rixnoume ta provlimata tis asimvatotitas se alous paragontes.
As to kitaksi to provlima i DESTINATOR ke an mpori as vri mia lisi.Imaste poli pou to exoume.

Καλημέρα

Δυστυχως και στο δικό μου P550 τα ιδια κάνει .
Χανει τον χάρτη ιδιως οταν βρισκομαι σε πολεις που εχει πολλου δρόμους να εμφανίσει.
Μετα απο ερωτηση που εκανα στο Service μου ειπαν οτι το πρόβλημα ειναι γενικό και στο P350 και στο P550.
Τωρα εαν ειναι ασυμβατότητα ....μπορεις να το καταλάβεις εαν μπεις στο site της Destinator και δεις τις συμβατές συσκευές.
Το MIO P550 και P350 δεν ειναι στην λίστα των συμβατών !!!!!!!!!!!!
Το εαν κάναμε λαθος επιλογη στην αγορα του αυτο το αφήνω στην κρίση σου.
Εαν βγεις καποιο Patch απο την Destinator δεν ξέρω το μόνο που μπορω να πω ειναι οτι η επιλογη ηταν δικη μας υποθεση και το λαθος ηταν οτι δεν ενημερωθηκαμε απο το site .
Ελπιζω να βρεθει λυση και για εμας.

eliasxr
19-03-07, 13:07
Smfono mazisou ilpapp.
I epilogi dikimas ala otan den gnorizis ke otan ta katastimata ta poulane paketo(P550+Destinator PN) Pios ftei?(Vevea pali emis).
Aftonon pou ta poulane paketo pios tous to ipe? :roll: :roll:

ilpapp
19-03-07, 13:21
Smfono mazisou ilpapp.
I epilogi dikimas ala otan den gnorizis ke otan ta katastimata ta poulane paketo(P550+Destinator PN) Pios ftei?(Vevea pali emis).
Aftonon pou ta poulane paketo pios tous to ipe? :roll: :roll:

Τα καταστήματα αυτα το μόνο που κανουν ειναι να προσφέρουν δυο προιοντα σε ενα .
Το Θεμα τους ειναι η τιμη να βγει ανταγωνιστικη σε σχεση με τα αλλα πακέτα που προσφέρουν.
Εαν πιστευεις οτι αλυσιδες καταστημάτων ελεγχουν ολα τα προιοντα τους για ασυμβατότητες εισαι γελασμένος.
Αυτο το κάνουν μονο στα βασικά προιοντα τους .
Αυτο συμβαινει παντου και θα συμβαινει πάντα.
Η ενημέρωση (αν και ειναι δικη τους υποχρεωση) πρεπει να γίνετε απο εμας τους ιδιους και ειδικότερα απο τα site των εταιρειων.
Ποσες φορές δεν εχουμε ανοιξει τα μάτια των πωλητων για στοιχεια προιοντων που οι ιδιοι πουλάνε :!: :!: :!: :!:
Δυστυχως η αλήθει πονάει και ποιο πολυ εμένα που λογο επαγγελματος το βιωνω καθημερινα για 15 χρονια.
Ειναι για γέλια.
Μονο να μάθεις τα interview των πωλητων (στις αλυσιδες) και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος

Συγγνωμη για το μακροσκελες post
Αλλα θα μπορουσα να γράφω για μέεεεεεεεεεεεερες

panosha
19-03-07, 13:21
Το πρόβλημα με το χάσιμο του χάρτη έχει ως εξής. Ολες οι πληροφορίες του χάρτη χάνονται από την οθόνη κατα την διάρκεια της πλοήγησης εκτός την μπλέ γραμμή με το βέλος, γιά κάποια δευτερόλεπτα, 1-5 συνήθως.
Αν έχετε άλλου είδους προβλήματα και βλέπετε άλλα πράγματα θα σας έλεγα να κάνετε ένα hard reset και να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3134 γιά την εγκατάσταση του Destinator από την αρχή.
Θεωρώ δεδομένο ότι δεν έχετε βάλει χέρι στο GPS και λειτουργεί σωστά. 8)

ilpapp
19-03-07, 13:29
Το πρόβλημα με το χάσιμο του χάρτη έχει ως εξής. Ολες οι πληροφορίες του χάρτη χάνονται από την οθόνη κατα την διάρκεια της πλοήγησης εκτός την μπλέ γραμμή με το βέλος, γιά κάποια δευτερόλεπτα, 1-5 συνήθως.
Αν έχετε άλλου είδους προβλήματα και βλέπετε άλλα πράγματα θα σας έλεγα να κάνετε ένα hard reset και να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3134 γιά την εγκατάσταση του Destinator από την αρχή.

Δυστυχως Panosha χανετε και η μπλε γραμμη.
Το Mio ειχε ερθει απο το service με Hard reset και Patched τα Gps settings ειναι εργοστασιακά ,δεν τρεχει κανενα προγραμμα Backround η εγκατάσταση ειναι αυτη η φυσιολογικη αλλα τα προβλήματα υπάχουν μονο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πλοήγησης (εχει γινει δοκιμη Igo και Papago7)
mail εχουν σταλει απο μερους μου τοσο στην Destinator οσο και στην Mio USA

Οτι πληροφορία θελεις για να βγαλεις καποια ακρη θα ειναι αμέση.
Αλλα και πάλι τα οσο εχω διαβάσει και εχω ρωτήσει ειναι τα ιδια το ξερουμε προβλημα υπαρχει,λύση δεν υπάρχει

Φιλικά
Ηλιας

eliasxr
19-03-07, 13:48
Exis thikeo ilpapp.
Opos ipa ke ego to problima ine geniko ke then exi na kani me mia siskevi i reset ke install.(Problima programatos isos).
An ke then to lei kanis.
Se pia mixanakia then xani tous xartes oute xia mia stigmi?(vevea na ta exoun thokimasi arketa).

ilpapp
19-03-07, 14:02
Exis thikeo ilpapp.
Opos ipa ke ego to problima ine geniko ke then exi na kani me mia siskevi i reset ke install.(Problima programatos isos).
An ke then to lei kanis.
Se pia mixanakia then xani tous xartes oute xia mia stigmi?(vevea na ta exoun thokimasi arketa).

Το θέμα δεν ειναι ποιο μηχανημα δεν εχει προβλημα !!
Το 168 που εχω δεν το εχει κανει ΠΟΤΕ και εβαλα το 6 μονο και μονο για να δω ποια θα ηταν η συμπεριφορά του.Η αποψη που εχω και εκφραζω βγαινει απο τα οσα εχω δει εχω διαβασει και εχω ακουσει.
Ακομα και η Simplex το παραδεχεται μεσω του τεχνικου της που του ανέφερα το πρόβλημα.
Μαλιστα ακουσα και το εξης "Τελικα το Mio 168 ειναι το καλυτερο που εβγαλε η εταιρεια"" :shock:
Οτι και να πω ...εχει δίκιο ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με το P550.

panosha
19-03-07, 14:05
Δηλαδή ΜΙΟ 350/550 χωρίς σοβαρό πρόβλημα χασίματος με το 6 δεν υπάρχει ? :(

ahilleas
19-03-07, 14:16
Exis thikeo ilpapp.
An ke then to lei kanis.

Το Mio 168 :wink:

ilpapp
19-03-07, 14:16

Panosha εχω ακουσει οτι φταιει το chip των γραφικων για την ασυμβατοτητα η ο επεξεργαστης Samsung που του εχει φορτωθει το WM5 (και οι δυο αιτιες αναφέρθηκαν απο τεχνικο) δυστυχως δεν μπορω να το διαστυρωσω απο αλλους εαν αυτη ειναι η αιτια για το προβλημα.
Το γεγονος ειναι οτι μετα το προβλημα με το (switch on )και το patch που βγήκε δεν βλεπω κατι αλλο απο πλευρας mio.
Και αυτο κατα την αποψη μου ειναι γιατι στο εξωτερικο κανουν χρηση και αλλων προγραμματων Gps με αποτελεσμα το ποσοστο (σαν βλαβη) που εμφανιζεται στην μαμα εταιρεια απο τα feedback των Service σε ολο τον κοσμο να ειναι μικρο και αρα αναξιο για περετερω διερευνηση.

Xapns
19-03-07, 14:59
Paidia exete oloi dikio.Kai tis 2 ekdoseis tis exw kavei egkatastasn apeires fores meta apo para polla hard reset.
Xavetai kai o xartns kai n mple grammn,faivovtai, to belaki to prasivo kai kapia tetragwvva spitiwv se gkri fovto ma maures grammes.8a sumfwvnsw me tov eliasxr se afto pou eipe gia to spiti.Dev eivai duvatov va ftaiei to snma kai mesa sto spiti pou dev exw snma va blepw xartn,,,kai fusika to gps ka8odngei me suvtetagmeves to belaki pavw sto xartn kai oxi tov xartn katw apo to belaki ara dev kolaei to snma pou8eva.Ki epeidn avefera ki eva problnma me to avoigma-klnsimo kapoiwv efarmogwv kai to kolima tous mou faivetai pio logiko to problnma va brisketai stov epeksergastn!
Aaa bebaia exw mia karta RsMMC dual voltage 1Giga dev kserw av uparxei periptosn va ftaiei autn alla exw douleuw pavta to Destinator apo tnv suskeun kai movo tov xartn exw stnv karta!

eliasxr
19-03-07, 15:25
Gia skeftite giati to Mio 168 then xani ton xarti ke ine poli kalo?
Apantisi: Ti cpu forai? Intel!!!!
ilpapp omo giati ta ala logismika trexoun sosta sto P550 ke xoris kanena patch?
Ti kalitero exoun afta? :roll: :roll: :roll:
Xapns an exis tin dinatotita dokimase mia ali mnimi mimpos ine afto to problima.
Giati an i metafora tou xarti apo tin mnimi exi provlima i ene argi i den ine simvati me to ppc tote pithanon na sou parousiazonte afta ta fenomena.
:wink: :wink:

ilpapp
19-03-07, 15:36
Gia skeftite giati to Mio 168 then xani ton xarti ke ine poli kalo?
Apantisi: Ti cpu forai? Intel!!!!
ilpapp omo giati ta ala logismika trexoun sosta sto P550 ke xoris kanena patch?
Ti kalitero exoun afta? :roll: :roll: :roll:
Xapns an exis tin dinatotita dokimase mia ali mnimi mimpos ine afto to problima.
Giati an i metafora tou xarti apo tin mnimi exi provlima i ene argi i den ine simvati me to ppc tote pithanon na sou parousiazonte afta ta fenomena.
:wink: :wink:

α) Χμμ εδω υπάρχει απαντηση .Καθε λογισμικο εχει δικο του τροπο επεξεργασιας και καταγραφης(στην οθονη) των δεδομένων.
Το πως θα συμπεριφερθει το καθε Cpu η το Chipset σε ξεχωριστα προγραμματα ειναι κατι που αφορα το τμημα που κανει τον τελικο ελεγχο συμβατοτητας της κάθε εταιρειας παραγωγης λογισμικου.

β) Ευτυχως την δυνατότητα αλλαγης διαφόρων τυπων και Brand σε καρτες την εχω και το εχω κανει πολλες φορές.
Απο 128 εως 2Gb Καρτες απο Toshiba εως Unbranded αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτη η λυση στο προβλημα.
Εαν την ειχα βρει θα την ειχα αναφέρει.

eliasxr
19-03-07, 15:43
ilpapp o Xapns exi alo provlima

bbbb
19-03-07, 15:50
Το πρόβλημα είναι γενικό τελικά,ανεξάρτητως συσκευής και παρουσιάζεται λιγότερο ή περισσότερο.Πάνο νομίζω ότι κάποια στιγμή είχες ανοίξει ένα θέμα ότι σου παρουσιάστηκε και στο ετεν και ρωτούσες την ημερομηνία που κατέβασαμε την τελευταία έκδοση του χάρτη.Βρήκες ποιο ήταν τελικά το πρόβλημα?
Στο δικό μου ppc κάτι που παρατήρησα είναι ότι βάζοντας την demo λειτουργία του 6(αφού δεν είμαι στην Αθήνα για να το δοκιμάσω live) ο χάρτης χάνεται λιγότερο αν το destcore.dll αντικατασταθεί με αυτό της έκδοσης για wm2003

xtriantaf
19-03-07, 15:50
Εννοειται εχει αρκετα χασιματα. Δεν μπορω να συγκρινω με αλλα μηχανακια γιατι και ο φιλος μου, το ιδιο εχει και κανει τα ιδια.

ilpapp
19-03-07, 15:51
ilpapp o Xapns exi alo provlima

???????

Μπορεις να μας εξηγησεις τοτε το ακριβες προβλημα.
Ετσι μονο θα καταλάβω και θα απαντησω σωστα

Απο οτι μπορω να σου πω για την καρτα του (RsMMc) χωρις να ξερω κατασκευαστη και ταχυτητα οτι εχω δοκιμασει και δεν εχω ουτε θετικα ουτε αρνητικα σχολια.
Εαν δεν εχει τροπο να βρει MMc να μου στειλει pm για να του δωσω μια για να το δοκιμασει.

eliasxr
19-03-07, 16:04
ilpapp afta ipe

ilpapp
19-03-07, 16:10
ilpapp afta ipe

Αυτα τα ξέρω και ειναι ακριβως το προβλημα που εμφανιζει το Mio P550

eliasxr
19-03-07, 16:11
ilpapp dikio exis den ine i karta tora pou to xanadiavasa.
Katara xasimo tou xarti ine

panosha
19-03-07, 16:32
Εννοειται εχει αρκετα χασιματα. Δεν μπορω να συγκρινω με αλλα μηχανακια γιατι και ο φιλος μου, το ιδιο εχει και κανει τα ιδια.
Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά άκρη δεν βρίσκω. Τα αποτελέσματα είναι πότε έτσι και πότε αλλιώς. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρώ άκρη όσο κι αν προσπάθησα. 8)

Xapns
19-03-07, 16:37
eliasxr xaxxxaxaxaxaxaxax
kapoios mas katarastike telika! :lol: :lol: :lol: loipov av upo8esoume oti to problnma eivai n karta, tote av balw kai to Destinator alla kai tov xartn stnv mvnmn tns suskeuns 8a doulepsei kavovika etsi???
Av loipov mou kavei ta idia to problnma eivai allou!To 8ema eivai omws re paidia (kai to exw pei arketes fores) GIATI va givetai to xasimo movo stnv A8nva kai stov Peiraia kai oxi se alles parioxes?Dev eivai ligo koulo?av ovtws uparxei asumbatotnta tote giati dev ta kavei ta xasnmata pavtou? :shock:

ilpapp
19-03-07, 16:43
Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά άκρη δεν βρίσκω. Τα αποτελέσματα είναι πότε έτσι και πότε αλλιώς. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρώ άκρη όσο κι αν προσπάθησα. 8)

Παλι απο την αρχη...

Μαλλον πρεπει να βρουμε καποιον που ΔΕΝ εχει το προβλημα οχι πλεον ποιος το εχει.

Αδικο πραγμα αυτο.
Να περνεις κατι για μια συγκεκριμενη λειτουργία με συγκεκριμένο πακέτο και τελικα να κανει σωστα ολα τα αλλα εκτος απο αυτο για το οποιο το πηρες :cry: :cry: :cry: :cry:

Φανταστητε ενημερωση των επιμερους site της Μιο που στο site της Αμερικης το patch ηταν on-site ενα μηνα πριν απο το site του Βελγίου και το site της Αυστραλίας ακόμα δεν το εχει για κατεβασμα :shock:
Τι πρεπει να περιμενεις μετα???????????

eliasxr
19-03-07, 17:02
File ilpapp then tha vroume kanena pou na min exi to provlima.Episi then tha broume kanena pou na asxolithi me to provlima sovara.I na anaferi oti to kitane i oti prospathoune na to diorthosoune.

Ne then ine simvato! ke then to anaferi stis simvates siskeves!Omos afti then ine lisi gia kamia eteria(nipto tas xiras mou) thilathi.

Arketi exoun to P550 ke arketi to agorazoun ara kapios epitelous prepi na asxolithi me to thema sovara.

Ti axia exi na exo ton kenourio xarti an then mporo na tho pou pao tin stigmi pou to thelo? :cry: :cry:

zeppelin
19-03-07, 17:21
Θα γίνει προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα στην επόμενη έκδοση του χάρτη.

zeppelin
19-03-07, 17:23
to pasha 8a katevo pirgo ilias
o neos harti 8a exei veltiosi ;

Όχι, είναι από τις πόλεις που θα συλλέξουμε για την μεθεπόμενη έκδοση. Στο νέο χάρτη θα υπάρχουν 15 νέες πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης.

Ξέρουμε τα ονόματα τον 15 πόλεων ?

Στη νέα έκδοση του χάρτη πρόσθεσε και τις παρακάτω πόλεις (στις πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης που περπατάνε τα συνεργεία μας):

Σέρρες
Τρίκαλα
Καρδίτσα
Λαμία
Χαλκίδα
Σαλαμίνα
Αμπελάκια
Κόρινθος
Λουτράκι
Άργος
Ναύπλιο
Καλαμάτα
Ρόδος
Ιαλυσός
Κατερίνη
Κέρκυρα
Φυλή
Κρυονέρι
Μαραθώνας
Ανάβυσσος
Παλαιά Φώκαια
Άνω Λιόσια (από 50% στο 100%)
Μενίδι (από 60% στο 100%)

Στο επαρχιακό δίκτυο κάλυψη 90% σε όλους τους νομούς

Και θα υπάρχουν κι όλες οι πόλεις μέχρι 5.000 κατοίκους σε όλη την Ελλάδα, με ονόματα οδών.

tpapo
19-03-07, 18:02

Παλι απο την αρχη...

Μαλλον πρεπει να βρουμε καποιον που ΔΕΝ εχει το προβλημα οχι πλεον ποιος το εχει.

Αδικο πραγμα αυτο.
Να περνεις κατι για μια συγκεκριμενη λειτουργία με συγκεκριμένο πακέτο και τελικα να κανει σωστα ολα τα αλλα εκτος απο αυτο για το οποιο το πηρες :cry: :cry: :cry: :cry:

Φανταστητε ενημερωση των επιμερους site της Μιο που στο site της Αμερικης το patch ηταν on-site ενα μηνα πριν απο το site του Βελγίου και το site της Αυστραλίας ακόμα δεν το εχει για κατεβασμα :shock:
Τι πρεπει να περιμενεις μετα???????????

Τωρα ειδα τα Post και απαντώ : στο δικό μου ( προσωπικο 550) δεν κάνει τιποτε απ'αυτα που ανεφερετε σχετικά με χασιμο χαρτη ...πριν απο 3 μερες ήμουν στην Αθήνα-Πειραιά για δουλειές και δουλεψε θαυμάσια παντού :D Το μηχανάκι δουλευει 6 μήνες μια χαρα ...με πολλές πολλές ωρες λειτουργιας ....
Απ΄ότι δε ειμαι σε θεση να γνωρίζω και κανένα mio 350/550 με την εκδοση d6.1.1.4 και τους χαρτες της ngi δεν εχει παρουσιάσει τετοιο προβλημα ή για να ακριβολογώ 1-2 το παρουσίασαν στο μεν 1 εφταιγε η καρτα μνήμης στο άλλο με τη βοήθεια μιας εξ.κεραιας λύθηκε οριστικά το προβλημα ,να αναφερω ότι τα ειχαν ταξιτζήδες και τα δυο...φυσικά όπως εχω ξαναπει με ενα hr Λύνονται τα περισσοτερα προβλήματα ,μέχρι στιγμής βεβαια... :D

Serpiko
19-03-07, 19:05

Παιδια, εγω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.. Και το χρησιμοποιω πολυ συχνα το gps μεσα στο αυτοκινητο και χωρις εξωτερικη κεραια, τιποτα, ολα καλα πανε. Μια φορα εχασε τον χαρτη ως τωρα σε μια φαση που εκανε αυτοματο ζουμ και μιλαμε για απωλεια του μισου δευτερολεπτου, τιποτα αλλο δεν εχω παρατηρησει.

Τι να πω :?

Ναυπλιο, yay! :-D

Xapns
19-03-07, 19:57
tpapo ti va pw,,,prepei va eisai movadikn periptosn!
Pavtws egw exw mia karta 128Mb miniSD pou eixe er8ei mazi me to P550 kai mia microSD 512Mb tnv opoia xrnsimopoiw sto kivnto mou (3250). 8a kavw peiramata kai me autes tis kartes kai stnv avagkn 8a parw mia SD apo evav filo va dw MPAS kai ftaiei auto!
Episns 2 filoi mou exouv to G100 stov mev evav dev exei parousiastei tpt apolitws evw stov allo exei parousiastei to problnma tou xasimatos arketes fores!Yparxei periptosn va ftaiei n ekdosn tou logismikou tou PDA?Dld otav kavw reset mou bgazei stnv prwtn o8ovn auto (R05.0101.0331).
tpapo mporeis va kaveis eva soft reset kai va deis to noumero auto?Na doume av eivai to idio!

panosha
19-03-07, 20:56
Παιδια, εγω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.. Και το χρησιμοποιω πολυ συχνα το gps μεσα στο αυτοκινητο και χωρις εξωτερικη κεραια, τιποτα, ολα καλα πανε. Μια φορα εχασε τον χαρτη ως τωρα σε μια φαση που εκανε αυτοματο ζουμ και μιλαμε για απωλεια του μισου δευτερολεπτου, τιποτα αλλο δεν εχω παρατηρησει.
Τι να πω :?
Δεν είναι η μοναδική περίπτωση γνωρίζω κι άλλες γι αυτό πρότεινα αυτά. 8)

tpapo
19-03-07, 21:50
Pavtws egw exw mia karta 128Mb miniSD pou eixe er8ei mazi me to P550 kai mia microSD 512Mb tnv opoia xrnsimopoiw sto kivnto mou (3250). 8a kavw peiramata kai me autes tis kartes kai stnv avagkn 8a parw mia SD apo evav filo va dw MPAS kai ftaiei auto!
Episns 2 filoi mou exouv to G100 stov mev evav dev exei parousiastei tpt apolitws evw stov allo exei parousiastei to problnma tou xasimatos arketes fores!Yparxei periptosn va ftaiei n ekdosn tou logismikou tou PDA?Dld otav kavw reset mou bgazei stnv prwtn o8ovn auto (R05.0101.0331).
tpapo mporeis va kaveis eva soft reset kai va deis to noumero auto?Na doume av eivai to idio!

1-Φιλε μου Χαρη τουλάχιστον 15-20 συσκευές Mio 350/550 απο 1/9/2006 που γνωρίζω καλά ( >10 σε επαγγελματίες ταξί ή φορτηγό ),καμμιά τους δεν έχει τέτοιο πρόβλημα που αναφέρεις ,φυσικά και έχουν άλλα ..( συνήθως βλ.μπαταρία & activesync 4.χ ) ,επομένως ..δεν ειμαι η μοναδική περίπτωση!
2-Το ιδιο ειναι και δεν υπάρχει και διαφορετικό FIRMWARE !
3.Προτείνω να κανεις HARD RESET ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΉ εγκατασταση του d6 & χαρτών σε μια αξιόπιστη καρτα μνήμης SD
4-Εναλλακτικά δοκίμασε να εγκαταστησεις προγραμμα & χαρτες στην sd ,μη φοβάσαι δεν θα δεις διαφορά στην ταχύτητα εφόσον μιλάμε πάντα για το Mio
Αυτά

eliasxr
19-03-07, 22:02
Entaxi as ipothesoume oti ine provlima tis mnimis,mpori kapios tote na mou exigisi giati me akrivos to idio setup trexoun ta ala logismika sosta?
File tpapo exis mpi me to gps apo marousi gia pagrati meso attikis odou ke then sou to exi kani oute mia fora?
An ise sigouros oti to provlima ine i mnimi na agoraso mia ali ala an kani to idio ti kano?
TO LEO XANA NE TO IDIO SETUP TREXOUN TA ALA LOGISMIKA GPS SOSTA.
To P550 pou valate exoteriki kerea ti provlima elise?(exane ton xarti ke meta then ton exane?).
An milao ligo afstira min me parexigisis then exo tipota mazisou i me kanena aplos then mporo na paro kamia ipefthini apantisi apo kapion. :roll: :roll: :roll:

ilpapp
19-03-07, 22:15

1-Φιλε μου Χαρη τουλάχιστον 15-20 συσκευές Mio 350/550 απο 1/9/2006 που γνωρίζω καλά ( >10 σε επαγγελματίες ταξί ή φορτηγό ),καμμιά τους δεν έχει τέτοιο πρόβλημα που αναφέρεις ,φυσικά και έχουν άλλα ..( συνήθως βλ.μπαταρία & activesync 4.χ ) ,επομένως ..δεν ειμαι η μοναδική περίπτωση!
3.Προτείνω να κανεις HARD RESET ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΉ εγκατασταση του d6 & χαρτών σε μια αξιόπιστη καρτα μνήμης SD
4-Εναλλακτικά δοκίμασε να εγκαταστησεις προγραμμα & χαρτες στην sd ,μη φοβάσαι δεν θα δεις διαφορά στην ταχύτητα εφόσον μιλάμε πάντα για το Mio
Αυτά

Φίλε και συμπατριώτη μου TPAPO δεν εχω καμμια διάθεση να σε διαψευσω ουτε φυσικά να κάνω τον πολύξερο αλλα το θέμα μου ειναι το εξής.
Πως γίνετε η ιδια η simplex να λεει οτι υπάρχει το πρόβλημα και να βλέπω γύρω μου P550 (για να γινω πιο συγκεκριμένος) να εχουν το ιδιο πρόβλημα με το δικό μου και πολλων αλλων συμφορουμιτων ολοι να κάνουμε λαθος στην εγκατάσταση του προγράμματος η να εχουμε πρόβλημα σε καρτα Sd.
Απο προσωπικη μου αποψη περισσότερο το βλέπω σαν πρόβλημα (επιδιμικό)συγκεκριμένης παρτίδας η εργοστασίου παραγωγης,παρα ολα τα υπόλοιπα.
Και πάλι ομως πια σοβαρη εταιρεια εφοσον ειχε διαγνωστή αυτο το πρόβλημα να μην εβγαζε εντολη για αποσυρση η αντικατάσταση της συγκεκριμένης παρτίδας.
Δεν ειμαι κατά ουτε ομως και υπερ μιας συγκεκριμένης εταιρειας ειμαι υπερ του συμφέροντος μου σαν καταναλωτης.
Οσοι εχουμε πρόβλημα με το συγκεκριμένο μηχάνημα πιστέυω κανουμε οτι περναει απο το χέρι μας και το Service για να μπορέσουμε να τις λειτουργήσουμε
Χρήματα δώσαμε δεν μας τις χάρισαν.

Λυση ψαχνουμε δεν ψαχνουμε να ακουσουμε καλα λογια για συσκευη που τουλάχιστον την εχουμε στα χερια μας και δεν λειτουργει

Φιλικά Ηλίας

eliasxr
20-03-07, 00:53
Mpravo ilpapp afto prospatho na po ke ego ala malon then kano kali douli.Isos then exo kali efxeria ston logo.
Molis pira mia mnimi ultra II 512 Sandisk tha tin dokimaso ke tha sas po ta apotelesmata.
Pantos apo tin 20eti embiriamou stous ipologistes(ine i douliamou) then mou fenete gia provlima mnimis oute mixanimatos ala logismikou.An itan thema mnimis then tha epeze tipota.
Efxaristo episis ton zeppelin gia tin apantisi tou.Afto mou lei oti to gnorizoun to provlima ke oti ine iparkto ke oti tha prospathisoun na to thiorthosoun stin epomeni ekdosi.
Filika Hlias

Xapns
20-03-07, 06:45
To kalo me to mnxavaki auto eivai oti eivai arketa fardu!
8a tou kotsarw ki eva moteraki kai.....etoimn n barkoula gia to kalokairi!!! :lol: :lol: :lol:

tpapo
20-03-07, 09:49

Αυτά

Φίλε και συμπατριώτη μου TPAPO δεν εχω καμμια διάθεση να σε διαψευσω ουτε φυσικά να κάνω τον πολύξερο αλλα το θέμα μου ειναι το εξής.
Πως γίνετε η ιδια η simplex να λεει οτι υπάρχει το πρόβλημα και να βλέπω γύρω μου P550 (για να γινω πιο συγκεκριμένος) να εχουν το ιδιο πρόβλημα με το δικό μου και πολλων αλλων συμφορουμιτων ολοι να κάνουμε λαθος στην εγκατάσταση του προγράμματος η να εχουμε πρόβλημα σε καρτα Sd.
Απο προσωπικη μου αποψη περισσότερο το βλέπω σαν πρόβλημα (επιδιμικό)συγκεκριμένης παρτίδας η εργοστασίου παραγωγης,παρα ολα τα υπόλοιπα.
Και πάλι ομως πια σοβαρη εταιρεια εφοσον ειχε διαγνωστή αυτο το πρόβλημα να μην εβγαζε εντολη για αποσυρση η αντικατάσταση της συγκεκριμένης παρτίδας.
Δεν ειμαι κατά ουτε ομως και υπερ μιας συγκεκριμένης εταιρειας ειμαι υπερ του συμφέροντος μου σαν καταναλωτης.
Οσοι εχουμε πρόβλημα με το συγκεκριμένο μηχάνημα πιστέυω κανουμε οτι περναει απο το χέρι μας και το Service για να μπορέσουμε να τις λειτουργήσουμε
Χρήματα δώσαμε δεν μας τις χάρισαν.

Λυση ψαχνουμε δεν ψαχνουμε να ακουσουμε καλα λογια για συσκευη που τουλάχιστον την εχουμε στα χερια μας και δεν λειτουργει

Φιλικά Ηλίας

Τι να πώ ..,ενδεχομενως μιλάμε για καποια παρτιδα ελλατωματικών συσκευών ,όχι όμως για όλες :)

eliasxr
20-03-07, 09:58
File tpapo ta simptomata tou xasimatos simbenoun mesa stin Athina ke oxi pandou.Isos stin eparxia na min iparxi afto to provlima.
Gia dokimase na trexis tin 'enarxi demo' ke parakoloutha tin.
Perimeno tin apantisisou sto an to kani i oxi eki.
efxaristo

MinOtaVrS
20-03-07, 10:09

Afto thimizei problhma epergastikhs fisis alla nomizw o nikos mporei na sou pei kalitera mias kai exoun perasei tosa mhxanakia apo ta xeria tous kai tha to exei synanthsei sigoura..

ilpapp
20-03-07, 10:45
File tpapo ta simptomata tou xasimatos simbenoun mesa stin Athina ke oxi pandou.Isos stin eparxia na min iparxi afto to provlima.
efxaristo

Οπως ανεφερα και σε αλλο post ο χαρτης χανετε μονο σε περίπτωση που υπαρχει μεγάλος αριθμος δεδομένων στην οθόνη και σιγουρα μονο εφοσον εχει επιλεγει διαδρομη.
Αυτος ειναι και ο λογος που τοσο καιρο επιμενουμε σε προβλημα chipset (ασυμβατοτητα) η προβλημα ασυμβατοτητας σε cpu Samsung

tpapo
20-03-07, 11:11
efxaristo

Δεν το κάνει σιγουρα στην επαρχία ,αλλά και Αθήνα όπου έχω γνωστούς επαγγελματιες ( Taxi) δεν το κάνει επίσης ή για να ακριβολογώ ειτε δεν τους ετυχε ειτε δεν μου το ανεφεραν ..,αυτο που μου εχουν αναφερει ειναι το χασιμο σηματος σε συγκεκριμένα σημεια μεσα στην Αθηνα ( που οφειλεται βεβαια και σε άλλους παραγοντες ,υπαρξη κατευθυντικών κεραιών μικροκυμάτων κτλ..) που βελτιωθηκε εν μερει με εγκατασταση εξ.κεραιας ( π.χ στη διχάλα Συγγρού - ποσειδωνος προς γλυφάδα εχω περασει 20 φορές και τις 20 χανω σημα με ή χωρις κεραια..) και η καθυστερηση στην στροφή που οφειλεται στα μαπα γραφικά του Mio ..
Την Πέμπτη κατεβαινω ξανα αθηνα για δουλειές πες μου αν θες σημεια ,αν μπορεσω να τσεκαρω...
:)

MinOtaVrS
20-03-07, 11:16
efxaristo

Δεν το κάνει σιγουρα στην επαρχία ,αλλά και Αθήνα όπου έχω γνωστούς επαγγελματιες ( Taxi) δεν το κάνει επίσης ή για να ακριβολογώ ειτε δεν τους ετυχε ειτε δεν μου το ανεφεραν ..,αυτο που μου εχουν αναφερει ειναι το χασιμο σηματος σε συγκεκριμένα σημεια μεσα στην Αθηνα ( που οφειλεται βεβαια και σε άλλους παραγοντες ,υπαρξη κατευθυντικών κεραιών μικροκυμάτων κτλ..) που βελτιωθηκε εν μερει με εγκατασταση εξ.κεραιας ( π.χ στη διχάλα Συγγρού - ποσειδωνος προς γλυφάδα εχω περασει 20 φορές και τις 20 χανω σημα με ή χωρις κεραια..) και η καθυστερηση στην στροφή που οφειλεται στα μαπα γραφικά του Mio ..
Την Πέμπτη κατεβαινω ξανα αθηνα για δουλειές πες μου αν θες σημεια ,αν μπορεσω να τσεκαρω...

To exw xanapei se ekeino to shmeio exw tyxei se trella peristatika exw dei na spaei parmpriz sta kala kathoumena (oute petres oute tipota.) to sima den tha exane ..

To shmeio afto exei ftasei sta oria tou yperfisikou me eidikh anafora se polla periodika pou asxolounte me to thema ...
legete oti kati paizei me thn Pentelh pou einai sthn nohth eftheia me afto o shmeio kai kapoia peiramata pou eginann ekei..

eliasxr
20-03-07, 11:43
File tpapo then ekanes tin dokimi pou sou ipa pio pano,thiladi na trexis to enarxi demo ke na mou pis an xanete o xartis.

Ena simio pou sigoura tha sto kani ine otan exis vali ploigisi mpenontas attiki odos apo tin kifisias sto marousi ke pigenonta pros pagrati apo periferiko imitou.Molis vgenis apo attiki odo pros periferiako imitou ke ligo pio meta arxizi na to kani.Katevenontas apo perifeliako imitou pros to nekrotafio tis kesarianis.
Episis mou to exi kani giro apo tin perioxi tis omonias,polidroso,pangrati,.......
I plaka ine oti then to kani pantou,ala otan to kani ine se periptosis pou to xriazese gia na kseris pou tha stripsis.
Tha prepi na kano volta ke na simioso ta akrives simia pou to kani.
Ke opos ipe o ilpapp prepi na exi epilogi diadromi.
Perimeno na sxolaso gia na do tin kenouria mnimi pou pira an to kani.

ilpapp
20-03-07, 11:49
File tpapo then ekanes tin dokimi pou sou ipa pio pano,thiladi na trexis to enarxi demo ke na mou pis an xanete o xartis.

Ena simio pou sigoura tha sto kani ine otan exis vali ploigisi mpenontas attiki odos apo tin kifisias sto marousi ke pigenonta pros pagrati apo periferiko imitou.Molis vgenis apo attiki odo pros periferiako imitou ke ligo pio meta arxizi na to kani.Katevenontas apo perifeliako imitou pros to nekrotafio tis kesarianis.
Episis mou to exi kani giro apo tin perioxi tis omonias,polidroso,pangrati,.......
I plaka ine oti then to kani pantou,ala otan to kani ine se periptosis pou to xriazese gia na kseris pou tha stripsis.
Tha prepi na kano volta ke na simioso ta akrives simia pou to kani.
Ke opos ipe o ilpapp prepi na exi epilogi diadromi.
Perimeno na sxolaso gia na do tin kenouria mnimi pou pira an to kani.

Ελπιζοντας σε θαυμα περιμενω νεα σου .
Αν και εχω αλλαξει ουκ ολιγες καρτες χωρις αποτέλεσμα

eliasxr
20-03-07, 12:11
ilpapp se pistevo ala to kano gia na mporo ke ego na apantiso prosopika se aftous pou lene oti ine problima mnimis.Ke apofevgoun na poune oti ine BUG tou DESTINATOR.

TO KSANALEO KSANA AN ITAN PROVLIMA TOU PPC KE TIS MNIMIS TOTE GIATI TA ALA PROGRAMATA PLOIGISIS NA TREXOUN KANONIKA XORIS PROVLIMA.TI KANOUN AFTA TA PROGRAMATA KE THEN MPORI NA TO KANI TO DESTINATOR.

As apantisi kanis idikos ke na mou pi oti ftei to pcc i theli hard reset i then to engatestisa sosta.
Ala oxi mono na mou to pi ala na mou to apodixi keolas.
Then ime o kaliteros oute o idikoteros ke mpori na kano ke lathos (to opio the paradekto an mou apodixi kapios to antitheto) ala asxoloune ne PC 20 xroni(tin misi zoimou) kati tha ksero gia reset ke engatastasis pistevo.(opios exi asxolithi me afta ta gnorizi poli kala).
Vevea oso zis mathenis as thoune ti tha mathoume ke aftin tin fora.

Wisdom
20-03-07, 12:16
Παράκληση προς moderators τα posts σχετικά με το χάσιμο χάρτη να μεταφερθούν στα σχετικά topics που ήδη υπάρχουν αφού αυτό εδώ το topic αναφέρεται στις ανανεώσεις.

Υπενθυμίζω ότι το πρόβλημα με το χάσιμο του χάρτη εμφανίστηκε με τον τελευταίο χάρτη του Αυγούστου και πιο πριν δεν υπήρχε. Επίσης το κάνει μόνο στην πλοήγηση 2D και όχι στην 3D. Τέλος, έχει καταγραφεί σε δεκάδες διαφορετικές συσκευές, ακόμα και τις πιο δυνατές και γρήγορες. Άρα καλύτερα ας μην αναζητούμε πού το κάνει, αλλά ας ελπίζουμε να επιλυθεί στην επόμενη έκδοση χάρτη που περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες.

xtriantaf
20-03-07, 12:27
Άρα καλύτερα ας μην αναζητούμε πού το κάνει, αλλά ας ελπίζουμε να επιλυθεί στην επόμενη έκδοση χάρτη που περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες.
Γιατι πληθυντικος;
Θα ειναι ετοιμος ο χαρτης τελος Μαρτιου, να προλαβουμε και το Πασχα ή χλωμο;
Μακαρι να τα καταφερουν να το κανουν...

eliasxr
20-03-07, 12:34
Wisdom
Gia thes ke afto to post
Xlomo to vlepo gia aftin tin ekdosi isos tin ali.
Oso gia tin metafora tou post then ksero as apofasisoun ali.
Pantos to thema afora poli kosmo ke ine simantiko.
Ke apo ta legomenasou afou to provlima ine gnosto giati then kani kanis tipota ke mas talepori me reset ke epanaengatastasis ke mnimes.(Mimpos iparxi kamia anakinosi pouthena pou lei oti to problima ine tou DESTINATOR ke oti tha fiaxti,tin opia then tin exo thi).
Parakalo diksemou pou!!!!

ilpapp
20-03-07, 13:29
Αν και με προλάβατε το καλύτερο ειναι να μεταφερθει το post στην ενοτητα Mio P550 γιατι το post τελικά αλλαξε θεμα.
Το αφήνω στην κρίση των Admin.

Eliasxr δεν προσπαθω να σε κάνω να μην προσπαθησεις.
Και εγω το ιδιο θα έκανα θα δοκίμαζα τα παντα.

Γι αυτο και περιμένω τις εντυπωσεις σου.

Wisdom
20-03-07, 13:48
Αν και με προλάβατε το καλύτερο ειναι να μεταφερθει το post στην ενοτητα Mio P550 γιατι το post τελικά αλλαξε θεμα.
Το αφήνω στην κρίση των Admin.Μα ήδη είπα ότι το πρόβλημα αφορά όλες τις συσκευές. Εγώ π.χ. έχω το ίδιο πρόβλημα με το MDA Cοmpact (Qtek S100) και αν ψάξετε λίγο τα posts θα δείτε πραγματικά τεράστια γκάμα συσκευών. Δεν έχει να κάνει με τη μάρκα λοιπόν. Το ότι δεν το εμφανίζουν όλες οι συσκευές δε σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα.
Αλλά ας περιμένουμε λίγες ημέρες να δούμε τον καινούργιο χάρτη και αν το κάνει και εκεί.

xtriantaf
20-03-07, 14:10
Αν το κανει και στον επομενο χαρτη, θα περιμενουμε αλλους 3 μηνες για τον μεθεπομενο; :smt022

ilpapp
20-03-07, 14:19
Αν το κανει και στον επομενο χαρτη, θα περιμενουμε αλλους 3 μηνες για τον μεθεπομενο; :smt022

Κοντα ειναι η ωρα γιατι δεν περιμενουμε να δουμε
Συμπερασματα μετα την εκδοση. ;-)

eliasxr
20-03-07, 14:19
Kala ta les Wisdom,

"Μα ήδη είπα ότι το πρόβλημα αφορά όλες τις συσκευές. Εγώ π.χ. έχω το ίδιο πρόβλημα με το MDA Cοmpact (Qtek S100) και αν ψάξετε λίγο τα posts θα δείτε πραγματικά τεράστια γκάμα συσκευών. Δεν έχει να κάνει με τη μάρκα λοιπόν. Το ότι δεν το εμφανίζουν όλες οι συσκευές δε σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα.
Αλλά ας περιμένουμε λίγες ημέρες να δούμε τον καινούργιο χάρτη και αν το κάνει και εκεί."

Ala pou ine to episimo post pou to anaferi?????????????????????????????? :roll: :roll: :roll:

I DESTINATOR ke I NGI then exi kanena logo toso kero pou taleporiomaste gia na broume tin etia?
:evil: :evil: :evil: :evil:

zeppelin
20-03-07, 14:27
Δεν υπάρχει επίσημο post γιατί πολύ απλά δεν είναι γενικευμένο το πρόβλημα. Όταν σε μία συσκευή αυτό το πρόβλημα μπορεί να συμβαίνει ή όχι, τι να πούμε? Αυτό που λέμε είναι ότι στην επόμενη έκδοση του χάρτη θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το πρόβλημα.

xtriantaf
20-03-07, 14:30
Αυτό που λέμε είναι ότι στην επόμενη έκδοση του χάρτη θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το πρόβλημα.
Απο το στομα σου και στης NGI το αυτι...

ilpapp
20-03-07, 14:32
Το αφήνω στην κρίση των Admin.Μα ήδη είπα ότι το πρόβλημα αφορά όλες τις συσκευές. Εγώ π.χ. έχω το ίδιο πρόβλημα με το MDA Cοmpact (Qtek S100) και αν ψάξετε λίγο τα posts θα δείτε πραγματικά τεράστια γκάμα συσκευών. Δεν έχει να κάνει με τη μάρκα λοιπόν. Το ότι δεν το εμφανίζουν όλες οι συσκευές δε σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα.
Αλλά ας περιμένουμε λίγες ημέρες να δούμε τον καινούργιο χάρτη και αν το κάνει και εκεί.
Wisdom με το S100 δουλευω το Pn με τον νεο χαρτη και δεν αντιμετωπίζω το προβλημα που λες.
Εαν ειναι ετσι τοτε μηπως δεν φταιει ο χαρτης αλλα το Λογισμικο?? (κατι για ασυμβατοτητες που ελεγα?)

Wisdom
20-03-07, 15:17
Wisdom με το S100 δουλευω το Pn με τον νεο χαρτη και δεν αντιμετωπίζω το προβλημα που λες.
Εαν ειναι ετσι τοτε μηπως δεν φταιει ο χαρτης αλλα το Λογισμικο?? (κατι για ασυμβατοτητες που ελεγα?)Φίλε ilpapp αν ανατρέξεις στις πρώτες σελίδες αυτού του topic θα διαπιστώσεις πως το κάνει και στο PN. Το βέβαιο είναι ότι το κάνει μόνο στο νέο χάρτη (Αυγούστου 2006.Q3.4503) και μόνο στην 2D απεικόνιση, ανεξάρτητα από ταχύτητα επεξεργαστή, κάρτα μνήμης και αν το πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο στη μνήμη ή στην κάρτα. Απλά όπως ήδη είπα δεν το κάνει σε όλους και προφανώς εσύ είσαι από τους τυχερούς.

Προσοχή: Δεν λέω ότι επειδή το κάνει μόνο στο νέο χάρτη ευθύνεται σώνει και καλά ο χάρτης. Μπορεί όντως να ευθύνεται το λογισμικό που να μη συνεργάζεται σωστά με ένα από τα extra features που περιέχει στους χάρτες της η NGI. Ας κάνουμε όλοι μας λίγες μέρες υπομονή για το νέο χάρτη. :)

eliasxr
20-03-07, 15:18
Kirie zeppelin(To kirie then to leo ironika,to pistevo,me sevasmo)
Pos ginete meta apo tosa post gia to xasimo tou xarti na min ine genikevmeno?
Thilathi to provlima prepi na ine sta 80%-100% gia na ine genikevmeno?Ta 10% me 30% then kanoun?
Ke afou then ine genikevmeno ke then to exete sinantisi pouthena tote pos tha prospathisete na to thiorthosete stin epomeni ekdosi?
Leo then to exete sinantisi pouthena giati an to ixate sinantisi tote the eprepe na ixe fiaxti se aftin tin ekdosi.I mimpos kano lathos?
Enas filos prin ipe oti to provlima arxise apo ton Avgousto!!!(then to ksero afto),Ala an ine etsi ine polis keros.
Pistevo oti apo tin stigmi pou egine anabathmisi tou xarti i tou litourgikou ke se ppc pou doulevane prin arxisan na exoun provlimata,tote tha eprepe na iparxi episimo post.
Efxaristo prokatavolika gia tin apantisi.

ilpapp
20-03-07, 15:25
Εαν ειναι ετσι τοτε μηπως δεν φταιει ο χαρτης αλλα το Λογισμικο?? (κατι για ασυμβατοτητες που ελεγα?)Φίλε ilpapp αν ανατρέξεις στις πρώτες σελίδες αυτού του topic θα διαπιστώσεις πως το κάνει και στο PN. Το βέβαιο είναι ότι το κάνει μόνο στο νέο χάρτη (Αυγούστου 2006.Q3.4503) και μόνο στην 2D απεικόνιση, ανεξάρτητα από ταχύτητα επεξεργαστή, κάρτα μνήμης και αν το πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο στη μνήμη ή στην κάρτα. Απλά όπως ήδη είπα δεν το κάνει σε όλους και προφανώς εσύ είσαι από τους τυχερούς.

Προσοχή: Δεν λέω ότι επειδή το κάνει μόνο στο νέο χάρτη ευθύνεται σώνει και καλά ο χάρτης. Μπορεί όντως να ευθύνεται το λογισμικό που να μη συνεργάζεται σωστά με ένα από τα extra features που περιέχει στους χάρτες της η NGI. Ας κάνουμε όλοι μας λίγες μέρες υπομονή για το νέο χάρτη. :)

Δεν λεω οτι δεν στο κάνει αλλα ελα που φτανουμε στην περίπτωση να μην ξερουμε οχι γιατι το κανει σε εσενα αλλα γιατι δεν το κανει σε ολα.
Δεν μπορω να καταλάβω??? μηπως φταινε και αλλα προγραμματα που οχι τρεχουν Backround απλα που ειναι εγκατεστημένα.

Wisdom
20-03-07, 15:36
Δεν λεω οτι δεν στο κάνει αλλα ελα που φτανουμε στην περίπτωση να μην ξερουμε οχι γιατι το κανει σε εσενα αλλα γιατι δεν το κανει σε ολα.
Δεν μπορω να καταλάβω??? μηπως φταινε και αλλα προγραμματα που οχι τρεχουν Backround απλα που ειναι εγκατεστημένα.Ναι, παίζει κι αυτό βέβαια. Κάτι τέτοιο είχε πει παλιότερα και ο Zeppelin ως ενδεχόμενο, ότι δηλαδή το πρόβλημα έχει επισημανθεί μόνο στα PDA και όχι στα PNA. Αν και έχω την εντύπωση ότι ο αριθμός των PNA που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με Destinator και νέο χάρτη δεν είναι τόσο μεγάλος και με παρουσία σε αυτό το forum ώστε να έχουμε ένα ασφαλές δείγμα.

Πάντως επειδή το δοκίμασα στην Ιταλία με πρόσφατο χάρτη Ιταλίας και δεν εμφάνισε το πρόβλημα είμαι αισιόδοξος ότι στην επόμενη έκδοση του χάρτη το πρόβλημα θα έχει εξαφανιστεί. Ίδωμεν...

Xapns
20-03-07, 15:38
Na sa pw tnv aln8eia egw trexw pavta prwta to GPSGate kai meta to Destinator.Yparxei periptosn v aftaiei auto?Alla kai pali av eftege kati tetoio giati va to kavei se sugkekrimeves perioxes kai oxi pavtou?To Pn pou to xrnsimopoiousa apo to Noembrio dev mou eixe kavei tpt alla dev to eixa dokimasei pote stnv A8nva.Tnv movn fora pou to dokimasa ntav tnv Kuriakn kai auto parea me to GPSGate!Av uparxei periptosn va ftaiei kati tetoio va to ksavadokimasw sketo!Pavtws exw gurisei oln sxedov tnv Euboia kai de mou exei kavei tpt (kai trexw kai to NoniGPSplot pavta gia va katagrafw tis diadromes).Suvolo 3 efarmoges sugxrwvws kai movo A8nva - Peiraia to problnmata!

ilpapp
20-03-07, 15:40
Na sa pw tnv aln8eia egw trexw pavta prwta to GPSGate kai meta to Destinator.Yparxei periptosn v aftaiei auto?Alla kai pali av eftege kati tetoio giati va to kavei se sugkekrimeves perioxes kai oxi pavtou?To Pn pou to xrnsimopoiousa apo to Noembrio dev mou eixe kavei tpt alla dev to eixa dokimasei pote stnv A8nva.Tnv movn fora pou to dokimasa ntav tnv Kuriakn kai auto parea me to GPSGate!Av uparxei periptosn va ftaiei kati tetoio va to ksavadokimasw sketo!Pavtws exw gurisei oln sxedov tnv Euboia kai de mou exei kavei tpt (kai trexw kai to NoniGPSplot pavta gia va katagrafw tis diadromes).Suvolo 3 efarmoges sugxrwvws kai movo A8nva - Peiraia to problnmata!

Αυτο ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει και δημιουργει τα προβληματα .
Ολα ειναι πιθανα και γι αυτο τα συζητάμε ;-)

Xapns
20-03-07, 15:44
Wraia 8a kavw to ekseis.8a kavw hard reset 8a perasw movo to Destinator Pn kai 8a paw mia bolta A8nva (av kai ta problnmata arxizouv apo ta deutera diodia kai pros A8nva) kai av exw xrovo 8a kavw pali hard reset ekei pou 8a eimai kai 8a balw to 6 va gurisw! giava dw av 8a to kavei tote kai me poio!

ilpapp
20-03-07, 15:47
Wraia 8a kavw to ekseis.8a kavw hard reset 8a perasw movo to Destinator Pn kai 8a paw mia bolta A8nva (av kai ta problnmata arxizouv apo ta deutera diodia kai pros A8nva) kai av exw xrovo 8a kavw pali hard reset ekei pou 8a eimai kai 8a balw to 6 va gurisw! giava dw av 8a to kavei tote kai me poio!
Σε μεγαλη διαδικασία μπαινεις η μου φαινεται ????????? :shock:

Ελπίζω να πάνε ολα καλά :D

Xapns
20-03-07, 15:49
Axaaxaxaxaxaa.E me tosa pou akousa ti va kavw?
Pavtws ektos apo tov xartn pou bgaivei suvtoma (elpizw), bgaivei kai to Destinator 7 opote 8a 8eloume polu xrovo gia psaksimo pali kai akoma akrn dev exoume bgalei!!! :shock:

panosha
20-03-07, 15:53
Kirie zeppelin(To kirie then to leo ironika,to pistevo,me sevasmo)
Pos ginete meta apo tosa post gia to xasimo tou xarti na min ine genikevmeno?
Thilathi to provlima prepi na ine sta 80%-100% gia na ine genikevmeno?Ta 10% me 30% then kanoun?
Ke afou then ine genikevmeno ke then to exete sinantisi pouthena tote pos tha prospathisete na to thiorthosete stin epomeni ekdosi?
Leo then to exete sinantisi pouthena giati an to ixate sinantisi tote the eprepe na ixe fiaxti se aftin tin ekdosi.I mimpos kano lathos?
Enas filos prin ipe oti to provlima arxise apo ton Avgousto!!!(then to ksero afto),Ala an ine etsi ine polis keros.
Pistevo oti apo tin stigmi pou egine anabathmisi tou xarti i tou litourgikou ke se ppc pou doulevane prin arxisan na exoun provlimata,tote tha eprepe na iparxi episimo post.
Efxaristo prokatavolika gia tin apantisi.
Παιδιά έχει πέσει πολύ συζήτηση και λίγο διάβασμα. Αν ανατρέξετε σε παλιότερες δημοσιεύσεις θα δείτε ότι έχουμε καταλήξει οτι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τον GreeceU 2006Q3 το οποίο εμφανίζεται από καθόλου ως πολύ σε διάφορα μηχανάκια. Σε άλλους είναι συχνό και με μεγάλη διάρκεια, σε άλλους σπάνιο με μικρή διάρκεια, όπως σε εμένα. Πιθανώς πολλοί να το έχουν σε τόσο μικρό βαθμό που να μην το έχουν προσέξει. Προφανώς και μπορεί να επηρεάζεται από την μη καλή λειτουργία του κάθε μηχανήματος η να εμφανίζεται σε άλλα μηχανήματα λιγότερο και σε άλλα περισσότερο. Εξαντλήθηκε το θέμα, ας περιμένουμε τον νέο χάρτη να δούμε αν υπάρχει βελτίωση. :roll:

Xapns
20-03-07, 15:55
Wraia va mnv kavw to epipovo auto test tote.Mnpws mporeis va mou peis panosha pou mporw va brw tov prongoumevo xartn va kavw kai me autov eva test?etsi va mou fugei toulaxistov to agxosoti mporei va ftaiei to PDA!Euxaristw!

panosha
20-03-07, 16:00
Wraia va mnv kavw to epipovo auto test tote.Mnpws mporeis va mou peis panosha pou mporw va brw tov prongoumevo xartn va kavw kai me autov eva test?etsi va mou fugei toulaxistov to agxosoti mporei va ftaiei to PDA!Euxaristw!
Δεν τον έχω, αν υπάρχει κάποιος φίλος και προθυμοποιηθεί ας τον ανεβάσει κάπου. 8)

eliasxr
20-03-07, 16:17
OK Pano tora ta les afta,prin olo gia reset ke epanaengatastasis ke xamilo sima eleges. :!: :!: :!:

Pantos episimo post then iparxi apo kanena.
As perimenoume ton kenourio xarti.
Na kseris omos an then diorthothi pali edo tha imaste.

Ke to provlima then exantlithike giati akoma then lithike!!! :roll: :roll: :roll:
No hard feelings :lol: :lol: :lol:

zeppelin
20-03-07, 16:18
Ένα είναι σίγουρο ότι πρόκειται για πρόβλημα:

Λογισμικού πλοήγησης (ανάλογα την έκδοση) ή χάρτη (ανάλογα την έκδοση) ή κάρτας γραφικών ή ιδιαιτερότητας αρχιτεκτονικής της συσκευής ή κάρτας μνήμης ή οδηγού κάρτα μνήμης ή επεξεργαστή ή μνήμης της συσκευής ή έκδοσης rom ή συνεργασίας του gps με το λογισμικό ή εγκατάστασης του λογισμικού ή συνδιασμένης εγκατάστασης/χρήσης τρίτου λογισμικού...

panosha
20-03-07, 16:20
Ένα είναι σίγουρο ότι πρόκειται για πρόβλημα:

Λογισμικού πλοήγησης (ανάλογα την έκδοση) ή χάρτη (ανάλογα την έκδοση) ή κάρτας γραφικών ή ιδιαιτερότητας αρχιτεκτονικής της συσκευής ή κάρτας μνήμης ή οδηγού κάρτα μνήμης ή επεξεργαστή ή μνήμης της συσκευής ή έκδοσης rom ή συνεργασίας του gps με το λογισμικό ή εγκατάστασης του λογισμικού ή συνδιασμένης εγκατάστασης/χρήσης τρίτου λογισμικού...
Ετσι... :smt030

eliasxr
20-03-07, 16:21
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Efxaristo zeppelin me ekanes na gelaso

Xapns
20-03-07, 17:32
Autn eivai apavtnsn,,,,Apln kai SYGKEKRIMENH!!!
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

sinapias
20-03-07, 20:39
φιλοι μου τα ιδια και τα ιδια λεμε συνεχεια.ειναι γεγονος οτι καποιοι απο εμας εχουν προβλημα με το χασιμο του χαρτη.θεωρω οτι το πρωτο που θα επρεπε να εχουν κανει ηταν πριν αγορασουν pda και destinator να ειχαν ριξει μια ματια στις συσκευες που η εταιρεια του προγραμματος θεωρει συμβατες
http://www.destinatortechnologies.net/uk/products/products/pda/destinator_6/compatibility.html
δευτερον θα επρεπε αφου ετυχε να εχουν μη συμβατη (συμφωνα με την destinator) συσκευη,να εχουν την υπομονη να δωθει λυση στο προβλημα τους
και τριτον θεωρω οτι καποιοι εδω μεσα που εχουν αφιερωσει πολυ χρονο για τα προβληματα μας,με πολλα posts,θα επρεπε να απολαμβανουν καποιας αναγνωρισης αντι ειρωνειας..

panosha
20-03-07, 21:24
φιλοι μου τα ιδια και τα ιδια λεμε συνεχεια.ειναι γεγονος οτι καποιοι απο εμας εχουν προβλημα με το χασιμο του χαρτη.θεωρω οτι το πρωτο που θα επρεπε να εχουν κανει ηταν πριν αγορασουν pda και destinator να ειχαν ριξει μια ματια στις συσκευες που η εταιρεια του προγραμματος θεωρει συμβατες
http://www.destinatortechnologies.net/uk/products/products/pda/destinator_6/compatibility.html
δευτερον θα επρεπε αφου ετυχε να εχουν μη συμβατη (συμφωνα με την destinator) συσκευη,να εχουν την υπομονη να δωθει λυση στο προβλημα τους
και τριτον θεωρω οτι καποιοι εδω μεσα που εχουν αφιερωσει πολυ χρονο για τα προβληματα μας,με πολλα posts,θα επρεπε να απολαμβανουν καποιας αναγνωρισης αντι ειρωνειας..
Θανάση είναι πιό ευκολο να γράψεις έχω το Α πρόβλημα παρά να κάτσεις να ψάξεις και να διαβάσεις. Κάποιος θα βρεθεί στο τέλος να σου απαντήσει, άσε που πιέζεις έτσι και την NGI να δώσει μιά λύση (τώρα αν το πρόβλημα το έχει το PDA μας δεν χάνουμε και τίποτα).
Κουτοφραγκιά. :cry:

sinapias
20-03-07, 21:26
Πανο βιαστηκες δεν με καταλαβες διαβασε λιγο πιο πανω εκει αναφερομαι :D

panosha
20-03-07, 21:29
Πανο βιαστηκες δεν με καταλαβες διαβασε λιγο πιο πανω εκει αναφερομαι :D
Δεν πειράζει αυτά που λέω ισχύουν γενικώς. :lol:

st
20-03-07, 22:53
Μου το έκανε 2-3 φορές τυχαία και στιγμιαία. Αλλά το έκανε και μία φορά συνέχεια και αρκετά δεύτερα. Το ΜΙΟ168 με D6 ήταν σε λειτουργία με χαμηλή μπαταρία. Το φόρτισα και όλα οκ.

Xapns
21-03-07, 06:51
File sinapias se meva avaferese? 'H stov eliasxr?
Kai poios eirwveutike?
Apla uparxei eva geviko problnma, kamia episnmn lusn kai paaaara polles diaforetikes apopseis!
Apla o zeppelin ekave tov kopo kai tis sugkevtrwse oles se eva post!
Osov afora to psaksimo priv tnv agora dev vomizw oti eivai logiko va katsw va to psaksw av eivai sumbato tnv stigmn pou otav ekava mia grngorn erebva agoras, eblepa oti to P550 to edeivav OLOI paketo me to Destinator PN, pou va skeftomouva oti mporei AUTOI va eixav kavei ma....kia kai edivav eva programma me mia mn sumbatn suskeun?
Dev ftaiei loipov kavevas apo emas gia tnv epilogn mas!Apla avaferoume ta problnmata gia va exouv oi upeu8nvoi mia oloklnromevn eikova tou problnmatos mnpws bre8ei lusn!Eirwvia pavtws pou8eva!Apogonteusn isws vai!

sinapias
21-03-07, 07:39
File sinapias se meva avaferese? 'H stov eliasxr?
Kai poios eirwveutike?
Apla uparxei eva geviko problnma, kamia episnmn lusn kai paaaara polles diaforetikes apopseis!
Apla o zeppelin ekave tov kopo kai tis sugkevtrwse oles se eva post!
Osov afora to psaksimo priv tnv agora dev vomizw oti eivai logiko va katsw va to psaksw av eivai sumbato tnv stigmn pou otav ekava mia grngorn erebva agoras, eblepa oti to P550 to edeivav OLOI paketo me to Destinator PN, pou va skeftomouva oti mporei AUTOI va eixav kavei ma....kia kai edivav eva programma me mia mn sumbatn suskeun?
Dev ftaiei loipov kavevas apo emas gia tnv epilogn mas!Apla avaferoume ta problnmata gia va exouv oi upeu8nvoi mia oloklnromevn eikova tou problnmatos mnpws bre8ei lusn!Eirwvia pavtws pou8eva!Apogonteusn isws vai!

ας πουμε τα πραγματα με το ονομα τους διοτι ετσι μονο ,κατα την ταπεινη μου γνωμη,θα βρεθει λυση
1.Την μ.... οπως γραφεις δεν την εχουν κανει τα καταστηματα .δυστυχως σημερα η αγορα στον τομεα ενημερωσης του καταναλωτη ειναι αναξιοπιστη και κυταζει πως να πουλησει
2.Σε εμας τους καταναλωτες υπαρχει η ευκολη πλεον (λογω internet ) και γρηγορη διερευνηση της
3.Υπαρχει το ΙΝΚΑ και αλλες ενωσεις καταναλωτων καθως και η Γενικη Γραμματεια καταναλωτη που μπορουμε αν το προιον που επιλεξαμε δεν ανταποκρινεται στις προδιαγραφες του να το καταγγειλουμε και πιστεψε με βρισκεις ευκολα ακρη
4.Καταλαβαινω την απογοητευση σου και η περεμβαση μου δεν ειχε σκοπο να αμφισβητησει κατι απο οσα εκθετεις ουτε να προσφερει υποστηριξη σε κανεναν,απλα με ενοχλησε το υφος των τελευταιων posts
Τελος πιστευω κρινοντας απο τον τροπο που η NGI αντιμετωπισε τα μεχρι τωρα προβληματα μας,οτι θα δοθει λυση

panosha
21-03-07, 08:41
Πάντως υπάρχουν και κάποιοι ξύπνιοι στην αγορά που εισάγουν και σπρώχνουν μηχανάκια με προβλήματα που σαφώς δεν μπορούν να συνεργαστούν σωστά με τα σημερινά προγράμματα και χωρίς να τους ενδιαφέρει το θέμα της όποιας συμβατότητας κολάνε από πίσω και το Destinator (πουλάει) κι άσε μετά όποιον το πάρει να τρέχει.

Εδώ υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα σε συσκευές με ονομασία ποιότητας που δεν αντιμετωπίζονται γιά μήνες ! Την Κυριακή έκπληκτος κοίταζα την συσκευή του αδελφού μου από το Νο 1 brand name της αγοράς αξίας 699,00 € να έχει ξεφλουδίσει μέσα σε ένα μηνα από την αγορά της. Να μην μιλήσουμε γιά τα άλλα προϊόντα που δεν έχουν καμιά ουσιαστική κάλυψη και εγγύηση.

Πολλά παιδιά λοιπόν βλέποντας το ''πακέτο'' να πωλείται από ένα γνωστό κατάστημα δεν μπορούν ποτέ να υποψιαστούν οτι αυτό που αγοράζουν δεν μπορείνα σταθεί. Δεν μπορώ λοιπόν να απαιτήσω απ' όλα τα παιδιά να κάνουν τόσο προχωρημένη έρευνα αγοράς πριν αγοράσουν.

Βλέπω κι άλλους όμως που ενώ την έχουν πατήσει με την Α συσκευή μιάς εταιρίας παραμένουν πιστοί (sick) η αφού κάποιο κατάστημα η αντιπρόσωπος δεν τους αντιμετώπισε όπως θα έπρεπε στο παρελθόν, συνεχίζουν και αγοράζουν από εκεί (cool).

Το πως αντιμετωπίζουμε όμως το όλο θέμα μετά την αγορά και το όποιο πρόβλημα είναι άλλο θέμα. Οποιος έχει σοβαρά προβλήματα με όποιο προϊόν, όποιας εταιρίας, όποιας αντιπροσωπείας πρέπει να το επιστρέφει αμέσως και να απαιτεί τουλάχιστον έλεγχο και επισκευή η και άμεση αντικατάσταση ακόμα και με άλλο μοντέλο σε κάποιες περιπτώσεις.

Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε και να απαιτήσουμε όσα δικαιούμαστε σαν καταναλωτές.

*Βρήκα ευκαιρία να τα πω γιατί τα θεωρώ πολύ σημαντικά. Συγνώμη γιά το off topic.

eliasxr
21-03-07, 10:48
panosha ke sinapias axo tin entiposi oti trexete na vgalete simperasmata.
Mimpos esis pou milate tora exete vri tin etia tou problimatos?
sinapias gia pesmou se pies siskeves then parousiazete to provlima.(To leo afto giati exo diavasi sta post oti ke se simbates siskeves to kani).Arara?
An thimame kala

Afto emena prosopika mou lei oti to problima ine logismiko,alios pos the prospathisoun na to lisoun.
Ara apo pou ke i diosas krinete oti to provlima ine sta mixanakia?

Oso afora to sevasmo then metriete me arithmo posts.Oute xrono paramonis sto site.O sevasmos kerthizete apo to ti les ke ti kanis.

Milises gia ironia

Θανάση είναι πιό ευκολο να γράψεις έχω το Α πρόβλημα παρά να κάτσεις να ψάξεις και να διαβάσεις. Κάποιος θα βρεθεί στο τέλος να σου απαντήσει, άσε που πιέζεις έτσι και την NGI να δώσει μιά λύση (τώρα αν το πρόβλημα το έχει το PDA μας δεν χάνουμε και τίποτα).
Κουτοφραγκιά.

Gia pesmou file sinapias ti enoi o panos me tin ipogramismeni lexi.(blepis then ksero kala elinika,ala esi pou kseris exigisemou).

Tin NGI kanis then tin piezi,Kathe kali eteria ota thipistosi oti iparxi kapio provlima prospathi na to thiorthosi.
San nomimi katoxi tou logismikou leme ta provlimatamas.(mimpos ine kako?)
Isa isa voithoume ke thin NGI kanintas thikamas test ke voltarontas stous dromous ke prospathontas na entopisoume ta provlimata.
Na kseris kamia eteria ston kosmo then mpori na kani 100% debugging monitis,I katanalotes ine afti pou vriskou afta ta mikra ke krifa lathi.

sinapias
21-03-07, 11:04
σιγουρα το προβλημα που υπαρχει δεν μπορουμε να πουμε απλα οτι φταινε τα pdas,αλλα οσοι εχουν μη συμβατα pdas εχουν ενα επιπλεον λογο να εχουν προβληματα,οσο αφορα εμενα δουλευω δυο pdas απο τον αυγουστο σε λειτουργια gps ΝΜΕΑ/57600 (mio 201 και eten) χωρις κανενα σοβαρο προβλημα χαρτη :D αυτο βεβαια δεν λεει τιποτε ουτε και αμφισβητει τα προβληματα των αλλων :wink:

panosha
21-03-07, 11:57
Eπαναλαμβάνουμε διαρκώς με ένα διαπιστωμένο πρόβλημα που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ασχοληθεί. Γράφουμε και ξαναγράφουμε τα χιλιοειπωμένα και επιμένω χωρίς να έχουμε μελετήσει τα όσα έχουν αναφερθεί από τον Αύγουστο. Μπορείς να συνεχίσεις κανείς δεν θα σου αφαιρέσει το λόγο.

Προφανώς και μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο λογισμικό και είναι σαφείς οι αναφορές της NGI στην Destinator.

Προφανώς και μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στο GreeceU με τους Ελληνικούς χαρακτήρες μιας που μόνο εκεί παρουσιάζεται.

Προφανώς μπορεί το πρόβλημα να παρουσιάζεται εντονότερα σε κάποιες συσκευές μιάς που δεν αναφέρονται και ως συμβατές.

Προφανώς μπορεί να έχουν μέρος της ευθύνης και λάθος στημένα PDA.

Προφανώς τέλος τα έχουμε ξαναπεί όλα αυτά και κουράστηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια ειδικά όταν είναι σε greekenglish και έχω διαβάσει την ίδια μέρα άλλα 500 ποστ. Εγώ που παιδεύομαι να γράφω Ελληνικά είμαι κάποιου είδους ανώμαλος φαίνεται, πάντως κουτόφραγκος δεν είμαι και δύσκολότερα θα σεβαστώ και θα ασχοληθώ με όσους γράφουν κατ' αυτόν τον τρόπο. Εξαιρέσεις υπάρχουν όπως και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν καλά την γλώσσα, αλλά καλύτερα κακογραμένα Ελληνικά παρά αυτό το άθροισμα χαρακτήρων που αποκαλείτε γραφή.

Xapns
21-03-07, 12:57
panosha Sorry pou grafw greeklish kai se evoxlei alla de lew psemmata ,kati exei pa8ei to Pc kai movo stov Explorer dev me afnvei va allaksw glwssa kai etoimazomai va kavw format (to S/ko).Sou uposxomai apo deutera Ellnvika!
1ov. Eipes oti parousiazetai movo sto GreeceU me ellvikous xaraktnres!Dld av balw to GreeceU me agglikous 8a eimai OK?
2ov. Sinapias les (3.Υπαρχει το ΙΝΚΑ και αλλες ενωσεις ) kai egw pou to kserw auto?Twra akouw kati tetoio!Pws 8a tous brw?pou 8a tous brw?Kai me rwtas emeva av exw xrovo kai oreksn va mpw se aftn tnv diadikasia va psaksw va tous brw?Kai ti va tous pw?O xartns mou xavetai pou kai pou allakste mou tnv suskeun eivai xalasmevn?Ma siobarologoume?Exeis psaksei polles fores to internet va breis mia suskeun pou 8eleis va agoraseis av exei problnmata?Ki av kavoume oloi etsi opws eixe pei kapoios allos (dev 8umamai poios) pws 8a broume to problnma av dev to xei parei kaveis kai perimevei va akousei kati sto internet?Ftaive ka8ara aftoi pou ftiaxvouv ta paketa kai dev evnmerwvovtai apotis etairies gia tnv sumbatotnta tns ka8e suskeuns!Ki emeis bgazoume to fidi apo tnv trupa!
Kai poli sugvwmn giata Greeklish!!!

ilpapp
21-03-07, 12:59
Καλημέρα σας χθες το βράδυ παρεα με ενα συμφορουμιτη καναμε ενα τεστ σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπίζω.
(Μιο p550 χασιμο χαρτη)
Επειδη σε τεστ πρεπει να ξερεις ολα τα δεδομένα αναφέρω τα παρακάτω :

Μιο P550 patched και εγκατεστημένα το Spb plus,whether,time.
Destinator 6.1 εγκατεστημένο στην μνήμη της συσκευης και χαρτες Ngi Q3 2006,Navtec Italy,Navtec Greece)
σε καρτα μνημης silicon power 1gb 80x

Καναμε χρήση στο Demo τριων χαρτων (Ngi Q3 2006,Navtec Greek,Navtec Italy) με το Destinator 6.1
Επειδη το πρόβλημα εμφανιζεται και στο Demo του Χαρτη.
Αρχικα τρεξαμε τα τρια Demo ξεχωριστα (περιέχονται ξεχωριστα ενα σε καθε χαρτη).
Απο τα τρια Demo μονο το Demo του χαρτη Ngi δημιουργησε το γνωστο προβλημα.
Μετα μεταφέραμε το Demo του χαρτη της Ngi στον χαρτη της Navtec και αντιστροφως το Demo της Navtec στον χαρτη της Ngi.
Τρεχωντας τα Demo διαπυστωσαμε παλι το ιδιο προβλημα μονο στον ελληνικο (Ngi χαρτη).
Στην συνέχεια αφαιρέσαμε τα Forlinks του Ngi χαρτη και παλι το προβλημα παρουσιαστηκε.

Σαν αποτέλεσμα μπορω να πω οτι το πρόβλημα εμφανιζεται η καλύτερα αναδεικνυεται μονο με τον χαρτη της Ngi.
To post αυτο καθως και το τεστ εγινε μονο και μονο για να βρουμε καποια λυση και σε καμμια περιπτωση για να ριξω το προβλημα στην Ngi εταιρεια που πρωσωπικα θεωρω οτι κανει τα μέγιστα για την χαρτογραφιση της χωρας μας

panosha
21-03-07, 13:06
Καταλήξατε λοιπόν σε αυτό που γραφω παραπάνω γιά τον GreeceU και που το έχουμε διαπιστώσει εδώ και μήνες αλλά δεν είχατε διαβάσει.
Τώρα ? :lol:

eliasxr
21-03-07, 13:15
Pano i ekfrasi logou mpori na ine ke se zografia.
Ego ne! then exo pai se eliniko sxolio logo oti exo zisi sto exoteriko,ti na kano.
Mipos prepi na kano idiki ekpedefsi gia na sou grafo ke na me katalavenis.(Ma pios ise telos panton).
Thiladi osi den kseroun na grafoun elinika na klisoun to stomatous.Apo oti vlepo arketa pedia grafoun etsi.
Episis then ida pouthena sto site na lei Greek only.
Afta pou les ine akiro.
Ke gia pesmou Pano to na kakoxaraktirizis ke na ironevese kapious exi simasia an ine sta elinika i sta greeklish i sta anglika?(κουτόφραγκος)
Sto leo afto epidi to exis kani arketes fores.
To an kourastikes esi ego ti na kano tora? :cry: :cry: :cry: (ksekourasou ligo).Isos katalavis afta pou leo.

Prosopika then ithela na ftaso se afto to simio.To mono pou ithela itan na po ke na stirixo to provlimamou me to singekrimeno thema.
Ilikrina then ksero ti exoun pathi arketi anthropi se diafora site ke ine etsi epithetiki ke kseroles,xoris logo.
Pano minpos me ikseres apo prin ke then to ksero?

eliasxr
21-03-07, 13:31
Ke ego ekana extes test me tin kenouria mnimi pou pira ala tipota. Sinexizi na to kani.
ilpapp evge gia to test ke tin analitiki perigrafi.
:wink: :wink: :wink:

ilpapp
21-03-07, 14:26
Ke ego ekana extes test me tin kenouria mnimi pou pira ala tipota. Sinexizi na to kani.
Σε ευχαριστω αλλα δεν εκανα τιποτα περισσοτερο απο οτι επρεπε.
Και το τεστ δεν το εκανα μονος μου απλα δεν αναφερω ονομα γιατι η δημοσιευση εγινε με δικη μου προτοβουλια.

sinapias
21-03-07, 15:00
panosha Sorry pou grafw greeklish kai se evoxlei alla de lew psemmata ,kati exei pa8ei to Pc kai movo stov Explorer dev me afnvei va allaksw glwssa kai etoimazomai va kavw format (to S/ko).Sou uposxomai apo deutera Ellnvika!
1ov. Eipes oti parousiazetai movo sto GreeceU me ellvikous xaraktnres!Dld av balw to GreeceU me agglikous 8a eimai OK?
2ov. Sinapias les (3.Υπαρχει το ΙΝΚΑ και αλλες ενωσεις ) kai egw pou to kserw auto?Twra akouw kati tetoio!Pws 8a tous brw?pou 8a tous brw?Kai me rwtas emeva av exw xrovo kai oreksn va mpw se aftn tnv diadikasia va psaksw va tous brw?Kai ti va tous pw?O xartns mou xavetai pou kai pou allakste mou tnv suskeun eivai xalasmevn?Ma siobarologoume?Exeis psaksei polles fores to internet va breis mia suskeun pou 8eleis va agoraseis av exei problnmata?Ki av kavoume oloi etsi opws eixe pei kapoios allos (dev 8umamai poios) pws 8a broume to problnma av dev to xei parei kaveis kai perimevei va akousei kati sto internet?Ftaive ka8ara aftoi pou ftiaxvouv ta paketa kai dev evnmerwvovtai apotis etairies gia tnv sumbatotnta tns ka8e suskeuns!Ki emeis bgazoume to fidi apo tnv trupa!
Kai poli sugvwmn giata Greeklish!!!

εχεις PM

ilpapp
21-03-07, 15:09
Eπαναλαμβάνουμε διαρκώς με ένα διαπιστωμένο πρόβλημα που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ασχοληθεί. Γράφουμε και ξαναγράφουμε τα χιλιοειπωμένα και επιμένω χωρίς να έχουμε μελετήσει τα όσα έχουν αναφερθεί από τον Αύγουστο. Μπορείς να συνεχίσεις κανείς δεν θα σου αφαιρέσει το λόγο.

Προφανώς και μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο λογισμικό και είναι σαφείς οι αναφορές της NGI στην Destinator.

Προφανώς και μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στο GreeceU με τους Ελληνικούς χαρακτήρες μιας που μόνο εκεί παρουσιάζεται.

Προφανώς μπορεί το πρόβλημα να παρουσιάζεται εντονότερα σε κάποιες συσκευές μιάς που δεν αναφέρονται και ως συμβατές.

Προφανώς μπορεί να έχουν μέρος της ευθύνης και λάθος στημένα PDA.

Προφανώς τέλος τα έχουμε ξαναπεί όλα αυτά και κουράστηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια ειδικά όταν είναι σε greekenglish και έχω διαβάσει την ίδια μέρα άλλα 500 ποστ. Εγώ που παιδεύομαι να γράφω Ελληνικά είμαι κάποιου είδους ανώμαλος φαίνεται, πάντως κουτόφραγκος δεν είμαι και δύσκολότερα θα σεβαστώ και θα ασχοληθώ με όσους γράφουν κατ' αυτόν τον τρόπο. Εξαιρέσεις υπάρχουν όπως και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν καλά την γλώσσα, αλλά καλύτερα κακογραμένα Ελληνικά παρά αυτό το άθροισμα χαρακτήρων που αποκαλείτε γραφή.

Δυστυχως Panosha παρουσιάζεται και με την Αγγλική εκδοση του χαρτη της Ngi (2006 Q3 )
και οχι μόνο με την Ελληνική.
Απλα εκανα αλλο ενα τεστ και το διαπύστωσα

Xapns
21-03-07, 16:26
ilpapp 8a to testarw ki egw aurio to apogeuma me tnv Agglikn ekdosn kai 8a sas pw,,,etsi gia va exoume perissoteres gvwmmes!!! :roll:

ilpapp
21-03-07, 16:29
ilpapp 8a to testarw ki egw aurio to apogeuma me tnv Agglikn ekdosn kai 8a sas pw,,,etsi gia va exoume perissoteres gvwmmes!!! :roll:

Αυτο περιμένω και εγω πιρισσοτερες αποψεις ;-)

Xapns
21-03-07, 16:42
Mnpws sou eivai eukolo va mou peis pou 8a tnv brw autn tnv ekdosn?
Ektos av mporeis va tnv avebaseis kapou va tnv parw (opws sto yousendit)
Euxaristw!!!! :lol:

ilpapp
21-03-07, 16:46
Mnpws sou eivai eukolo va mou peis pou 8a tnv brw autn tnv ekdosn?
Ektos av mporeis va tnv avebaseis kapou va tnv parw (opws sto yousendit)
Euxaristw!!!! :lol:

Με τους κωδικους σου (εγγραφης του Pn στην Ngi )απο το παρακάτω link ;-)

http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2

eliasxr
21-03-07, 16:47
Ego ton angliko xarti ton exo dokimasi live(ston drome) ta idia kani

ilpapp
21-03-07, 16:53
Ego ton angliko xarti ton exo dokimasi live(ston drome) ta idia kani

Εβγαλες απο τον κόπο τον φίλο μας μιας και εγω τον δοκίμασα ;-) ;-)

Αμεση απαντηση Xaphs δεη μπορεις να πεις τιποτα :D

Xapns
21-03-07, 16:56
8a pw 8a pw.Evtaksei outws n allws egw aurio 8a paw va dw tous 300 opote dev me xalaei va kavw mia dokimn.
Bebaia 8a paw me eva filo o opoios exei to G100 kai leei oti dev tou exei parousiasei tpt maxri twra.8a ta baloume kai ta duo me tnv idia diadromn va doume ti 8a givei!Aurio bradaki av prolabw 8a sas pw (giati douleuw vuxta kai mporei va paw apeu8eias stnv douleia). :cry:

ilpapp
21-03-07, 17:00
8a pw 8a pw.Evtaksei outws n allws egw aurio 8a paw va dw tous 300 opote dev me xalaei va kavw mia dokimn.
Bebaia 8a paw me eva filo o opoios exei to G100 kai leei oti dev tou exei parousiasei tpt maxri twra.8a ta baloume kai ta duo me tnv idia diadromn va doume ti 8a givei!Aurio bradaki av prolabw 8a sas pw (giati douleuw vuxta kai mporei va paw apeu8eias stnv douleia). :cry:

Καλη δοκιμή !!!!Εμένα μου πήρε ως τις 2 το πρωι :D :D :D :D :-D

eliasxr
21-03-07, 17:15
Xapns vale sto G100 na trexi to demo.

grnikolis
21-03-07, 17:51
Και το τεστ δεν το εκανα μονος μου απλα δεν αναφερω ονομα γιατι η δημοσιευση εγινε με δικη μου προτοβουλια.

Μακάρι να είχαμε και περισσότερο χρόνο... :D

ilpapp
21-03-07, 19:03

Μακάρι να είχαμε και περισσότερο χρόνο... :D

Μονος σου το ειπες εγω ..................... :D :D :D :D :D :wink: :roll:

eliasxr
21-03-07, 21:32
Ekatsa ke egrapsa ena grama stin Mama Destinator.
Na tho an tha mas apantisi
Ke an mas apantisi ti tha mas pi.
Filika Hlias

ilpapp
21-03-07, 21:37
Filika Hlias

Δεν ξερω η Mio παντως δεν απαντησε :cry:

ahilleas
21-03-07, 22:35
Filika Hlias

Δώσε αριθμό συστημένου , :wink:

eliasxr
22-03-07, 11:26
Filika Hlias

Den mboro ine prosopikos [-X

ahilleas
22-03-07, 11:35
Filika Hlias

Den mboro ine prosopikos [-X

Ok, Ok, Θα μας δώσεις όμως την απάντηση που θα πάρεις, έτσι ; :lol:

eliasxr
22-03-07, 12:17
Elpizo pos tha apantisoun ke den tha me apaxiosoun. [-(

Ke vevea tha those tin apantisi an erthi. :smt100
I lisi afora polous.
An then apantisoun omos :smt022 :smt022
Tha prospathiso ksana :smt064 :smt014 :smt076

panosha
22-03-07, 13:00
Elpizo pos tha apantisoun ke den tha me apaxiosoun. [-(

Ke vevea tha those tin apantisi an erthi. :smt100
I lisi afora polous.
An then apantisoun omos :smt022 :smt022
Tha prospathiso ksana :smt064 :smt014 :smt076
Απάντηση να περιμένετε, τώρα γιά λύση.... :cry:

eliasxr
22-03-07, 13:36
Basika anefera to provlima tis asimvatotitas Tou Mio P350 ke P550 ke rotisa an tha entaxti ke afto to ppc se kapia ekthosi tou Destinetor,ke an to gnorizoun to provlima,ke an iparxi lisi i an skopevoun na kanoun kati. :roll: :roll:

zeppelin
22-03-07, 13:42
Ρε παιδιά το είπαμε: η λύση θα έρθει σε δύο επίπεδα: 1. στο νέο χάρτη & 2. στο d7 που θα είναι πολύ πιο γρήγορο από το 6

eliasxr
22-03-07, 13:59
zeppelin sorry ala then pithome etsi me ta logia.
Mimpos iparxi kati episimo pou to lei gia na to diavaso?
An then se pirazi tha ithela na exo tin thikamou enimerosi apo tin pigi.
Sorry then prospatho na se prosvalo.
Elpizo No hard feelings.
Thanks

Wisdom
22-03-07, 14:00
2. στο d7 που θα είναι πολύ πιο γρήγορο από το 6Ναι αλλά θα έχει σίγουρα μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ταχύτητα επεξεργαστή και μνήμη με αποτέλεσμα οι κάτοχοι παλιών PDA όπως εγώ να εξαναγκαστούν σε αγορά νέας συσκευής. Προς Θεού, δεν γκρινιάζω, αυτή είναι η μοίρα των πάντων με τη νέα τεχνολογία. Εδώ αγοράζεις PC σήμερα και σε 2 χρόνια είναι άχρηστο...

Για να επανέλθω στο topic, περιμένουμε πώς και πώς το νέο χάρτη για την επίλυση του προβλήματος :D .

zeppelin
22-03-07, 14:19
Elpizo No hard feelings.
Thanks

Αφού στο λέω έγω είναι επίσημο! Λύση τώρα (σήμερα - αύριο) δε πρόκειται να δοθεί. Στο τέλος τέλος αν διαβάσεις τα post μου θα δεις ότι ποτέ δε πρότεινα τα mio (εκτός του 168) για να τα αγοράσει κάποιος. Τι άλλο να κάνω? Θα περιμένετε λίγο καιρό κι όλα θα λυθούν. Αν δε σε ικανοποιεί η απάντηση έλα να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο στην NGi.

zeppelin
22-03-07, 14:22
2. στο d7 που θα είναι πολύ πιο γρήγορο από το 6Ναι αλλά θα έχει σίγουρα μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ταχύτητα επεξεργαστή και μνήμη με αποτέλεσμα οι κάτοχοι παλιών PDA όπως εγώ να εξαναγκαστούν σε αγορά νέας συσκευής. Προς Θεού, δεν γκρινιάζω, αυτή είναι η μοίρα των πάντων με τη νέα τεχνολογία. Εδώ αγοράζεις PC σήμερα και σε 2 χρόνια είναι άχρηστο...

Για να επανέλθω στο topic, περιμένουμε πώς και πώς το νέο χάρτη για την επίλυση του προβλήματος :D .

Δεν είναι έτσι. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση του pn με το 6, όπου το 6 είναι πιο ελαφρύ. Στο κάτω κάτω το είδαμε και ζωντανά το d7 να τρέχει μια χαρά στις "σημερινές" συσκευές. Ακόμη και στο htc p3300 έπαιζε μια χαρά.

eliasxr
22-03-07, 14:34
zeppelin afto pou ipa to pires strava.
Efxaristo omos gia tin apantisi.
Pantos i NGI Then ine i Destinator.

Telika to provlima ine ston xarti i sto Destinetor?I ke sta dio? ilikrina exo mperdefti.

zeppelin
22-03-07, 14:39
Κι εμείς δεν είμαστε σίγουροι, άρα: κοιτάμε στη νέα έκδοση του χάρτη να τη προσέξουμε περισσότερο και 2ον αν είναι πρόβλημα του λογισμικού να ενσωματωθεί στο 7 (αν δεν έχει γίνει ήδη) που θα είναι ταχύτερο από το 6.

Μέχρι τότε απλά υπομονή...

eliasxr
22-03-07, 15:03
An exis proseksi sta telefteamou post afto kano "ipomoni".

Ekatsa ke epsaksa to Destinator ke vrika ena arxiaki pou ine ipefthino gia to zoom ke to zoom konta stis strofes(otan exis bali ploigisi) ke tin taxitita stripsimatos tou xarti.
Meta apo arketes ores ke prospathies katalava pos litourgi ke tora etimazo ena excel arxio pou tha eksigo pos tha mpori o kathenas na kani tis dikies tou prosopikes rithmisis.
Pros to paron mono gia 2D(diastato)xarti.
Meta tha kano ke ton 3D(trisdiastato)xarti.

Basika to ftiaxno gia mena,then ksero an tha itan kali idea na to postaro otan teliaso.
Ti les zeppelin.

jvita
22-03-07, 15:10

Telika to provlima ine ston xarti i sto Destinetor?I ke sta dio? ilikrina exo mperdefti.

Μην το ψάχνεις πολύ

1) Αυτό το πρόβλημα υπάρχει από πέρσι τον Φεβρουάριο με την εμφάνιση του PN
2) Εμφανίζεται και σε μηχανήματα που είναι συμβατά με το Destinator 6, σύμφωνα με το site της εταιρίας.
3) Το πρόβλημα το έχει και ο Ελληνικός και ο Αγγλικός χάρτης.
4) Μάλλον είναι ελληνικό μόνο φαινόμενο.

Βάλε τον χάρτη 2005.Q4.3732 όταν είσαι εντός Αθηνών που έχει πολύ λίγοτερα προβλήματα και περίμενε την επόμενη έκδοση του χάρτη.

Ένας παθών εις διπλούν.

zeppelin
22-03-07, 15:32

Ekatsa ke epsaksa to Destinator ke vrika ena arxiaki pou ine ipefthino gia to zoom ke to zoom konta stis strofes(otan exis bali ploigisi) ke tin taxitita stripsimatos tou xarti.
Meta apo arketes ores ke prospathies katalava pos litourgi ke tora etimazo ena excel arxio pou tha eksigo pos tha mpori o kathenas na kani tis dikies tou prosopikes rithmisis.

Basika to ftiaxno gia mena,then ksero an tha itan kali idea na to postaro otan teliaso.
Ti les zeppelin.

Φαντάσου και να μην έκανες υπομονή...

Φυσικά να το ανακοινώνησεις.

ilpapp
22-03-07, 15:43

Ti les zeppelin.

Εφόσον βγει καποιο αποτέλεσμα γιατι να μην το ανακοινωσεις και σε μας :oops: ;-)

eliasxr
23-03-07, 13:17
I apantisi apo tin mama Destinator gia to provlima svisimatos tou xarti sto Mio P550

Hello Mr ??????????
Thank you for your mail

The devices which you have mentionned don't appear on the compatibility list for Destinator. I had notices some customers who were satisfied with them and others who said that the device was jerky with Destinator PN and 6.

Personnaly I have noticed that the PN version works better on this devices than the version 6.

There is a PN version which works with the map of NAVTEQ (not NGI) which gives satisfaying performances

But there is at time not such a patch for the maps of NGI

If you need to travel in Europe, please contact me, I will help you testing your device with the maps of Europe and this patch for Destinator PN

Mit freundlichen GruBen / kind regards

Destinator Technologies GmbH Service Center

i. A. Julien, Aubert

Telefon / phone: +49 180 5 123 012

Ρε παιδιά το είπαμε: η λύση θα έρθει σε δύο επίπεδα: 1. στο νέο χάρτη & 2. στο d7 που θα είναι πολύ πιο γρήγορο από το 6

Elpizo No hard feelings.
Thanks

Αφού στο λέω έγω είναι επίσημο! Λύση τώρα (σήμερα - αύριο) δε πρόκειται να δοθεί. Στο τέλος τέλος αν διαβάσεις τα post μου θα δεις ότι ποτέ δε πρότεινα τα mio (εκτός του 168) για να τα αγοράσει κάποιος. Τι άλλο να κάνω? Θα περιμένετε λίγο καιρό κι όλα θα λυθούν. Αν δε σε ικανοποιεί η απάντηση έλα να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο στην NGi.

Κι εμείς δεν είμαστε σίγουροι, άρα: κοιτάμε στη νέα έκδοση του χάρτη να τη προσέξουμε περισσότερο και 2ον αν είναι πρόβλημα του λογισμικού να ενσωματωθεί στο 7 (αν δεν έχει γίνει ήδη) που θα είναι ταχύτερο από το 6.

Μέχρι τότε απλά υπομονή...

Kirii ta simperasmata ta afino se esas opos leme (You be the judge ,no comment)
Sorry gia to long post.
Pantos an dite pouthena anafora gia dest7 ke gia diorthosi tou prablimatos me ton xarti tis NGI na mou to pite ke emena.

panosha
23-03-07, 14:02
Θεωρείς πιό αξιόπιστη αυτήν την απάντηση λοιπόν από αυτήν που σου έδωσε ο zep ?
Εσύ τι συμπεράσματα έβγαλες τελικά μετά απ' όλα αυτά ?

eliasxr
23-03-07, 14:17
Pano gia pes mou esi ti simperasma evgales?
Ego ime asxetos.
Enas aplos user.

garet
23-03-07, 14:26
Pano gia pes mou esi ti simperasma evgales?
Ego ime asxetos.
Enas aplos user.

Εγώ πάντως σαν τρίτος παρατηρητής βλέπω ότι η destinator πιθανολογεί "πρόβλημα" στο χάρτη της NGI, οπότε λογικό είναι να μην αναφέρεται σε λύση του, αφού αυτό αφορά την τελευταία... Άρα σωστά λέει ο Ζεπ ότι θα προσπαθήσει η NGI να το διορθώσει (αν αποδειχθεί υπαιτιότητα του χάρτη..)

eliasxr
23-03-07, 14:28
Ke afto ine to grama pou tous egrapsa.

Dear sir,
I would like to know when will the Miotac P350 and P550 be fully compatible with the Destinator PN or 6.
Here in Greece we have the Greek map From NGI.Which are great,but the problem is that in some ppc's we have the problem of loosing
the map for a few seconds while navigating.
It dose not happen all the time,it mostly happens when you have put a destination and started following it.
It is very annoying especially when you are close to a turn or intersection and it happens.(You loose the turn and you have to go round again).
Personally I have the Mio P550 but it happens on other ppc's.
Is this problem common?
Have you heard about it before?
Is there any solution for it?
Is there going to be a solution?
If there are any question you would like to ask regarding the problem,I will be pleased to answer.
I thank you in advance,and I am waiting for your reply.

Sincerely yours ?????????

Gia na exete mia pliri ikona
Efxaristo.(Then tha ksana asxolitho me to thema an lithi lithike).

eliasxr
23-03-07, 14:40
garet
Sevasti i apantisisou!
An mporis divase ola ta posts apo tin arxi tou thematos gia na exis mia kaliteri ikona.
Enas favlos kiklos.

garet
23-03-07, 14:51
garet
Sevasti i apantisisou!
An mporis divase ola ta posts apo tin arxi tou thematos gia na exis mia kaliteri ikona.
Enas favlos kiklos.

έχω παρακολουθήσει το θέμα...
τελικά νομίζω ότι πρέπει, όσοι έχουν αυτό το πρόβλημα (εγώ ευτυχώς δεν το έχω παρατηρήσει), να περιμένουν τις όποιες εξελίξεις στις επόμενες εκδόσεις είτε του χάρτη είτε του dest...

Xapns
23-03-07, 15:11
This, Is, Sparta!!! Ti ergara re paidia! 8a paw va tnv ksavadw!!!
Loipov sto 8ema mas!kattebnka loipov xtes mexri to The Mall me kolimeva sto tzami toP550 kai to G100.
To P550 eixe tnv Agglikn ekdosn tou xartn evw to G100 tnv Ellnvikn (sto gurismo kai to P550 etrekse tnv Ellnvikn)!Kai ta duo etrexav to Destinator 6 xwris ekswterikn keraia!
Ta problnmata loipov arxisav apo vwris stnv E8vikn me arketa sbnsnmata kai stov Aggliko (dustnxws) xartn (opws exouv pei kai alloi) evw sto G100 ola etrexav mia xara!Eva prama pou paratnrnsa eivai oti to G100 edeive tis evtoles 1deuterolepto pio vwris apo to P550 (pavta se ka8e evtoln). 2 fores movo etuxe kai milnse to diko mou pio vwris, kai 4-5 sufxrwvismeva!Evw eixav kai mia mikrn apoklisn stnv wra afiksns kai sta upolipomeva xiliometra.To P550 edeixve para pavw!Mia kai movadikn fora paratnrnsa eva sbnsimo sto G100 kai auto ntav para polu suvtomo!Mesa stnv poln pavtws to P550 ta epaize toses fores pou pio polu eblepa to gkri fovto me grammes para xartn me diadromn!Sketn apogonteusn!
Afiste pou sto gurismo pavw stnv E8vikn mou eipe se kapoio snmei va kavw ARISTERA! Pou dld? Pavw stnv vusida? :evil:

eliasxr
23-03-07, 15:22
Xapns
Diavases pio pano.

Xapns
23-03-07, 15:26
NAi diabasa,,,apla epeidn eixa pei oti 8a to ekava to test to avefera, kai gia tnv diafora pou eixe stov xrovismo sa suskeun!
8a perimevw va dw to Destinator 7 alla kai tov kaivourio xartn kai av de dw dior8osn sto problnma 8a to skotwsw kai 8a parw to G100 (av kai exei polu mikrotern o8ovn) :roll:

panosha
23-03-07, 15:35
This, Is, Sparta!!! Ti ergara re paidia! 8a paw va tnv ksavadw!!!
Loipov sto 8ema mas!kattebnka loipov xtes mexri to The Mall me kolimeva sto tzami toP550 kai to G100.
To P550 eixe tnv Agglikn ekdosn tou xartn evw to G100 tnv Ellnvikn (sto gurismo kai to P550 etrekse tnv Ellnvikn)!Kai ta duo etrexav to Destinator 6 xwris ekswterikn keraia!
Ta problnmata loipov arxisav apo vwris stnv E8vikn me arketa sbnsnmata kai stov Aggliko (dustnxws) xartn (opws exouv pei kai alloi) evw sto G100 ola etrexav mia xara!Eva prama pou paratnrnsa eivai oti to G100 edeive tis evtoles 1deuterolepto pio vwris apo to P550 (pavta se ka8e evtoln). 2 fores movo etuxe kai milnse to diko mou pio vwris, kai 4-5 sufxrwvismeva!Evw eixav kai mia mikrn apoklisn stnv wra afiksns kai sta upolipomeva xiliometra.To P550 edeixve para pavw!Mia kai movadikn fora paratnrnsa eva sbnsimo sto G100 kai auto ntav para polu suvtomo!Mesa stnv poln pavtws to P550 ta epaize toses fores pou pio polu eblepa to gkri fovto me grammes para xartn me diadromn!Sketn apogonteusn!
Afiste pou sto gurismo pavw stnv E8vikn mou eipe se kapoio snmei va kavw ARISTERA! Pou dld? Pavw stnv vusida? :evil:
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που αναφέρεις και χρήσιμα γιά συμπεράσματα. Υπάρχουν κάποιες συσκευές που όπως και να το κάνουμε πάνε καλύτερα. Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένεια μου αν είχες δίπλα και ένα Χ500 θα πήγαινε ακόμα καλύτερα. :lol:

ilpapp
23-03-07, 16:02
Τωρα πλεον απογοητευτικα πληρως.

Γιατι αν και ειχα γνώση του προβλήματος πιστευα οτι θα υπήρχαν και αλλες συσκευές με προβλημα.
Μαλλον ειναι πολυ λιγες αυτες που ("λειτουργουν") οπως το P550 :oops: :cry: :oops:

eliasxr
23-03-07, 16:20
ilpapp
Min apogoitevese akoma.
As perimenoume na thoume an tha alaksi tipota me ton kenourio xarti.(An ke then perimeno pola aplos elpizo).

:smt044 :smt028

zeppelin
23-03-07, 18:50
Pantos an dite pouthena anafora gia dest7 ke gia diorthosi tou prablimatos me ton xarti tis NGI na mou to pite ke emena.

Αν διαβάσεις λίγο προσεκτικά τη παρουσίαση του 7 θα δεις αναφορά για τη βελτίωση της ταχύτητας. Αυτό σε σχέση και με τη νέα έκδοση του χάρτη πιστεύω πως θα λύσει το πρόβλημα._

mastelos
23-03-07, 18:55
Hello Mr ??????????
Thank you for your mail

The devices which you have mentionned don't appear on the compatibility list for Destinator. I had notices some customers who were satisfied with them and others who said that the device was jerky with Destinator PN and 6.

Personnaly I have noticed that the PN version works better on this devices than the version 6.

There is a PN version which works with the map of NAVTEQ (not NGI) which gives satisfaying performances

But there is at time not such a patch for the maps of NGI

If you need to travel in Europe, please contact me, I will help you testing your device with the maps of Europe and this patch for Destinator PN

Mit freundlichen GruBen / kind regards

Destinator Technologies GmbH Service Center

i. A. Julien, Aubert

Telefon / phone: +49 180 5 123 012

δυστυχως το δικο μου συμπερασμα ειναι κατι παρομοιο με αυτο που ειχε γραψει ο μινο καποια στιγμη

και φοβαμαι οτι η δουλεια της ngi δεν βρισκει αξιους συνεργατες για να φανει

ισως το καλυτερο θα ηταν να φτιαξει δικο της προγραμμα με βαση τους δικους της χαρτες

μετα θα βλεπαμε ποσα destinator θα πουλαγανε οι γερμανοι στην Ελλαδα

tpapo
23-03-07, 19:28

Λοιπόν φιλε Χαρη εκανα και εγω λοιπόν τεστ χθες Πέμπτη 22/3/2007 υπο καταρακτωδη βροχή & ομίχλη και διένυσα μετ'επιστροφής 490 χλμ με to Mio 550 συνεχώς ανοιχτό ! Διαδρομή Λαμία - Γλυφάδα ( Ηλειας ) - Λαμία .Εχουμε και λεμε λοιπόν :
1. Πρωτη φορά εδώ και 5-6 μηνες που δεν εχασε σημα στις στροφές της Υλίκης και προς αθηνα και προς Λαμία
2. Πρωτη φορά στη γνωστη Διχάλα Συγγρού - Γλυφάδα μετα το ΣΕΦ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ σημα ( ακους Μπάμπη ?),βέβαια εκει επέμενε " μεινε αριστερά" ,με πλοήγηση προς Γλυφάδα ενω το σωστο ειναι "μεινε δεξια",βέβαια το γνωριζω τωρα πια...
3.Αψογο σε όλη τη διαδρομη.. μετα την αμφιθέας κατι πήγε να χασει ,αλλά με ένα ¨μπινελίκι " ήρθε στα ισια του
4.με πήγε ακριβώς εκει που ηθελα διασχίζοντας χειμάρους που κατεβαιναν απο τη Ελ βενιζέλου στη Γλυφάδα...
Τι να πώ αν κανεις καμμια βόλτα προς τα πάνω έλα να τα πούμε ...

Υ.Γ το ωραιο ειναι ότι ενω νόμιζα ότι ειχα συνδ'εσει την κεραια τελικά το βραδυ διαπίστωσα ότι δεν την ειχα συνδεσει ..
Αυτά.

Xapns
23-03-07, 19:40
Koita...epeidn kai egw xtes pnga me tnv broxn kai blepovtas kai tis diafores me to G100 upe8esa oti mporei va ftaiei kai to snma!To 8ema omws eivai oti dev exw keraia va to dokimasw kai dev leei va tnv agorasw av dev eimai sigouros oti 8a dw diafora! Twra eva test pou 8elw akoma va kavw eivai meta apo eva kalo Hard Format va balw kai destinator kai xartn stn mvnmn tou P550 kai tpt allo kai va to dokimasw etsi xwris tnv leitourgia tou GpsGate!Pavtws me auto to programma exw dei megaln diafora sto xrovo suvdesns!Me to GpsGate to Destinator suvdeetai polu pio grngora apo oti movo tou!
Twra av brw xrovo 8a sou pw va bre8oume kai va ta testaroume parea va doume tis diafores!
Otav bazeis tnv keraia, se sta8ero pavta snmeio (oxi se kivnsn) blepeis diafora sto snma?

tpapo
23-03-07, 20:19
Koita...epeidn kai egw xtes pnga me tnv broxn kai blepovtas kai tis diafores me to G100 upe8esa oti mporei va ftaiei kai to snma!To 8ema omws eivai oti dev exw keraia va to dokimasw kai dev leei va tnv agorasw av dev eimai sigouros oti 8a dw diafora! Twra eva test pou 8elw akoma va kavw eivai meta apo eva kalo Hard Format va balw kai destinator kai xartn stn mvnmn tou P550 kai tpt allo kai va to dokimasw etsi xwris tnv leitourgia tou GpsGate!Pavtws me auto to programma exw dei megaln diafora sto xrovo suvdesns!Me to GpsGate to Destinator suvdeetai polu pio grngora apo oti movo tou!
Twra av brw xrovo 8a sou pw va bre8oume kai va ta testaroume parea va doume tis diafores!
Otav bazeis tnv keraia, se sta8ero pavta snmeio (oxi se kivnsn) blepeis diafora sto snma?

θα συνιστούσα να κανεις τα εξής :
1.hr & εγκατάσταση στην sd ( xarth & programma) και οχι στη main memory!
2.Βγάλε το Gpsgate !
3.οσο για το αν η κεραια ενισχυει το σημα ,ουτε συζήτηση ,έχω ποσταρει και εγω και πολλοί συνφορουμιτες στην αντιστοιχη ενοτητα ριξε μια ματιά ..
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1748

Xapns
23-03-07, 20:44
Eipa va ta balw stnv mvnmn epeidn kapoioi exouv pei oti mporei va ftaei n karta ki epeidn dev eivai kai kamias sobarns markas n karta pou exw (apo tnv Vodafone) eipa va to dokimasw etsi!
Les va ftaei kai to GpsGate??? :shock:
Exeis Pm.... :wink:

sinapias
23-03-07, 21:12
2. Πρωτη φορά στη γνωστη Διχάλα Συγγρού - Γλυφάδα μετα το ΣΕΦ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ σημα ( ακους Μπάμπη ?),βέβαια εκει επέμενε " μεινε αριστερά" ,με πλοήγηση προς Γλυφάδα ενω το σωστο ειναι "μεινε δεξια",βέβαια το γνωριζω τωρα πια...

επειδη αναφερεται η διασταυρωση συγγρου εχω να πω τα εξεις .Απο 1/1/2006 μεχρι σημερα εχω ελθει Αθηνα 6-7 φορες για δουλειες με πολλα χιλιομετρα μεσα στην Αθηνα.PDAS που χρησιμοποιησα ειναι το Mio A201 και το ETEN.Προυποθεση πριν ξεκινησω εκανα hard reset πεταγα ετσι ολες τις μ.....ς που ειχα μεσα σεταριζα το gps με το navigator σε ΝΜΕΑ/57600,μετα πεταγα και το navigator και ειχα μονο το destinator αλλοτε στην καρτα αλλοτε στην μνημη (η διαφορα που ειχα ηταν μια καθυστερηση στο κλεισιμο μονο).Επειδη η διαμονη μου ηταν παντα στην Ανω Γλυφαδα περασα πολλες φορες την συγκεκριμενη διασταυρωση χωρις κανενα προβλημα( παντα με εξωτερικη κεραια λογω γαλλικου αυτοκινητου).τα μονα "προβληματα" τοσο το PN οσο και το D6 που μου παρουσιασαν ηταν καποια πεταγματα σε κοντινους παραδρομους μερικα απο τα οποια μπορεσα να δω οτι εφταιγε το φτωχο σημα και καποια στιγμιαια κοληματα του χαρτη.Ισως ειμαι απο τους τυχερους.Και για να μην παρεξηγηθω δεν αμφισβητω τα προαναφερθεντα.Ας κανουμε λιγο υπομονη να βγει ο νεος χαρτης .

ΥΓ εκεινο που παρατηρησα(και ειναι λογικο) στο νησι μου το MioA201 το οποιο το εχω παντα φορτωμενο και με αλλα προγραμματα (ozi-arcpad-κλπ) σερνεται

panosha
23-03-07, 21:42
Eγώ που είμαι εντός των τειχών πάντως ουτε προβλήματα έχω δει σε περίεργα σημεία, ούτε ανάποδες εντολές στη διχάλα, ουτε μπινελίκια θέλει και η μόναδική περίπτωση να με δείξει λάθος είναι όταν έχω πλοήγηση σε βασικό μεγάλο δρόμο με πολλές λωρίδες κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα και βγώ στον παράδρομο με δική μου πρωτοβουλία. Μόνο και μόνο τότε θα το καταλάβει με μιά μικρή καθυστέριση.

Το GpsGate είναι καινούργιο φρούτο γιά βοήθεια, παλιά ψάχναμε τις θύρες και την ταχύτητα, χθες άκουσα και το κουφό οτι το GPS Viewer βοηθάει αν το ανοίξεις πριν. Επιμένω, λάθος αγορές, οχι σωστό σετάρισμα και πειράγματα χωρίς να καταλαβαίνουν τι κάνουν πολλοί, οδηγούν σε τέτοια αποτελέσματα.

eliasxr
24-03-07, 00:42
pos mporo na anevaso mia ikona[/img]

panosha
24-03-07, 00:54
pos mporo na anevaso mia ikona[/img]
Από εδώ http://www.imageshack.us/ καί φρόντισε να πατήσεις το κουμπάκι Img και να κάνεις μιά προεπισκόπιση πριν τη δημοσίευση γιά να σιγουρευτείς οτι όλα πήγαν καλά. 8)

eliasxr
24-03-07, 00:57
http://img159.imageshack.us/img159/3249/dsc00019wg4.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=dsc00019wg4.jpg)
http://img162.imageshack.us/img162/5546/dsc00020ts7.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc00020ts7.jpg)
Pano afta ine ta simata mou apo to P550 xris exoteriki kerea,pos sou fenonte

panosha
24-03-07, 00:59
Πολύ καλά είναι. :lol:

eliasxr
24-03-07, 01:23
Efxaristo pano aplos then exa singrisi gia na ksero pos ime apo thema simatos.
Afou ine kalo tote ok :lol: :lol:

panosha
24-03-07, 01:36
http://img481.imageshack.us/img481/5249/42583816bz7.gif
------------
Κεραία δεν έχω. :lol:

eliasxr
24-03-07, 01:58
Poli kalo sima alo giati to ipsometro -5m

garet
24-03-07, 10:36

τα gps γενικώς είναι αναξιόπιστα στις μετρήσεις υψομέτρου...

panosha
24-03-07, 11:05
:arrow: Οπως είπε κι ο φίλος δεν υπάρχει πάντα μεγάλη ακρίβεια στην απόδοση του υψόμετρου και σίγουρα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απόκλιση από την ένδειξη της θέσης. Εδώ πάντως είναι και πολύ μικρή της τάξης των 10 μέτρων. Πάντως η αποτύπωση είναι 2-3 λεπτά μετά το άνοιγμα του GPS από πεζή θέση. Συνήθως με κίνηση και μετά από λίγο χρόνο τα πράγματα βελτιώνονται.

eliasxr
30-03-07, 10:52
Kalimera se olous
Aplos ipa na anakinoso oti to provlima tou xasimatos tou xarti kata 99% to elisa.
Leo 99% giati thelo na to testaro ke alo prin tin teliki mou apantisi.
Pantos ola ta test pou ekana itan 100% kala ke den exasan tipota oute gia 1 defterolepto.Ke o epanaipologismos petage.
To provlima malon tha lithi se ola ta Mio me aftin tin parametropiisi ala ke se ala ppc me to idio provlima.

Aplos skeftika ti diafora exi o Xartis tis NGI pou to parousiazi to provlima ke i ipolipi pou den to parousiazoun.
Episis proseksa oti to provlima to ekane se random simia ke then itan kati stathero.
Ke episis akousa oti akoma ke ta dinata mixanakia ke ta simvat to ekanan(merika).
Akousa oti i kseni xartes then to parousiazan(diavasa se forum tou exoterikou).
Aras tis ptei? :roll: :roll: :roll: :roll:
Pantos meriki texniki me merikes thokimes tha evriskan tin lisi.(then milao gia xasimo simatos GPS
aplos gia ton xasimo tou xarti).
Ipomoni gia ligo ke tha sas po pos tha to lisete to provlima.
Filika Hlias

panosha
30-03-07, 11:02
Δεν μας δίνεις μιά πρώτη ιδέα γιατί είμαστε και ανυπόμονοι ? :lol:

eliasxr
30-03-07, 11:25
OK thio lexis.
To rithmizma ginete sto mixanaki.Ala to provlima ine apo to xarti.(Ke an then alaxane tin thomi tou xarti stin kenouria ekdosi ke aplos prosthesane polis to provlima tha paramini).

panosha
30-03-07, 11:31
OK thio lexis.
To rithmizma ginete sto mixanaki.Ala to provlima ine apo to xarti.(Ke an then alaxane tin thomi tou xarti stin kenouria ekdosi ke aplos prosthesane polis to provlima tha paramini).
Τι ρύθμιση γίνεται στο μηχανάκι. Κρατικό μυστικό είναι ? :roll:

ilpapp
31-03-07, 11:23
OK thio lexis.
Τι ρύθμιση γίνεται στο μηχανάκι. Κρατικό μυστικό είναι ? :roll:
Πιστεύω οτι οταν τελειωσουν τα τεστ θα ανακοινωσει τα αποτελέσματα (που απλως ειναι εντυπωσιακα!!!!!!!!!!!) :-D :-D :-D

Xapns
31-03-07, 14:02
Akribws! :lol: :lol: :lol:

ilpapp
31-03-07, 14:30

Κατι ξερεις :D :D :D :D :D
Μαλλον ομως το ξερουμε δυο :-D :-D :-D

panosha
31-03-07, 14:35
Κάτι υποψιάζομαι αλλά θα περιμένω. Ας μην προτρέχω, ελπίζω το Σ/Κ να ολοκληρωθούν τα τέστ. :lol:

garet
31-03-07, 14:38

Βασικά εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα οπότε δεν με πολυαφορά το θέμα. Αλλά για ποιο λόγο τόση μυστικοπάθεια ρε παιδιά? :smt025

ilpapp
31-03-07, 14:53
Κάτι υποψιάζομαι αλλά θα περιμένω. Ας μην προτρέχω, ελπίζω το Σ/Κ να ολοκληρωθούν τα τέστ. :lol:

(Δυστυχως η Ευτυχως) ο ΜαστροEliasxr :-D :-D :-D Εχει τον ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ.

Το Θεμα ειναι οτι βαινουν ολα καλώς until now !!!!!

ilpapp
31-03-07, 14:56

Βασικά εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα οπότε δεν με πολυαφορά το θέμα. Αλλά για ποιο λόγο τόση μυστικοπάθεια ρε παιδιά? :smt025

Πιστέυω σε κατι....(και συμφωνω απόλυτα με τον Eliasxr) εφοσον δεν υπάρχει η παραμικρή υποψια οτι κατι παει στραβά τοτε και μονο τοτε να γινει γνωστη σε ολους η λυση του προβλήματος και μαλιστα απο τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ της.

eliasxr
31-03-07, 19:49
Efxaristo ton ilpapp,Xapns ke kapio alo pedi pou den thimame to onomatou.(Gia tin voithiatous)
Basika then ine kratiko mistiko.
Aplos opos ipe o ilpapp thelo na ime sigouros.(Pistepsteme then to kano epitides ke oute mou aresi na kano kosmo na perimeni).
Molis mou apantisoune o ilpapp,Xapns gia ta apotelesmatatous tha to anakinoso.
Pantos 4 mixanakia pou ixane problima prin tora then exoun.
Simera piga ke apo dromous pou prin exane ta panta ke tora oute kix den kani.

File garet Then iparxi mistikopathia, aplos me voithon dio pedia sto test.
Ke exalou afou den exis to proxlima giati asxolise.
Pantos den ida kanena alon na asxoliete me to thema garet.(Ke min mou pis oti den to ixane poli ke oti then to ikseran).
I lisi ine toso apli ligo skepsi theli.
Pantos to provlima Ine sto xarti tis NGI 100%.Ke afto then egine tora ipirxe ke ston proigoumeno xarti.
Tha po mia lexi(varis) 25Mb ke den pezi se merika mixanakia ke tis italias pou ine 140Mb petai.
To programa san Destinator ine simvato 100% me ta Mio P550 ke as lene oti theloun.(Then enoo an exi problina me tin lipsi).
Ta leo ola afta giati exo akousi pola apo idikous ke apo mi idikous sto forum.
Filika Hlias.

ilpapp
31-03-07, 20:01
Efxaristo ton ilpapp,Xapns ke kapio alo pedi pou den thimame to onomatou.(Gia tin voithiatous)
Aplos opos ipe o ilpapp thelo na ime sigouros.(Pistepsteme then to kano epitides ke oute mou aresi na kano kosmo na perimeni).

Pantos den ida kanena alon na asxoliete me to thema garet.(Ke min mou pis oti den to ixane poli ke oti then to ikseran).
Pantos to provlima Ine sto xarti tis NGI 100%.Ke afto then egine tora ipirxe ke ston proigoumeno xarti.
Tha po mia lexi(varis) 25Mb ke den pezi se merika mixanakia ke tis italias pou ine 140Mb petai.
To programa san Destinator ine simvato 100% me ta Mio P550 ke as lene oti theloun.(Then enoo an exi problina me tin lipsi).
Filika Hlias.

Καλησπέρα και απο εμένα Ηλία.

Πραγματικά και για να απαντήσω on topic το προβλημα που υπάρχει το ειδες απο μια διαφορετικη σκοπια ,πραγμα που εδω και ενα χρόνο κανένας δεν το αντιμετωπησε ετσι.

Τωρα το θεμα ειναι οτι δοκιμάστηκε η λυση που εδωσες δυο εμέρες απο εμενα αλλες τοσες απο τρια διαφορετικά μηχανάκια (οχι ιδια μοντέλα ).
Και νομιζω οτι αυτο ειναι το σημαντικο.
θα μπορουσες βεβαια να μην ανακοινωσεις τον τρόπο αλλα πιστευω οσοι περισσοτεροι τοσο το καλύτερο.
Ετσι θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα και μεγαλυτερη γκαμα συσκευων.

ilpapp
31-03-07, 20:04
Απο χθες το βραδυ δεν παρατήρησα κανένα χασιμο του χαρτη τοσο στο demo οσο και σε πραγματικη χρήση με ταυτοχρονη μειωση (θεαματικη μπορω να πω) του επαναυπολογισμου νεας διαδρομης

garet
31-03-07, 21:20

Filika Hlias.

Φίλε Ηλία,
Εύχομαι πραγματικά να βρεις λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τόσοι συμφορουμίτες. :-) Σου ξαναλέω ότι εγώ προσωπικά δεν έχω το προβλήμα αυτό. Παρακολουθώ καθημερινά το φόρουμ και ειδικώτερα το thread αυτό επειδή με ενδιαφέρει το Dest γενικότερα (το χρησιμοποιώ αρκετά...). Απλώς έγραψα περί μυστικοπάθειας γιατί βλέπω συνολικά έντεκα (11) posts από εσένα, τον Ilpap και το Χάρη να λέτε για τη λύση του προβλήματος χωρίς να μπαίνετε στην ουσία του προβλήματος. Ότι δεν φταίνε τα ΜΙΟ συμφωνώ και εγώ μαζί σου και το έχω αναφέρει παλιότερα. Αν ήταν πρόβλημα το ΜΙΟ θα το είχαν όλα...Και πάλι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας :P
Ηλίας

ilpapp
31-03-07, 21:30

Filika Hlias.

Φίλε Ηλία,
Εύχομαι πραγματικά να βρεις λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τόσοι συμφορουμίτες. :-) Σου ξαναλέω ότι εγώ προσωπικά δεν έχω το προβλήμα αυτό. Παρακολουθώ καθημερινά το φόρουμ και ειδικώτερα το thread αυτό επειδή με ενδιαφέρει το Dest γενικότερα (το χρησιμοποιώ αρκετά...). Απλώς έγραψα περί μυστικοπάθειας γιατί βλέπω συνολικά έντεκα (11) posts από εσένα, τον Ilpap και το Χάρη να λέτε για τη λύση του προβλήματος χωρίς να μπαίνετε στην ουσία του προβλήματος. Ότι δεν φταίνε τα ΜΙΟ συμφωνώ και εγώ μαζί σου και το έχω αναφέρει παλιότερα. Αν ήταν πρόβλημα το ΜΙΟ θα το είχαν όλα...Και πάλι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας :P
Ηλίας

Δεν μπαινουμε στην ουσια του προβλήματος αλλα απλως αναφερουμε καποια γενικα αποτελεσματα γιατι αποαφασίσαμε να ολοκληρωσουμε τα τεστ και να κανουμε οσο το δυνατον πιο ευκολη την επομενη φαση η οποια ειναι η μετάδοση τοσο των πληροφοριων οσο και του τρόπου απαλειφης του προβλήματος.

garet
31-03-07, 21:35

Filika Hlias.

Φίλε Ηλία,
Ηλίας

Δεν μπαινουμε στην ουσια του προβλήματος αλλα απλως αναφερουμε καποια γενικα αποτελεσματα γιατι αποαφασίσαμε να ολοκληρωσουμε τα τεστ και να κανουμε οσο το δυνατον πιο ευκολη την επομενη φαση η οποια ειναι η μετάδοση τοσο των πληροφοριων οσο και του τρόπου απαλειφης του προβλήματος.

Και πάλι καλή επιτυχία παδιά... :smt023 :smt023 :smt023

jvita
31-03-07, 21:44

Filika Hlias.
Μπράβο βρε Ηλία, να δούμε και εμείς λίγο φως με τα LOOX N560 τα οποία έχουνε τα ίδια προβλήματα αν και είναι συμβατά με το Destinator συμφωνά με την μαμά εταιρεία.
Με αυτό το θέμα έχουμε ασχοληθεί αρκετοί εδώ και ένα χρόνο.
Έχουνε προταθεί κάποιες λύσεις αλλά χωρίς 100% αποτέλεσμα.
Εγώ προσωπικά ασχολήθηκα πολύ με την Registry και την μνήμη cache. Με το Acer Ν35 είχα δει κάποια βελτίωση, με το LOOX N560 δεν κατάφερα τίποτα και τα παράτησα.

ilpapp
31-03-07, 21:51

Filika Hlias.
Μπράβο βρε Ηλία, να δούμε και εμείς λίγο φως με τα LOOX N560 τα οποία έχουνε τα ίδια προβλήματα αν και είναι συμβατά με το Destinator συμφωνά με την μαμά εταιρεία.
Με αυτό το θέμα έχουμε ασχοληθεί αρκετοί εδώ και ένα χρόνο.
Έχουνε προταθεί κάποιες λύσεις αλλά χωρίς 100% αποτέλεσμα.
Εγώ προσωπικά ασχολήθηκα πολύ με την Registry και την μνήμη cache. Με το Acer Ν35 είχα δει κάποια βελτίωση, με το LOOX N560 δεν κατάφερα τίποτα και τα παράτησα.

Ελπιζω να ισχυει για ολους η λυση .
Μαλλον το βράδυ θα ειμαστε ολοι ενα μεγαλο test team.
Αυτος ειναι και ο λογος που δεν θα περιμένουμε περισσοτερο.
Ελπίζω η διαδικασια να ειναι ευκολη για τους περισσοτερους.

Παντως το mio μου εχει βγαλει φωτια και δεν εχει κολλησει :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

jvita
31-03-07, 22:05
Ελπιζω να ισχυει για ολους η λυση .
Μαλλον το βράδυ θα ειμαστε ολοι ενα μεγαλο test team.
Αυτος ειναι και ο λογος που δεν θα περιμένουμε περισσοτερο.
Ελπίζω η διαδικασια να ειναι ευκολη για τους περισσοτερους.

Παντως το mio μου εχει βγαλει φωτια και δεν εχει κολλησει :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Δώστε τη λύση και υπόσχομαι όλο το βράδυ να το τεστάρτω. Δεν ξέρετε τη χαρά θα μου δώσετε να το βλέπω να μην κολλάει.

panosha
31-03-07, 22:31
Θα παρακαλέσω όταν προτείνετε κάτι να γραφτεί στα Ελληνικά και αν είναι δυνατόν να προβλεφθούν όλες οι απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις στην πρώτη δημοσίευση. Περιμένουμε. 8)

ilpapp
31-03-07, 22:51
Θα παρακαλέσω όταν προτείνετε κάτι να γραφτεί στα Ελληνικά και αν είναι δυνατόν να προβλεφθούν όλες οι απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις στην πρώτη δημοσίευση. Περιμένουμε. 8)

Αγαπητε Πανο επειδη δεν ξερω ποσο εκτενες μπορει να ειναι ενα post και ποσο μπορουν να προβλεφθουν οι ερωτήσεις .
Στην τελικη θα ειμαστε online και φυσικα υπαρχει και το msn .
Οποια απορία υπαρχει και φυσικα οποια διόρθωση ειναι δεκτη απο ολους.
Δεν θα μπορουσε να γινει και αλλιως (ολοι για εναν και ενας για ολους)Αυτος ειναι και ο σκοπός του Forum. :wink: :!:

argy
31-03-07, 23:04
Μπορώ να πώ ότι πέρα απο το ότι είναι σπαστικό , αντιαισθητικό ή όπως αλλιώς, το ότι σβήνει ο χάρτης για λιγα (1-2) δευτ. σε εμένα ΔΕΝ έχει δημιουργήσει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα που αφορά τη πλοήγηση. Είναι βέβαια σαφές ότι πρέπει να διορθωθεί ούτως ή άλλως απο τη στιγμή που πρόκειται για δυσλειτουργία του λογισμικού.

panosha
31-03-07, 23:16
Παιδιά καμιά φορά οι λύσεις σε προβλήματα είναι απλές και δίπλα μας αλλά δεν τις βλέπουμε. Εγώ κατεβάζω ιδέες μετά τις 2 το βράδυ. :lol:
Ελπίζω να έχουμε κάτι καλό γιατί πραγματικά πολύς κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί από αυτό το ''φαινόμενο''. :shock: Εγώ ανήκω σε αυτούς που το βλέπουν σπάνια και λίγο, άρα δεν έχω πρόβλημα, αλλά υπάρχουν άτομα που έχουν μεγάλο. Αντε να δούμε κάτι καλό. :wink:

kirileman
31-03-07, 23:30
Παιδιά, κ γω περιμένω με αγωνία τη λύση του προβλήματος γιατί πραγματικά με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. :?

panosha
31-03-07, 23:56
Επίσης θα παρακαλέσω η δημοσίευση που αφορά τη λύση να γίνει πρίν τις 12.00 που γίνεται Πρωταπριλιά η από τις 2 Απριλίου και μετά.
-----------------
http://img507.imageshack.us/img507/3736/thisgoodtw4.gif
http://img472.imageshack.us/img472/2189/av2070kj1by0.gif

ilpapp
01-04-07, 00:05
Επίσης θα παρακαλέσω η δημοσίευση που αφορά τη λύση να γίνει πρίν τις 12.00 που γίνεται Πρωταπριλιά η από τις 2 Απριλίου και μετά.
-----------------
http://img507.imageshack.us/img507/3736/thisgoodtw4.gif
http://img472.imageshack.us/img472/2189/av2070kj1by0.gif

Να σου πω οτι εχεις δίκιο :D :D :D

Παντως δεν ειναι αστείο.

Ισως πρωτη φορα αυτη η μερα θα βγάλει κατι αληθινο.

Αληθεια Πανο μεχρι ποσες λεξεις μπορει να παρει ενα post?????????????????

γιατι ειναι δυο σελίδες word :shock: :!:

panosha
01-04-07, 00:07
Γράφε εσύ και θα δείξει, εγώ δεν έχω βρεί όριο πάντως (ως τώρα). :lol:

Xapns
03-04-07, 15:41
Paides emeva 8a me sugxwresetai pros to parov alla to test se meva exei perioristei sto Demo movo. :shock: 8a prospa8nsw mexri tnv Pemptn va kavw mia bolta (megaln omws) stnv A8nva kai se mern pou mou exei dnmiourgisei sto megisto problnmata kai 8a sas apavtnsw! Apla exw mpleksei me tnv douleia (teleutaies meres blepete mexri tnv Pemptn) alla 8a prospa8nsw va eimai suvepns! Pavtws to Demo to etreksa apeires fores kai dev kolise oute mia fora (evw priv 8a elega oti elaxista eblepa diadromn :roll: ) kai o epavaupologismos givotave sto eva tetarto tou kuklou tou rologiou tou Destinator!
O Hlias ekave polu kaln douleia, kai mprabo tou! :lol:

GTherion
04-04-07, 16:37
re paidia, otan lete "svisimo" toy xarth gia merika deuterolepta ti akrivos enoeite?
xanete to shma gia merika deuterolepta kai ginetai to velaki kokkino ,
kollaei o xarths opws einai kai ksekolaei meta apo merika deuterolepta?
h svinei h othoni teleiws gia ligo?
den exw katalavei, as to eksigisei kapoios an den varietai

ilpapp
04-04-07, 16:39
re paidia, otan lete "svisimo" toy xarth gia merika deuterolepta ti akrivos enoeite?
xanete to shma gia merika deuterolepta kai ginetai to velaki kokkino ,
kollaei o xarths opws einai kai ksekolaei meta apo merika deuterolepta?
h svinei h othoni teleiws gia ligo?
den exw katalavei, as to eksigisei kapoios an den varietai

Καλησπερα

σε κατασταση πλοηγησης χανονται τα δεδομενα του χαρτη (ονοματα poi η μπλε γραμμη κλπ) για μερικα δευτερα οχι το σημα του gps

GTherion
04-04-07, 17:13
malista,,.. euxaristw poli file ilpapp.

giannis1
09-04-07, 13:27
Ειχα το talk and drive για μια εβδομαδα στο
PDA-GSM-GPS Glofiish X500 μετα το εδωσα πισω γιατι το μηχανακη δεν εκανε σαν συσκευη και το destinator δουλευε μια χαρα ουτε κολληματα ουτε χασιμο του χαρτη . Το προβλημα το εχω τωρα στο p3600 με D6