PDA

Επιστροφή στο Forum : Νεο μελος,ερωτηση...

Lefterispas
02-12-06, 14:26
Καλημερα σε ολους.
Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα.Κατ αρχην ,θα ηθελα να μου πειτε ποιες οι καινουργιες συσκευες-δεν με νοιαζει τιμη-που να ειναι και κινητα μαζι που μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σαν gps μεσω του destinator.Μπορω να τις βρω με εγκατεστημενο το προγραμμα?Καποιες τιμες ενδεικτικα αν γινεται.Φυσικα με ενδιαφερει με ολα τα παρελκομενα για χρηση σε αυτοκινητο.Ευχαριστω και αναμενω τις απαντησεις σας...
Λευτερης

blueshark
02-12-06, 14:32
Καλημερα σε ολους.
Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα.Κατ αρχην ,θα ηθελα να μου πειτε ποιες οι καινουργιες συσκευες-δεν με νοιαζει τιμη-που να ειναι και κινητα μαζι που μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σαν gps μεσω του destinator.Μπορω να τις βρω με εγκατεστημενο το προγραμμα?Καποιες τιμες ενδεικτικα αν γινεται.Φυσικα με ενδιαφερει με ολα τα παρελκομενα για χρηση σε αυτοκινητο.Ευχαριστω και αναμενω τις απαντησεις σας...
Λευτερης

Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Κοίτα όλα είναι σχετικά.Ένα πολύ καλό μηχάνημα είναι το μιο 701 που το είδα από έναν φίλος μου που το πήρε πριν λίγες μέρες.Πριν αποφασίσεις ψάξε καλά.
Κοίτα εδώ. http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1112&v_Item=3861

panosha
02-12-06, 15:35
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2213
Από πλαίσιο 599 χωρίς και 699 με Destinator.

Lefterispas
04-12-06, 20:01
Καλησπερα.
Θα ηθελα να σε ρωτησω panosha αν το εν λογω μηχανημα που μου προτεινεις υποστηριζει τις φωνητικες οδηγιες του destinator.Επισης ποσο κοστιζουν παρελκομενα,και αν χρειαζονται,οπως βαση στηριξης αυτοκινητου,εσωτερικη η εξωτερικη κεραια,μνημη κλπ.Ευχαριστω για τον χρονο σου... :)
Υ.Γ. Ακομα αναμενω και αλλες προτασεις απο φιλους.
Ευχαριστω.

panosha
04-12-06, 20:11
Σαφώς και υποστηρίζει τις φωνητικές οδηγίες που μάλιστα ακούγονται δυνατά, εξωτερική κεραία δεν θα χρειαστείς - καταπληκτικό GPS - θα χρειαστείς ένα φοριστή αυτοκινήτου USB με ένα καλώδιο USB - mini USB, βάση και βραχίονα στήριξης γιά το αυτοκίνητο (εγώ δεν έχω πάρει ακόμα universal σε αναμονή του δικού του). Ολα μαζί 30-35 euro. :roll:

efrosinos
06-12-06, 23:53
Καλησπερα.
Θα ηθελα να σε ρωτησω panosha αν το εν λογω μηχανημα που μου προτεινεις υποστηριζει τις φωνητικες οδηγιες του destinator.Επισης ποσο κοστιζουν παρελκομενα,και αν χρειαζονται,οπως βαση στηριξης αυτοκινητου,εσωτερικη η εξωτερικη κεραια,μνημη κλπ.Ευχαριστω για τον χρονο σου... :)
Υ.Γ. Ακομα αναμενω και αλλες προτασεις απο φιλους.
Ευχαριστω.
Αναλογα το αυτοκινητο.... αν εχει μπαρμπριζ με προστασια UVI ΘΕΛΕΙΣ ΚΕΡΑΙΑ :lol: :smt021

Lefterispas
07-12-06, 19:19
Καλησπερα
Ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος και να ρωταω ανοησιες δημοσιως...ομως:Με την αγορα του destinator pn μαζι με το μηχανημα που μου ειχες προτενει panosha,εννοειται οτι συμπεριλαμβανει τους χαρτες Ελλαδας,σωστο?
Ευχαριστω και κρινε με με επιεικεια... για τις ερωτησεις μου...:-D
Οσο για την προστασια UV δεν νομιζω να εχει προχωρησει τοσο η τεχνολογια στα Jimny....
:-D

Lefterispas
07-12-06, 19:20
Καλησπερα
Ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος και να ρωταω ανοησιες δημοσιως...ομως:Με την αγορα του destinator pn μαζι με το μηχανημα που μου ειχες προτενει panosha,εννοειται οτι συμπεριλαμβανει τους χαρτες Ελλαδας,σωστο?
Οσο για την προστασια UV δεν νομιζω να εχει προχωρησει τοσο η τεχνολογια στα Jimny....

Lefterispas
07-12-06, 19:21
Συγγνωμη αλλα μου εβγαζε fail στην δημοσιευση... :evil:

mastoris than.
07-12-06, 19:52
Καλησπερα
Βεβαίως συμπεριλαμβάνονται οι χάρτες Ελλάδας.Η τεχνολογία στο jimny είναι πολύ μπροστά δεν ασχολείται με τζαμαρίες. :D