Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ POI ΣΕ DESTINATOR ND ?!
Προσπαθησα να εισαγω στο ND τα διαφορα POI οπως speed cameras κτλ κτλ συμφωνα με τις οδηγιες αλλα τιποτα! Καμμια ιδεα φιλοι μου? :(
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Καλησπέρα, έχεις το Packard Bell Compasseo 500?
Ναι απο Ιταλια. Χθες μολις εβαλα χαρτες Ελλαδας. Δουλευει μια χαρα! Κολλαει καμμια φορα αλλα ακομα δεν εχει γινει ενοχλητικο!
Και γιατί δεν προστίθονται τα αρχεία dat των καμερών κ.λ.π που προσπαθείς? Γιατί και εγώ απο Δευτέρα θα το έχω. αλλα με το καλώδιο usb και με τον υπολογιστή δεν το σετάρεις? Κολλάει κάπου? Ποιους χάρτες είχε σαν προφορτωμένους, εννοώ στην mmc card...
Ακολουθησα τις οδηγιες και προσθεσα τα αρχεια dat & wav στα αναλογα folders του λειρουργικου. Υπαρχει μια σχετικη διαφορα απο pda σε pna. Ενω τα αντεγραψα με το καλωδιο δεν τα βλεπω στο μενου μου στα χρησιμα σημεια ενδιαφεροντως! Ισως κανω κατι λαθοσ? Εκανα και reset μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα! Τα αντεγραψα και σε αναλογα αρχεια της καρτας παλι τιποτα! Δεν ξερω που κανω λαθος?! Προφορτωμενους ειχε Ιταλια και εγω αγορασα Ελλαδα τελευταιο χαρτη. Ισως κολλαει στα Ελληνικα δεν το δοκιμασα στα Αγγλικα. Εχει συμβει 2 φορες μεχρι τωρα στο ιδιο σημειο στο Χαλανδρι. την μια ξεκινησε απο μονο του μετα απο 30'' και την αλλη αναγκαστικα να κανω reset. Κατα τα αλλα ειναι ταχυτατο!
Υποστηρίζει ελληνικές φωνητικές οδηγίες? Η οθόνη καλή? Δυνατό ηχείο? Απο δευτέρα και εγώ θα πιάσω δουλειά να προσπαθήσω να περάσω τα pois να σου πω...Αλλα λιγάκι με τα κρασαρίσματα που τρώει με τρομάζεις...
Υποστηριζει ελληνικα και σε κειμενο και φωνητικα παρα πολυ καλο σε αυτο θα ελεγα. Επισης το ηχειο ειναι επαρκεστατο, το στερεο του αυτοκινητο λειτουργει και παρολα αυτα το ακου και με καθαρα επισης στην οθονη εχει εγκαιρα προειδοποιητικο σημα με ακριβεια. Η οθονη ειναι ευκρινεστατη και σε λειτουρηεια μερας και σε λειτουργεια νυχτας. Γενικα πολυ ικανοποιημενος. Το κρασαρισμα δεν νομιζω να ειναι συχνο η αληθεια ειναι οτι το παιζω συνεχως προσπαθωντας να το μαθω και ισως εγω συμβαλλω στο να κρασαρει! θα δειξει! Αν εχω και αλλα φαινομενα ευχαριστως θα σε ενημερωσω. :)
οκ φίλε μου, καλες διαδρομές με το εργαλείο :lol: Μπορεί να είμαστε και 2 στην Ελλάδα που θα το έχουμε... \:D/
Φιλε μου Θα νομιζεις οτι ειμαι τρελος! Μολις τωρα τα βρηκα! Δεν ξερω αν λειτουργουν θα βγω βολτα σε λιγο για να το δοκιμασω! Εγκατασταθηκαν στα αγαπημενα και οχι στα χρησιμα σημεια! Καλα νεα δεν νομιζεις? Αν σε αγχωσα ζηταω συγνωμη! ΚΑΙ ΝΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!!!!! :D
T Ε Λ Ε Ι Α . . . . ! ! ! ! ανυπομονώ ! !
Αγαπητε φιλε McLaren το μηχανημα δουλευει αψογα! Ημουν εθνικη, αττικη οδο, Βορεια των Αθηνων , επαρχειακο δικτυο και ολα τα ΡΟΙ που του εγκαταστησα απο την βαση του φορουμ λειτουργουν αψογα σε σημειο φρικης! Ειδικα οπου τεμνονται μεγαλες αρτηριες και υπαρχουν πολλες καμερες το μηχανημα δεν σταματα να στις ανακοινωνει. Πιστευω οτι και εσυ θα το επιβαβαιωσεις! Αντε καλοριζικο και καλοταξιδο!
Λοιπον φιλε μου εψαξα να βρω τις διαφορες των συσκευων. Το μονο που βρηκα απο το ιταλικο site ειναι οι χαρτες τους! :shock: Η συσκευη κατα τα αλλα ειναι ολοιδιες!
Οσο για το πιθανο προβλημα με κολλημα κατεβασα ενα update του firmwire και θα ελεγξω αν χρειαζεται να το εγκαταστησω. Εδω και 2 μερες ομως δεν κολλησε καθολου, και θα δω αν χρειζεται ενημερωση η συσκευη και αν προχωρησω θα σε ενημερωσω. Επισης απο το ιταλικο φορουμ της PAckardBell παρατηρησα ενα θεμα που αφορουσε εγκατασταση ΤΟΜΤΟΜ σε 400! Αν ειναι δυνατον κατι τετοιο μιλαμε για δυνατοτητα επεμβασης και ολοκληρωτικης αλλαγης του λογισμικου πλοηγησης της συσκευης με τρομερες δυνατοτητες.
Τι εγινε την παρελαβες την συσκευη σου?
Καλημέρα φίλε μου, όχι περιμένω όμως απο λεπτό σε λεπτό να χτυπήσει επιτέλους το θυροτηλέφωνο που θα δηλώσει την μαγική άφιξη του compasseo στα χέρια μου και τα ξεκοκκάλιασμα του για μέρες. Θέλω να την εξερευνήσω, αν αυτό που λες για tomtom γίνεται, τότε μιλάμε για super δυνατότητες!! :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.