PDA

Επιστροφή στο Forum : ποιο GPS ?

staman
29-11-06, 08:22
Γεια σας και από μένα,
Θέλω να αγοράσω ένα GPS Receiver που να είναι απόλυτα συμβατό με το PN και με το QTEK S100 που έχω.
Ποιο μου προτείνετε?
Έχω υπ' όψη μου το Fortuna Slim Bluetooth GPS Receiver με SiRF Star III (http://www.fortuna.com.tw/slim.htm) και το Stars Navigation BT-23 GPS Bluetooth Receiver (http://www.starsnav.com/BT-23.htm) (=από το ΠΛΑΙΣΙΟ).
Ευχαριστώ.

zeppelin
29-11-06, 13:30
Όλα είναι συμβατά και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το μόνο που έχεις να κοιτάξεις είναι η ευαισθησία του GPS. Το fortuna είναι άψογο, το άλλο δε το έχω δοκιμάσει.

grnikolis
29-11-06, 16:21
Σωστά τα λέει ο φίλος Zepellin.
Το σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ευαισθησία του δέκτη και ΟΧΙ το πλήθος των καναλιών.
Να ξέρεις δε, ότι, οι περισσότεροι δέκτες που κυκλοφορούν, χρησιμοποιούν όλοι, ένα από τα 3-4 γνωστά chipsets οπότε έχουν λίγο ως πολύ τα ίδια ονομαστικά χαρακτηριστικά, και ουσιαστικά παραπλήσια απόδοση.

staman
30-11-06, 07:08
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Καταλαβαίνω ότι λίγο-πολύ στα ίδια είναι και τα δύο μηχανάκια. Στο μόνο που δυσκολεύομαι είναι να εντοπίσω την ευαισθησία στα επισυναπτόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά.

zeppelin
30-11-06, 13:30
Δυστυχώς η πείρα έχει δείξει ότι αυτά μπορούν να φανούν μόνο στη πράξη.

staman
01-12-06, 11:35
Κατάλαβα... :shock:

grnikolis
04-12-06, 13:20

οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις να το δοκιμάσεις από το κατάστημα, πριν το αγοράσεις ;)

f15
05-12-06, 10:54

οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις να το δοκιμάσεις από το κατάστημα, πριν το αγοράσεις ;)

Αυτα διστυχως γινονται μονο :smt064 στην αμερικη, εδω δεν ανοιγουν τα καταστηματα για δοκιμη τιποτα

grnikolis
05-12-06, 17:08
Μη το λές F15... Δεν είναι παντού το ίδιο.
Εμείς τουλάχιστο, δίνουμε τη δυνατότητα στον οποιοδήποτε να δοκιμάσει τα προιόντα μας, ακόμα και ΧΩΡΙΣ να αγοράσει... Και ΔΕΝ είμαστε Αμερικανάκια, το αντίθετο θα έλεγα ;)

Νίκος