PDA

Επιστροφή στο Forum : ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ

fokion
17-10-05, 15:43
Ενα προβλημα που εμφανιστικε τωρα τελευταια χωρις να εχω κανει κατι ειναι το να δειχνει οτι εχει σημα απο δορυφορο και να με δειχνει σε λαθος θεση ( χιλιομετρα μιλαμε ) εκει που το εσβυσα τελευταια φορα. Πχ ημουν σπιτι μου στο Γερακα ( και σημα απο 8 δορυφορους) αλλα στο χαρτη με εδειχνε στου Παπαγου που εκει το ειχα σβησει.....

zeppelin
17-10-05, 17:20
Περίεργο πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, για κάνε κανένα soft reset. Τι μηχάνημα έχεις?

fokion
18-10-05, 10:04
Εχω κανει σοφτ ρεσετ χωρις αποτελεσμα

Εχω το ΜΙΟ 168
Γνησιο και δηλωμενο προγραμμα :D :D :D :D
Το οποιο εχω μεταφερει και λειτουργει εδω και 3 μηνες απο την καρτα.
Η αποκλειστικη χρηση της συσκευης ειναι το navigation και δεν εχει φορτωθει τιποτα αλλο εξτρα περα απο το Resco

zeppelin
18-10-05, 11:53
Θα πρότεινα, για να καταλήξουμε με σιγουριά για το αν πρόκειται για πρόβλημα στο hardware, να ξαναστήσεις το μηχάνημα σου από την αρχή, κι αν δεν λυθεί το πρόβλημα επικοινώνησε με το service της zegetron στο: 210 4127517

fokion
19-10-05, 09:12
Τι εννοεις να ξαναστησω???

Chris Lappas
19-10-05, 10:45
Hard Reset (Με το κουμπάκι on-off που βρίσκεται από πίσω), και εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων από την αρχή. Μπελάς, αλλά στην περίπτωση σου αναγκαίος. Σιγουρέψου από πριν ότι έχεις όλα τα δισκάκια των προγραμμάτων που θέλεις να εγκαταστήσεις και ότι έχεις αντιγράψει όλα τα σημαντικά αρχεία σου.

fokion
19-10-05, 12:30
Μα δεν εχω εγκαταστησει κατι!!!! γιατι να τα σβησω ολα? το μονο που εχει εγκατεστημενο ειναι το dest ( και οτι εχουν τα windows βεβαια) δεν εχει συνδεθει με μοδεμ ή κατι αλλο για να τσιμπισει ιο

Μια λογικη εξηγηση?????

Chris Lappas
19-10-05, 12:55
To Hard Reset είναι η τελευταία λύση για να επαναφέρεις το μηχάνημα σου στην κατάσταση που βρισκόταν όταν το αγόρασες, και να διαπιστώσεις αν όντως έχει κάποιο πρόβλημα το hardware και χρειάζεται service, ή αν απλώς υπήρξε κάποιο πρόβλημα με το software που διορθώνεται με την ολική επαναφορά. Τα windows mobile που χρησιμοποιεί το MIO 168 (και εγώ αυτό έχω) δεν είναι και η πιο σταθερή πλατφόρμα του κόσμου. Πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά χωρίς αναγκαστικά να έχεις εγκαταστήσει κάτι που δημιούργησε πρόβλημα.

ath2k2004
19-10-05, 17:53
Gia sas

Pragmaika den mporo na katalavo pou einai to provlima?????
Den nomizo oti einai provlima na se dixni kapou alou kai na eisai kapou alou apo ti stigmi pou den exis epafi me tous doriforous.
Kai nomizo oti einai logiko apo ti stigmi pou den kseri pou ise afou den exis sima.

To thema einai apo ti stigmi pou exis sima apo tous doriforous na se dixni eki pou eise..

Einai etsi????????

kalispera se olous

fokion
19-10-05, 18:03
Ακριβως, εχω σημα απο τους δορυφορους και με διχνει αλλου. Μολις το αυτοκινητο κινηθει μερικα μετρα αμεσως ερχεται στη σωστη θεση

politis
21-10-05, 17:36
An & den ime idikos & tha eprepe na apantisi kapios apo tin NGI, ine entelos fisiologiko. To GPS ehi apoklisi merika metra. To destinator, ehontas to stigma & ta dedomena apo tous dromous ( pera apo ti thesi tous & tin kateuthinsi) se entopizi se pio dromo ise. Kante ena aplo pirama. An vgite se kapio mpalkoni i taratsa, to dest tha epimeni na se dihni pano se dromo. Auti i litourgia ine fisika epithimiti logo tis fisis tou programmatos. Etsi otan ise akinitos & ksekinas to programma, dini mia thesi kat' ektimisi ousiastika lamvanontas ipospsi to euros sfalmatos thesis & tis sintetagmenes tou dromou. An kinithis, tote pleon to programma ehi sti diathesitou to dianisma kinisis. Oi dieuthinsis & oi fores ton dromon ine gnostes, opote pleon se entopizi kalitera.

zeppelin
21-10-05, 17:47
Ενα προβλημα που εμφανιστικε τωρα τελευταια χωρις να εχω κανει κατι ειναι το να δειχνει οτι εχει σημα απο δορυφορο και να με δειχνει σε λαθος θεση ( χιλιομετρα μιλαμε ) εκει που το εσβυσα τελευταια φορα. Πχ ημουν σπιτι μου στο Γερακα ( και σημα απο 8 δορυφορους) αλλα στο χαρτη με εδειχνε στου Παπαγου που εκει το ειχα σβησει.....

@Politis: Αυτό που λες είναι σωστό, δεν δικαιολογεί όμως τέτοια μεγάλη απόκλιση.

ath2k2004
21-10-05, 19:56

@Politis: Αυτό που λες είναι σωστό, δεν δικαιολογεί όμως τέτοια μεγάλη απόκλιση.

Zep: Nomizo oti to dikaioli giati an exis to toutou sou sto garage to opoio einai apo tin piso pleura tou spitiou sou oi syntetagmenes den yparxoun sto application gia to garage sou, opote se dixni kapou randomly.
Nomizo oti to DEST exi mono tis syntetagmenes gia tous dromous. Etsi einai???

politis
22-10-05, 12:07
Gia tin perigrafi pou ekane o fokion stin arhi tou post, tha ihe endiaferon na kseroume an auti i megali apoklisi sinehizete & afou perasoun merika deyterolepta apo otan tha ehi olokliorothi i anazitisi doriforon. Otan diladi den emfanizete to shetiko kokkino minima stis rithmisis gps tou dest. Dioti an to provlima ftiahnete (diladi iparhi apoklisi alla ine mikri, tis taksis 1-2 ikodomika tetragona) tote den nomizo oti tithete zitima, to idio kani & se mena aloste. Diladi otan to anigo dihni na ehi sima akoma & apo pollous doriforous, alla an den ehi oloklirothi i anazitis me dihni sto simio pou to esvisa teleutea fora. Otan oloklirothi i anazitisi, tote me entopizi me kapio sfalma & otan arhiso na kinoume ine ola ok.

MAKIS32
22-10-05, 12:19
Gia tin perigrafi pou ekane o fokion stin arhi tou post, tha ihe endiaferon na kseroume an auti i megali apoklisi sinehizete & afou perasoun merika deyterolepta apo otan tha ehi olokliorothi i anazitisi doriforon. Otan diladi den emfanizete to shetiko kokkino minima stis rithmisis gps tou dest. Dioti an to provlima ftiahnete (diladi iparhi apoklisi alla ine mikri, tis taksis 1-2 ikodomika tetragona) tote den nomizo oti tithete zitima, to idio kani & se mena aloste. Diladi otan to anigo dihni na ehi sima akoma & apo pollous doriforous, alla an den ehi oloklirothi i anazitis me dihni sto simio pou to esvisa teleutea fora. Otan oloklirothi i anazitisi, tote me entopizi me kapio sfalma & otan arhiso na kinoume ine ola ok.

Παρακαλώ θερμη παρακληση.Μην γραφετε greeklish.
Ειναι κουραστικα. 8) 8)
Ευχαριστω.

fokion
24-10-05, 10:10
To στιγμα ειναι λαθος οση ωρα και να κατσω ακινητος. Με το που θα κανω 5 μετρα αμεσως ερχεται ακριβως. Ξαναδιευκρινιζω οτι μιλαω για αποκληση χιλιομετρων
Α ναι εννοειτε στο δρομο οχι μεσα σε γκαραζ,
Και κατι ακομα το dest δινει στιγμα ( υπο προυποθεσεις) και εκει που δεν υπαρχει δρομος, οι φιλοι απο την Θεσσαλονικη πρεπει σιγουρα να το εχουν διαπιστωση στο νεο κομματι της Εγνατιας απο το Νοσ. Παπαγεωργιου μεχρι την Εθνικη

zeppelin
24-10-05, 13:33
Για το νέο κομμάτι δε χρειάζεται να ανησυχείτε, θα είναι στην επόμενη έκδοση

fokion
25-10-05, 13:23
Ας οψεται η πληροφορικη κ.λ.π. κ.λ.π.

Το προβλημα οσο ξαφνικα εμφανιστικε τοσο ξαφνικα εξαφανιστικε :shock: :shock: :shock: :shock:

Αντε βγαλε ακρη

Πρωτ' απο ολα να ευχαριστισω τον zeppelin για την υπομονη και την προθυμια του για βοηθεια

petrakas
23-11-05, 21:13
εχω παρατηρήσει ότι αν έχεις φορητο gps και τελειωνει η μπαταρια του κανει αποκλησεις δες το εγω μολις το φορτιζω δουλευει κανονικα