Επιστροφή στο Forum : Satellite update
Τελικά βρήκε κανείς λύση σε αυτό; *****
... crymore
Ανακάλυψα ότι δεν υπήρχε φάκελος ephem στη συσκευή μου, έβαλα αυτόν από το GO, αλλά δεν...
Αντώνη, έψαξα στα αρχεία εγκατάστασης. Δεν υπάρχει μέσα το αρχείο, αλλά δεν υπάρχει ούτε και στα αρχεία εγκατάστασης firmware για άλλες συσκευές.
Αυτό σημαίνει ότι κατεβαίνει μέσω του Home. Ίσως υπάρχει θέμα επειδή δεν μπορούμε να συνδεθούμε με λογαριασμό, δεν ξέρω.
ChrisAthens
06-05-10, 10:10
Σου επαναλαμβάνω πως αυτό δεν έχει σχέση, διαφορετικά δε θα κατέβαιναν και τα map corrections. Είναι καθαρά θέμα του sw και πιστεύω θα λυθεί σε επόμενη αναβάθμιση, αρκεί να το καταλάβουν, γιατί μάλλον το έχουν πάρει πολύ χαλαρά το θέμα.
This file will not make possible to update the GPSQUICKFix via TomTom Home for your Rider 3 but just to improve the GPSFix in your device.
This is just a temporal solution till getting the file via TomTom Home is possible.
________
Το αρχείο αυτό δεν θα κάνει δυνατή την ενημέρωση του GPSQUICKFix μέσω του TomTom Home για το Rider 3, απλώς θα βελτιώσει το GPSFix στη συσκευή σας.
Αυτή είναι μόνο μια προσωρινή λύση.
ChrisAthens
04-06-10, 00:14
Σαχλαμάρες, δεν κάνει τίποτα, ούτως η άλλως το Rider3 έχει γρήγορο κλείδωμα των δορυφόρων και χωρίς αυτό.
Κάνει, δεν ξέρεις εσύ. lol2
ChrisAthens
04-06-10, 00:24
Αυτό το κόλπο το είχα δοκιμάσει από τη πρώτη μέρα που παρέλαβα το Rider3. Τα αρχεία που έχουν τις πληροφορίες είναι τα ee_meta.tlv και ee_meta.txt για δεδομένα και λήξη αντίστοιχα και αυτά ΔΕΝ κατεβαίνουν.
Αν διαβάσεις τι γράφουν θα δεις ότι λένε σαφώς ότι δεν κατεβαίνουν τα αρχεία, απλά αυτό το αρχείο βοηθά να έχεις ταχύτερο κλείδωμα. Αν προσέξεις το μέγεθος του θα διαπιστώσεις ότι είναι διαφορετικό από αυτό που θα βρεις σε άλλη συσκευή. Το δικό μου πάντως κλειδώνει σε 10-15 δεύτερα, ενώ το είχα δει να κάνει και λεπτό.
ChrisAthens
04-06-10, 00:37
'Οπως έγραψα κι εδω ******* το Rider3 έχει γρήγορο κλείδωμα και αυτό δεν είναι και μεγάλη απώλεια.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.