Επιστροφή στο Forum : mls destinator 3855 προβλημα με update
παιδια καλησπερα εχω το mls destinator 3855 και εχω το vista menu και εχω προβλημα κατεβασα το τελευταιο update απτην mls το οποιο δεν ειναι οπως τα συνηθισμένα update που ξερουμε που καναμε αντικατασταση του φακελου με τον χαρτη εχει μεσα ενα setup το οποιο λεγετε : MLSDestinatorUpdater3850GRE.exe που απο οτι καταλαβα κανεις κλικ και μπενει μονος του ο χαρτης και γενικα το update αλλα επιδει εχω κανει μετατροπη σε vista menu δεν μπορει να κανει Update καμια λυση? και το λαθος μου ειναι οτι δεν κράτησα buckup πως μπορω να γυρίσω to mls στην αρχικη του μορφη? crymore
Εάν το έχεις ξεκλειδώσει όπως αναφέρεται εδώ : http://www.navimania.gr/showthread.php?t=16239 (post2), απλά μετονομάζεις τον φάκελο MobileNavigator1 (που περιέχει τα αρχεία και φακέλους του προγράμματος πλοήγησης) σε MobileNavigator και έχεις την συσκευή έτοιμη για αναβάθμιση
-Τον φάκελο MobileNavigator που έχεις τώρα στην συσκευή και περιέχει τα αρχεία του μενού τον μετονομάζεις σε κάτι άλλο πχ : MobileNavigator2
-Όταν τελειώσεις με το update και θέλεις πάλι το μενού κάνεις την ίδια διαδικασία αντίστροφα.
-Σώσε πρώτα το φάκελο MobileNavigator (που περιέχει τα αρχεία και φακέλους του προγράμματος πλοήγησης)-αυτόν που μετονόμασες από MobileNavigator1- στο pc σου ως backup μήπως κάτι δεν πάει καλά με την αναβάθμιση....
βασικα εχω κανει πατατα το mobile navigator 1 διλαδει τον φακελο της μανας του φακελο τον εχω σβήσει διαβαζει μονο απτη καρτα μνημης what1
βασικα εχω κανει πατατα το mobile navigator 1 διλαδει τον φακελο της μανας του φακελο τον εχω σβήσει διαβαζει μονο απτη καρτα μνημης what1Αφού κατεβάσεις και αποσυμπιέσεις το update μπες στον φάκελο όπου υπάρχει ο GreeceGRE (με τα υπόλοιπα). Κάνε Επιλογή Όλων->Αντιγραφή.
Μπες στον φάκελο της συσκευής σου όπου υπάρχει το destcore.dll (τον root του Destinator). Κάνε επικόλληση.
ΥΓ. Εννοείται ότι παίρνεις backup πριν από οποιαδήποτε τέτοια κίνηση!
πεδια ευτυχώς ειχα backup σε ενα cd τα εκανα ολα και όλα ok κανει κανονικα update the best1
savvas1984
30-12-10, 16:04
καλησπερα
θα ειθελα να μου αποστηλεις ολα τα αρχεια απο buk ap που εχεισ κανει στην σισκευη σου 3855. εχο κανει πατατα και εχω σβηση ολα τα αρχεια. σε παρακαλω στηλεμου τα στο savvas_3376@hotmail.com
ευχαριστω
savvas1984
30-12-10, 16:06
πεδια ευτυχώς ειχα backup σε ενα cd τα εκανα ολα και όλα ok κανει κανονικα update the best1
καλησπερα
θα ειθελα να μου αποστηλεις ολα τα αρχεια απο buk ap που εχεισ κανει στην σισκευη σου 3855. εχω κανει πατατα και εχω σβηση ολα τα αρχεια. σε παρακαλω στηλεμου τα στο savvas_3376@hotmail.com (savvas_3376@hotmail.com)
ευχαριστω
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.